Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép
Vendég

1204833000.4812.doc

Nóri, ezt neked loptam egy másik fórumból! :D :D :D

Hajni: Most asszem nincsenek friss képek, majd a hétvégén készítünk.

Hát jujjjj, remélem, sosem ismerjük meg a Hetényi gyermekosztályát. Egyik kórház gyermekosztályát sem.... :cry: :cry: :? :? :?

Jó éjt! :D Nagyon fárasztó az új napirend kialakítása.... :D
jaimee1

Jaimee, Imike olyan aranyos volt a múltkor. Pukizott és azt mondta: Robitusszin kuffer. :D Akkorát nevettünk a férjemmel :!:

Köszönjük a dícséretet, hát nagyon hamar megnőnek az biztos! :(

Ma nem leszünk itthon, így majd este olvasom a fejleményeket.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Mégvalami: amikor én szültem, egy szobában volt velem egy szintén gyerekorvos. Bárdi Julianna. Nagyon aranyos és szerény volt. A férje sebész, sokat bennt volt nála. Császározták, én segítettem neki lemosakodni. Egyágyas szobát akartak neki adni, de olyan jókat dumcsiztunk, hogy utánna nem kívánkozott egyedüllétre. :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Kép

Ildi! Naggyon jók a képek! Tényleg nagyon repül az idő!! :lol:

Most egyenlőre ennyi.. Menek rendbevágni a lakást ismét... Délután ha jó lesz az idő, akkor lelécelünk sétálni a Zagyva partra, addig sokmindent akajok még csinálni...

Szép Napot Mindenkinek!!! 8)
szilbee

Melinda! A 169. oldal lap alján megtalálod a táblihoz szükséges infókat! :) A tábli majd ide fog felkerülni a topic-ba, tehát nyilvános lesz!
szilbee

Katlina! Hogy van Robika?? Ma már megtudta inni a tejcsit hányás nélkül??
szilbee

Sziasztok!

Délelőtt egy kicsit csavarogni voltunk Törtelen a barátnőméknél,az ő kislánya 9 nappal fiatalabb,mint Luca :) Csak úgy sasolták egymást a csajok. Aranyosak voltak nagyon :)

Katlina,hát nem lesz olcsó az biztos.A ruhád honnan lesz?Robika jobban van már?

Hajni,tegnap jött ám még szerelő,jó meleg van mostmár :)

Ildi,jók a képek!Petike milyen nagy :) Nálatok is lehet mit lerámolni a gyerekeknek :wink:

Erika,szerintem is rakj egy előkét Rékának :) És milyen írányba kezd alakulni a napirendetek?

Linda,mi választottuk ki a munkalapot :) A szolnoki úton van a házunk,a tizes buszmegállótól nem messze. Gyere ám be ha van egy kid időd,vagy ha jön hozzánk Zsuzsi kozmetikázni,gyere el vele :)

Többiek merre vagytok?

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

Élünk még:-)

Tündi köszi hogy át adtad az üzimet:-)

Melinda üdvözllek én is itt. Mikorra vagy kiirva?

Ildi Petike nagyon nagy már:-) mindjárt egy éves lesz:-) tök jó( na jó tudom odébb van de már nem sokára:-) nem tudod hogy hívták a szobatársad férjét? mert lehet hogy a sebészet okatómnak a felesége az:-)

Rólunk!
mi meggyógyultunk szerencsére, fényképet a farsangról nem tudok hozni mivel a kis drága nem akart átöltözni sőt nem is vette fel a rucit csak egyszer de azt meg már láttátok:-( ez van...majd jövőre.
Bogarak ugy tünnik elmúltak remélem nem is jönek vissza :oops: rohadt dögök háromszor kellett lekenni a családot meg mindig szedegettem a b..i serkéket mikor aludt a csajszi. Áhhhh utálom

nah jó rólam assziszem ennyit:-)

Szilbee majd nem sokára elküldöm az adatokat ha a hétvégén átmegy az úgy jó?

nah lépek puszika

kellemes pénteket mindenkinek

Kép
kbernadett

Sziasztok!
Én is előkerülök....tegnap már átolvastam amit írtatok, de erőm már nem volt írni.

Persze Ildi! Nagyon jól éreztem magam, mint mindig. Azért meg is látszott...ha annyira rossz lett volna, bizti nem dekkolok ott addig :oops:

Katlina! Te Drága! Ennyire részletes költségvetést nem kértem volna :shock: :lol: , csak úgy sacc/kb.
Robika jobban van már?

Erika! Köszi! Tetszett a képregény :lol: !
Réka kiabálós jelenete már ismerős volt...inkább, mint az édes gőgicsélés :cry: Szerencsére sokszor nem volt benne részem, mert azért azt szerette Lilcsi, ha mozgattam a picháját. Ő inkább itthon nyomta.
És előkét meg inkább összehajtott textilpelust én is tettem Lilcsi elé. Az előke az sokszor kevés volt, meg attól a nyakánál vígan becsorgott a nyál, uolyan vizes lett a ruhája.... :roll:

Tündi! Szép lesz a konyhátok, nekem is tetszik

Ma meg egy másik bnőmnél voltam látogatóban :lol: Nagyon ráérek, de nagyon élvezem ilyenkor :lol: . Meg elintéztem a gyesemet is. Még jó, hogy közel van a MÁK, mert folyószámla kivonatot is kellett volna vinnem :shock: , de hazaszaladtam érte...
Közben egy ismerős kismama vitte a fiát a Liget úti oviba, és kikérdeztem, milyen hely. Csak jókat mondott róla, és tényleg lehet lovagolni, hátul van egy kis pónijuk :lol: Meg néptáncot is tanulnak, meg még .....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hát mi van itt lányok,azt hittem majd nem győzlek olvasni benneteket mire ideérek,erre ... :shock: :?

Tündi!
Örülök,hogy rendben a fűtés! :D De jó neked,házhoz jár a kozmetikusod!:D Így könnyű! :wink:

Betti!
Örülök,hogy meggyógyultatok végre,és a bogárkákat is sikerült kiírtani!Szóval nem vette fel a ruhát a farsangon,szégyenkősködött,van ez így! :wink: :D

Ildi!
Szóval Robitusszin kuffer :lol: :lol: :lol: ez nagyon jó! :D :D

KépSziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Hali Betti, de jó, hogy jelentkeztél! Hú, a serkéktől remélem örökre megszabadultatok, ismerős érzés :?

Ildi, bevallom őszintén, én kerestem a "fiúk" képen Petikét... :oops: Hát akkorát nőtt, hogy egyszerűen nem akartam hinni a szememnek! Nagyon klassz gyerkőceid vannak!

Lányok, ha valaki lát valahol összeszerelhető focikaput, az légyszi kiabáljon nekem, de nagyon gyorsan és nagyon hangosan. Csonginak akarok venni a szülinapjára és egyszerűen nincs sehol :( Vagyis a Praktikerben láttam, de ott meg 8.000 Ft, és az rengeteg érte! Előre is köszi!

Nóri, barátnőzd is ki magad, mert munka mellett már nem nagyon van ideje ilyenre az ember lányának :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok Csajok!!

Bocsi mindenkitől,hogy így eltűntem de olyan depis vagyok hogy azt el nem tudom mondani :(

Nagyon szupik a képek Ildi!!! :) Tényleg nagyon gyorsan nőnek a gyerkőcök sajnos...mi meg öregszünk :(

Nóri szóba sem áll velem mostanában :( Nem tudom mi baja lett velem :(

Évi!!!
Szeretnék majd tőled tanácsot kérni tb.ügyben ha lehet.Írjak privit vagy skypon beszélünk??

Hajni!!!
Apátok mikor jön haza???

Tündi!!!
Nagyon szép lesz a konyhátok :) Luca szép dísze a bútornak :D

Kép

KépKép
diÁcska

Szilbee!
Ma az ebéd jött vissza :cry:

Nóri!
:oops: :lol: ,gondoltam had teljen a lap

Kép

Kép
katlina

Jaj, szegény Robi! Kis gyenge gyomrába lehet jobb lenne csak tea. És a köhögéstől? Neked is csak ajánlani tudom a BabyLuuf kenőcsöt (úgy hajtogatom, mintha jutalékot kapnék érte :roll: ). Nekünk azonnal hat, megnyugszik a hörgője és nem köhög. Próbáld ki a kis mellkasára, legalább evés előtt.

Évi! Az stimmel ( a "kibarátnősködés"), csak kár, hogy úgy szokott lenni, hogy szinte egyszerre fut be minden program...utána semmi.

Vali! Nincsen semmi bajom....csak nem akarok mindig msn-en lógni. A héten meg időm sem volt nagyon

Amúgy Petika nagyon huncut volt ám! Mosolygott, magyarázott nekem, meg szuggerált, aztán mikor megfogtam, jól meg is ijedt :roll: . Csak úgy visított :cry: . De később már megbékült velem, a kezemben várta, hogy anya megcsinálja neki a pempőjét.
Ja, videókat is csináltam ám, majd azt fel kell még tölteni :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

No, itt egy video: hinta-palinta

És még egy: Talpra magyar!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, örülök, ha jól érezted magad! :lol: De jó, jó, akkor én is a barátnőd vagyok? :P

Betti, itt volt a nyelvemen, de elfelejtettem a nevét :oops: a sebésznek, Gábor , Gábor.....Mészáros........? Mondd te, aztán hátha nekem is eszembe jut! :lol:

A hinta-palinta állandó műsor nálunk, na meg a cumikopogtatás a hordó oldalán. Most is azt csinálja Peti, remélem Imike nem ébred fel!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Nóri!!

Hát én sem lógok egész nap msn-en csak mikor időm engedi :D
Kép

KépKép
diÁcska

Hali!

Vali, miért vagy depis? Tavasszal nem szabad!!! :D

Nóri: Navégre.
Videjónál lefagyott a gépem. De még próbálkozom majd. :wink:

Betti: Neked is navégre. :D Miért nem akart átöltözni Bettike? Olyanja volt a drágának? Kezdődik a gyakszi lassan? Ó, elfog a nosztalgia.....Hú, de mennék megint szülni...Túllennénk a családtervezésen, a terhesség meg úgyis rémálom volt többnyire...

Többieknek cuppp!

Réka 3 órája alszik. :shock: :shock: :shock: A friss levegő kiütötte. Vacsi kész, konyha ragyog, nincs vasalnivalóm.....Mindjárt unatkozni kezdek. :lol: :lol: Megyek, felrakok egy adag mosást, locsolok virágot, ilyenek.
jaimee1

Sziasztok!

Vali!
És mitől vagy depis?Elmondod?Vagy nem akarsz róla beszélni?
Gyerekek jól vannak egyébként?
Apa,hát ma azt mondta a telóba,hogy szerdán indulnak haza,és ha minden rendbe lesz valamikor csütörtök éjszaka haza is érnek!Úgyhogy azt mondom hogy péntek délelőtre talán haza is kerül!Egy kicsit csalódott is voltam mert akik az első váltással jöttek haza már szerdán itthon voltak,és én meg beleéltem magam,hogy majd ők is úgy jönnek!De mindegy a lényeg,hogy jövőhéten már itthon lesz! :D

Erika!
Szép az új vonalzókép! :D Végül mennyit aludt a csajszid? :D
Remélem azért annyira nem unatkoztál? :wink: :D

Katlina!
Szegény Robika! :( A BabyLuuf tényleg nagyon jó (majd Nórival osztozunk azon a bizonyos jutalékon :wink: )Milyen gyógyszert kapott egyébként a dokitól?Bocs ha már írtad! :oops:

Videjó nagyon aranyos! :D És mért nem fordítottad meg Nóri,legalább Imike kedvéért? :wink: :lol:

Vendég

Hajni!
Inkább nem szeretnék erről beszélni nem ide való téma :( Egyébként köszike jól vagyunk, Zolika éppen ma ment ki mamáékhoz ,Dius már járt a héten bölcsibe :) Hál ' istennek nagyon jól viselte nem is sírt ,hogy kell maradnia kivétel a mai napon :( Ma nem volt az ő gondozó nénije egyik sem és kicsit meglepődött az "új" néni láttán :( Nem tudom meddig sírhatott mert inkább eljöttem,hogy ne halljam :(
Nagyon örülök,hogy a párod már jön haza :) Megy még vissza ? Ilyenkor mennyi időt tud itthon lenni?? Franci nem hiányolja egyébként nagyon az apját? Csak azért kérdezem mert képzeld el nálunk most Dius annyira apás lett :roll: Ma is az volt az első kérdése mikor mentem érte, hogy apa otthon van?? Teljesen be van zizzenve az apjáért :)

Videó tényleg nagyon ari :)
Kép

KépKép
diÁcska

Vali!
Örülök,hogy jól vannak a gyerekek! :D Apa már nem megy vissza, hál'istennek! :D Azt még nem tudom mennyi időt tud majd itthon velünk tölteni sajnos,mert tudod a honvédségnél bármi közbe jöhet,gyakorlatok,árvíz, ez utóbbi remélem azért idén is elkerül bennünket! Két éve nagyon sokat volt apa a gáton homokzsákokat pakolni! :( Szeretne kivenni azért pár hét szabit,de inkább nem tervezünk előre mert az nekünk soha nem szokott bejönni,mindíg közbe jön valami! :roll:
Hogy Franci hiányolja-e az apját?Hát szerintem ő most abban a korban van,hogy még könnyen elfelejtené,ha nem emlegetném,nem lennének a képek amiket sokat nézegetünk,nem beszélnénk nap mint nap telefonon!Most az van ,hogy anya a minden,mondjuk ez most nem meglepő hiszen csak én vagyok neki éjjel nappal! :wink: Na de majd ha apa hazajön visszaáll a helyzet a régi kerékvágásba! :D
Vendég

Vali, írj egyelőre privit, mert most ment el a fodrászom, még vacsit kell csinálnom, nem tudom, mikor jutok gépközelbe. De igyekszem válaszolni még ma este.

Évi és
Kép
csongianya

Vali,jó hogy írtál. Remélem hamar megoldódik amiért depis vagy.Segíteni tudok esetleg valahogy?

Most mennem kell,bocsika,hogy nem reagálok mindenkinek,de itt az azstalos rakja a polcokat,Lucust meg altatni kell!

Jó éjt mindenkinek!Holnap jövök!

Kép
Kép
tundi24

Zolikának boldog névnapot! (Jól sejtem, hogy Ronaldot szereti? :roll: )
Kép

Nekünk meg:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Én is kívánok Zolikának boldog névnapot!

Elin, a videon nem Ronaldó van, hanem Cristiano Ronaldo :wink: :lol: Hihi, marha felvilágosult vagyok ám a fociban :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!!!
Kösszi csajok megmutatom Zolikának a videót :) Volt már ő is kedvenc Nóri jól sejtetted :)
Egyébként most Wayne Rooney a kedvenc éppen ilyen mezt keresünk neki :) Már a cipő meg van :wink:
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ZOLIKÁNAK!!!

Köszi a hiányolást csajszik,...de én is nagyon depis voltam a héten...meg vagyok?! :roll: ...úgyhogy inkább egy kicsit szüneteltettem magam itt.:(
Sziszi füle rendben teljesen..hétfőn ovi.

Évi.én sajna nem tudok olyan kaput :(
Torta?milyen lesz? mikor tartjátok a szülinapot?

ma mennénk a szolnoki csatát megnézni...de ha esik abbol sem lesz semmi :evil:

Katlina.Robika jobban van már?

Puszám

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

ZOLIKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK! :D
Kép
Vendég

ERIKA!
:D :D BOLDOG ÉVFORDULÓT!! :D :D

Kép
Kép
Vendég

Zolika Boldog Névnapot!!!!!

Robi javulgat de még mindíg csúnyán köhög,nem úszunk úgy meg egy napot hogy valamit vissza nem hányna :(

Erika!
Boldog évfordulót!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Zolikának boldog névnapot kívánok!Kép
mongi

Mongi írhatnál többet is,hogy érzed magad???!!!!

Tündi!
A ruhám a Glóriából van Szolnokról

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Azt hittem írás dömping lesz,de nem :cry:
Mi ma is pakolgattunk,meg bementünk Szolnokra,oda merészekdtünk a csatához kb 10percre,aztán mentünk vásárolni corába.És ahogy hazaértünk nem is tudom mi lett velem,de nagyon rossz kedvem lett..de majd kilábalok belőle.Úgy látszik ez az idő mindenkit bedepiztet.

Évi,tesz-veszen nem néztél még olyan kaput?

Andi,attól írj,mert depis vagy.Örülök,hogy Sziszike füle rendbe jött :)

Katlina,nekem is onnan volt a ruhám :) Robikának továbbra is jobbulást! :)

Erika,boldog évfordulót! :) Rékáról képek? Hétvégére ígértél :)

Vali,Zolikának nagyon sok boldog névnapot! :)
Kép

Többiek merre vagytok?

Jó éjt,mindenkinek,ma már nem hiszem,hogy jövök,mert kezdődik a H.P :)

Kép
Kép
tundi24

Vali: Zolinak nagyon boldog névnapot!!!

Tündi: Nekem megvan minden rész DVD-n, kéred valamelyiket? :D
Rosszkedvet elkergetted?

Cleo: Ne szünetelj, mert hiányzol! :cry:

Katlina: Hányásmentes napokat kívánok! Jobbulást!

Köszönjük a köszöntéseket, remélem, mindig ilyen boldogok leszünk együtt. :D

Remélem, holnap jobb idő lesz és tudunk sétálni egy nagyot.

Megyek, kezdődik lassan a Társulat! :D
jaimee1

Vali!

Zolikának boldog névnapot!!!

sok puszi

Kép
kbernadett

VAli

ZOLIKÁNAK!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Zolika, boldog névnapot kívánok! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Petri, beelőztél! :lol: :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Szilbee! Hát azt sehogy nem lehet megoldani, hogy Marcival is foglalkozzak eleget, meg a lakás is rendbe legyen :) Hétközben semmire sincs idő mire én megjövök. Kicsit játszunk, vacsi, aztán fekvés. Hétvégére marad a takarítás, annyi mindent lehetne még csinálni, de kevés az idő. És akkor még hétvégére is szerveznek nekünk okítást... szerencsére holnap lesz az utolsó.

Évi! Te mint szintén dolgozó, hogy bírod ezt megoldani, hogy munka mellett minden meg legyen csinálva otthon is?
Cumisüveg: Úgy vettem észre, Marci mostanában több tejcit igényel este, már a 2 dl nem elég neki, mint eddig. De azóta, hogy elhagyta a cumit. Lehet, hogy a cumizást akarja pótolni, de lehet hogy tényleg nagyobb az étvágya. Akkor kap még 1 decit, aztán elalszik; úgyhogy nem csinálunk belőle gondot. Éjszaka nem ébred fel hál'Istennek.

Tündi! Ez olyan zászólóalj-bál lesz vagy micsoda, szóval azoknak akik a 24-esen vannak. A tavalyira sajna nem tudtunk menni, de most készülünk rá.

Szazsa! Örülök hogy most már jól vagy, te is és Attila is.
Anyósodék azért Szolnokon laknak? VAgy nektek sincs itt semmilyen rokonság? 3 gyerkőccel azért még komplikáltabb lehet.

Ildi! Nagyon aranyos Petike. Szerintem rád hasonlít!

Katlina! És ehhez jön még a kaja, igaz? Mi is részletes ktgvetést csináltunk annak idején, fél millára jött ki kb, de tényleg mindennel együtt az esküvő és lagzi, 56 vendéggel.

Vali! Zolikának sok-sok boldog névnapot kívánok!!

Mongi! Nagyon aranyosak vagytok az új képeden. Írjál ám hogy mi újság veletek!

Hajni! A jövő hét meg mindjárt itt van! Már biztos nagy az izgalom nálatok. Reméljük, idén tényleg nem lesz árvíz!

Mindenkinek további szép hétvégét! Ez az időjárás nem valami szívderítő, de azért most már csak eljön a tavasz is végre!! Én el is kezdem festeni a húsvéti üvegmatricákat :)
Mi egyébként moziban voltunk ma, megnéztük a 9 és fél randit. Aranyos film, szórakoztató, egy kis kikapcsolódásnak pont jó volt!!

Jó éjt!
judit_79

DRÁGA FRANCISKA!

Kép

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74

Franci! Boldog
Kép
névnapot neked!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Erika,köszi nekem is megvan,de nem mind,majd lehet igényt tartok rá :) A ranevút is össze kellene hozni! :)

Nóri,kicsit bővebben.nagyon el vagy tünve,szokatlan ez tőled!!

Judit,értem,érezzétek majd jól magatokat! :) Mi hú de rég voltunk moziban:(

Hajni,Francinak nagyon sok boldog névnapot!!
Kép

Nálunk ma is fúrás-faragás van,az ebédlőbe rakják be az ajtót,és utána arra is festés vár :wink: Engem szerintem ez készít ki :( Sosem lesz rend :evil:

Kép
Kép
tundi24

FRANCINAK!!!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!!!
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a sok-sok névnapi jókívánságot!!!!
Kép

Francinak Kívánunk Nagyon Sok szeretettel Boldog Névnapot!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Francinak nagyon boldog névnapot kívánunk!
:D :D Puszi: Jaimee+Réka baba
jaimee1

Sziasztok!

2 napja be sem kapcsoltam a számítógépet, mindig volt mit csinálni, tegnap meg itthon sem voltunk.
Pénteken meg szombat délelőtt megint ezerrel takarítottam, a 3 tetőablak+ az egyik szoba kész lett, erre pénteken elkezdett esni :evil: de legalább a festék lejött
A kamrában meg a konyhában 3 órás munka volt felnyalni a festéket a járólapról, szóval hulla voltam délutánra. Salgótarjánba utaztunk, ott férjeméknek volt valami találkozójuk, Rally Sim Fans, a Salgó Hotelben szálltunk meg, isteni volt a babgulyás, amit vacsoráztunk :D a hotel is elég jó, fel van újítva, nagyon szép környéken van, bár így tél-tavasz átmenetben nem annyira romantikus

Mano, nem kérdeztél hülyeséget, de egyáltalán nem rossz gyerekosztályon dolgozni. Imádom a kicsiket, és - bár nagyon rossz látni a szenvedésüket, és nagyon sajnálom őket, csak arra koncentrálunk, hogy mindent megtegyünk értük, és gyorsan jobban legyenek. Így nincs is idő sajnálkozni. Aztán meg ha látod hogy javul, hát az az igazi öröm :) Persze szívből kívánom, hogy senki se ismerje belülről a Hetényi gyerekosztályát.
A múltkor a nénikémet látogattam a felnőtt belgyógyászaton, és szörnyű volt látni az idős beteg nénikéket. Már nem tudnék felnőtt betegekkel foglalkozni :(

Ildi, Bárdi Julika a kolléganőm volt egy rövid ideig, aztán elment babázni :D A férje Mészáros Gábor.

Betti, köszönöm. Jún. 21-re vagyok kiírva, te jó ég, bő 3 hónap :) Hogy szalad az idő :)

Holnap TÉNYLEG viszek fényképezőgépet, és fotózok egyet-kettőt!

Ciao

Kép
pimelinda

Franciskának boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Franciska, nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönjük szépen a köszöntéseket!
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?