Sziasztok!
Aranyosak vagytok, de egyben vagyunk!
Ha már eksön indulna valakinek biztos írok smst és fogjátok tudni, hogy már kórházban vagyunk.
Igen, ahogy Rambóka és Norka mondta tegnap este megint totális pszihés csőd szélére kerültem, hogy mi lesz az éjszaka.
Aztán szerencsére az embernek van neurológus, anesztes, nőgyógyász ismerőse és mindenkit alaposan végiginterjúoltam. Kaptam néhány tippet. Elmondták, hogy mit mivel, mennyit, meddig emelhetem. Mire figyeljek stb. Kipróbáltam és láss csodát!
Este 10-tól reggel 7-ig aludtam. (12 és 4-kor felébredtem egy pisilésre és két korty víz elfogyasztására aztám K.On. vissza az ágyba) 7-től fél tízig még döglődtem (ez is nagy dolog, mert feküdni nem bírtam eddig az idegtől) és közben olyan nagyon minimálisakat szunyiztam.
Pedig annyira meg akartam nézni Fábrit, de olyan bárgyú állapotba kerültem, hogy nem értettem mit mond!
Most megint helyrepattantam kissé lelkileg! Még egy két hasonló éjszakát szeretnék és akkor helyrejövök közérzetileg teljesen.
A párom azt mesélte ma reggel, hogy éjfél körül amikor le akart feküdni, csak azt látta, hogy a 180x200 cm-es ágyat keresztül-kasul birtokolom és horkolok
, aztán arrébb kellett egy kicsit rugdalni engem, hogy ő is elférjen.
Na ebből semmit sem éreztem. Vagy legalábbis nem emlékszem!
A közönségtalira én is szívesen elmennék, csak egy dologtól függ. Van nekem az idén 10 éves érettségi találkozóm és még nem tudjuk pontosan, hogy mikorra szervezik.
De ha nem ütik egymást, akkor mindenképpen mennénk.
Lecso!
Nagyon szép családod van. A következő képen legyél te is rajta!
Kir!
Ilyen, vagyis autóstörténetem nekem is van.
Nagyon siettem és egy nő megállított, hogy segítsek már neki, hogy álljak ki a parkolóból az opel corsájával, mert valahogy nem megy a kocsi!
Mondom neki, hogy nem hiszem, hogy én vagyok az ő embere!
(teljes antitalentum vagyok a kocsikban). De nagyon erősködött, láttam rajta, hogy nagyon kétségbe van esve.
Ígyhát beültem a kocsijába, gyorsan felmértem, hogy a motor nincs bekapcsolva
, tehát rágyújtottam, lükverc és a kocsi indult is!
A nő borzasztóan hálás volt, de ugyanakkor láttam rajta, hogy kissé szégyelli, hogy nem vette észre, hogy nem megy a motor
Én egész délután ezen röhögtem!
Tudjátok nagyon sok elektromos háztartási gép használati utasításán rajta van, hogy használat előtt ellenőrizze, hogy bedugta e a konnektorba!
Hát ezek szerint ez nem véletlenül kerül rá!
Norka!
Nagyon sajnálom azt amiben vagy!
Pihenned kellene. Nagyon sokat pihenned!