Sziasztok!
Karmen: Örülök, hogy szerencsésen átvészeltétek a szurit. Remélem az eredmény is jó lesz, de már miért is ne lenne az??
Gigi: Köszi a mélt, majd írok, csak kicsit össze kell szednem magam. Annyit tanultam, hogy másra nem volt időm. Most takarítok, nagymosás van, meg ilyesmi...
Komolyan mondom többet tanultam erre a sulba, mint a középsuliba összesen.
Gabi3: Jobbulást Flócinak. Én is meg vagyok fázva. Múlt héten azt hittem el is patkolok. A hasfájás miatt (amire azt hittem baba
, kiderült, hogy jól felfáztam és kismedence gyuszim van...)Úgyhogy, most antibiotikum kúrán vagyok.De már nem fáj annyira a pocakom meg a vesém sem. Szegény Flóci ezt a torkos dolgot rosszul viselik a picik. Mielőbbi kigyógyulást kívánok.
Majd tanácsot kérnék tőled angol nyelviskola kutatásban.-Te mint szakember-
Igazából szakmai (vendéglátós) angolt szeretnék tanulni. Tudsz valahol olyan sulit ahol ilyet tanítanak (munkaügyis gyeses támogatással)???? Köszi előre is.
Zsófi, Meso: Nagyon ügyi Panka. De ugye ő még nem töltötte be az 1 évet?? Elég hamar elkezdett menni
Na most majd futhattok utána...
Nóra: Veletek mi van? Jól vagytok? Mikor jöttök "haza" ?? Ma voltunk bent Szabadkán kicsit vásárolni (nem a piacon), de elképesztő árak vannak. A piac viszont tényleg nagyon olcsó. Találtál jó kismamarucit?? Nekem van egy eladó -varrattam és egyszer sem hordtam, nem volt alkalmam
- ,csak nagy méret kb 44-es, de nagyon szép bordó, ha valakinek kell szóljatok.
Erika, veled mi van, rég jelentkeztél.Dani sírós még?
A Klinikával kapcsolatban, elvileg egyébként tényleg bababarát, gyakorlatilag viszont szerintem sem az. A bejárathoz ki is van írva, hogy bababarát kórház......meg az országos kórházi,klinikai összesítésben is benne van, mint bababarát kórház. Én sem értem miért kapták meg ezt a címet. Szerintetek?
Egyébként a kettes kórház jobb???
Bogi tök sok mindent mond már. Pl alma, dió,pókháló
, kőte -körte-, anyukámat mammmának hívja, és megismeri sok autó közül, hogy melyik a miénk. Külön a mamáét, külön a tatáét és azt is tudja, hogy egyik Fiat másik Saxo
Erre én tanítottam baromi fontos....
Ja és azt is tudja mi micsoda benne (kormány, sebváltó, fék,gázpedál, tükör, biztonsági öv.....stb) És nagyon szépen mondja, hogy szökőkút. Szabadkán a városháza két oldalán is van szökőkút, imádja. Egyébként tényleg nagyon szépek. Oda gyakran megyünk galamokat hajkurászni, meg gyönyörködni....
Most mennem kell, megjött apu, ebédelünk!
Puszi
Enikő