Edit
Nagyon vagány a motoros kis pasid!
Köszi az érdeklődést, úgy néz ki tényleg csak az autó miatt hányt szegénykém, bár ez még vele nem fordult elő. Remélem az volt gond hogy tele ette magát aztán indultunk.
Ma sokkal többet autózott és semmi baja nem volt!
Szerintem is –valaki már tanácsolta- próbáld kisebb vízben fürdetni, vagy mosdatni csak egyenlőre hátha elmúlik az idegenkedése a víztől.
Zsuzsi
Napocsnak momentán nem lesz még saját szobája, nem is lenne el benne, remélem jövőre vagy utána sikerül a tetőteret is megcsinálnunk akkor lehet külön ő is.
Most velünk lesz a hálószobába, a fiúk a sajátjukban, a nappaliban meg mindenki!
Én szerettem ezeket festeni különben, tény hogy elég hosszú és sok meló, de egy ideig büszkélkedhetsz vele, ha valaki beugrott hozzánk ez azért feltűnt.
Sajnos múlandó is, a nagy fiam születése óta már vagy négyszer festettem át a falakt mindig másra és hát csak a legutóbbiról maradt meg fénykép a többi csak az emlékezetünkben él.
Az apjuk ragaszkodott a tapétához, így most az új házban nem festek, ha a csak a WC-ben nem
az maradt tapétátlan L. A WC ülőke már kész!!!!
Pedig már van egy fél kész Pókemberük itt, még azelőtt kezdtem el, hogy kiderült a költözés aztán abba is maradt, nem akarom másokra hagyni.
Napocs is szereti a cicit!!!
De nem hiszem hogy szenvedély beteg lenne. Minden szopi után, ha nem alszik el, puszilgatja kedvesen, de miért baj ez? Szerintem nem perverzióból csinálja hanem kedvességből.
Drogról, alkoholról, cigarettáról, mint szenvedély forrásról már hallottam de a szopiról?
Láttál már tizenévest szopizni????
Az biztos hogy a mi nagy gyerkőceink, már jobban ki tudják fejezni mit szeretnének és az akaratukat is próbálják érvényesíteni szopi ügyben is, tehát nehezebb leszoktatni őket ha nem akarják, mint egy egyévest, vagy még kisebbet.
Tehát ha nem zavar hagyd csak a kis cicizőst hagy szopizzon, ha úgy érzed elég volt /ami azért már érthető részedről/ akkor határozottan, szeretetteljesen, de ne csábulj vissza, ha este, éjjel, vagy napközben már nincs szopi akkor ne legyen, akkor se ha neked jobb napod van és engedékenyebb vagy. Rá fog jönni, hogy anya szeretetét másképp is érezheti nem csak a szopás által, de hogy melyiküknél mikor következik ez be az nagyon változó.
Márti
Köszi, kedves vagy , de nem hiszem hogy én pénzért tudnék festegetni, nem az én stílusom!
Napocska jól van tegnap sem volt semmi más tünete utána nem hányt, nem volt láza stb. remélem megúsztuk ennyivel!
Szerintem most hogy jön a tél Ármin is jobbakat fog aludni!!!!
Nekem úgy néz ki szerencsém van, mert Napocs legkésőbb 22-kor alszik, van hogy előbb is, és 7-kor kel, napközben legalább másfél órát alszik, de ez lehet akár három is.
Szila
Köszi
"Bundás álmos." –ez aranyos
Nyuszimanó
Mi zújs?
Gorsi
Nagyon érzékenyek mindenre az biztos, úgy látszik Petike biztonságba érzi magát apával, amikor csendesebb nyugisabb a nap, vagyis este…megértem.
Borcsa
Nagyon tetszett amit Zsuzsinak a szopiról írtál!
Laura
SzomszédLLL, remélem jobb belátásra tér, vagy valami megegyezésre juttok!
Aranyos lehet Romi ahogyan Toncsit puszizza, szépen beszélget a nagy lány már!
Nem baj ha nem pont ilyen lesz a szobájuk fala, sok-sok más dolgot ki lehet találni, és biztos vagyok benne hogy az övék is nagyon szép!
Nem semmi lehetett Romi ahogyan öltözteti a kutyát!
Szilvi
Hajrá apukák is nagyon ügyesek tudnak lenni!!!!
Gratula Zsani első mondatához! Ez is tünemény!!!!
Majd meséld el mit szólt a biciklihez!
BMárti
A dobozos tejek, nem a sok tartósítótól állnak el hosszabb ideig hanem a dobozolási technikának köszönhetően.
Én is úgy gondolom, hogy sokszor annyira elfáradnak hogy azért nem tudnak elaludni, de ahogyan te is írtad ha csak pár pillanatra is muszáj lefeküdniük már húzzák is a lóbőrt.
Én voltam ma a Kikába, nem voltam elájulva, jó nagy csalódás volt.
Az összes normálisabb gardrób szekrény akasztós volt alig polc, ezeket kik gyártják, és kinek???? Elképzem ahogyan Napocs összes kis ruciját egyenként akasztgatom….
Végre találtunk egy normálisabbat, ami megfelelt volna erre közlik hogy csak rendelni lehet ami…6-8 hét.
Röhej ki fog két hónapot várni egy szekrényre???? A függöny szegés csak két hét, igazi főnyeremény. Én nem tudom, szoktak ezek valamit eladni is???????
Nagy nehezen elmentünk az RS be is hát a honlapjuk többet ígért, ott is rendelni lehetett , ráadásul a normálisabb szövet drágább volt mint máshol.
Egyébként alig lehetett nagy BP.-en közlekedni autóval, tiszta ideg voltam, egyszerűen nem értem….ti hogyan mentek valahová kocsival?
A csúcs az egészben mentünk tovább Székesfehérvárra bútort és függönyt nézni, ott kellett volna kezdenünk, de a függöny miatt gondba vagyunk még mindig mert ott is 2-3 hét, érdemes lenne azt is feljegyezniük hány vevőt vesztenek el, az ilyen üzletpolitika miatt!
Bogancsi
Ügyes Tomi hogy így alkalmazkodik a bölcsiben.
Szerintem is szörnyű hogy vagy kapkodsz és rohansz egész nap vagy nem jutsz egyről a kettőre
Zsuzsa
Látom buli és ajándék osztás meg volt, most már Bea is megszokta a bölcsit, remélem gömbölyűbbnek néz ki a világ, várom a képet a kis szülinaposról!
Pussz: Dzsili