sziasztok!
Tüccs!
Én sem szeretem a tömeget,kiráz tőle a hideg,és tiszta idegbaj leszek tőle,pláne ha valamelyik gyerkőc rákezd a hisztire!
a cipő miből van,aranyból?Ne érts félre,csak én nagyon sokallom érte!Mondjuk lehet,hogy ha 1 gyerek lenne én is megvenném!
A zevészethez annyit,hogy Zsani hól eszik főt kajcsit hól nem.Nemtudsz vele mit csinálni,én olyankor mindég adok neki gyümit,krémtúrót,ropit,kekszet ijeneket,hogy tudjam azért valami van a pociban!Nem jó,de ha tényleg végképp nem eszik semmit ......
Tegnap is reggelire megevett 2 egész virslit,utánna rá 1 órára 1 könnyű és finom Danon joghurtot,aztán ebédre meg nem evett csak pár kanál levest!Pörihez hozzá sem nyúlt
Gyümi az csúszik,meg a nasi.Majd ebből is kinőnek,és megjön az étvágyuk.Én megfigyeltem,hogy akkor nem eszik "normálisan"amikor jön neki a foga,akkor 2-3 napig csak csipeget mindenből!
Nircee!
Mekkora a pocid!!!!!!!
Nagyon csini vagy!
Kicsit dúrva amit leírtál,de én is hallodtam már ijenről!
Szerintem nem normális dolog,mert kérdem én az a gyerkőc,hogy fog megtanúlni kanállal enni (megfog,az biztos),de ijenkor már azért tudni kell rágni ,a reflekszeknek megkell,hogy legyenek.Nemhülyeségből találták ki a darabos bébi kajcsikat,na meg a 4 hónapos kortól adható püréket!azt is "megrágják"a babák,mert ahogy láttátok forgatják a szájukban és náluk az egyfajta rágás!Na meg a sok értékes vitaminról és társairól ne is beszléljünk!Mindegy szerintem nemnormális dolog az biztos!A védőnőnek,meg a dokinak az "ijen" nem mondja meg,mert már eleve tiszta süsü!Bocsi csajok,de felhúztam magam rajta.
Ennél már csak az nem normálisabb aki nemadatja be a kötelező védőoltásokat!szerintem az ijen ember nagyon felelőtlen és lusta!Ja és örülök,hogy mostantól élvezheted a pocakosságodat 100%-ig!
Henus!
Jók a képek!Ajaj a mosogatógép ajtaja nálatok a szinpad
Nálunk a szekrény ajtó a sláger,de nem engedem neki,mert letörik!Esni nem eshet le,meg a szekrény sem borulna rá,így nem arról van szó,hogy veszélyes!
Látom olvasni is szerettekŰ!Most abban a korban vannak,hogy minden dolog érdekli őket,amit mi is csinálunk!
Katica!
Nagyon várom a képeket!(juk)
Szantre!
Mekkorát nőtt Márk!Nagyon kis pofis,édes vasgyúró!
Csajok!
Mindenkinek köszönöm a dicsiket Zsani nevében is!Sokat tanúl a kettő nagyobtól,így azért nekem könnyebb a dolgom,csak türelmesnek kell lennem!
Kizárólag márcsak egyedűl akar enni,ha segíteni szeretnék akkor beroncsol és nem eszik!Nálunk is beköszöntött a hisztis korszak,így nagyon jól telnek a napjaink!
Na de ahogy szoktam mondani:egyszer mindennek vége,és ez is elmúlik!Idővel!
Sziasztok!
szép napot mindenkinek!