sziasztok lányok!
hogy ti milyen termelékenyek vagytok. 3 oldallal vagyok lemaradva
egyenlőre átfutottam gyorsan. tudjátok, mint a jó gyerek... a képeket nézegettem
nah jó egy két bejegyzést is elolvastam.
de nekilátok és mindent végigolvasok valamikor. holnap délután jövök, vagy inább este haza. addig még mennyi lesz...
egész kis regényt fogok akkor átböngészni
szuper babócaképek vannak
nagyon tetszenek. nekünk csuszik a 4D
. az egyetlen márciusi hétvége amikor tudtunk volna menni, tegnap közölte a párom hogy a központból leltárt rendeltek el nekik
hát nem pofátlanság?!?!?!
ugyhogy szeirntem április első vagy második hétvégéjén jutunk el. az meg még milyen soká... szivem szerint mennék állandóan. de ezzel azt hiszem nem vagyok egyedül
a kis ruhák fotói is álomszépek
a rózsaszín árnyalatúak nagyon tetszenek (bízom benne hgoy én is iylesmiket vásárolhatok majd). jah meg a nyuszis is tetszik, meg a zsiráfos.
szegény wera!
itt egész éjszaka esett az eső. remélem ők megusszák napközben. eddig itt nem esik, remélem ott se. de az idő az pocsék. nagyon hideg van
tegnap barátokkal voltunk fagyikelyhezni... huh lányok... nem ismondom hogy mennyit ettem. ott röhögtek rajtam a többiek. negyed órába telt mire kitaláltam hogy milyet is szeretnék enni
erdeigyümölcsöset választottam. volt joghurtfagyi meg sok sok erdei gyümölcs rajta. szeder, áfonya, ribizli meg hasonló piros-fekete bogyók. isteni volt. jah meg a bnőméről lenyultam egy sárgadinnyét is
hatalmas adag volt... hagytam egy kicsit az alján, nehogy kicsufoljanak hogy mennyit tudok enni
a szülésznőmmel is találkoztam. ő is megjegyezte, hogy atya ég mekkora kalóriabomba
persze a szomszéd asztalnál ő is legyűrt egy kelyhet
kike! gratula nővéredhez! jó is az az első hely... főleg ha van egy hugi akinek lehet sütni
napközben a városban voltunk még bnőmmel. nah őt is megfertőztem a terhességemmel. már ő is elkezdett vásárolni a babómnak
most épp kissapkát vett. szép tojáshéj színű, az elején kis kacsákkal
persze ő lesz a keresztanyuka is
olvastam valami olyasmit is hogy fáj egy két emberének a pocija. szerintem ne aggódjatok. tuti az időjárás miatt van. én most voltam védőnőnél, meg orvosnál. a méhszáj zárva és mégis néha mintha késsel szurkálnának. azt mondta a doki hogy ne aggódjak. biztos az időjárás visel meg egy kicsit. és a védőnő is ezt mondta. pihizni kell és kész.
hétfőn megyek vérvételre
még nem a cukorterhelésre. még csak az ellenanyagvizsgálatra megyek. tudjátok a vércsoportom miatt. hát egyáltalán nem örülök neki
úúútálom ha szurkálnak. főleg hogy megszurnak, és össze is esik a vénám. a vér meg nem jön, aztán rángatni kell a tűt. gondolom a cukornál meg még jobban igy lesz.
mekkora ruci kell 1 éves gyereknek? fogalmam sincs. én ha ajándékba viszem valahová, a biztonság kedvéért rákérdezek a szülőknél hogy mégis milyen méretet adnak a csöppségre és igyekszem 2-3 mérettel nagyobbat venni hogy tuti jó legyen rá később is. az eladók is nagyon készségesek, de ugye nem egyforma 2 egykoru gyerek... ugyhogy az nehéz látatlanban. tuti ha a szülők segítenek!