Uff!
Boldog új évet!
Na gyorsan tegye fel a kezét, aki még emlékszik rám!!!
Újak! Én egy régi-új vagyok itt, aki minden akciókor feltűnik, aztán meg el. Éles eszetekkel ebből arra következtethettek, hogy most megint eksön lesz.
Bingó!
(Eddig volt egy pár inszemem sikertelenül, 2 beültetés, ami vetélésekkel végződött)
...éééééééééés van két szépséges Schöller-ünk, akiket - sikeres kiolvadás után - 17-én költöztetnek vissza!
Ma voltunk mnyh és tüszőkukkoláson. 9. napon tartok - spontán ciklus - 7 mm a mnyh, és van egy dominám, aki 17 mm-s.
Szerdán repi!
Nov. 20-án volt a befejező műtétem, azóta terheléses és IR negatív, genetikák negatívak, egyéb haematológiai cucc negatív, DE!!! LEIDEN MUTÁCIÓ - Fanni után szabadon - pozitív, vagyis 8*-os trombózis hajlam. Ez lehetett oka a vetéléseknek (összesen 3 volt), és ha így vesszük, akkor beljebb vagyunk eggyel a megoldás felé haladva.Úgyhogy egy kicsit okosabbak lettünk, bár már a 2.-nál is kaptam 0,2 mg Clexane-t, de most alapból 0,6-tal indulunk.
Közben azért be-bekukkantottam, és nagyon örültem a sikereknek, és a sikeres talpraállóknak!
Drukkolok a kitartóan várakozóknak, és a nemsokára tesztelőknek, nek kevésbé a pocakosodóknak, és az azóta született babáknak, és anyuci-apucijuknak!
Pusszantás, most már gyakrabban jövök! (Ez fenyegetés!!!)