Új privát üzeneted érkezett!

Ibm!

A fotóitokra nagyon kíváncsi vagyok! Várom őket!
Vendég

Sziasztok!
Itt máz zajlik az élet:"már most ölik egymást" :roll: a kölkök.Apa délalőttös,nem tudom hogyan fogok valük bírni.

Babuli:nagyon jók a képek!

Zslebi:Üdv köztünk!

Panaszkodni most is lenne miért,de inkább nem teszem,mert csak megint felhúzom magam. :?
Esik az eső,azthiszem ma robbanni fog a ház a gyerkőcöktől.
Nővérem kislánya hétfőn mehet oviba-három hét betetegeskedés után-enyhe arcüreggyulladása volt.
Kristit hérfőn visszük ortopédiára,egy éves kontrollra a ludtalpa-bokasűlyedése miatt,ahogy látom semmit nem javult,újabb kemény talpbetét lessz belőle.A másikat,vagyis a felét elvesztette az oviban,mielőtt beteg lett,azóta se lett meg.
Kedden viszük vissza a dokihoz,csak ami rossz-tiszta lukasagyú vagyok-tegnap este elfelejtettem odaadni neki a gyógyszerét,mire eszembe jutott,már aludt.Persze azért felejtettem el,mert este le kellett mennem a Papához,ismét nekem,beadni a gyógyszereit,meg az inekciót,Anyós csak ugráltat minket,szegény Apa ebédelni se tudott nyugodtan,mert ezt hozz,meg azt-áá,mégis felhúztam magam! :roll:

Szerdán meg a védőnőhöz kéne mennem,meg a dokihoz is jövőhéten-már úgy érzem szétrobban az agyam,annyimindent kéne észben tartanom.

Kép
Kép
Kép
kike

Jajjjut eszembe-tegnap mikor már lefeküdtem,Nővérem keresett skypon,de ami a lényeg,megnyerte a receptversenyt-sok ezer forint értékben nyert szakácskönyveket:ezt neketek is itt köszönöm hogy szavaztatok rá :D :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Wera, én is gondolok ám rád, biztos nagyon szép leszel!!!!

Engem is kidobott az ágy. Tegnap előtt meg tegnap 7kor mentem aludni!!!! NEm tudom miért lettem hirtelen ennyire fáradt, de 11órát simán alszok :lol:

Eper, én is vettem tegnap 0,5kg-t :wink:
magdolnam

http://desszert.eu/receptverseny
itt olvasható a nyertesek listája,és a Nővérem az első!! :D
Mégegyszer köszi mindenkinek,aki szavazott rá! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

csajok, szerintetek (szűk)1 éves gyereknek hányas méretű ruha kell?????
magdolnam

Jó reggelt Magdolnam!

Szerintem 92-104-es, de ha nem sűrgős, inkább várj meg olyan anyukát, akinek nemrég volt ekkora a gyereke...

Nekem már 10 éve nem volt ekkora... vagyis 9. :shock:
Vendég

:lol: :lol: :lol: köszi :lol:
magdolnam

hogy ne üssön meg a guta a bank.... LAkáscserét tervezünk... erre a házra felvettünk 5M Ft-ot. Ezt törlesszük lassan a 4.éve. Bementem a bankba és kérdeztem, hogy mennyit kéne visszafizetni? Erra válasz (KAPASZKODJATOK): 5,6M Ft-ot! Szerintetetek??? :twisted: :twisted: :twisted:
magdolnam

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

valahogy én is így éreztem :shock:
magdolnam

sziasztok lányok!

hogy ti milyen termelékenyek vagytok. 3 oldallal vagyok lemaradva :(
egyenlőre átfutottam gyorsan. tudjátok, mint a jó gyerek... a képeket nézegettem :D nah jó egy két bejegyzést is elolvastam.
de nekilátok és mindent végigolvasok valamikor. holnap délután jövök, vagy inább este haza. addig még mennyi lesz... :shock:
egész kis regényt fogok akkor átböngészni :D

szuper babócaképek vannak :D nagyon tetszenek. nekünk csuszik a 4D :(. az egyetlen márciusi hétvége amikor tudtunk volna menni, tegnap közölte a párom hogy a központból leltárt rendeltek el nekik :( hát nem pofátlanság?!?!?! :wink: :roll: ugyhogy szeirntem április első vagy második hétvégéjén jutunk el. az meg még milyen soká... szivem szerint mennék állandóan. de ezzel azt hiszem nem vagyok egyedül :wink:

a kis ruhák fotói is álomszépek :D a rózsaszín árnyalatúak nagyon tetszenek (bízom benne hgoy én is iylesmiket vásárolhatok majd). jah meg a nyuszis is tetszik, meg a zsiráfos.

szegény wera! :( itt egész éjszaka esett az eső. remélem ők megusszák napközben. eddig itt nem esik, remélem ott se. de az idő az pocsék. nagyon hideg van :(

tegnap barátokkal voltunk fagyikelyhezni... huh lányok... nem ismondom hogy mennyit ettem. ott röhögtek rajtam a többiek. negyed órába telt mire kitaláltam hogy milyet is szeretnék enni :D
erdeigyümölcsöset választottam. volt joghurtfagyi meg sok sok erdei gyümölcs rajta. szeder, áfonya, ribizli meg hasonló piros-fekete bogyók. isteni volt. jah meg a bnőméről lenyultam egy sárgadinnyét is :D hatalmas adag volt... hagytam egy kicsit az alján, nehogy kicsufoljanak hogy mennyit tudok enni :wink:
a szülésznőmmel is találkoztam. ő is megjegyezte, hogy atya ég mekkora kalóriabomba :D persze a szomszéd asztalnál ő is legyűrt egy kelyhet :D :D

kike! gratula nővéredhez! jó is az az első hely... főleg ha van egy hugi akinek lehet sütni :D

napközben a városban voltunk még bnőmmel. nah őt is megfertőztem a terhességemmel. már ő is elkezdett vásárolni a babómnak :D most épp kissapkát vett. szép tojáshéj színű, az elején kis kacsákkal :D
persze ő lesz a keresztanyuka is :D

olvastam valami olyasmit is hogy fáj egy két emberének a pocija. szerintem ne aggódjatok. tuti az időjárás miatt van. én most voltam védőnőnél, meg orvosnál. a méhszáj zárva és mégis néha mintha késsel szurkálnának. azt mondta a doki hogy ne aggódjak. biztos az időjárás visel meg egy kicsit. és a védőnő is ezt mondta. pihizni kell és kész.

hétfőn megyek vérvételre :( még nem a cukorterhelésre. még csak az ellenanyagvizsgálatra megyek. tudjátok a vércsoportom miatt. hát egyáltalán nem örülök neki :( úúútálom ha szurkálnak. főleg hogy megszurnak, és össze is esik a vénám. a vér meg nem jön, aztán rángatni kell a tűt. gondolom a cukornál meg még jobban igy lesz. :(

mekkora ruci kell 1 éves gyereknek? fogalmam sincs. én ha ajándékba viszem valahová, a biztonság kedvéért rákérdezek a szülőknél hogy mégis milyen méretet adnak a csöppségre és igyekszem 2-3 mérettel nagyobbat venni hogy tuti jó legyen rá később is. az eladók is nagyon készségesek, de ugye nem egyforma 2 egykoru gyerek... ugyhogy az nehéz látatlanban. tuti ha a szülők segítenek!

Kép

Kép
timi1982

Magdolnam, jaj. És ez sajnos így van, ismerősnél meghalt após, hároméves részletre vett kocsit azonnal visszaadták, azóta is üldözi őket a bank, hogy de még tartoznak. Basszus.

Kengurus cuccokat én nagyon nem szeretem, inkább c&a, vagy tesco... Két ygerek között gondosan elrámolva úgy tönkrement az anyaguk, hogy a hímzés mosásnál KIESETT. És amúgy is fejtődik, nem elég rugalmas, foszlik. Anno orosz importra csinálták, nekem a dezájn sem jön be. Aztán lehet, fejlődtek már, én nem kockáztatok.

Valaki kérdezte, nem baj-e, ha csak soká lesz UH. A protokoll szerint 3 van. A 12 hetes, a 18 körüli, és még egy a 32. körül. Persze a végén is szoktak csinálni, ijesztgetnek súllyal (becsült, és sokszor hibás adat, mérni sem lehet pontosan!!!!) meg BPDvel. Igazából még nem bizonyított, hogy az egész ártalmatlan. Sztem a 4ds babamozi igazából biznisz. Ha nem doki csinálja, esetleg nagyon jól képzett szonográfus, még diagnosztikai jelentősége is minimális. Mondjuk ha valaki nagyon szeretne fotót, mifenét, vagy vmiért kétségbeesik, menjen el, persze, de a gyerek nem lesz sem szebb, sem nagyobb tőle. Én a belső vizsgálatot is feleslegesnek tartom, ha gond van, akkor kell megoldást keresni, de sok nőnél van egy kis kinyílás, és úgy viszi végig a terhességet, viszont a méhszájnak nem használ a macera, még fertőzést is lehet felvinni. Sztem próbáljatok befelé figyelni a babára meg magatokra, és hinni abban, hogy arra született a nő, hogy egészséges magzatot hordjon, és szüljön. Ráadásul a túl sok külső kontroll később is visszaüt, és könnyebben elbizonytalanodik az ember, vajh jól van.e, eleget evett-e miért sír. Csak nyugi, ez valami természetes dolog, táblázatok és gépek nélkül. Nyilván vannak extrém esetek, és akkor szükség van mindezekre, de azok ritkák.

[color=red]WERA, NAGYON SZÉP NAPOT, SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK![/color]

potyka

Ja, nekem a hároméves nagyméretű 104est hord... Unokaöcsém 1 éves, neki 86os overállt vettünk, de jó lesz még egy darabig.

potyka

Sziasztok!

Hát potyka, kissé lelomboztál! Nálunk a közelben a Kenguru Gold van, azzal szemezek már jó ideje, de ha ilyen tapasztalatok vannak......
Kicsit messzebb, de van C&A is, bár az nagyon drága. Igaz, csak a kismamaholmit néztem, ideje vennem egy nacit magamnak, de 9-10ezer mind! Vagy a kismamaruhák mindenhol ilyen drágák?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szia Krisztina!

Én C&A-ban vettem magamnak kismamagatyót 5 és 7 ezerért.
az 5000-es egy szövetgatya, a 7e Ft-os pedig farmer.
Mindegyiket szeretem.

Én so helyen néztem, mindenhol ennyi... :?
Vendég

so=sok
Vendég

Wera, kívánom, hogy legyen nagyon szép a mai napotok és hogy legyetek nagyon nagyon boldogok!!!!

Kép
teó

80-as méret szerintetek jó egy 1évesre???
magdolnam

potyka, tök jó volt amit írtál. :) a legjobban az tetszett, hogy ettől nem lesz se szebb se nagyobb... :) tök igaz. de persze én is baromi kíváncsi leszek. én is már öt hete nem láttam... Mondjuk szerencsére hétfőn megyek dokihoz és szerintem fog csinálni uh-t. és tudom, hogy a bébi fejlődéséhez semmi köze, csak mégis olyan jó látni... :)

az, hogy egy egyéves gyerekre mekkora ruha kell, szerintem is változó.

bank: kb. két hete én is voltam benn, mert szeretnénk kívülről is befejezni a házat és kellett volna hozzá pénz. Megkérdeztem, hogy egy 20-22 milliós házra tudunk-e még felvenni hitelt (most 7,5 hitel van rajta) és azt mondták hogy nem bírja el... Szerintetek??? Mennyire biztosítja túl magát a bank? Ezért szoktam azokon a reklámokon röhögni hogy 0% önerővel... Csak azt nem tudom hol. Na mindegy, akkor elkezdtük nézni a személyi kölcsönöket. Felhívtam telefonon őket, direkt megkérdeztem. Erre mondták, hogy ha megszüntetem a hitelkártyámat (amit amúgy nem én kértem, hanem adtak a számlához, és akkor is meg kell szüntetni ha nincs rajta egy fillér minusz sem, mert azt is hitelnek veszik) akkor belefér a személyi kölcsön. Erre bementem a bankba hogy megkérdezzem személyesen is őket. Mert volt rajta minusz, de mondom akkor azt befizetem és akkor beszüntetjük a kártyát. Be is mentem, befizettem és mondom a csajnak, hogy akkor szüntessük meg. Erre azt mondja, hogy szerinte nem kell, adjuk be így az igénylést és majd ha nem fogadják el, akkor beszüntetjük. Mondom oké. Vittem tigáz számlát, de azt mondta neki ez nem jó, neki telefonszámla kell... SzerinteteK? Úgyhogy nem tudtam aznap elintézni. Két nap múlva visszamentünk, a telefonszámlával (azt mondja meg nekem valaki hogy ha van az ember nevén egy mobil meg egy gázszolgáltatóval szerződés, akkor a banknak miért jobba mobilszámla??? na mindegy. ERre egy másik ügyintéző volt ott. Neki is előadom a történetet. Azt mondja oké, akkor telefonszámla meg bakszámlakivonat. Mondom azt nem hoztam, mert nem mondták hogy kell. Erre azt mondja akkor nem tud velem mit kezdeni. Mondom két napja voltam itt és nem szóltak hogy azt is hozzak. Meg mondom különbenis miért nem nézi meg a gépben akkor? Azt mondja miért nem ezzel kezdte hogy nálunk van a bankszámlája. Mondom miért nem kérdezte??? Na ezen kicsit felhúztem magam. Ezután azt mondja, hogy márpedig be kellett volna szüntetni a kártyát. (kedves kolleganő jól tájékoztatott) aztán mondom oké, akkor szüntessük be. Erre számolgat, azt mondja, hogy de úgysem fér bele a személyi kölcsön. Mondom oké, telefonos kolléga is jól tájékoztatott... Erre azt mondja és miért nem próbáljuk inkább ezt az 1 milliót is a házra terhelni, mert az elbírja???????????????? Na ott azt hittem lefordulok a székről, hogy két hétig jártam körbe-körbe hogy felajánlják nekem azt az ötletet, amivel eredetileg bementem és elküldtek... Na felálltunk és kijöttünk és úgy döntöttünk, hogy nem veszünk fel plusz hitelt. :)
Bocsi hogy hosszú lett. :) Most megyek nézek valami reggeli után.

KépKép
muffin

Sziasztok, szép jó reggelt ezen a borongós reggelen!
Reméljük később kitisztul! (márcsak Wera miatt is)

Wera nagyon sok boldogságot és én drukkolok azért az egy-két óra szép időért ami nekem is bejött!

Kriszti: szerintem a C&A-ban a gyerek rucik sokkal olcsóbbak mint a kenguruban A kismama ruhák meg néha le vannak értékelev, érdemes időnként benézni. Én vettem már ott 2500 ft-ért nacit.

De most babaruhák le is vannak értékelve, nembeszélve a Tesco-ról, meg az Auchan-ról!

Ma nem nagyon leszek, mer megyünk az öcsémék eljegyzésére! :D
Vendég

Nem egészen így terveztem ez előző írásomat! :(
értékelev=értékelve
mer=mert
stb. :oops:
Vendég

sziasztok, mind!
Micsoda idő!!! Aszondják, ha esküvőn esik az eső, hosszú, boldog lesz a házasság. Hát ezt kívánom Nektek én is, Wera!!!!

Magdolnam, micsoda szemétség! Erről persze nem szólnak a reklámok. Ti sem tudtátok, ezek szerint... hát jó, hogy előre tervezhet az ember. Hány évig kell még így fizetnetek? (lehet, hogy öt év múlva még mindig ugyanennyi lesz???? :shock: )

Ja, az egyéves méretek: szerintem a 80-as ruha jó kellene, hogy legyen (nézd meg a babaszoba.hu kalkulátorában, megadod az életkort, és kijönnek a fiú-lány átlagok. A 80-asba elvileg mindegyik belefér!)

Babaruhában (és kismamaában) és is a C&A-re szavazok, na meg mostanában fedeztem fel a H&M-t. A kismamafelsők nagyon jók, a babaruhákra még rá sem mertem nézni, de bízom benne, hogy azok is jók.

KépKép
szkagi

köszi a tippet. Egyébként 20 évre vettük fel. Ma csülkös bablevest gyártok, hozzá palacsintát
magdolnam

Sziasztok!
Rég voltam ebben a topikban!
Nálunk az éjszaka kezdett el esni az eső,azóta egyfolytában szakad!
Eszembe jutott nekem is WERA,hogy MA ESKÜSZIK!!!!!!!!
Remélem náluk nem esik,és minden okés!!!!!

MINDEN NŐTÁRSAMNAK BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Kép

Kép
orsitigris

bableves, palacsinta.... hmmm....

KépKép
szkagi

Ibm! Várjuk a képeket! :D

Kike! Gratula a tesódnak ügyi volt!

Wera! Megy a drukk! :D :D :D
Vendég

Udvozlok mindenkit!

Talan nem banjatok, ha en is csatlakozom Hozzatok. Ez lgalabb egy porgos, esemenydus topik jo sok bejegyzessel, a nyari kismamak megnevezesbe meg beleferek a juli 15re kiirt idopontommal:)

A sok olvasott dologra most hirtelen nem is tudok mit reagalni, viszont lattam nagyon sok 4ds kepet, es kerdeznem a Budapestieket, hogy hol erdemes csinaltatni? Ar is erdekel, meg a szakmai kompetencia.
Elore is koszonom!
Es mindenkinek tovabbi szep hetveget!

Vonalzot hogy lehet csinalni?
tamimami

Sziasztok!

Nálunk rettenetes idő van. Esik, el van borulva. Délelőtt még csak-csak, de délután nagyon rossz. Remélem Pesten jobb egy fokkal, de többel tuti nem.
Nem baj Wera! A lagzi úgysem a kertben van!

Tamimami! Persze hogy csatlakozhatsz. Ha valamelyikünk vonalzója tetszik, akkor kattints rá. Kijön egy honlap, ott meg tudod csinálni a tiedet. Aztán lesz hozzá kód. Az url-el kezdődő hosszú kódot kell bemásolnod itt a babaneten a profilodba az aláíráshoz. A Profilodat fent a segédletekben találod meg.

Szerintem egy egy éves gyereknek jó a 80-as ruha, bár a gyerektől is függ, meg a márkától. Ha nagyobb forma a baba én inkább 86-ost vennék neki.

Muffin! Most jól megijesztettél! Mi is most akarunk majd variálni a lakáshitelünkön. Akarunk bele fizetni, vagy átváltani másikra, mert 3 év alatt 10000-t emeltek a részleteken és még mindig csak a kamatot fizetjük!

Kép
szly27

Sztem a hazahozós cuccon kívül érdemes inkább hazsnáltat venni... És nagyon sok pici méretet ne vegyetek, nekem az 56os volt, hogy már eleve kicsi lett. :lol: Tényleg, h&m is jó. Amúgy én kismamagatyát vettem c@aban ezresért, mert leűrazták, pedig nagyon dögös, olyan feltekerhető a szára... Igaz egy számmal nagyobb.... de legalább sehol nem szorít. :lol:

potyka

Sziasztok!

Megjöttem az ígért 4d-s fotókkal!
Az elején nagyon takarta az arcát,de a végére azért megmutatta!
800 gramm a drága és jó nagy lábon él már most!
Majdnem 5 cm talpa!
Hiába kapott csokit nem akart felébredni,de persze aki már 04:30-kor bulizik mit is várhatnék!
Nagyon édes volt,de nekem a 18. heti nagyobb élmény volt!
Ott még egyben lehet látni,hogy mit művel,míg mostmár részletekben!
Azért nagyon-nagyon élveztük!
A kukacát minden helyzetben megmutatta,úgyhogy tutira ott van!
Kicsit megijesztettek,hogy mindkét veséjében tágabb a csatorna,de azt mondták ez minden 3. fiúnál így van és nem okoz gondot!
Szépen pisil,telítődik és ürül a veséje!
Hát remélem igaza van,bár már én is olvastam több helyen,most inkább nem is akarok utánnanézni!
Nem lettek túl jók a képek,de azért remélem látszik!

További szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Ja! És a 2d szerint nő a haja!!! Jupijéééééééé! Hajas babát akarok!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

üdv tamimami!

szly, szerintem ha másik bankhoz mész, akkor azok majd próbálnak neked mindenfélét ajánlani hogy átcsábítsanak. de tudod hogy van, régi ügyfél már ott van, annak nem kell sokmindent ígérni... MOndjuk mi a bankkal nagyon elégedettek vagyunk, csak jó lett volna... Amúgy nekünk nem igazán emelkedett a törlesztő részlet. :) Az az egy dolog amivel nagyon körültekintőnek kell lenni, hogy tényleg írta valaki a szerződésbontási díjat, ami általában nem kevés. Úgyhogy nem biztos hogy megéri variálni. De azért jól nézzetek körül, hátha találtok valami jót. :)

képzeljétek, sütöttem ma kenyeret. :) Reggel felkeltem és az volt bennem, hogy én ma kenyeret akarok sütni... Gondoltam bebizonyítom, hogy nem kell ehhez kenyérsütő gép. :) Úgyhogy nekiálltam és szerencsére még eléggé emlékeztem hogy a nagymamám mit hogy csinált, úgyhogy szerencsésen megsült. Nem lett valami nagy, de annál jobban ízlett. :) Mindjárt rakok fel képet is róla. :)

Meg vettem tegnap a c&a-ban egy nacit (már nem is emlékszem hogy mondtam-e tegnap) na mindegy. Szóval nagyon tetszett ahogy áll és megvettem. Erre felvettem és a férjem nem volt érte odáig... :( És ami a vicces a dologban, hogy kicsit ki vagyok akadva hogy mennyit mutat a mérleg ő meg nemhogy vigasztalna, már egy ideje mondogatja, hogy a feneked azért megnőtt... totál ki voltam készülve, úgyhogy ma mondtam neki, hogy akkor csináljon az új gatyámban hátulról is egy képet. És szerintem genyó volt velem... Úgyhogy most kicsit megnyugtattam magam. Sose voltam nádszál, de szerintem kicsit eltúlozta a dolgot... Na mindegy. csak rosszul esik amikor ilyen...

Na most azt hiszem ennyi, mert kicsit lefárasztott a mai nap, de este még lehet hogy benézek. Ja, meg még gyorsan teszek fel képeket a kenyérről meg az új naciról. :)

Na mindenkinek további szép délutánt!

Weráéknál lassan kezdődik a buli! :) A nagyján meg kb. túl vannak. Remélem minden úgy sikerült nekik ahogy szerették volna. :)

Kép Kép Kép

KépKép
muffin

nem ezt a pociképet akartam felrakni!!!!!!!!!! Bocsi!!!!!!!!! Csak ennek az a neve hogy kicsipoci, a másik meg, amit ma csináltunk az kispoci... értitek... Na mindegy. Legközelebb kreatívabb leszek. :) SZóval itt van amit fel akartam tenni... Kép

KépKép
muffin

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

az idióta férjem, aki szerint meg nagy a fenekem és szép sem vagyok itt ül mellettem és szivat még ezzel is hogy egy képet sem tudok feltenni. úgyhogy most csakazértis felteszem amit akartam...

Kép

KépKép
muffin

most meg besértődött és bevonult a szobába mert idiótát írtam rá... Szerintetek????????? AZ hogy ő ilyen kis szemét velem, az nem gond, de ha én ilyet írok, kikészül a lelke. És a nők bonyolultak????????

KépKép
muffin

Megjöttem!

Jó volt az eljegyzés! Szóval úgy néz ki lesz mégegy sógornőm!

Ibm: nagyon jó fotók készültek, cuki a kissrác, nekem főleg a karikás rész tetszik! :) :)

Muffin: ne aggódj, nem nagy a popód (nekem kiindulásból is nagyobb volt :D ) A férjeddel meg ne törődj! (lehet csak vicces akart lenni??) A kenyér meg hmmmmm..
Vendég

Sziasztok!

Megvolt délelőtt a 4D-s uh! Nagyon jó volt, 945g a pici, mindene rendben van! Amikor odaértünk aludt még, de szépen felébredt. Nagyon aranyos volt, bár kicsit huncut! Nehezen mutatta meg magát!
Az én veséimet is megnézték, hogy minden rendben van e velük, nem e nyomja a baba, vagy valami. De nem, minden ok velük!

A méhlepénnyel van annyi, hogy mellsőfali tapadású, de a hátsó falon is van és egy helyen érintkeznek. Azt mondta a hölgy, hogy ez nem gond, szülésnél kell figyelni, hogy kijöjjön mind!

IBM-mel találkoztunk, bár időnk nem volt sokat beszélgetni sajnos! :(

Rakok fel képeket: Kép
Kép
Kép kis keze
Kép kis lába

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok!

Ibm, nagyon jók lettek a képek Áron babáról!!! :lol:
Tamimami, üdv itt!!!!

Mi is ma voltunk 4D-n!!! Tuti, hogy punás!!!! :lol: :lol: :lol: Szly, törölheted a kérdőjelet a táblából! :wink:
Kép

Olyan gyönyörű!!! :lol:

Kép
Kép

És a bizonyíték!!! :wink:
Kép

Kép
sziszka82

Kisfóka, neked is nagyon jók lettek a képek!!! :lol:
És tök jó volt, hogy annyi mindent megvizsgált a hölgy!

Kép
sziszka82

Nagyon édesek a képek. Már én is nagyon várom hogy menjünk 4d-re, de mivel én hétfőn úgyis megyek dokihoz és szerintem lesz uh, mondtam a férjemnek, hogy semmi értelme hétvégén megint elmenni egyre. Úgyhogy szerintem mi majd csak április elején megyünk.
Közben voltunk egyet sétálni, meg kiteregettem. Úgyhogy mostantól csak pihi. :)
Amúgy hihetetlen hogy ilyen képeket tudnak már csinálni a kis arcukról meg mindenről... :)

KépKép
muffin

Kisfóka,Sziszka!

Nektek is nagyon jók lettek a fotók!
Tényleg jó alapos volt a hölgy aki csinálta!

WERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem minden a terv szerint alakul!
Sokat gondolok rád,biztos szuper ez a nap!
Bár itt ma ilyen idő volt:

Kép Azért remélem nálatok kicsit legalább sütött a nap!

Millió puszit és ezt küldöm nektek:

Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Wera, milyen a házasélet :wink: ! Nagyon sok boldogságot kívánok!

Lányok, nagyon édesek a képek a manókról!

Magdolnám, az én lányom most 2 évesen hord 80-86-os méretet, de Ő nem egy átlag méret 8) . Neki az első rucija 44-es méretű volt :shock: :roll:

Vidokata, mi a véleményed a bárányhimlő elleni oltásról? Érdemes?

Timi, kit választottál szülésznőt? Hol voltatok fagyikelyhezni? Most úgy megkívántam, most jut eszembe, mintha lenne valami jégkrém a hűtőben 8) !

Muffin, a fenekemre már én is kaptam néhány rosszalló megjegyzést :? , nem kell foglalkozni vele, csak a pociddal. Majd lemegy az szülés után :roll: . Jó a gatyó is!

MInden esetre ezt az uh-n történő méhszáj-vizsgálatot továbbra sem nagyon értem, mert hát a méhnyak hosszát az látják, de egyébként :shock: , engem azért megnyugtat hogy 1-2 havonta bekukkant :roll: .

Kike, gratulálok a nővérednek!

Marcsi, olyan édesek a ruhák! Én még semmit nem vettem :oops: , na majd a köv. uh. és nőgyogyi vizsg. után :roll: .

Már napok óta éjszakázom, éjjel 2 előtt nem kerültem ágyba. Szóval némi falatozás után végre belevetem magam az ágyba!

Jó éjt, mindenkinek (Wera, Ti bulizzatok :wink: )
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

jó reggelt!

Hm, nekem is van egy 44-es méretű ruci :shock: :shock: :shock: akkor ezekszerint nem lesz jó rá? :roll: De annyira normál méretnek tűnik :shock: és olyan szép! MAx elrakom emlékbe!
Azt szűrtem le, hogy tök változó az 1évesek mérete, de közben megoldódott a probléma! Farmerszoknyát-kertészest néztem ki Lizának, de csak nagy méretek voltak. És próbáltam tervezgetni. De anyós beelőzött és kisbabára valót vett. Olyan cuki!
magdolnam

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Ma rakok fel táblit, annyi a változás.

Majd még jövök, de most fel kell raknom a kaját!

Kép
szly27

végre megvan az elemtöltő, én is megmutatnám, miket szereztem Lizának:
Kép ez a fülbevalója
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép ez ugyanaze mint az előző, csak más színben és mintában
Kép
Kép
magdolnam

Szep jo reggelt!

Jajj de edi babaruhak! Sokszor azert kicsit banom, hogy mi mindenkitol mindenfelet kapunk. Igaz jo is, mert legalabb ruhakat nem kell venni, amit ugyis nagyon hamar kino.

En nem tudom mi van, de a vonalzo nem jelenik meg. Pedig megcsinaltam parszor. No azert meg kiserletezgetek.

Szep napot mindenkinek!
Nekem sajna hasonlo vacaknak igerkezik, mint a tegnapi. Nem tudom mi van velem, de igen rosszul erzem magam, de betajolni sem tudom, hogy mi is ez:(
tamimami

csilla!
Hollóné Timit választottam szülésznőmnek. De mondta hogy később még egyeztessünk nyaralás ügyben. remélem ha netán ő nem tud beugrani, akkor valami normálisat ajánl.
azt a 44-es rucit hol szereztétek? azt már majdhogynem varratni kell. az a tenyeremben elférne?!?!?! :shock:

wera!
remélem nem rontotta el az időjárás a kedveteket, és óriási bulit csaptatok. Teljes szívből gratulálok!

A képek tündériek. Gratulálok a kukihoz meg a nunihoz :D gyönyörű képek lettek. én is már nagyon várom, hogy menjünk uh-ra.

muffin!
már azért elég szépen alakul a pocakod. nyugi... nekem olyan okos szgépes pasim van hogy csak na... mégis mire sikerült a multkor képet feltöltenem... cseszett segíteni 8)
a kenyér nagyon jól néz ki. nagyon-nagyon jól.
:P

Kép

Kép
timi1982

magdolnam!
én is ilyen nyuszis hálókát néztem neki. :lol:
de még nem vettük meg :(
te mekkora méretben vásároltad?

Kép

Kép
timi1982

0-6hónapos korig. Anyós azt mondta, hogy úgyis elég nagy a zsák, hogy utána is jó lesz. Felesleges nagyobbat venni. De nagyon édes. És a nyuszi rajta olyan jó puha
magdolnam

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Úgy irigykedem a sok szép képre! Én is akarok... De sajnos még odébb van. Sztem mi is csak április elején megyünk. De annyira szépek a képek!!! Na mindegy.

Én nem alszom éjszaka. Állandóan forgolódom, meg pisilni járok. Egy éjszaka alatt kb. 5X. Persze a wc-n ülve alszom, de mikor visszaére az ágyba már nem tudok aludni. Rendesen utálom az éjszakákat. Pedig mennyire szerettem aludni..

Muffin! Az a kenyér..hmmm.nyami. Megkívántam. Nagyon szép. Hogy csináltad? elmondod? lécci-lécci. :D

A terheléses cukrom eredményét még mindig nem tudom. Múlt hét szerdán voltam (11 napja!!!) és még nincs meg. Vagyis nem szólt a védőnő. De 2 nappal a vérvétel után felhívtam, és azt mondta, hogy még nem vitték át az eredményeket, de ha megylesz szól. Na most nem akarom hülyének nézni, így nem hívtam. De holnap megkérdezem. Meg a vasat is szednem kell 2X1-vel, ha az eredmény oké, akkor lecsökkenthetjük 1x1-re. De ugye az eredményt nem tudom.
ááááááá

Megyek lustizni még egy kicsit!

Orsi! Köszi szépen a virágcsokrot!! Aranyos vagy!

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?