Sziasztok!
Jó rég voltam,igyekeztem visszaolvasni,remélem nem hagyok ki senkit!
Elan nagyon boldog szülinapot kívánok(remélem még benne vagyok a nyolc napban:oops: ).
Mátét is Isten éltesse sokáig első szülinapja alkalmából!
Taptau Máténak és Apunak,Motnak,Atinak nagyon szépen köszönjük a nőnapi köszöntéseket!
Juci örülök,hogy túl Vagytok ezen a fránya rotán,sőt mi több,már be is hoztátok a súlyvesztést
.Nagyon jók a képek Csajok gyönyörűek!
Chesti drága,nagyon édes a pukis történet
!Képek nagyon jók,Lencsi gyönyörű továbbra is!Jólesett ám,hogy hiányoltál!
Ballagyo Soma nagyon szép kisfiú.Szopi ügyben ne izgasd magad,Te mindent megteszel az ügy érdekében!
Elan,hogy bírod munka nélkül,gondolom nem unatkozol
?
Mamm Zsófi gyönyörűséges.Szerencsére udvarló kérdést Csajok lerendezik
!
Napcsi Nóri csodaszép,azok a szemek
!
Estrella Dórától is elolvadok,annyira szép kislány.Jó lehetett a randi a többiekkel!
Taptau úristen kész vagyok,hogy milyen nagyfiú már Máté,igazi pasi!Sikerült döntenetek ovi-bölcsi ügyben?
Lanett nagyon klassz a házikó,remélem sikerül megvennetek!
Zsókuci drága,nagyon sajnálom a rossz vérképet
remélem gyorsan megtalálják az okát és javul a helyzet!
Rebe nagyon szép a pocakod,csini Vagy!Én is így voltam mint Te,amikor befejeztem a munkát.Nekünk is kókuszmatracunk van és nagyon szeretjük!
Luki-Bibar tüneményes az ifjú pár,összeillenek ám nagyon,gyönyörűek mindketten
!
Málna gratulálok,várunk mihamarabb a képekkel és szüléstörténettel!
Zuzmó várjuk nagyon a pocakfotót
!
Gomba nagyon-nagyon jó a videó,Benedek csodaszép kisfiú!
Share orrszívós-bealvós kép fantasztikus
,mekkora szempillái vannak Máténak
,gyönyörű!
Motné örülök,hogy csatlakoztál hozzánk
!Krisztina hercegnőtök gyönyörű!1 éves koruk után nálunk is azt ették a Csajok amit mi(na jó nem babgulyást,vagy chilis babot).Igaza van Agnesenek ha nem fűszerezed nagyon az ételeket és próbálsz olyanokat főzni,amiket már Ő is ehet,szerintem felesleges külön főznöd Neki.
Vicuska szerintem is csodaszép Rami
!Lombiktali szeptemberben szokott lenni .
Gabi örülök,hogy rendben van a cukrod,uh miatt pedig ne idegeskedj,biztos minden rendben van.
Benszike drága gyönyörűek a Gyerkőcök,pelusos-etetős képen szétröhögtem magam,nem is Te lennél
.Sajnálom,hogy így megszenvedtek a fogakkal,mi azon szerencsések közé tartozunk amit Motné írt,már csak azt láttam,hogy jé egy újabb fogacska.
Sharon sajnálom a hasfájást
,remélem hamarosan rendeződnek a dolgok!
Rólunk Tündérkék mostanában egyfolytában egymást ölelgetik,együtt hancúroznak,bírkóznak hangos kacajok közepette,úgyhogy ikres Anyucik és Kismamik kitartás,ez minden nehézséget feledtet
.
Na még teszek egy pár képet és befejezem,mert lassan két oldalt teleírok
.
Mindenkinek puszi!
Lippa