Sziasztok!
Szilbee! Hát azt sehogy nem lehet megoldani, hogy Marcival is foglalkozzak eleget, meg a lakás is rendbe legyen
Hétközben semmire sincs idő mire én megjövök. Kicsit játszunk, vacsi, aztán fekvés. Hétvégére marad a takarítás, annyi mindent lehetne még csinálni, de kevés az idő. És akkor még hétvégére is szerveznek nekünk okítást... szerencsére holnap lesz az utolsó.
Évi! Te mint szintén dolgozó, hogy bírod ezt megoldani, hogy munka mellett minden meg legyen csinálva otthon is?
Cumisüveg: Úgy vettem észre, Marci mostanában több tejcit igényel este, már a 2 dl nem elég neki, mint eddig. De azóta, hogy elhagyta a cumit. Lehet, hogy a cumizást akarja pótolni, de lehet hogy tényleg nagyobb az étvágya. Akkor kap még 1 decit, aztán elalszik; úgyhogy nem csinálunk belőle gondot. Éjszaka nem ébred fel hál'Istennek.
Tündi! Ez olyan zászólóalj-bál lesz vagy micsoda, szóval azoknak akik a 24-esen vannak. A tavalyira sajna nem tudtunk menni, de most készülünk rá.
Szazsa! Örülök hogy most már jól vagy, te is és Attila is.
Anyósodék azért Szolnokon laknak? VAgy nektek sincs itt semmilyen rokonság? 3 gyerkőccel azért még komplikáltabb lehet.
Ildi! Nagyon aranyos Petike. Szerintem rád hasonlít!
Katlina! És ehhez jön még a kaja, igaz? Mi is részletes ktgvetést csináltunk annak idején, fél millára jött ki kb, de tényleg mindennel együtt az esküvő és lagzi, 56 vendéggel.
Vali! Zolikának sok-sok boldog névnapot kívánok!!
Mongi! Nagyon aranyosak vagytok az új képeden. Írjál ám hogy mi újság veletek!
Hajni! A jövő hét meg mindjárt itt van! Már biztos nagy az izgalom nálatok. Reméljük, idén tényleg nem lesz árvíz!
Mindenkinek további szép hétvégét! Ez az időjárás nem valami szívderítő, de azért most már csak eljön a tavasz is végre!! Én el is kezdem festeni a húsvéti üvegmatricákat
Mi egyébként moziban voltunk ma, megnéztük a 9 és fél randit. Aranyos film, szórakoztató, egy kis kikapcsolódásnak pont jó volt!!
Jó éjt!