Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok gyors bekukk! Azt hiszem ez már csak így lesz :) A nap 24 órája nem elég,és egyszerűen felfoghatatlan számomra mások h képesek tanulni emellett. Tuti valami csodaszert isznak! :lol:

Estrella nem csodálom h ez az egyik kedvenc képed. :) A lányoktól, meg nagyon kedves volt, h meglátogattak. :)

Vicuska áááá de gyönyörűséges. :lol:

Rebe aranyosak lehettek a kollégáid. :) Most jöhet az igazi babákra készülődés. :) Hogy álltok? :)

Bibar nekem a szopi után bedőlve...hát valami isteni kép. :) Annyira pasi le sem tagadhatná. :)

Na mennem is kell, még egy táblát dobok. :)

Ja tegnap kiskutyát sétáltatott a kiscsaj, hát valami tünemény volt. :) Húzta vissza a kiskutyát, bújt hozzá...zabáltam. :)

Kép
Kép
Kép

chesti

Tegnap a Lencsi :)

Kép Kép Kép

chesti

Chesti

annyira nagy már Lencsi!Egy kész kis hölgy,komolyan..... :shock:

Vicuska

tüneményes a kis fotó,nekünk is pont ilyen rugink volt,csak az 50-es volt és még egy kicsit nagy az elején :P ,gondolom ez már egy picit nagyobb.... :lol: :lol:

Estrella

De aranyosak a lányok,hú,biztos nagyon jól esett :D :D Mi van velük???Nikó pocakos,ugye?
Dóri továbbra is meseszép,mondjuk az a kislány se semmi mellette....

Kép
lukrécia

Chesti
de drága :P :P hihetetlen mekkora már,és ahogy mosolyog az első képen,háááát megzabálom :wink: :wink:

Estrella
nagyon szépek,ki van Dóri babával?

Vicuska
annyira édes :P :P :P akkor túlszárnyaltuk a 2 hós súlyotokat,de hát ez igy helyes,egy pasi legyen nagyobb nem? :wink: :wink: :wink:

Rebe
de jó,most már jön a pihi :wink: :wink: én is igy voltam vele annó,örültem hogy nem kell dolgozni de azért hiányzott is/nekem a gyerekek nagyon hiányoztak :cry: :cry: /

bibar

Lukikám
hivj ha tudsz,én majd 9-10 körül etetek,utána szerintem kirakom a kertbe,bár most is elaludt a drágám,pedig ilyenkor nem szokott :shock: :shock: mostanában jobban lekötöm hogy ne aludjon nappal annyit,igy is olyan sokszor van fenn éjszaka :oops: :oops:

bibar

na 80 részletbe irok :shock: :shock:

Napcsi
már ilyen fincsiket eszik,de ügyesek vagytok :wink: :wink: már én is ugy várom hogy a táp helyett adhassak neki ilyeneket,remélem lesz addig tejem,bár én már most ugy élem meg hogy minden nap ajándék és örülök hogy eddig volt :wink: :wink: te is nagyon ügyes voltál,hidd el :wink: :wink: :wink: :wink:

bibar

na 80 részletbe irok :shock: :shock:

Napcsi
már ilyen fincsiket eszik,de ügyesek vagytok :wink: :wink: már én is ugy várom hogy a táp helyett adhassak neki ilyeneket,remélem lesz addig tejem,bár én már most ugy élem meg hogy minden nap ajándék és örülök hogy eddig volt :wink: :wink: te is nagyon ügyes voltál,hidd el :wink: :wink: :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!
Köszönjük a dicséretet Dórababa nevében is.
A kislány a képen Dórával Alexandra, Ő a nővérem lánya, és hát Ő is nagyon jól sikerült szép lány. :D
Chesti:
Annyira szép Niki, és az a kutyasétáltatás se semmi. :)
Vendég

Soma is elaludt :wink: :wink: Bár kaja után csak félórákat szokott szundítani, de ez is olyan jó :lol:

Bibar!

Annyira szeretem olvasni az optimizmusodat szopi ügyben :wink: :wink: Teljesen igazad van: minden nap ajándék :lol:

Hozzátáplálás: mi ugyan még kicsik vagyunk, de nem valószínű, h megfogadom a gyerekorvos tanácsát. Szerinte 6 hónapos korig semmit ne kapjon a gyerek, csak anyatejet. Hát, én is alig várom, h kiváltsam valami finomsággal a tápszert :wink: Pláne, h jön a nyár, a rengeteg zökdség és gyümölcs :wink:
ballagyo

Sziasztok csajok!
Én is betörök,mint Motéknál a net!
Végre most van egy kis időm,mert egyszerre alszik mindkettő!
Hát csajok ez a fogzás nagyon durva!Éjjel 4x sírtak fel keservesen.Dentinox gél meg csak ideig-óráig jó!Elég nyűgösek tőle!Dóri meg nem akar enni,mert inkább a cumit rágcsálja,mert az jó az ínyének.Ha elkezdem csesztetni az arcát,hogy szívjon is,akkor meg dob egy hátast és ívben megfeszül vad visítással.Ilyenkor leteszem a földre ott nem dobálja magát annyira és fekve kajál,de nem kevés ideig.Igazi kis hiszti p..csa.De imádom.Balázs meg annyira élvezi a hangját,hogy egésznap sikongat.Jó fejek nagyon.Mindjárt dobok róluk képet!

Vicuska,Chesti,Share,Bibar,Estrella,Moték,Juci!
Annyira gyönyörűek a babáitok!

Bibarka!
A kis csíkszemét tőled örökölte ám.Rád hasonlít szerintem.Nagyon szép!

Gomba!
Megnéztem a videót!Nagyon ügyes fiad van!

Agnese,Mot!
De jó,hogy még szoptattok.

Share!
Utólag boldog szülinapot Máténak!

Gabicsibe!
Gratulálok a jó cukrodhoz!Hajrá puding!

Juci!
Már mi is mindjárt főzőcskézhetünk.Próbáltuk már az almát,de a foguk miatt nagyon komoly hasmenésük van és az alma csak rontott a helyzeten sajna,így még halogatjuk a hozzátáplálást!
Jól megnőttek a lányok,nem semmi!

Zsókuci!
Akkor is jól nézel ki az iwiwes képen!

Elan!
Szép nagy lesz Gabeszka!

Rebe!
6X van felkészítő tanfolyam,de ha megvan a jegyzet,akkor az jó.
Jané babakocsi:Én nagyon jónak tartom.Velem szemben helyezkednek el a hordoz ók,de a sport rész meg háttal nekem.Mózesest nem vettem,mert annak darabja 18kg+a baba.Elég a sima autós rész is.Az se pite,de kibírható!Egy mozdulattal összecsukhatóa váz rész csak 11kg.Sportos kerekei vannak,tehát strapálni lehet.Szerintem jó!És nem kell majd mégegyszer babakocsit vennem,mert benne van a sport is.Az autós ülése 10-13kg-ig jó!Majd csak azt kell vennem.
Ne sajnáld,hogy nem mész többet melózni,mert sokáig nem fogsz pihenni az tuti!Most próbálkozz vele!
Vendég

Kép

Balukám kiütötte magát!

Kép

Dórám kukucskál!

Kép

Valahogy meg kellett oldanom az etetést,mert Balu épp üvöltött és Dóri is ha elvettem tőle a kaját!Tehát magad uram,ha szolgád nincsen!Kaki nem volt benne:))

Kép

Balu mosolya!

Kép

Nekem meg ez a kedvenc képem!!!!
Vendég

Benszikém
megzabálom őket!!!!!!!!!!!!!!!!gyönyörüek :P :P :P ez az utcsó oltári jó :P olyan tigrises rugit én is tegnap vettem Olivérnek :wink: jól látod a szeme Olivérnek az enyém,csak a szine nem,neki szürkéskék :P :P tényleg meddig változik meg a szem????ugy szeretném ha ilyen maradna neki :wink:

Ballagyó
én sem várom meg a 6 hós kort,látod már Benszi is próbálkozik,kb 3 hósan már én is fogok.biztos hogy jobb az mint a tápszer :oops: :oops: hááát nekem a sör nem vált tegnap be,olyan szar ize volt hogy nem ittam meg :twisted: :twisted: jó lesz annyi tejcsi amennyi van :lol: :lol:

Benszi
még valami,nagyon jót rötyögtem hogy kitámasztottad a cumisüveget neki a pelussal :shock: :P :shock: :P oltári vagy :P :P

bibar

Sziasztok!

Share,nagyon boldog születésnapot kivánunk Máténak!!! :lol: :lol: :lol:

A sok szép babának meg nagy pusszantás!

Andi

Kép
taptau

Benszi

hát ezek a fotók!!!!!!:-)))))))Az uccsó kép hát fantasztikus,a pelusoson meg akkorát röhögtem,tök Benszis :wink: :lol: Az én kis vőm már a két kis kezében is tudja fogni a cumisüveget. :D

Bibarkám

jó volt a dumcsi,majd akkor küldöm a számlát,ahogy megbeszéltük :lol: :lol: :lol: puszika :P :P :P

Kép
lukrécia

vicuska
Köszönöm a megnyugtató választ anyajegy ügyben. Amúgy nekem is pont ott van, ahol neked.
A kislányod gyönyörű!!!! Krisztinek is volt egy hasonló képe kb. ennyi idősen, csak ő egy texil,csörgős labdán pihentette a lábát.

bibar
Istenem, de édes ahogy szopi után kidőlt! Kriszti is pont így ki tudott dőlni ennyi idősen. Van róla is egy-két ilyen kép, sőt van olyan is ahol a szájacskája tejcis.

rebe
Most tényleg már csak magatokra koncentrálj és pihenj sokat! Attól tartok ha megérkeznek, egy ideig nem nagyon fogod tudni mi is az. Tényleg hogy áll a babakelengyétek?

estrella
Szép mind a két leányzó!!!!!!!!!

benszi
Aranyos vagy a szopival kapcsolatban. De nem csak rajtam múlott. Én is mindig paráztam,h tartson ki legalább 6 hóig ill. minden napot ajándéknak fogtam fel. Apa pedig mindig azt mondta,h meglátod még 1 évesen is szopizik. Ő mindig optimistább volt nálam.
Amúgy Kirsztike most kezdi elválasztani magát. Már nem nagyon ill. ritkán szívja úgy igazán, játszik vele, szopizgatja mint egy cumit, néha megharapja. Szóval lassan kezd leszokni róla.Örülök,h ő dönt így és nem nekem kell eldöntenem mikor lesz vége.

Hát nem irigyellek fogzás ügyben, két manó. Krisztivel mi is megszenvedünk. Van olyan baba, ahol az anyuka úgy veszi észre, h kijött a fog,h koccan a kanál. Sajna mi nem ilyenek vagyunk, Kriszti nagyon megszenved vele.Úgy tudom sajnálni. 2 napja megint 4X-5X keservesen felsír éjszaka. Jön a 8. és 9. fog, két rágófog. Az egyik már 3/4-ig kint van a másiknak sajna még csak a az egyik sarka bújt ki.
A dentinox nekünk sem sokat segített. Ha bekened egy picit az inyedet vele, hát nem nagyon hat. Amúgy Krisztinek sem túl jó ilyenkor az étvágya,hiszen fáj az inye evés közben. Így azt tanácsolták,h evés előtt 10-15 perccel kenjük be. A mi drnénink - a hónapok óta tartó kinlódás miatt - felírt egy gyógyszertári ecsetelőt, ami iszonyú jó. Sokkal hatásosabb,mint az aranyáras dentinox.

Chesti
Ezúton is mégegyszer azt kell,h mondjam Lencsike gyönyörű nagylány!!!!!!!

Zsókuci
Izgulunk ám érted Apával,h megoldódjon ez a probléma.Kitartás !!!!!!!!!!

Ha minden igaz Apa ma megmutatja,h kell képet kicsinyíteni és akkor rakok fel végre képeket az életem értelméről.
motné

Benszi, nem semmi a pelusos kép :lol: :lol: :lol:
A vigyorgós meg nagyon édes :wink:

Hozzátápi: Mindenhol azt olvasom, hogy hat hónapos kor alatt a tápszeres babák gyomra sem kész még rá...
Nem tudom, mi öt és fél hósan kezdtük el, védőnő javasolta...

Judit

jucicuki

benszi
Jaj a képek! Hát egyszerűen gyönyörűek és édesek!!!!!!!!!!!!!!!Te pedig nagyon talpraesett kismama vagy - pelusos kép haláli! :D
motné

Benszi, tegnap éjjel Lili is sikítva ébredt és nem nyugodott meg a kezünkben sem. Nekünk is gyógyszertári cucc van fogzásra, cumit mártottam bele és azon elaludt reggelig.
Szegényt úgy sajnáltam...

jucicuki

Holnap nem biztos,hogy ráérek,ezért már ma:

Nagyon boldog nőnapot kivánunk:

LIPPA PETRA LILLA

AGNESM

CHESTI ÉS NIKI

ROZUS ÉS VERONIKA

AGNESE

SZUSZI

ZAMI

NVIKI LILI BOGI

MOTNÉ ÉS KRISZTINA

LUCIA ÉS LUCA

ZUZMO ÉS JÁZMIN

SENSI ÉS ANNA

SHARE

CSIBE

LANETT ÉS RÉKA

MARY LILLA PETRA

BIBIKE ÉS BETTINA

BRIGII BRIGITTA BARBARA

JUCI LILI DORKA

GICA ÉS ZSUZSKA

VICUSKA ÉS RAMI

NAPCSI ÉS NÓRI

LUKI ÉS LILI

GOMBA

NUMA ÉS NÓRI

KISMÓNI PETRA KRISZTINA

BENSZI ÉS DÓRA

RÉKARÓKA

SHARON ÉS DÓRI

FIONA

BIBAR

BALLAGYO

ESTRELLA ÉS DÓRI

MAMM ÉS ZSÓFI

MÁLNA

SZOFI

GABI

TOLDIKRISZTINA

ELAN

REBE

VIKKATA

ZSÓKUCI

Kép

Máté és Apája

Kép
taptau

Remélem nem hagytam ki senkit!

Motné,de jó,hogy van már otthon is net!

Kép
taptau

taptau
Köszönjük Máténak és Apukájának a köszöntést!

Tök jó igen,h végre van net!Be is vagyok zsongva teljesen!
motné

Taptau!

Máténak és MátéApunak puszi :wink:

Meiszter lányok

jucicuki

Kedves Máté és Apukája!

Nagyon jól esett a köszöntés! Igazi férfiak vagytok! :D

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Bibar
Nagyon édes,husika Oli!Én úgy tudom,hogy 6 hónapos korig változhat a szeme színe.

Estrella
Szépséges Dóra baba!

Vicuska
Hát igen ez aztán kényelem :D

Benszi
Hogy te milyen találékony vagy!nagyon jók a képek!A pelusos is és a nevetős is favorit nálam :D

Rebe
Én is meghatódtam volna ilyen kollegáktól!Most már élvezd a várandóság hátralévő napjait.Én ma kimostam az összes babaruhát amit eddig vettünk és kaptunk.Furi,de nagyon jó látni száradni ezeket a falat ruhácskákat.Holnap megvesszük a kiságyat ott Diósdon.Majd beszámolok róla!

Chesti
Köszönöm a püs képeket is!Igazi hölgy már Lencsilány!Az utólsó képet nagyon eltaláltad!

Kedves Máté és apukája
Nagyon szépen köszönöm!
gabicsibe

Sziasztok!

Elnézést a késésért! :oops: Tegnap bealudtam Mátéval, és éjszaka ébredtem fel valamikor.

Taptau,
kszönjük a köszöntéseket! :lol:

Benszi, és más anyukák, akik fogzással küzdenek:
Viburcol kúp - homeopátiás. Máténak éjszakára szoktuk adni, szüneteket beiktatva, és lehet, hogy ez használ.

Luki,
teszem fel a képeket.
Így aludtam be orrszívás közben a szőnyegen:

Kép
Kép

Kép
Kép
share

Egy próba Lányok!
:)
Kirándulás a Velencei Tónál:

Kép
motné

Jaj,de jó sikerült. Ennek örömére dobok pár képet.

Szánkózok:
Kép

Kép

Kedvenc képem Apával:
Kép

Csinin a szülinapomon:
Kép

Most a jegesmaci a kedvencem, jön velem minden hova:
Kép
motné

Jó reggelt Csajok!!!

Nőnap alkalmából köszöntelek Benneteket és Millió Puszit küldök MINDEN Anyukának és leánygyermekének!!!!

Szép napot!
MOT Papa

Sajna itt esik az eső!!!
mot

Máté,Mátéapu,Mot

köszönjük a köszöntést,nagyon aranyosak vagytok :D

Share

gyönyörűek a képek,hát ez egyszerű,ha nyügi volt,csak ki kellett porszívózni az orrát és beájult,nem? :wink: :lol:

Mot

De szuper lehetett,árad a képekből hogy nagyon jól érezte magát a kishölgy :D De várom már én is az ilyen programokat...... 8)

Kép
lukrécia

Mot Papa!

Köszönjük szépen!

Dobok én is egy csajos képet :lol:

Kép Meiszter lányok

jucicuki

Lányok,
Igen, igazatok van, most már jöhet a pihi és a készülődés! Utána úgysem lesz túl sok időm! :wink:

Estrella,
Dóra gyönyörűséges!

Chesti,
Hát hogy hogyan állunk? Tulajdonképpen sehogy! :lol: Még nem vettünk meg semmit, kivéve pár ruhát. De azért már nézelődtünk elég sokat, most márciusra tervbe van véve a kocsi, és a bútorok megvétele. Ruhákat én folyamatosan fogok vásárolni.
Úgy néz ki, tutira tudok jönni a talira, nem kell akkor mennünk nagyapámhoz. Úgy örülök! :D
Lencsi nagyon szép a kutyussal! Jó a rucija!

Benszi,
Köszi a kocsis tapasztalatokat! Az utolsó kép annyira jó, nagyon édesek, azok a kacajok! Megzabálom őket! :D
A pelusos meg nagyon ötletes, remélem nekem is lesznek ilyen mentő ötleteim!

Taptau Máté és papája,
Nagyon köszönjük! Hogy milyen figyelmesek vagytok! :D

Gabi,
Várom a beszámolód! Tegnap én is vettem ruhákat, annyira jó volt! Olyan kis aprók!

Motné,
Olyan szép arcocskája van a lánykátoknak! Babakelengye ügyben tegnap kezdtem el lépéseket tenni, de most már folyamatosan szerzem be a darabokat. Úgy élvezem, annyira jó érzés, hogy a saját kis babyjeimnek vásárolhatok!
A férjednek meg köszönjük a köszöntést!

Anyucik,
Szeretnélek megkérdezni benneteket szivacs kontra kókusz matrac ügyben! Mi a véleményetek, tapasztalatotok, nektek milyen van?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Minden Anyukának, Kismamának, és Leányzónak Boldog Nőnapot kívánok!

Attila

Kép

jucicuki

CHESTI, ZSÓKUCI!
Boldog névnapot a párotoknak!

Továbbá minden kedves Zoltán nevű apukának!

Kép
Kép
share

Motnéni, isteni szép a kislány! Kis huncut a feje! :lol:

Rebe, én kókuszmatrac párti vagyok, nem izzadnak meg benne a babák! (már amennyit a helyükön alszanak... :lol: )

Lányok, már olyan régen nem csatlakozott hozzánk senki a másik topicról. Mi a helyzet most ott? Már olyan régen nem olvastam.. :oops:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Rebe
Mi is kókuszmatrac pártiak vagyunk.Szellőzik,légáteresztő és tényleg nem izzadnak a babók.
Olyan jó dolog vásárolgatni a manóknak, főleg kettőnek!
motné

Sziasztok!
Neharagudjatok,hogy eltűntüml, de levonultunk anyósékhoz! :lol: Nagyon jól éreztük magunkat,Botond folyamatosan kényeztetés alatt volt,én meg végre jól haladtam a szakdolgozat írásával....de azért jó volt itthon aludni! :wink:

Jaj lányos anyukák,annnnnnnnyira cuki lánykáitok vannak, azt hiszem bevezettetem a többnejüséget és Kiskakukk örülhet majd! :D

Mi is kókszmatrac pártiak vagyunk, bár elég ritkán alszik benne, ha egyszer ránkszakad a bank, akkor a mi ágyunkban is kicserélném arra a matracunkat...

Zsókuci:gratulálok a lement kilókhoz, csak így tovább!! :wink: A vérvétel eredményét meg sajnálom, a fene vinné el..pedig már úgy reméltem,hogy minden jó lesz!

Benszi: halálos a pelusos-etetés!! :wink:

Motné:szia,örülök,hogy van végre netetek, árassz csak el Kriszti képeivel, a kevés hajú lánykák a gyengéim....olyan szép fejformája van...
Na egyenlőre ennyi,mert kaki-godok miatt nem nagyon alszik a fiam... :cry: (én csesztem el,mert eddig Infacolt-tot kapott és váltottam Espumisanra,no nekünk nem jött be, azóta nem kakilt...így most vissza az Infacolt-ra, remélem ma már lesz egy nagy termés...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Már legalább 3 hete nem tudtam benézni, mert nálunk a hasfájás még mindig tart! Sajnos semmi sem segít! Már próbáltam mindent, de hiába, ezt túl kell élnünk! De a napokban azt vettem észre, hogy folyik a nyála és fújja a buborékokat! Azt hiszem megőrülök, ha a hasfájásból a fogzásba megyünk át! :shock: A karom már leszakad a sok cipeléstől, fáj a hátam és a sok sírástól lassan nem fogok hallani rendesen! :? röviden így telnek a napjaink. Ennek ellenére szeretem minden percét az anyaságnak, és nagyon boldog vagyok, csak most egy kicsit nehéz, de talán Ti nem köveztek meg amiért panaszkodtam.

Mennem kell, mert felébredt és engem akar!

Mindenkinek sok puszi, sajnos visszaolvasni nem tudtam, talán legközelebb!

Kép

Kép
sharon

Apukák és fiúcskák!
Köszönjük a Nőnapi köszöntést :D

Rebe
Ment pü ágy ügyben!

Sharon
Kitartás!

Motné
Milyen édes Krisztina ahogy nevet :D

Zsókuci
Gratulálok a - kilókhoz!csak így tovább és kitartás!!!

Na lányok mellékelek egy pocakfotót fejjel,de már bánom hogy megcsináltuk,mert reggeli ébredés után,smink nélkül készült és hát elég ramatyul nézek ki rajta vagy túl pihent?Nem is tudom :?

Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Mennyit írtatok! Alig győztem visszaolvasni (lejöttem a szüleimhez a világvégére pihenni kicsit, nem nagyon neteztem...).

Share, utólag is boldog szülinapot kívánok Máténak! Nagyon jól néz ki az a süti, milyen volt? :)

Estrella, a tojásleves jó a tejtermelésre? :-o Nem is tudtam...Dóra még mindig igazi kis mediterrán hajasbaba :)

Jucicuki, nagyon klasszak a képek! Lesem az ötleteket, a szüleim jövő karácsonyra unokás naptárat kértek :)

Motné, na véééégre :) Krisztina elbűvölő! Főleg az eszkimós képek tetszenek ;)

Naposoldal, én is szedtem a bromót az első trimeszter végéig, meg is kérdeztem a dokimat, nem lesz-e gond a tejtermeléssel... de azt mondta, nem. Hát remélem.

Agnese, köszi! Egyelőre nem sikerült unatkoznom ;)

Zsókuci, hát, az anyumnak fél évet mondtak... attól is függ, milyen gyors az ember anyagcseréje, milyen gyorsan távozik a méreg a szervezetből. Lehet, hogy valami méregtelenítő kúrát nem ártana így tavasszal lenyomni, mit gondolsz? mondjuk most a fogyó miatt úgyis biztosan sok gyümölcsöt-zöldséget eszel, az is biztosan jót tesz.

Bibar, Olivér igazi békés angyalkának tűnik a fotókon :)

Vicuska, Rami szépséges, ez a falatnyi orr...:D

Rebe, csak elfogyott az a centi ;) Biztosan nagyon fogod élvezni az otthonlétet... én most jöttem rá, hogy unatkozni tuti nem lesz időm, mert mi még semmit nem vettünk.

Chesti, ááá, Niki önmagában is nagyon aranyos, de ezzel a kutyával!!! :)

Benszi, mindig örülök, ha olvashatlak, és láthatom a gyerekeidet; minden alkalommal egyre szebbek és szebbek. A szülésfelkészítőről: nem is tudtam, hogy 6x kell menni, minden alkalommal másról beszélnek? hogy lehet kideríteni, hogy éppen milyen téma van soron? Csak mert a János szülészetis weblapján azt írják, hogy bármikor be lehet kapcsolódni... Te vitted a párodat is?

Gabicsibe, megvan a kiságy? Megmutatod? Hol vettétek? :)

Rékaróka, miből írod a szakdolidat? Vagy már kérdeztem?

Hát, ahogy már Rebének írtam, unatkozni tényleg nem lesz időnk :)

Jövő héten kezdjük el begyűjteni a megígért cuccokat: kapunk kiságyat, hordozót, bölcsőt, hordozókendőt, légzésfigyelőt, mellszívót, kengurut, sterilizálót, meg néhány babaruhát (csak keveset, mert lányoktól hozzuk, és kevés az uniszex darab ;) )

Aztán elkezdünk vásárolgatni, ami még kell... ruhákat, meg kell kókuszmatrac, komód..., és nekem is szükségem van pár cuccra. Szoptatós melltartót hol érdemes venni? És mennyit?

Szerdán megyünk 4D-re, kiváncsi vagyok, ott mekkorának mérik majd Gábort... azért ez az 1150 gramm 25. hetesen kicsit szíven ütött, mi lesz még itt? :) Majd megkérdezem a dokimat, szerinte nem jó ötlet-e abbahagyni a Gravidát, lehet, hogy attól nőtt ekkorára? Különben most nagyon sokat mocorog a srác. Mivel fejen áll, ezért főleg felfelé rugdos, meg az oldalamat, időnként. Izmos lába lehet, mert néha akkorát kapok... de ez nagyon jó :)
Most, hogy rendesen pihenek, nem is keményedek, csak nagyon ritkán, szóval lehet, hogy nekem a 3. trimeszter lesz az igazán befutó ;)

Kép
elan

Gabicsibe, de klassz, hogy fejed nőtt!!! :D Csinos kismama vagy, szép a pocakod! :)

Én is csináltatok már egy púpos képet a párommal, ahol rendesen látszik a hasam... Az az igazság, hogy az enyém már-már aggasztóan kicsi, nem is tudom, hova fér el bele ez a nagy baba... olvasgatom néha a júniusi kismamás topicot, és ott sokkal nagyobb pocakja van a lányoknak. Pedig eszem rendesen és híztam is 8 kilót... :roll:

Kép
elan

Sziasztok!

Jó rég voltam,igyekeztem visszaolvasni,remélem nem hagyok ki senkit!

Elan nagyon boldog szülinapot kívánok(remélem még benne vagyok a nyolc napban:oops: ).

Mátét is Isten éltesse sokáig első szülinapja alkalmából!

Taptau Máténak és Apunak,Motnak,Atinak nagyon szépen köszönjük a nőnapi köszöntéseket!

Juci örülök,hogy túl Vagytok ezen a fránya rotán,sőt mi több,már be is hoztátok a súlyvesztést :) .Nagyon jók a képek Csajok gyönyörűek!

Chesti drága,nagyon édes a pukis történet :D !Képek nagyon jók,Lencsi gyönyörű továbbra is!Jólesett ám,hogy hiányoltál!

Ballagyo Soma nagyon szép kisfiú.Szopi ügyben ne izgasd magad,Te mindent megteszel az ügy érdekében!

Elan,hogy bírod munka nélkül,gondolom nem unatkozol :wink: ?

Mamm Zsófi gyönyörűséges.Szerencsére udvarló kérdést Csajok lerendezik :wink: !

Napcsi Nóri csodaszép,azok a szemek :shock: :o !

Estrella Dórától is elolvadok,annyira szép kislány.Jó lehetett a randi a többiekkel!

Taptau úristen kész vagyok,hogy milyen nagyfiú már Máté,igazi pasi!Sikerült döntenetek ovi-bölcsi ügyben?

Lanett nagyon klassz a házikó,remélem sikerül megvennetek!

Zsókuci drága,nagyon sajnálom a rossz vérképet :( remélem gyorsan megtalálják az okát és javul a helyzet!

Rebe nagyon szép a pocakod,csini Vagy!Én is így voltam mint Te,amikor befejeztem a munkát.Nekünk is kókuszmatracunk van és nagyon szeretjük!

Luki-Bibar tüneményes az ifjú pár,összeillenek ám nagyon,gyönyörűek mindketten :wink: !

Málna gratulálok,várunk mihamarabb a képekkel és szüléstörténettel!

Zuzmó várjuk nagyon a pocakfotót :wink: !

Gomba nagyon-nagyon jó a videó,Benedek csodaszép kisfiú!

Share orrszívós-bealvós kép fantasztikus :D ,mekkora szempillái vannak Máténak :o ,gyönyörű!

Motné örülök,hogy csatlakoztál hozzánk :D !Krisztina hercegnőtök gyönyörű!1 éves koruk után nálunk is azt ették a Csajok amit mi(na jó nem babgulyást,vagy chilis babot).Igaza van Agnesenek ha nem fűszerezed nagyon az ételeket és próbálsz olyanokat főzni,amiket már Ő is ehet,szerintem felesleges külön főznöd Neki.

Vicuska szerintem is csodaszép Rami :wink: !Lombiktali szeptemberben szokott lenni .

Gabi örülök,hogy rendben van a cukrod,uh miatt pedig ne idegeskedj,biztos minden rendben van.

Benszike drága gyönyörűek a Gyerkőcök,pelusos-etetős képen szétröhögtem magam,nem is Te lennél :D .Sajnálom,hogy így megszenvedtek a fogakkal,mi azon szerencsések közé tartozunk amit Motné írt,már csak azt láttam,hogy jé egy újabb fogacska.

Sharon sajnálom a hasfájást :( ,remélem hamarosan rendeződnek a dolgok!

Rólunk Tündérkék mostanában egyfolytában egymást ölelgetik,együtt hancúroznak,bírkóznak hangos kacajok közepette,úgyhogy ikres Anyucik és Kismamik kitartás,ez minden nehézséget feledtet :wink: .

Na még teszek egy pár képet és befejezem,mert lassan két oldalt teleírok :oops: .

Kép
Kép
Kép
Kép

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Gabi ne beszélj butaságokat,csodaszép kismama Vagy és nagyon szép a pocid is :wink: !

Lippa

lippa

Lippa
azok a coffok :P :P :P :P megzabálom őket,nagyon édesek :P :P

Gabicsibe
nagyon szép kismama vagy,szép a pocakod is :wink:

Elan
én is ilyen tájékán hagytam abba a gravidát és mégis 4250 gr lett a picurkám :P :P :P de jó hogy mentek 4 d-re,képet kérünk majd :wink:

Sharon
sajnálom hogy ilyen pocakfájós :cry: :cry: és mekkora már??olyan kiváncsi vagyok rá :oops: :oops:

Motné
tündéri ez a kiscsaj :wink: :wink: :wink:

Taptau,Mot
köszönjük :P :P

megjött a hintánk,szuper jó :P :P rakok is egy képet róla,nagyon tetszik a babámnak :P Lukikám ti is összeraktátok már?? :P Kép jaj de jó Kép Kép Kép kedvenc pózunk mostanában

bibar

Elan:
Tejtermelésre: tojásleves, túróscsusza, sör,Laktoherb tea, homeós bogyó. Eddig ezek váltak be. És persze sok folyadék. :)
Gabi:
Szép nagy a pocód már. :)
Bibar:
Te, mennyi sört ittál meg? Neked használt?
Lippa:
Annyira édesek a lánykák, különösen a pusziszkodós tetszik.
Sharon:
Dóra nálunk is mindig engem akar, cicifüggő lett. Hasfájásra mi az Infacolt esszük, de a tesóm a SabSimplex-re esküszik. Csak azt nem kaptunk a gyógyszertárban. Ha még nem próbáltátok, akkor próbáljátok meg azt is, hátha.
Vendég

Jó reggelt Csajok!!!

Ime 14 hónapos Tündérem, tegnap fürdés előtti kergetőzés közben!! Legyen szép a napotok!!!!

:) Kép

Anya puszil mindenkit!!! Vasárnapi ebédet készít éppen!!!!!

:)

De jön ám még ma....
mot

Bibarkám

mi ma este rakjuk össze,ahogy megjön az uram a munkából.Juj de izgi!Látom Olivér élvezi nagyon :D

Juci

szuper a közös képetek!!!!

Gabi

na végre már :D Sztem nagyon csini kismami vagy

Lippa

tündérek a csajok,mint mindig
:D
Elan

várjuk a képet :D

Sharon

végre jelentkeztél.Kitartás :shock: :shock: :shock: Mi is hasfájásból mentünk bugyborékolásba..... :wink:

Kép
lukrécia

Csajok

kíváncsi lennék a véleményetekre rota-oltás ügyben!!!!!A héten el kell döntenem hogy beadassuk-e és totál tanácstalan vagyok....(Állítólag koraszülötteknél bélcsavarodást is okozhat... :roll: )

Kép
lukrécia

Mármint az oltás okozhat bélcsavarodást,nem a betegség mikor megkapja :oops:

Kép
lukrécia

Bibar:
Nagyon csini vagy, cuki a felsőd még mindig. :D Oli is édi.
Moték:
Csodaszép a lányotok még mindig.

Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?