Új privát üzeneted érkezett!

Rejoka:valamit elnéztem akkor! :roll: Köszike az ismételt választ! :D

Luca:köszönjük szépen Levi nevében is!(Az én szemem formáját és a Papója szeme színét örökölte) :D

Na mára elvonulok aludni!Jó éjt mindenkinek!

Kavicska rajtad mostmár a topik szeme :D

Kép

Kép
lecso

Ti is vettétel észre, h Kavics teljesen eltűnt ma? A napokban mind itt ugrált, ma meg sehol.

Nagy izaglomban vagyok, ami őket illeti.

A kecskerutát csak azután hallottam, h jó tejtermelőtea, amikor nálunk a szoptatás már csak egy sép emlék volt... Kár.

Nem baj, a következő gyerkőcnél kipróbáljuk. hehe...

Szép estét!
Lehet még benézek ma, de nem bizti, mert esek szét a fáradtságtól...
Kir

Kép
k.ir

:twisted: :D :D :D :lol: :lol: hihihi

Nem bolondutam meg, csak szétröhögtem a fejemet. Vacsi közben meséltem a férjemnek erről az asztro-anyáról. S, h mi volt a véleménye? Az, h "ennek az asztroanyának egy akkora taslit kennék a képire".

Tudni kell, h az én férjem ilyen vajrakenhető, világ legeslegszelídebb embere típus, aki - nem hinném, h az életben valaha egyáltalán - képes lenne bárkihez is hozzányúlni... Rendesen meglepődtem.

Aztán még hozzáfűzte, h "száműzni kéne az erőre az ilyent"...

Én nem tudom merre van itt mindneki. Lecsót s Rejót kivéve, akik itt szorgalmatosan szopiztatnak...

Lányok! Azért megyünk az idn PCOS talira ugye? Én a tavaly fájó szívvel lemaradtam. Az akkor 9 napos fiammal nem utazhattam 4oo km-t. De az idén... hmmm... hatalmas a prioritása ennek a talinak...
Számíthatok rá ugye, h Veletek ott találkozom?

Kép
k.ir

Sziasztok!
[quote="aranykavics"]S írta:aranykavicsziasztok!

Lusta banda! Csak nem alszotok??? :shock:
Borzasztó!
Mi is az az alvás? :roll:
Olyan szinten rágyúrok a gyerek születésére, hogy számomra megváltás lesz, ha majd a gyerek mellett 3 órát alszom 24 óra alatt megszakítással. Ha ennél többet, akkor már a mennyország!

Mert ami most van velem az marha izgalmas! :?

Kir!
Mondom én:
Kavics jól kiosztotta a bandát hajnali 6 órakor és szerintem fontos dolga akadt!! :D

Rejo!
Na akkor már én sem tartom magamban!
Mennyire akartam én anya lenni?
2006-ban missed ab-m volt, Lara nyakára 2* volt rátekeredve a köldökzsinór.
Szóval tiszta badarság ami abban a szövegben le volt írva.

Kép
lara26

Neeem! Kavits délután még egyben volt, beszéltünk telefonon.
Csak teljesen kész van az alváshiánytól.
Gondolom net helyett most inkább próbál aludni.
Én végső megoldásként a 3 kötetes anatómia tankönyvet ajánlottam, annál kevés unalmasabb könyv van (bár éppen a Varázsheggyel küzdök - 1,5 hónapja!!!- és megdőlni látszik az előző állítás :twisted: ).
Egyébként nem tudom másnak is feltűnt-e, de szerintem a monitor is rossz hatással van ilyen szempontból az emberre, vhogy ébren tart, még akkor is, ha egyébként fáradt vagyok.

Kir!

Én megyek, ha a ded nem lesz éppen beteg. Már nagyon készülök! :D
Remélem a többiek is jönnek!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Én itt vagyok... szerintem Kavics végre bevett egy jó altatót, nekem legalábbis ebbéli törekvéseit fejezte ki tegnap...

Ami velem történik, az már egy vicc. Úgyse hinnétek el, de én sem nagyon, hogy ez valami átoksorozat? Lehet ezt még fokozni?

Bogitól elkaptam a bajt, ami önmagában még nem egy nagy szám, az idén még nem voltam fertőzéses beteg (csak más bajom volt :evil: ). De úgy látszik a 2 hónapos tortúra és kialvatlanság megtette a hatását, mert olyan gyenge vagyok tegnap reggel óta, hogy a WCig tudok elmenni kb. A gyerek újra a bölcsiben, félgyógyult állapotban, mert felemelni se tudom. Ilyen nincs. :( :(
Éjjel nehezen alszok, mert fáj a tüdőm. Most 4 óta fent kukorékolok és inhalálok meg homeopátiázok és lassan elkezdek imádkozni is. :evil:

Azt mondja mindenki, gondolkozzak el a hogyantovábbon, mert ezek sorban intő jelek. Az tény hogy ilyen kripli életemben nem voltam még. :shock: Ez nem is én vagyok. Össze kell kapnom magam május 24-re!! :shock: :?

K.ir, gyere gyakran, mert a beírásaid üde foltok a számomra. :)

Monee, te nem hasonlítasz az X akták női ügynökére?? :D legalábbis ezen a fotón igen. Pocid meg már van, akárki akármit mond!
Vendég

Sziasztok!

Norka!

Nem tudom mit mondjak. Ennél lejjebb talán már nincs, próbálj meg erre gondolni. Innen már csak felfelé lehet menni...
Hááááát... ezt a hasonlatosságot még nem fedezte fel senki, de azért köszönöm! :D

Jah, akartam még mondani, hogy köszi, megkaptam a kártyákat. Ma viszek is magammal már a kórházba. :)

Csajok!

Eljövend lassan a 14. hét és a terhességem során először most vagyok k.vára ideges!!! :evil:
Ma kell menni a kiharcolt integrált/kombinált tesztre. Ezzel még nem is lenne baj, csak nagyon félek tőle, hogy a babám már nagyobb az elvégezhetőségi határnál és fals eredményt fogunk kapni. Az meg egy sereg további aggódást fog okozni.
A nagy könyv szerint a 13. hétig végzik a vizsgálatot, amibe ha úgy nézzük beleférünk még, hiszen még nincs a betöltött 14 hét, de vasárnap már meglesz. Abban az egyben reménykedek, hogyha az UH-n nagyobb lesz a baba, mint a teszt határa, akkor nem fogják engedni a vérvételt....
És mindez a dokim "magának ez úgysem kell, hiszen nagyon fiatal"-ja miatt van. :evil:

Kir!

Én is úgy tervezem hogy megyek. Apástul. :D Kicsit kiruccanunk arra a hétvégére. :lol:

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Ej, Norka-nénnye! Ez így nem valami vagány... és persze nálatok sincsen a közelben egy nagymama vagy valaki... rettenetes...
Én is elképzeltem, h ha lebetegedek vagy valami történik, akkor haza kell mennem az anyukámhoz, nem lesz más megoldás...
Így is járok haza, havonként egy hosszú hétvégét, vlt, h egy hetet is. Egyszerűen azért, h ne kelljen főznöm, mosogatnm, stb...

Csak az a baj, amit itt Csakegy-ék emlegettek a napokban: a segghordozás-szindróma fellépik s amikor visszajövök, akkor egy napig és is horhozhatom a 1o+ kg-s fiamat... már meg sem mérem, mert csak elkeseredek, h milyen lehetetlen sorsom van, h egy sózsákot kell cipelnem nonstop magammal...

Én nem tudom, röhelyes vagyok, (vagy röhej? ezt tényleg nemtom most? hm.) vagy mi... A kubban is elég megszólalnom, és mindenki minimum mosolyog...

Na, tettem fel Avatar képet, most addig írkálom a hsz-ket, míg megjelenik.

Más: ez a netezek-egészáldott-nap ez nem állapot, így van Rami, ahogy mondod... ébren tart. Soxor aludhatnék egy órát délben, amikor a gyermek aluszik, de inkább itt döglök a gép előtt... rettenetes.
Emlékszem szülés előtt bevezettem magamnak azt a törvényt, h délelőtt egy óra és délután másik óra. Azt hiszem visza kéne ehhez térjek és tudatosan ügyeljek, h be is tartsam.

Amikor szültem, akkor írta is valaki az nlc-n, h "feltűnt, h Kir nem netezte le a délelőtti óráját"...

Szép napot.
Aludjatok!!!
Kir

Kép
k.ir

Ja, Monee:

mi is apástól, szó sem lehet arról, h egyedül elengedjen Budapestre... pedig a bolond fejemtől elindulnék. Aztán, h odaérnék-e az egyik kérdés. S a másik kérdés meg az, hogy Budapestig ha el is jutok, de ott megdöglök... egyáltalán nem ismerem és szerintem megállnék az útközepén és kiszállnék sírva a kocsiból.

Ja, el akartam mesélni valamit, autó. Ez már régebben történt, pár hete.
Bementem valamiért kocsival a központba, tudni kell, h szinte öngyilkossággal felér... parkolóhelyet kereni és találni a központban! Nos, keringek mint a bolond, végre találok egy heylet. De mögöttem még jött pár kocsi a kisutcában, így nem mertem előre menni, h majd háttal beállok, mert akkor amíg én előremegyek, addig a másik behúz a hátam mögött (ezt már nem egyszer jártam meg!)

Behajtottam tehát elővel, de persze annál szűkebb volt a hely, h OK-s legyen, tudtam, h én ide csak úgy tudok beállni, hogyha kimegyek, s háttal állok be. Na, de nem mertem kiállni. Vakarom a ffejemet, h mit csináljak? Hát ott ácsorog két pasas, munkaruhában, a fejükön olyan sisak, amilyen az építkezésben dolgozóknak, ott várnak valamit, nemtom na, ott ténferegtek. S mondom az egyiknek, ékes románságommal, hogy nem-e segítene beparkolni? Azt kérdi mit segítsen, de mire elmagyaráztam volna, h mit, azt mondja nekem, h szálljak ki a kocsiból, mert ő beparkolja a kocsimat. S én, nem hiszitek el, de kiszálltam!

Aztán amikor a tag kiszállt, a vér megfagyottt bennem (én álltam az út közepén, h ne engedjek be senkit arra a helyre :)) )
Eszembe jutott, de csak akkor, h a kocsiban:
1. a gyermek alszik az anyósülésben a kis hordozójában, mint a tej...
2. otthagytam a táskámat is, amiben telefon, pénztárca midnenestől, pénz, lakáskulcs, és persze a kocsinak is a papírja...
na, ha a tag úgy gondolja, h ő lelép autóstól, akkor én ott állhatok az utca közepén s integethetek neki...
De persze megállt, megláttam kigyúlni a "rükverc-lámpát", s úgy megnyugodtam, h csuda.
Na, szépen beparkolt a tag s én megköszöntem s ő a társával továbbment...

Bakker, h én mekkora egy marha vagyok, szörnyűűűű....

(Vajon most lesz avatar?)

Kép
k.ir

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, de egyben vagyunk! :D

Ha már eksön indulna valakinek biztos írok smst és fogjátok tudni, hogy már kórházban vagyunk.

Igen, ahogy Rambóka és Norka mondta tegnap este megint totális pszihés csőd szélére kerültem, hogy mi lesz az éjszaka. :roll: Aztán szerencsére az embernek van neurológus, anesztes, nőgyógyász ismerőse és mindenkit alaposan végiginterjúoltam. Kaptam néhány tippet. Elmondták, hogy mit mivel, mennyit, meddig emelhetem. Mire figyeljek stb. Kipróbáltam és láss csodát! :roll:
Este 10-tól reggel 7-ig aludtam. (12 és 4-kor felébredtem egy pisilésre és két korty víz elfogyasztására aztám K.On. vissza az ágyba) 7-től fél tízig még döglődtem (ez is nagy dolog, mert feküdni nem bírtam eddig az idegtől) és közben olyan nagyon minimálisakat szunyiztam. :D

Pedig annyira meg akartam nézni Fábrit, de olyan bárgyú állapotba kerültem, hogy nem értettem mit mond! :shock:

Most megint helyrepattantam kissé lelkileg! Még egy két hasonló éjszakát szeretnék és akkor helyrejövök közérzetileg teljesen.

A párom azt mesélte ma reggel, hogy éjfél körül amikor le akart feküdni, csak azt látta, hogy a 180x200 cm-es ágyat keresztül-kasul birtokolom és horkolok :lol: , aztán arrébb kellett egy kicsit rugdalni engem, hogy ő is elférjen. :lol: Na ebből semmit sem éreztem. Vagy legalábbis nem emlékszem!

A közönségtalira én is szívesen elmennék, csak egy dologtól függ. Van nekem az idén 10 éves érettségi találkozóm és még nem tudjuk pontosan, hogy mikorra szervezik.
De ha nem ütik egymást, akkor mindenképpen mennénk.

Lecso!
Nagyon szép családod van. A következő képen legyél te is rajta! :D

Kir!
Ilyen, vagyis autóstörténetem nekem is van.
Nagyon siettem és egy nő megállított, hogy segítsek már neki, hogy álljak ki a parkolóból az opel corsájával, mert valahogy nem megy a kocsi!
Mondom neki, hogy nem hiszem, hogy én vagyok az ő embere! :shock: (teljes antitalentum vagyok a kocsikban). De nagyon erősködött, láttam rajta, hogy nagyon kétségbe van esve.

Ígyhát beültem a kocsijába, gyorsan felmértem, hogy a motor nincs bekapcsolva :shock: , tehát rágyújtottam, lükverc és a kocsi indult is! :lol: :lol: A nő borzasztóan hálás volt, de ugyanakkor láttam rajta, hogy kissé szégyelli, hogy nem vette észre, hogy nem megy a motor :lol: :lol:
Én egész délután ezen röhögtem!

Tudjátok nagyon sok elektromos háztartási gép használati utasításán rajta van, hogy használat előtt ellenőrizze, hogy bedugta e a konnektorba! :shock: Hát ezek szerint ez nem véletlenül kerül rá! :lol: :lol:

Norka!
Nagyon sajnálom azt amiben vagy! :( Pihenned kellene. Nagyon sokat pihenned!
Vendég

Kismama lista!

30 hetesek:
1., Kavics: 38+3
2., Monácska: 37+3
3., Kincsecske: 32+4

20-on hetesek:
4., Gina lány: 28+0
5., Bettica: 26+2

10-en hetesek:
6., Monee: 13+2
7., Anyoka: 11+4
8., Luca 68: 11+1

"Friss" kismamák:
9., Csillagfény: 7+6
10., Norka: 7+3
Vendég

Kavicska kívánságod parancs :lol:
Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Látom Kavicska egyben.................... És engem pont ezzel lehet kikergetni a világból, mármint ezzel a modnattal! :evil: Bocsi Kavics, nem fog előfordulni többet! ALudj jól megint majd estére!

A két-három napos rohanás bőszen megbosszulta magát, migrén hegyek tegnap este óta folyamatosan, majd megdöglök. Most keltem fel nemrégen, de a csípőm már így is olyan szinten fáj, hogy el sem hiszitek! Plusz az agyérgörcsöktől zsibbad a kezem, az arcom. Próbálok pihizni, de főznöm kell a családnak, mert éhen akarnak halni! Kapnak tejbegrizet!! Höhöhöhöhöhöhö Meg zacsiss levest! PASIK!!!! :roll: :evil: Szeretem őket na! Ja, és ilyenkor jövök rá, hogy jééééééé, mégesem bírok mindent???? Telómat úgy lenémítottam, ahogyan kell, nem vagyok hajlandó most senkivel sem kommunikálni, ez a nap az enyém!

Most, hogy jól kipanaszkodtam magam, el is tépek vissza az ágyba pihizni!

(Ui.: Ákos fiamnak sikerült mindhárom felvételije! Legalább ennyi!)

Norka! Jobbulást! A három genyóság már megvolt, innentől felfelé fog jönni minden és lesz remélem sok pozitívság is végre!!! Igaza van Kavicsnak, kérlek "használd" ki kicsit a betegségedet és pihenj! Vigyázz MAGATOKRA!!!
Rejóka! Jó, hogy látlak!
Lecsó! SZÉPEK VAGYTOK!!!!!! Tomi annyira apróka! De olyan szép!
Kir! Remélem talizunk a pcos talin, én is szeretnék menni, hogy kettesben Nórival vagy hármasban emberemmel, azt még nem tudom!
Monee! Széééééééééééép pocika!

Páááá lányok!
Vendég

Anyám!

Elbőgtem amgam, mikor megláttam, hogy már csak 18 nap van hátra Nóri születéséig.

El sem hiszem! Újra édesanya leszek! Tele is a szívem csordultig mindenféle érzéssel!

Hüppppp. Rívós p@@a!!! Hülye nő!

Megyek már na
Vendég

Sziasztok!

Én is Kavicskát lesem, de látom, hogy még 2in1 ... viszont látom, hogy végre összejött az esti alvás:))))))

A PCO-s taliról ha nem felejtem el akkor megpróbálok nem lemaradni. majd szóljatok néha :)))))

Ja... hintaelefánt... 5000Ft a Babyoutletben (meglepően jó a minősége a Fakopáncs hintalovakhoz képest amiket mostanában mindenhol árulnak!!!). Állat jó fajátékok vannak még egy ezresért (ugyanez a márka). (Lilla kapott egy elefántot a szülinapjára:) (és mi csak egy esővédőért mentünk...)
Kép
Vendég

Monácska: hűha... 18 nap :)))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Csakegy!
Lilla szülinapjáig még van néhány nap! :lol: Gondolom még nem adtátok oda! :wink:

Majd képeket kérünk! :)

Monácska!
Migrén hesss!
A fiúkat bizony etetni kell! :? Zabás egy népség!

Én azért időnként el szoktam gondolkodni, hogy havonta mekkora lehet egy csaklád kaja kiadása, ahol van 3 kamasz fiú + apuka, függetlenül attól, hogy a nők mindig fogyóznak.
Történetesen a kamasz gyerekek zabálják a húsételeket!

És van két minimálálbér kereset! 2 szobás panel.

Kicsit ijesztő.

Mi akkor szoktunk meglepődni, ha vendégeket fogadunk és egész hétvégén etetni kell. Reggeli, ebéd vacsora. Ebédet pedig én főzöm és három fogásos. Egy vagyont hagy az ember a bevásárlóközpontban.
És úgy elfogy a kaja, mint a füst!

Ja és mi nem dohányzunk és nem fogyasztunk alkoholt. Tehát nem kell megvenni a fejenként napi 1 csomag cigit és esetleg 1-2-3 sört! :roll:

No, csak úgy eljátszadoztam a gondolattal.

Pusszantás. Megyek ebédelni!

Cupp cupp.
Vendég

Sziasztok!

Lecsó: Nagyon szépek vagytok! Minden elismerésem :)

Monácska: Fiadnak gratula a sikeres felvételikhez!
Most tessék pihenni, tényleg hamarosan szülsz ;) Nem irigyellek a migrén miatt...

Kavicska: Remélem sikerült pihenni. Ki se kelj az ágyból! Már nincs sok időd aludni...

Norka: Te is pihizz most, ez a betegség tényleg nem jött jókor. De lehet, hogy a fentiek azt akarják hogy most fogd magad egy picit vissza... Csók!

k.ir: amikor olvastam a történeted a parkolásról, hát hogy is mondjam, levert a víz... Basszus nagyon figyelj legközelebb! Mázli, hogy rendes emberek voltak ;)

Monee: Szép pocak! Gömbölyödik már a pocikád :lol:

Lányok és is akarok menni a talira, de hát annyira közel lesz a szüléshez, hogy akkor már akármi is lehet :) Hihi, de furcsa ezt így leírni. Én és a szülés ;)

Kép

Kép
bettica

mikorra vagy kiírva bettica?

rejo, tegnap kerestelek telón, dumcsira. majd hívlak még :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Monácska!
Gratulálok a "kis"fiad eredményéhez! :D

Bettica!
Vagy óriási pocakkal tolatsz a találkozón, vagy hozod a párnapos csöppséget! Persze, ha a kórházban fogsz éppen leledzeni, az érthető távolmaradás.! :lol:

Lányok, nem hiszitek el, de hosszas húza-vona után megérkezett a házassági papírunk. Végre!
Hivatalosan tudom bizonyítani, hogy a férjem valóban a férjem és hogy a gyerekem vezetésneve a férjem vezeték nevét kaphassa!

Nem részletezem, hogy miért volt ennyire lassú ez az egész, de eddig azért fostam, hogy ne szüljek, amíg ez nincs a kezemben.
Ma hozta a postás! :D

Halleluja! Nem is olyan lassú a magyar bürokrácia. Csak a 34-ik terhességi hetem óta van folyamatban az ügy! :roll: (lehet egy picit későn indítottam a dolgokat! :? :roll: ) És extrém gyorsított eljárásban csinálták.
Úgy hogy már amikor a telefonba bemontam a nevem, mindent tudtak rólam és mindenki roppant a szívén viselte a papír sorsát!
Gondolom ezért kallódott el. (mint utólag kiderült :roll: :lol: )

De megvan mostmár!!! Kép Hurrá! Kép Hurrá!! Kép

38+3
Vendég

Sziasztok lányok,

Kavics, rém aranyos ahogy leírod a mindennapokat..... annyira imádom olvasni a hozzászólásaidat...! Cupp drágám, nagyon izgulok értetek ! :D :wink:

Lecsóka, tündéri a siserehad, ez a Tomika pedig egy édibédi csöppség.... látszik rajtad, hogy nagyon büszke anyuci vagy ! Valamiért én úgy emlékeztem, hogy szőke vagy.... :roll: De nagyon szép kismami vagy ! ( Lehet, hogy veled is az történt mint velem a héten ? Kicsit félreértettük egymást imádott fodrászommal.... ma visszafestett barnára, aminek halvány vöröses beütése van....hm.... :roll: )

Norka, komolyan.... már nem is mondok semmit, b@kker, remélem, ettől már csak jobb jöhet.... jó lenne most pihenned talán. Nem tudom, hogy tudod megoldani, de biztosan jót tenne, csak pár nap.

REjot én is kerestem tegnap telón, de soha nem hallja ha hívom... :wink: nem is igaz, szegény éppen küszködte le magát a vonatról, utána vissza is hívott.

Monácska, hihetetlen, milyen érzékeny-szentimentális lettél a végére, hormon-háború dúl benned, igaz...? Tényleg az ember terhesen mindenen elérzékenyül.... többen írtátok, de az én esetemben is igaz: reklámokon simán elbőgtem magam.... :roll: Megnyugtató, hogy ez elmúlik... már nem bőgök a reklámokon ! :lol:

Rólunk egy szösszenetnyit: úgy néz ki, a biztosító mindent fizet, ami az ő kötelessége szerződés szerint, úh talán megússzuk anyagi veszteség nélkül.... mennek a munkálatok folyamatosan, most hétvégén is dolgoznak az ácsok, nagyon rendesek. Talán jövő hét végére visszapakolhatunk, kitakaríthatok, és talán véget ér ez a rémálom-állapot.... továbbra is 95 db cselló díszíti a nappalinkat... :shock:
Clostyt beszedtem böcsülettel, 3. cn-tól napi 1-et 5 napig. Most várom a hatást, szerdán kell menjek UH-ra, tüsző nézőbe.....nagyon izgulunk apával, talán végre eljön a mi időnk is...

Még benézek, izgulok ezért a Kavics lányért, hogy mikor indul neki a babucija....
zsizsik

Dimet: Júni 12-13 :) Bár, ha annyira ráérős lesz, mint az apja volt, akkor túl fogom hordani, amennyire a dokik engedik...

Kavics: Gratula, most már jöhet kiskavics ;)

Nekünk is lassan el kellen intéznünk az apasági nyilatkozatot... Előre félek a bürokráciától...

Kép

Kép
bettica

kavits! Egyből látom az írkálásodon, hogy már pihentebb az agyacskád! :lol: Örülök neki tiszta szívből!

Csakegy. Tudod mi jutott eszembe? Az a szörnyű falovacska, amit egyszer bekopiztál, árulták valahol a Neten. Basszus az annyira szörnyű volt, hogy fél napig röhögtem rajta kínomban!

Zsizsik, no akkor legalább nektek fizetnek! Hát én most mélyültem csak igazán bele az építkezésünk rejtelmeibe! Szóval fővállalkozó nulla, a férjem szervezte szét az egészet, így persze könnyű egymásra mutogatni. Mostmár mindegy, annyira kell sietni a munkákkal, hogy nincs is idő ezen lovagolnunk, sajnos! Csak annyira idegesítőőőő.... pl. hogy örültünk, hogy akciósan jutottunk anno sötét trópusi tömörfa parkettához, most persze ugyanaz, mert pótolni kell, 60%-kal drágább!!! :( És mostmár nem volt értelme másfajta parkettát választani inkább, ugyanis színben meg már minden passzol, a belső ajtók, a lambéria... ez a toldozgatás foldozgatás szörnyű...

K.ir, ilyet én is csináltam. :oops: A Hősök tere mögötti nagy parkolóban nem mértem fel jól a viszonyokat, és annyira beparkoltam az autót egy kanyaros helyre, hogy a vezetőülés melletti ajtó be is horpadt. :shock: Kb. 1 éve volt akkor jogsim. Sírva szálltam ki az anyósülésen keresztül és azonnal megerőszakoltam egy faszit, hogy mentsen meg. Az meg kiállt, megfordította az autót, és kicsit még meg is rugdosta az ajtaját. A férjem azóta se tudja, hogy még be is volt horpadva... nem nagyon maradt nyoma. Micsoda mázli.

Hát kérem, anyu feljön ápolni. Úgy néz ki nincs tovább. Hörghurut és arcüreggyulladás. A doki adott penicillin szurit, bakteriális felülfertőzés ellen, amit nem is nagyon értek, de tény hogy a hallójárataim is fájnak már, pedig sztem vírusos az egész. Kicsit ideges vagyok, ne legyen a babónak baja. Ma még nem nagyon moccantam meg. Néztem a plafont.
Vendég

Zsizsik: De jó legalább a biztosítóval nem kell harcolnotok... Nektek most egy kis nyugi kell, hogy amikor itt az ideje, maximumon tudjatok teljesíteni ;) Mindenképpen számolj majd be az UH eredményéről, nagyon kíváncsi vagyok. :)

Lányok: Megjöttek az eredeményeim... Vannak eltérések, ami lényegesebb volt, csak azt írom le:
- Az nem baj, ha kicsikét alacsony a vc-m? Az éhomi 3.86 volt (a páromé is ;) ), a 2 órás 75gr glükózzal terhelt, pedig 3.9 :roll: Mondjuk ezt minimum negyed órával később vették le, mint kellett volna :evil:
- A vizeletemben megint volt baci. Én nem értem... Nem akarok megint antibiotikumot és kúpozást... ki lehet ezt valahogy kerülni? Vagy kezelni lehet másképp?
- a párom triglicerid szintje nagyon magas volt (a koleszterimek viszont tök jók), kb 2x-ese a normál értéknek. :( Talán most sikerül emiatt leszoknia a cigiről és ha szerencsénk van, akkor a fogyás is mehet... Bár a kettő együtt igen érdekes lenne... Sajnos a vérnyomása is magas, amire szed gyógyszert...

Na, jól kipanaszkodtam magam... Örömmel venném, ha lenne 1-2 vélemény a hozzáértőbbektől ezekre... Előre is köszönöm.

Kép

Kép
bettica

Norka: Akkor lesz egy kis lehetőséged pihire. Most ez a legfontosabb. Tessék meggyógyulni aztán mehet minden tovább. A picurkád strapabíró, ezt bebizonyította már. Küldök sok-sok ragacsot ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!!!

Norka gyógyulgass és pihizz amennyit csak tudsz.

Zsizsik szuper,hogy rendeződnek a dolgok!
A ciklusodhoz megahiperdrukkok! :wink:

Kavicska én is azt mondom mint Norka!
Érezni a soraidon ,hogy kicsit pihiztél!! Örülök!!
Sokat mocorogtok még?

Lecso aranyos a család apraja nagyja!!!

A tegnapi pihis napom így sikerült: mosás, mosogatás, pakolás, takarítás,fürdő pucolás..és nem is fáradtam el..
Ma: végre készen kiskincs szekrénye (már csak apróságok kellenek a szobába) és!! itt virít a kiszemelt babakocsi a nappaliban! :D :D
és ma jobban elfáradtam :roll:

Szép estét mindenkinek, jó alvást :wink:
Vendég

Zsizsik:köszönöm a dícséretet :D Igen büszke Anyuci vagyok,de ki ne lenne az ilyen 2 szép gyerekre :wink: A hajam ilyen színű volt :roll: ,évek óta nem volt már festve.
Eza kép még nálatok készült Kép

Kép

Kép
lecso

Kavicskám: "hallom a hangodon", hogy pihentebb vagy, igazán örülök.

Zsizsik: írtó jó hír, h nem károsultok túlzottan...

Norka: szétfetrengtem magam a röhögéstől: "megerőszakoltam egy faszit, h mentsen meg" :lol: Mázli, hééé...
Szorítok a kissrácnak, h rendben legyen, merhogy szerintem kissrác :))

Lecsó: olyn drágák vagytok, h az már irígylésre méltó.

Te csajok: én annyira de annyira lányt szeretnék másodiknak, hogy szerintem tutti, h fiú lesz. Lecsó: milyen az, amikor két fia van az embernek? Vagy 3, apával együtt :))

Csakegy: nagyon bírom ezt a hintaelefántot. Nekünk van egy hintaló, kaptuk ajándékba. Apósom öccsének an egy... nem is tudom mije: gyárnak kicsi, mühelynek nagy... szóval asztalosok...
Kaptunk tőlük lagzinkra egy sarokülőkét, asztallal s két székkel. Olyan konyhába való, de nekünk a szobában van, mert a konyha kicsi, oda nem férne...
Aztán mikor született Tibike akkor adtak ajándékba egy édes kicsi bölcsőt, ami jó volt 7 hónapig, azután már kinőtte a vitézünk. Most meg ez a hintaló. Rendesek, nem? :)

Monácska: a 18 nap az lehet 1o is, 25 is, tudod jól...
Röhögném, ha leköröznéd Kabicsunkat.

Na, küldök képet a bölcsőről, a nyáron kipakoltuk az udvarra otthon.

Kép
k.ir

J, kimaradt a kép a bölcsőről, és az, h ZSIZSIK!!! Szorítok. Légyszi avass be, h mióta szedsz metet meg na, foglald össze röviden az előtörténetet, mert sajnos nem emlékszem... De nem ettől függ a drukkolás, az sima, h megvan, hanem csak kíváncsi vagyok!

Kép Kicsi nekem ez a ház :))

Kép Az udvaron

Kép
k.ir

norka, pihizzél sokat. jobbulást!!

bettica, akkor majd jössz nagy pocakkal :)

monácska, juj:) te is lassan kisbabatulajdonos leszel. vajon kavics vagy te szülsz előbb? :)

lecso, nagyon jók a képek rólatok! kérünk egy olyat is, ahol 4en vagytok rajta:) mennyit idegeskedtél te is, mennyit paráztattak. és mégsem lett semmi baj!!! nagyon szépek a pasijaid :)

Kép

dimet

Sziasztok!

Igen, jól érzitek, hogy jó a hangulatom. Ennyit jelent, ha pihentető az alvás. :)
Ma egész nap nem használtam orrcseppet sem. Egész nap dugult volt, de azért sem használtam és estére spontán kidugult. :? (persze nem tökéletes így sem, de eddig egy liter orrcseppel sem értem el ezt a hatást)
Nincs félelem érzetem és pánikom az éjszakától. :D
Teljesen jól érzem magam.
És kedvem is van filmet nézni! :D

Kir!
Szerintem (is) engem Monácska beelőz! :D :lol: :lol:
De egye fene, a kislányoké az elsőbbség! :D

Most ennyi vagyok, mert filmet nézek!
Majd (remélem nem éjszaka) holnap leszek! :D

38+3
Vendég

Norka: jobbulást!!!!! (gondoltam berakom a képet a kérdéses lóról -lementettem ugye:)))- de gondoltam most túl sok itt a kismama úgyhogy csak azt riogatnám vele aki ma este szeretne szülni :))))

K.ir: gyönyörű ez a bölcső!!!! :)

Kavicska: ha szülni akarsz szólj, küldöm a képet a hintalóról :))))))

(A mókusok egész nap szexelnek.... a Móki meg veszettül fütyül... most is dugnak... asszem jó napja van ma a Tökinek:))))))) sajna legutóbb nem lett belőle kismókus, hátha most lesz...)
Vendég

Norka: jobbulást!!!!! (gondoltam berakom a képet a kérdéses lóról -lementettem ugye:)))- de gondoltam most túl sok itt a kismama úgyhogy csak azt riogatnám vele aki ma este szeretne szülni :))))

K.ir: gyönyörű ez a bölcső!!!! :)

Kavicska: ha szülni akarsz szólj, küldöm a képet a hintalóról :))))))

(A mókusok egész nap szexelnek.... a Móki meg veszettül fütyül... most is dugnak... asszem jó napja van ma a Tökinek:))))))) sajna legutóbb nem lett belőle kismókus, hátha most lesz...)
Vendég

k.ir, tök jó ez a bölcső!!!!!!

dobok fel pár képet én is. a babaszobáról is, amit 7 hónapja ígérek:) meg zsuzsiról is.

Kép

dimet

Kép fal

Kép függöny

Kép szekrény

Kép anyám leitatott

Kép börtönben

Kép

dimet

Kir!
Tibike nagyon édes! :D

Dimet!
A "börtönös" kép nagyon jó :lol: :lol: :lol:

Ma reggel nutellás tejbegrizet reggelizek! Nyami nyami! :P

Ja és még egyben. :roll: :lol: :lol: De ne siettessük az időt. Még van 10 napom hivatalosan is!!! :lol:
Vendég

Nem az én tisztem, de azért...

Kép
Vendég

Merre vagytok Csajok?

Úgy látom monologizálok!
Egye fene! :roll:

Reggeli után vissza az ágy! Az Ember kb 20 perccel ezelőtt szedett ki az ágyból, hogy ne aludjam már át az egész napot, mert éjszakára is kellene tartatogatni némi alvásigényt! :shock: :lol: :lol:
Kezdek helyrejönni. Most egy kicsit bárgyú vagyok, mint egy galamb! De végre jó belebújni a kedvenc ágyamba, paplanomba, párnámba. :)

Norka!
Hogy van a füled és a melléküregeid? Javulsz már valamit?
Anyukád megérkezett?

Kincsecske!
Ilyen lestrapálós napot... :shock: De ha jól értem hamarosan készen lesz a baba szoba! :)
Ügyesek vagytok!

Dimet!
Zsu is jól alszik? Valami van ebben a gyerekcsinálós időben. :lol: :lol:

Azért néha illik bejelentkezni!
Egy "kukucs" erejéig! :lol: :lol:

Lecso!
Nagyon nagyon szép családod van! :) Én is büszke lennék rájuk! :D
Vendég

29 nap után 1 cn!!! :lol: jaj Istenem...csak maradjon meg jó szokásában.... :P
Vendég

[quote="lafead"]2 írta:lafead9 nap után 1 cn!!! :lol: jaj Istenem...csak maradjon meg jó szokásában.... :P

Lafikám drága! :D
Tartsa meg az Isten ezt a jó szokásodat! Legyél mentruációs-betét nagyfogyasztó! Kép :lol: :lol:

Cuppantás! :)
Vendég

Lafi!
Gratulálok!Ez naggggyon jóóóó! :D

Kép
Kép
zazzy

Sajna én semmit nem érzek az égvilágon :( hőm 36,5 és 36,6 között "ingadozik", nem tudom, mi lesz ebből. :roll:

Kép
Kép
zazzy

kukucs

Kép

dimet

[quote="dimet"]k írta:dimetukucs

:lol: :lol: :lol:

Gyantázok csajok!

Hát ne tudjátok meg, hogy milyen nehezen megy!

De remélem szülésig már nem kell többször!!! :roll: :lol: :lol:
Vendég

Norka!
Küldtem privit!

Kép
Kép
zazzy

kavics, tán csak nem :)

Kép

dimet

Szijjjjasztok népek,

igenigen, én is boldog nőknapját kívánok magunknak, éljünk mi, a világ tőlünk kerek és szép ! :lol: :lol: :lol: Na.

Kavics, én amikor Eszterrel terhes voltam, a gyantázás annyira de annyira fájt - gondolom a vérbőség miatt - hogy a lehető legkevesebbszer szántam rá magam.... :roll: és napláne a pocakomtól már úgysem fértem volna hozzá, te hogy csinálod így 10 nappal a vége előtt...?? :roll: :wink:

Kir: köszi, hogy drukkolsz, meg mindenkinek, mi megteszünk minden tőlünk telhetőt.... :lol: A történetem nagyon röviden: van már egy spontán terhességből született 7,5 éves gyönyörűm (leányzó) és 2006 augusztus óta tudom, hogy pcos vagyok. Azóta szedem a metformint, valamint még bormokriptint is, mivel van egy mikroadenomám is. Kb tavaly nyár közepén drasztikus és radikális diétába és sportolásba fogtam, sokat fogytam azóta, és azóta jók a hormon és egyéb labor eredményeim is. Csak a manócska várat még magára.... :cry: Reméljük, már nem sokáig. Most van az első clostys hónapom, tele vagyunk reménnyel....

Csajok, a múltkor Kandi rettentően elszomorított, amikor írt.... Andika nehogy a lelkedre vedd ám, nagyon örültem a soraidnak, de az, hogy végérvényesen lemondtatok a babáról, ez megríkatott.... szóval ezek szerint van ilyen is ? hogy le kell tudni mondani róla ? Hogy úgy kell felkelni reggelente, hogy már nem az első gondolatok egyike, hogy mi lenne, ha már pocakban lenne.... jaj, nem akarok most itt dráma tagozatot nyitni, mert ez a topic egyrészt nem erről szól, meg talán maga a téma sem "annyira" dráma, de ..... szóval értitek, mit akartam írni...? Nagyon sajnálom, hogy ezt a döntést hoztátok, te voltál velem együtt az utolsó buckaharcosok egyike, aki a végsőkig küzdött a babáért....

Na, témaváltás.....

Lecso, nem akartalak ám "meggyanúsítani" a szőkeséggel..... :lol: :lol: Csak valamiért te nekem szőkésbarnaként maradtál meg az emlékezetemben.....Na mindegy, gyönyörű kismami vagy, és kész ! :lol:
zsizsik

szijjjaaa zsizsik. holnap felhívlak :)

Kép

dimet

Én amikor elkenődöm, és rám tör a türelmetlenség, újra meg újra megnézem a honlapon a bébimozit, hihetetlen doppingszer nálam! :D Mindenkinek hálás köszönet érte!!! :D

Kép
Kép
zazzy

bocsika, hogy ilyen rövid hsz-eket írtam, de nem volt többre időm. most meg vacsi után zsuzsi beájult (ilyen is csak egyszer volt...), úgyhogy 40 perc múlva kelés. és aztán lehet 11ig duhaj....

lecso, én is úgy emlékeztem, hogy szőke a hajad :)

kandi, nagyon rmeélem nálatok úgy fog alakítani a sors, ahogyan sok mindenki másnál: lemondanak a babaáról, és akkor hipp-hopp összejön.

na, lafi! akkor csak pontos marad a mensi! de jó!!

Kép

dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?