Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Mogyo!Én már vékony párnát használok de hol kiveszem hol visza rakom ugyanis a Petra az arcához huzza miközben cumizik és igy altatja el magát.Mondjuk napközbeni alvásnál is keres vmit amivel elbabrál és ugy alszik el.
Ja egyébként én is próbáltam szavazni Ágikára de nem sikerült.

Holnap nálunk is szülinapi zsúr lesz férjem tesójának a kisfia 2 éves
ugy hogy "alig"várom.Van ötletetek mit vegyek a kissrácnak ajándékba mert nekem nincs???

Andi
KépKép[/url]
andi005

Jutta!

Jó síelést meg kellemes pihenést Nektek!!!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Hát először regisztrálni kell!

Dorkának előre is boldog hófordulót!

Jó utazást!

Ajándék: valami kisautó?

Kép

Kép
mogyoland

Jutta, jó utat, aztán vigyázni a piros pályán ám!!! :P

Hajni, a szopikat most nem nagyon mérem, szopik amennyi van. Aztán bekeverek mindig egy nagy adag pépet/tápit, eszik amennyit akar. Ma egy szopit megmértem, 50 ml tej és utána 100 ml Sinlac-ot evett. Este viszont csak 70 tápit, pedig szinte semmit nem szopizott :? Asszem megint kelünk 5-kor, mint az elmúlt 2 hétben minden nap :? Most viszont legalább hizott 140 gr-ot az elmúlt héten...szerintem ez a Sinlac jó kis kalóriabomba!

Kispárnát még nem használunk, nálunk is a pelus van még a feje alatt, Panka is azt gyűrögeti alvás előtt.

Ciripke, hű, ennyi minden cucc! Nem semmi! És közben megint a szüleid vigyáztak a gyerekekre? Hol van hozzánk legközelebb H&M?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na, halihó! Üdv Miskolcról! Még holnapig itt leszünk. Olvastalak Titeket, de írni nem tudtam, elég sokan vagyunk egy gépre! :lol: De tök jó itt, gyerekek elvannak a másodunokatesókkal, voltunk M-Tapocán, játszótéren, ma Levivel megyünk ásványkiállításra. Boti ugynúgy elvan, mint otthon. Sőt! Többször is a 3-4-es hajnali keléseket kitolta 5-re, úgyhogy szupi! Napközben is alszik, amikor elfárad az itteni kiságyban.

Fogasoknak gratula!

Jutta! Jó utat! Tényleg bavállalósak vagytok így Dorkával, tök jó!

Az összes feltett kép nagyon jó!

Figyeljetek! Az jutott eszembe, hogy aki panaszkodott arra, hogy nem eszi a babája a főzeléket, nem próbálta anyatejjel/tápszerrel higítani? Ezt szokták ajánlani, mert az az ízt már ismeri. Csak tipp. Én is annak idején, ha magam csináltam főzeléket, higítottam az elrakott anyatejjel. Úgy emlékszem, bejött, bár Rékánál minden bejött, Levinél majdnem minden.

Mi (mármint a gyerekek és a zuram) Szilágyiak vagyunk, és én még 2 hétig 32 vagyok. :lol:

Nem tudok mindenkire reagálni, bocsi, szép hétvégét! Lehet már csak otthonról írok!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

De nagy a pangás, 7végén mindenki szokás szerint elfoglalt. :wink:

Hozzánk ma jönnek az unokatesómék egy 4 és egy 2 éves kislánnyal, Panka szerintem nagyon fog örülni! Szóval ma nem nagyon leszek, talán este.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Hát mi is vagyunk, csak anyuéknál vagyunk a csajjal!
Apa dolgozik!

Csaj meg dumál egy folytában!

Kép

Kép
mogyoland

mi is vagyunk, de nem itt... mióta Gyula itthon van, annyi más dolgot lehet csinálni. és közben Petra négykézlábazik míg Huba tolat... kicsit jobban és többet kell rájuk figyelni :D tegnap barátnőzni voltunk, kaptunk ajándékba rengeteg habtapit ;) ha már venni sehol nem tudtunk...
na, megyek, mert Huba nagyon stíröl
mindenkinek szép esős hétvégét!
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok,

Jutta:
jó utat. Érezzétek jól Magatokat!

Zsu:
Lilla vacsija tegnap 0 ml volt. egy kortyot sem ivott, majd elaludt. :oops: ma megint szépen eszik...

Mogyo:
nekünk nincs párnánk.

Andi:
jaj de édesek lehetnek. Kérünk képeket. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Hát Hajni akkor ne erőltesd!

Én is tegnap délután adtam neki 230 millit és sirt ,hogy még kér!
Lehet, hogy váltani kéne a 2-re?

Hajni: a sinlac mennyibe kerül?

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo:
receptre 1334 ft, recept nélkül 2965 ft. ( elvileg csak receptre lehet, de szoktak adni anélkül is.)
De sokáig elég.. nekünk, így h napi 2x eszik 1.5 doboz kell kb havonta.
Ha meg gyümivel fogja, akkor simán elég lesz az 1 doboz.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Timi: én sem jelentkezem. :?
Köszi bevállalós csajok! :D
Ciripke: Betti 2. keresztneve így van anyakönyvezve,hogy Dorka?
Zsu: nekem nagyon tetszik Panka teljes neve. Ötletes! :wink:
Bea: de jó, hogy jelentkeztél. Akkor most jól feltöltődsz a rokonoknál. Amíg ti kirándultok Levivel, Botira ki vigyáz?
Mogyo: miért kéne nektek Sinlac? A tejpép is azt a célt szolgálja.
Ma morfondíroztam azon, hogy Panka izlése hasonló mint Ádié. A főzik általában nem mennek. Ellenben Ágika mindenevő. Már ott gyanús volt a dolog, hogy a sárgarépát simán megette. Hát még a finomfőzeléket...
Anyatejjel hiányában nem tom keverni a főzit és banános tápival sem hiszem, hogy az igazi lenne. Nekem marad a főzelék, gyümölcsel keverése.
Ma vilmoskörtét kapott Ádi. Naggyon ízlett neki!
Jutta: vigyázz nagyon magadra! Érezzétek jól magatokat! Képeket majd kérünk. ( nem csak a kint alvós Dorkáról ám)
Egyébként a beszámolódból nekem a " Vojtek, hova hoztál " teccett legjobban. :D
Andi: csak ámulok, az ikrek mennyire ügyesek!
Nekem ma nincs túl jó kedvem. MInd1, ez a nap is eltellik egyszer.
Hajni: én már tényleg nem Értem Lillát, mitől függ az étvágya

Kép
Kép
gabcii

hát Gabci csak érdeklődők a tejpép iránt.
Adtam neki hippest nem tetszik neki!
Hátha azt enni a csaj!

És legyen jó kedved!
:lol:

Anyu ebédnél adot a csajnak csirkehúsikát nagyon izlett neki!
Lehet adok neki bébiételt húsisat is!

:oops:

Kép

Kép
mogyoland

Majd még a Dm-es tejpépet ki akarom probálni a csajnak hátha az izlene neki!

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo:
miért nem iratsz a dokival HA-s pépet?( van a milupának, humanának)
mert ha sima pépet adsz neki, akkor nem sor értelme van a Ha-s tápinak. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Ez meglepett, hogy Ágika finnyázik vmire.
Viszont attól még, hogy a csirkehusi izlett neki, nem bizti, hogy a húsos kaja is fog. Elég fűrészpor ízűek.

Ádi, vmi furcsa fintort vág és közben mondogatja, hogy baba, meg óóó. Tetszik neki az új tudománya, mert hangosan kacag. Olyan édi

Kép
Kép
gabcii

nem fintorog rá csak hol kell neki hol nem!
Eszi csak nem annyira!Inkább tápi!
Hát igen de a Ha-s tápit még a kórházban irták fel a csajnak de egyébként nállunk itt Kecsón mindenkiinek azt irnak fel!
A mi dokink meg ügye felnőtt orvos is és igazából nem tud semmi az oltásokra is én kérdeztem rá és azt mondta ,hogy utánna jár!
Azóta ajánlja mindenkinek a Rota-oltást is! :?

Kép

Kép
mogyoland

bár jó dolog csak azért gáz ,hogy utánna ajánja mindenkinek!

Kép

Kép
mogyoland

Idáig akáér mit kapott nem volt gond és remélem igy is lesz!
Bár nállunk senki nem allergiás semmire!
És remélem igy is lesz!
Ja de azok vagyunk a cigifüstre meg a piára!(nagymérétkkle) :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo:
hát ez tényleg gáz.
ráadásul a rota elleniről már lecsúsztatok, mert azt 24 hetes korig bekell fejezni. szval 6 hósan a másodikat is megkell kapnia, és 2 oltás között min 1 hónapnak kell eltelnie.

ma jól eszik Lilla, hajnal 150 ml, fél10 130 ml, fél1 190 g sinlac, 4 180 g sinlac... asszem ráhagyom, eszik ha éhes....

Kép
Kép
h@jni

most épp az apját lesi, ahogy pattogatott kukoricát eszik és utánozza, nyammog a semmin. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Nállunk az a baj ha látja ,hogy eszünk akkor sir ,hogy adjak neki!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Valamit elfelejtettem az oltások kapcsán, most jutott eszembe. Szal: unokatesóm, mielőtt eljöttünk felhívott, hogy a kisebbik lányán annak ellenére, hogy nyáron megkapták a bárányhimlő elleni oltást, pöttyök jöttek ki, ami valszeg az. Azért hívott, hogy tujak róla, és hogy így is akarok-e jönni. Állítólag az oltás ellenére el lehet kapni, csak így enyhe lefolyású: tényleg néhány pöttye van és vígan szaladgál, nem is viszket neki. És elvileg így nem fertőz, de biztosra nem lehet menni. Így a dokijuk - tudva, hogy mi érkezünk - azt ajánlotta, hogy miután találkozunk 72 órán belül oltassam be Rékát (Levi volt 2 évesen, Boti meg az anyatejen keresztül most még védve van, mert én is voltam), mert így ha esetleg mégis elkapná, nála is enyhe lefolyású lesz. Így aztán beadattam, 7700 volt az oltás + adtam a dokinőnek 2000-et, mivel nem a mi orvosunk, és mégis felajánlotta, hogy beadja, rendes volt. Úgyhogy egy 10-es volt...Na, mindegy. Ezt beadattam, de a férjem keresztanyja, aki a debreceni gyerekklinikán dolgozik, minden oltásról lebeszél, ami nem kötelező, mert szerinte csak a gyógyszeripar van ezek mögött, minél többet el akarnak adni... Na így legyünk okosak. És hát nekünk sincs annyi pénzünk, hogy mind3 gyereknek mindet beadassuk, pedig néhány betegségtől azért én is parázok.

Gabci, a játszira, sétálni vittem a 3 gyereket vagy a nagynénémmel vagy az unokatesómmal és a 2 lányával, ma az ásványkiállításra (tök szép volt) a nagybátyámmal és Levivel mentem, addig a 2 kicsit bevállalta a nagynéném, rendi volt. Amúgy tényleg feltöltődés itt, nagyon kedvesek, tényleg szinte a legközelebb ők állnak hozzám, gyerekkorom óta sokat segítenek, főleg mióta anyukám meghalt (a nagybátyám az ő bátyja). És gyakorló nagyszülők, így van kiságy, babakocsi, etetőszék, szal csak ruhát kell hozni, így nem annyira bonyolult eljönni. Miskolcot is szeretem, főleg a Bükk közelsége miatt, régen rengeteget kirándultunk, most a gyerekek miatt csak lightosabban lehet, ott ahol lehet tolni a babakocsit. De majd ha nagyobbak lesznek, remélem, ők is fognak szeretni túrázni.

Hajni! Én sem értem ezt a lányt! Nem csodálom, hogy aggódsz, amikor nem eszik. Hogy Te mennyi mindent kipróbáltál már! Nem semmi! De hátha most marad a jó evés, drukkolok!

Andi005 és Zsu! Egyből feltűntek az új avatarok! Tetszenek a lányok!

No, lépek! Szép estét!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bocsi, de most nem tudtam jönni.
Táblával még adós vagyok. :oops: Megvárom míg 30 leszek. :) már csak 3 nap. :cry:
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok
Móni?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu, :lol: :lol: :lol: Ok, majd megkérem B-t, hogy fotózza anya hisztijét...
Piller Panna, annyira aranyos név, tényleg egy mesét kéne írni hozzá...

Mi Béres família vagyunk (azaz csak a pasik én megtartottam a szép nevemet :) ), hát ehhez a vezetéknévhez azért nem egyszerű jó nevet találni, hogy ne susogjon, meg berregjen, ez lett: Béres Ábel Marcell és B. Benedek Soma

Kiri, kúszás, amikor a has a földön és jobb láb tol-jobb kar húz, majd bal láb tol-bal kar húz, azaz ugyanaz a kar, láb mozog, olyan kis kommandós mozgás. A mászásnál has már fönt van, meg jobb kar-bal láb-bal kar- jobb láb mozgás van , tehát ellentétes. Na, állítólag ezért jó, hogy mindkét mozgásforma bejön, mert más-más koordinációt igényel.

Kati, még egy fogas, hajrá Marci! Jó az aláírás, már Macseké is tetszett.
Ezt a Dologelt (jó neve van, "na, dolog el" :lol: ) lehet mindenhol kapni, vagy nagyon új még és vadászni kell rá?

Tényleg, hol van Macsek? Macsek, és Te Regina vagy?

Anett, a sült alma egyszerű: almát kettévág, magház kiszed, héj marad, előmelegített sütőben 200 fokon 20 perc. Aztán kihűlés aután a héját lehúzni és jól össze turmixolni, majd a gyerekbe betölteni.
Ábel ma is bevágott egyet. De az alma-krumpli nem jött be tegnap, úgy fintorgott, hozzá öklendezett és a nyelvét is kidugta.
Íme a link: http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Mogyó, ha már van Univeres kapcsolatod, azt tudod véletlenül, hogy ez a bio dolog tényleg igaz, vagy csak jól mutat a cimkén?

KépKép
KépKép
prücsi

Bea:
én is agyaloka bárányhimlő ellenin, főleg Lillánál... nem tom... én szinte minden mást beadattam..
ma megint nem evett este, elaludt és félálomban ivott meg 100 ml-t.
Nem értem, h este miért nem akar enni... ma is 4kor evett és 9kor még nem akart..

Prücsi:
ezt a sült almát lehet kipróbálom, mármint magamnak. :wink:

Többiek merre??

Kép
Kép
h@jni

Ja, Anett, mi lett végül a hordozókendő tanfolyammal? Apa befutott, vagy nem?

Hajni, tényleg írtad, hogy Te reszelve eszed az almát... amúgy, ami megmaradt a tegnapi adagból én ettem meg joghurtba téve, hmm... már vagy hármat sütök minden nap, hogy jusson minden nyálcsorgató családtagnak :lol:
Ez a Lilla lány nem semmi. Próbálom ám követni a folytatásos eszem-nemeszem regényt, de kell hozzá hidegvér, az tuti! Ő biztosan olyan teve-típus, eszik egy csomót, majd bírja jó sokáig kaja nélkül.

KépKép
KépKép
prücsi

Prücsi, teve típus ? :D Bocsánat, szegény Hajni, biztos nem találod viccesnek, de mivel ugyanabban a cipőben járunk, talán elnézed nekem, ha kínomban már csak röhögni tudok ezen.
Amúgy Prücsi, mit keresel te itt ilyen korán? :)

Én Bődiné vagyok, nagy logika nem kell hozzá, hogy a fiam Bődi Marcell. Neki csak egy neve van éppen elég szenvedésbe került ebben megállapodni. Annyira lányra gyúrtunk, lánynevek közül egy csomó tetszett mindkettőnknek, végül a Bianka Lillánál maradtunk, de a fiatalember már az első komolyabb ultrahangon szemérmetlenül megmutatta mi van ott neki. :D
Aztán ahány ultrahang készült, mindegyiket más csinálta és mindegyik elmondta, hogy fiunk lesz, úgyhogy nem volt kérdés.

Ő amióta kinőtte a pólyát kispárnával alszik. Vékony, nem sokkal vastagabb,mint az összehajtott pelus, de Marci imádja, lelkesen gyűrögeti, a fejére húzza. Néha már félek, hogy hogy kap levegőt, de megoldja azért. :)

Prücsi, szerintem a Dologelt lehet kapni, a doki szerint felnőttnek is jó és nemcsak fogfájásra, úgyhogy hasznos ha van otthon. Volt egy szórólapom, csak odaadtam a barátnőmnek, úgyhogy nem emlékszem sajnos mire használják még.

Találtam az egyik tavalyi Kismamában egy orvos válaszol rovatban néhány választ a bárányhimlővel kapcsolatos kérdéseimre. Remélem még aktuális, végül is egy új dologról van szó, leírom, hátha nektek is hasznos.
Újraoltásra csak akkor van szükség, ha 12 év felett kapja a gyerek, az ennél fiatalabban beadott oltás akár élethosszig tartó védelmet is biztosíthat,mivel a természetes fertőzést okozó vadvírussal való rendszeres találkozás aktív állapotban tartja az oltás által kialakított immunvédelmet.
A vakcina a bárányhimlő legsúlyosabb szövődményei ellen, agyvelőgyulladás, tüdőgyull., bőrgyull., súlyos viszketés ellen véd, az esetek kis részében néhány pötty, kiütés előfordulhat, kiterjedt hólyagos bőrelváltozás nem. A pöttyök pár nap alatt elmúlnak, a gyerek végig láztalan, kedélyállapota jó, nem tűnik betegnek.
Az oltottakon ritkábban alakul ki övsömör.

Jó éjt!

ukati74

Prücsi : oké megkérdezem a csajokat ,hogy mit mondanak rá!
De szerintem tényleg bio!

Kép

Kép
mogyoland

Haligali!

Nagyon jól sikerült a tegnapi vendégség, Pankának úgy tetszettek a kiscsajok, hogy sikongatott örömében, mikor melléfeküdtek a földre. Este 8-ig itt voltak, alig lehetett őket lelőni. Persze aztán fél 9-kor már szunyált a csaj, mondanom se kell, fürdés elmaradt :oops:
Azért sirt is néha, mikor nagyon közelről akarták a lányok babusgatni, vagy utráltak a feje körül, de ez szerintem érthető.

Gabci, vilmoskörte Pankának is nagyon bejön!
És Ádi is mondja, hogy baba? Panka néha igy panaszkodik, néha cifrázza, hogy bambamba vagy ambumbu...olyan édi :D

Hajni, szerintem se kell erőltetni ezt a kaja dolgot. Nem fognak attól lefogyni, hogy 1x-1x nem esznek!

Prücsi, ha már a mesénél tartunk, akkor a Béres Benedek név se semmi, szóval mesehős párnak jól illene a Piller Panna mellé :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hogy Lilla teve tipus...ez jóóóó :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

2 kép a tegnapi vendégségről:
Kép
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Prücsi, köszi a szakácskönyvlinket

én sem/nem leszek ma, mert szülinapozni megyünk nagypapáékhoz...
szép vasárnapot!
:arrow:

Kép
an°°di

Megvolt Panka első bevásárlóközpont-túrája :lol:
Voltunk a Pólus Centerben a Média Markt-ban tévét venni. Mi se hagyjuk őt általában tévét nézni, de igy jól járt, kb 300 tv ment egyszerre :lol: :lol: :lol: Sikongatott végig az üzletben :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Én még mindig eltűnve. ...a szakdoga, már megvan vagy 40 oldal, de még nem fejeztem be. Van még egy nagy témakör. Szóval lesz vagy 60 oldal az egész....és még kérdés, hogy nem kell-e átírnom egy csomó részt, ha elküldöm csütörtökön a konzulensemnek...
erről ennyit.

Gyerkőcök jól vannak, Matyikával holnap mérésre megyünk, azért majd súlyjelentésre bekkukkantok. Nekem fülgyuszim van, napok óta járok kezelésre, (holnap is) ma is ott kuksoltam egész délelőtt!!! :evil:

Csak kicsit tudtam visszaolvasni.
Prücsi, Ábel kutyázós képe nagyon édi :wink:
Zsu, nagyon szépek ez a gyerektársaság!

A fogacskához gratula :!: :!: :wink:

Bárányhimlős oltás: mi is agyalunk rajta, de azt hiszem beadatom.

Hófordulósoknak előre és utólag is SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Bocsi akinek nem írtam. majd leszek még én itt többet is! puszi!

Kép

Kép
katherina

Matyikának boldog hófordulót!

Nállunk ma a csaj megevett egy üveg alma-csirkehús bébiételt!

Meg ugy betojt ,hogy a melléi kaksis volt!
:lol:

Kép

Kép
mogyoland

Hát mi is voltunk a Tescoban és beraktam a babahórdoba és vastag pléddel betakartam rá a sapit és igy shoppingoltnuk nállunk is végig beszélt!
Az overálba állandóan beizzad szegénykém igy meg bent a boltba levettem a sapit és olyan jó meleg volt igy is!Azt hiszem ha csak autóval megyünk igy fogunk most már utazni!

Kép

Kép
mogyoland

Zsu anygon jó képek milyen cinos a Panka abba a farmer ruciba!
Ezalá még harisnyát adsz még?

Kép

Kép
mogyoland

anygon=nagyon

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Itt volt tesóm ebédre, ezért nem voltam egész nap. Megjegyzem, nekem nagyon ízlett a főztöm :)
A Béres Benedek Soma, nagyon szép név. Nem az az átlag, de nem is fura. Örülök, hogy nem csak én vagyok olyan elvetemült, hogy 2 keresztnévvel szúrok ki a gyerekkel.
Mogyo: nem azt mondtad, hogy nincs kocsitok? vagy félre értettem?
Nem lepődtem meg Ágika jó étvágyán. Késöbb próbáld meg neki ha már rendesen eszik húsos kaját, a gesztenye-alma- csirkehússal.
Zsu: Aranyosak a csajok. A farmerszerkó a gyerkőcöknél is kötelező? :)
Ádinak a baba, új tudomány, de nagyon tetszik neki. és ha utánozom, hangosan kacag. :D .
Min fekszenek a csajok?
Bárányhimlő elleni oltás: beadatom én is
Kati: népszerű név a Lilla úgy látom. Ha Ádi lány lett volna, Lilla Anna lett volna.
Hajni: Lilla a vonalaira vigyáz. Tudja, hogy este már nem szerencsés enni :wink:
Móni merre???

Ádika készen van. Pár napja csinálja, hogy nyalogatja a habtapit és ütögeti bele az orrát. Hogy ez mér jó?

Kép
Kép
gabcii

A táblihoz elfelejtettem.
28 vagyok
És Jolka 30? :shock:
Asztem fiatalabb vagy nálam!

Kép
Kép
gabcii

Hát én már úgy gondoltam most már rendszeresen adom a húsos kajcsit neki!
Egyből nem volt olyan hamar éhes nagyon jól eltelt a kajcsitól!
hát apukámmal szoktunk járni shoppingolni! :lol:
Néha anyu is eljön de általában apával megyünk már gyerekkorom ota és mindig kérdezik kire ütött ez a gyerek ,hogy állandóan menne hát szerintem a lány sem lesz más! :lol:

Lány meg cuklik de nagyon sűrűn szinte egész nap kivéve ha eszik vagy alszik de most kivétlesen 6 óta nem !
Már adtam neki citromlevet tea,viz semmi!
Tipp?

Kép

Kép
mogyoland

Matyikának boldog hófordulót, az anyukájának meg jobbulást!

Mogyo, én a shoppingolás közben kivettem a kezeslábasból, de egyébként is már vékony kezeslábast adok csak rá sétához is, ha 10 fok felett van.
Itthonra a farmergatyó alá nem adok harisnyát, csak zoknit, jó meleg van nálunk. persze, ha viszem valahova, akkor igen.
Ágikával szerintem később se lesz gondod kaja ügyileg, kis mindenevő :lol:

Gabci, mit főztél?
A csajok olyan szivacson fekszenek, mint a habtapi, de ebben semmi nem kivehető, csak sima. Tescos, aerobic matracnak árulják. Pléddel jó, de egyébként szerintem keményebb, mint a baba habtapi, szóval pléd nélkül kicsit kemény lenne. Most vadászok rendes habtapit, megnézem, hogy az mennyivel puhább. Lassan le kell venni a plédet, mert Panka nagyon húzogatja már a térdét hason a kúszáshoz, de mindig csak a plédet gyűri.
Biztos azért nyalogatja Ádi a habtapit, mert olyan érdekes felülete van :D

A shoppingolás miatt jól szétesett a nap, össze-vissza ettünk és aludtunk. Délután 3 óta nem aludt a csaj, pedig még szokott egyet aludni délután. 8-kor viszont percek alatt beájult a tápitól, pedig mostanában 9-kor szokott lefeküdni, de olyan nyűgös volt, hogy inkább leraktuk aludni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, és unokatesómtól kaptunk megint 2 hatalmas zsák ruhát Pankának...olyan cuki kis csajszis cuccok vannak benne! Milyen szerencse, hogy 2 lánya van :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jolka, én 35 vagyok :oops: :( :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Jolka!
Elfelejtettem irni én kimaradtam a táblázatból ezek az adataink

Máté Petra 3600g és 60 cm.vel született én pedig 29 éves vagyok.

Mogyo mi már vagy 1 hónapja nem használjuk az overált inkább retegessen öltözünk + takaró mondjuk a Petra velem hetente 2X legalább 2-3 órát utazik.Ja és kis autót vettem szülinapi ajándéknak nagy volt az öröm egy kamion volt + még hozzá egy markoló gép ma én voltam a sztár ezzel az ajándékkal.

Volt még ma egy nagy örömöm a Petra végre megevett egy fél üveg sütőtök+sárgarépa mixet.

Na lépek aludni holnap megint hétfő!

Szép álmokat Mindenkinek

Andi
KépKép[/url]
andi005

Kép
Kép

Bocsi, ha valakit kihagytam, nem volt türelmem rendesen visszamenni. :) Várok az észrevételeket.
Szép napot!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

jolka jó igy szerintem de most olvasom ,hogy valakik nagyon el vannak veszve!
PL: Mogyi is csak egy párszor volt!Tündi is eltünt!

Gömbi: merre vagy te is? Remélem nincs semmi gond!

Mindenki merre ?

Hajni: Lilla eszik-e rendesen?

Kép

Kép
mogyoland

Látom mindenkinek dolga van, nőnek a babók :-) Azért kár hogy így kezd behalni a topik :-(

KépKép
kertikiri

Dehogy hal be! Csak hétvége után nehéz összeszedni magunkat...
Nálatok is a hétvége pörgősebb, mint a hétköznap???
Jelentem, 32 vagyok.

Kép
waterlilly

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?