Új privát üzeneted érkezett!

Henka!
Boldog születésnapot !

Ami!
Igazad van, valóban olyan hamar repül az idő... imádok terhes lenni :lol:
Bezzeg az elején, mikor paráztam, csigalassúsággal teltek a napok, hetek :?

Wera!
Te irtó csini vagy :wink: ! Hol van rajtad 7 kiló? :shock:

Kike!

Nagyon drukkolok neked hogy rendeződjön végre ez az anyós dolog, megérdemelnéd végre hogy pihenj egy kicsit és foglalkozz a TE családoddal és saját magaddal is :wink:

Kriszti!
A kilók miatt ne aggódj, majd bepótolod a lemaradást úgy, hogy még te is rácsodálkozol :lol:
Én az utóbbi 3 hét alatt híztam 3 kilót, most érem el végre a kiindulási súlyomat, bár mondjuk teljesen másképp rendeződtek el a kilók rajtam...
a pocim irtó lendületesen kezdett el növögetni :shock: :lol:

Kép
kimma

Kriszti - szerintem ne parázz a kilók miatt! Hidd el, a gyerek elveszi magának amit kell, a kilók valószínűleg rólad mentek le és a babára föl!! A 74 nem olyan kevés, én már szedtem föl, de még mindig nem vagyok annyi! Szóval nem lesz semmi baj, fogsz még ezután fölszedni pár kilót, egész biztos, csak nem szabad idegeskedni!!!! :wink:
Vendég

Jah, és most látom hogy még csak 18 hetes a bébid! Hát akkor meg pláne nem aggódnék!!! Addig nálam se volt szinte semmi súlygyarapodás!!!! Bezzeg azóta... huhhh.... :lol:
Vendég

súlyról inkább ne beszéljünk... nem tudok mit csinálni, rám csak jönnek föl a kilók hiába nem eszem többet mint ezelőtt. de szerintem a vitaminoktól lehet... nem gond, majd lemegy csak mennyivel egyszerűbb lenne ha fel sem jönne... na erről ennyit :)
holnap kicsit hosszú napom lesz. Reggel nyolctól este hatig lesz órám... még szerencse hogy táppénzen vagyok :)
tiszta idegbeteg vagyok amúgy, jót kiabáltam a férjemmel. voltunk auchanban és vettünk pogit. én beültem a kocsiba, ő meg pakolt be hátra, erre mondom neki, a pogit hozza már majd előre erre azt válaszolta, hogy akkor túrjam ki. ezen úgy kiakadtam... szálljak ki, menjek hátra, és keressem meg csak mert ő egy mozdulatra nem képes... jól berágtam. ezután nem értette, hogy mi bajom. aztán amikor elmondtam neki, akkor azzal védekezett, hogy ő nem vette észre hogy beszálltam... annak ellenére, hogy onnan kértem meg hogy hozza előre... vááááááááááááááááááááá. úgy ki tud akasztani, hogy én tartsak mindig mindenhol rendet, intézzek el mindent nekik meg sokszor egy mozdulat nehezükre esik... na befejeztem a nyavalygást... majd még lehet hogy benézek. :)

KépKép
muffin

Ronix: szegény!! Jobbulást!!

Titanilla: köszi az infót!

Terek Kriszti: szerintem se aggódj. Én most a 22. héten értem el akiindulási súlyom (ha közben nem nagyon mérted magad nem is tudod mennyi ment le esetleg) nekem először 4 kg ment le és a 16.-17. hétig semmi se fel. Azóta viszont roham léptekben halad és már 5 kg-nál tartok összesen. :(
A baba meg megkapja ami kell, ha nem kifejezetten éhezteted magad!

Muffin: ilyenkor állítólag a hormonok miatt érzékenyebbek vagyunk, a férjeink meg csak próbálhatnak alkalmazkodni. Majd elmúlik ez is! :) :)
Vendég

Sziasztok csajok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntést!!!

Bevallom jól esett!Nagyon sok mindent kaptam,nem volt tortám csak szeletben vettem több féle ízűt.A munkatársaimtól kaptam kaspóban gyönyörű virágkompozíciót/majd ha lefényképeztem felteszem nektek./Anyutól is virágot kaptam,sógornőmtől egy szép elegáns blúzt,a kisfiam csinált nekem az oviban tavaszi füzért,és rajzolt egy virágot is.Nagyon meghatódtam mikor átadta.A férjecskémtől pedig egy videós ,fényképezős mobilt.!/amire már régen fájt a fogam/Hát ennyi sokat kaptam ajándékba.Ja kihagytam az anyósomékat,tőlük mindíg pénzt szoktunk ilyesmikre kapni fordítsuk arra amire szükségünk van.Jobb is így bizonyos szempontból.

Szóval mégegyszer köszönöm hogy gondoltatok rám!!!!Puszi mindenkinek!!Most megyek ismerkedek a telefonommal!! :lol:

Jóéjszakát!És a régi szavak szerint:SZÉP BABÁS ÁLMOKAT!!!!!

KépKép
henka76

Sziasztok!

Heni, utólag is nagyon boldog szülinapot! De aranyos lehetett Domi az ajándékkal!

Teó, én is holnap megyek koktélozni a lányokkal :D . Havonta 1x mi is elmegyünk az ún. Anya-napon, olyan jól kidumcsizzuk magunkat ilyenkor.
Timi, nekem is a holland kakaó a kedvencem 8) .
Szuper, hogy mindent rendben talált a doki!

Azon gondolkodtam, hogy ugye azt nem lehet érezni, ha nyílik az ember, és akit nem szoktak megvizsgálni az csak reméli, hogy minden rendben?

Kriszti, szerintem se idegeskedj a kilók miatt. Egyik ismerősöm össz. 2 kilót hízott és egészséges jó húsban levő babája született! Uh-on úgyis becsülik a súlyát a babónak.

Ronix, remélem minden rendben lesz!
Én ma voltam fogorvosnál, de már csak 1x kell mennem :roll: .

Titanilla, Toncsinak kész lett a szemüvege, de ma meg egész nap nem akarta felvenni :? . Bár így nem is törik :wink: .

Nálunk mindig előre hívják a kismamákat. A leghosszabb idő 5 perc volt, amit várnom kellett :roll: .
Timi, szerintem nálunk mindenki cukros lötyit iszik :? . Ahhoz képest, hogy mindenki azt mondta szörnyű, nem is volt annyira. Bár én édesszájú vagyok 8) .

Toncsinak mandulagyulladása volt, de szerencsére már meggyógyult, végre mehetünk gyerkőcök közé :) .
No jó, most már elég késő van!

Jó éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Kristike ma már nem kelt sírva hogy fáj a füle,de nem akar enni,pedig jó lenne,mert az antibiotikumot nem akarom neki evés előtt beadni :? Tegnap is panaszkodott hogy fáj a hasa,biztos a gyógyszer miatt.

Nővérem kislánya is már negyedik hete nem mehet oviba,pedig épp hogy csak elkezdte,és megszokta,most majd újra szoktathatja be a Nővérem.Túl van két antibiotikumos kúrán de mág mindig nincs rendben.
Nagyon nehezen lehet ebből kikeveredni.

Kristinél is vírusnak indult,amire ugye semmit nem kapott,és ez lett a vége,hogy a fülére ment,és gyógyszerezés. :(

Maffin:Férj ügyben megtudlak érteni.Néha itt is hasonló a helyzet,de nem mindig-szerencsére.Azért elég sokszor kiszolgál,ha úgy van :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Marcsi, de jó neked hogy már munkanélküli vagy!!! :wink:
Timi, gratula a jó eredményekhez!!!
Muffin, nagy mákod volt a terhelésesen!! :) Pasik... :wink:
Ronix, basszus nagyon rosszul hangzik ez a nyílt arcüreg! :? Gyógyulj meg!!!
Jeneik, kitartás!!!
Kriszti, ilyet ne is mondj, hogy rossz anya vagy!!!! :twisted: Irgum-burgum!!! A Picurka úgyis elveszi amire szüksége van, emiatt ne aggódj! Minden szervezet más és más, és ha Te jól érzed magad a bőrödben, akkor meg pláne semmi gond! Le kell sz..ni a védőnőt!!! Az emberek nem papírforma szerint működnek! Szóval nyugi! :lol:

Tegnap voltam kismama tornán és megkérdeztem a gyógytornász csajszitól, mitől lehet az, hogy szúr a bordámnál vagy oldalt vagy elől. Általában akkor ha ülök, de sokszor fekve is. Mondta, hogy beszorul a levegő, mert a méh már nem enged annyi helyet a tüdőnek. :shock: Jó durva! De ennél nagyobb bajom ne legyen! :lol:

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Ma nagyon jól aludtam, még Wcre sem keltem fel.

Sziszka! Nekem is szokott beszorulni a levegő, de én mindig sejtettem, hogy az. Volt hogy a lábamat alig tudtam felemelni a kuplungra, elég sz.r érzés.

Muffin! Én a múltkor azon akadtam ki, hogy apa olyan szalámit hozott a boltból, amit én nem szeretek. Persze ő szereti. Na ezen még majdnem bőgtem is. Pedig mondta, hogy hoz nekem másmilyet, de akkor már azért sem kellett. Visszagondolva elég hülyeség volt részemről. Ezek a hormonok!

Marcsi! Ha jól tudom te mész ma 4Dre!? De jó Neked! Kérjük majd a fotókat!

Kép
szly27

Sziasztok!

Henka, szép ajándékokat kaptál!

Wera, akkor holnaptól nem is leszel netközelben? Tényleg, elmentek valahova nászutazni?

Kriszti, ügyes vagy, hogy a fizetésedet elintézted! Csatlakozom az előttem szólókhoz, a kilók miatt ne aggódj, se a mi szervezetünk, se a babák nem olvasnak szakkönyveket (lesz még elég okunk parázni emiatt akkor, amikor a gyerekünk nem annyit, nem úgy eszik, ahogy az elő lenne írva...). Az a legfontosabb, hogy a kicsivel mindketten jól vagytok!
Receptötletem abszolút lustáknak: mirelit rántott hús, sajt, halrudak, mikróban felolvasztott franciasaláta-alappal (tegnap kivételesen szorgos voltam, még majonézes öntetet is csináltam hozzá :D )

Kike, remélem, anyósod be tudja már vállalni a papát, és így rendeződnek a ti soraitok is!
Szavaztam a nővéred receptjére, de látom, más receptjei is vannak fönn. Azokra is lehet szavazni?
Jobbulást Kristinek!
Így két hétnyi antibiotikum után azt tudom neked és a tesódéknak javasolni, hogy szedjetek homeopátiás szereket. Ég és föld a különbség! Influenzaszerű, megfázásos tünetekre az Oscillococcinum és a Coryzalia a legjobb, köhögésre a Stodal szirup, és az a legjobb, hogy a legtöbb szert már dm-ben is lehet kapni.
Van egy honlap, ahol részletesen le van írva a szerek hatásáról minden: www.simonmed.hu

Jeneik, örülök, hogy benéztél, gyere gyakrabban! Remélem, ahogy helyezkedik a méhed, és benne a baba, enyhülnek majd a vesés dolgaid is!

Ronix, elképesztő, mi mindent megélsz babavárás alatt... egy fogtól kilyukadt az arcüreged?? :shock: Jobbulást, és ha nagyon nem muszáj, ne hagyd magad megműttetni! Ha kell, tudok egy nagyon jó fül-orr-gégészt ajánlatni a pesti fülklinikán.

Muffin, igen, néha a pasik igencsak figyelmetlenek... Szombaton voltunk az Ikeában, mert venni akartunk Family kártyával a gyerekszobába két polcot, de nem fértek volna be a kicsi Corsába velünk együtt. Tegnap iszonyú gyenge voltam még, egész nap egyedül a gyerkőccel, úgy vártam már haza Apát, mint a Messiást, hogy végre kinyúlhassak. Erre hazajött 7-kor, hogy még leméri, beférnek-e a polcok az autóba, ha csak ő megy el értük az Ikeába. Befértek, így elment, negyed 9-kor ért haza, akkor még elment magának sörért, 9-kor állt neki a bútorösszerakásnak. Közben persze vacsorát csináltam, szórakoztattam a gyereket, akinek már rég ágyban kellett volna lennie, és Apa még valami dobozt is a kezembe nyomott, hogy állítsam össze. Na akkor mondtam, hogy ezt itt most nem, mert még összetöröm a végén... Ottó 11-kor aludt el, én is mellette a szivacson, Apa éjfélig pakolta a könyveket, játékokat... :evil: hát ennyit a pasik beleérzőképességéről és figyelmességéről.... szerencsére azért nem ez a legjellemzőbb rájuk, ugye?

Megyek, egy kicsit pakolok még, élvezem, hogy kezd visszatérni az energiám :)

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Igen, ma megyek!!! :lol: :lol: :lol:

már nagyon várom!
Hamarosan készülődöm, ebédelek,hajat mosok, aztán 2 körül indulunk.

Este jövök!
Vendég

sziasztok lányok!

ki hogy van? remélem mindenki aludt a hétvégén, szépeket álmodott, nincs hányingere,meg parája az esküvő miatt :wink:

szóval mindenkinek olyan szép és sikeres napot kívánok mint nekem volt :D

reggel mentem beutalókért a kórházba. megkaptam a 20. heti vérvételes és a 24. heti cukorterheléses beutalómat is. kb. 30-35 percet kellett a dokimra várni, de nem volt haszontalan az idő... van már szülésznőm is :D
pont az volt most az ambulancián akit szerettem volna választani. mondtam hogy jöttem beutalóért és szeretnék vele is beszélni. ugyhogy behívott soron kívül :wink: (hogy én milyen kis szemtelen vagyok) aztán az a fél órás várakozási idő azzal telt el, hogy dumcsiztunk:) megérkezett a dokim. képzeljétek még ő is kopogott az ajtón és megkérdezte hogy bejöhet-e, vagy zavar :lol: 8)
persze beengedtük, mert végre alá tudta irni a beutalós papírom.

aztán egy kis kör séta a piacon :P gyümölcs hegyek az eredménye :D csodaszép napsütéses volt az idő is :P

utána robogás a védőnőhöz. szivhangot hallgattunk. 144-et mért. és végre valahára mérte, nem pedig saccolta. eddig mindig saccolni kellett, mert nem volt hajlandó nyugton maradni Babóm. érdekes hogy néha milyen ficánka, ahhoz képest hogy még nem éreztem mozogni :cry: :shock:
de majd eljön annak is az ideje. nézett fehérjét a vizeletben. az is szép eredmény lett. sehol semmi gubanc.

ugyhogy termékeny és jó nap volt :D estére vendégek jönnek. őket is már nagyon várom. vagyis nem igazi vendégek. lassan már kulcsot is adhatnék nekik :D ugyhogy amiért ilyen jó napom volt (tökre örülök hogy végre találtam szülésznőt, meg sokáig hallhattam a szivét az én drágámnak) sütök nekik valami sütikét szerintem. nem bolti sütit kapnak :wink:

További csodaszép napot mindenkinek!

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Sajnos mostanában csak olvasó üzemmódban vagyok! :(
Remélem most már jobban rá fogok érni. Hatalmas lakásátalakításban vagyunk, és most képtelenek vagyunk találni egy gipszkartonost! Mindenki csak ígéri, hogy jön, meg hozza az árajánlatot, de hogy bizzak meg valakiben, aki az ötödik telefon után sem képes a megbeszélt időben idejönni!! :?

Kezd fárasztani a munka is, pedig megígértem, hogy megpróbálok maradni a tanév végéig.
Tegnap fél nyolcra mentem, négyig, utána meg négytől hétig még értekeztünk! Jól kipurcantam.
De ma csak fél egyre megyek, legalább.

Kéne járnom tornázni is,de nálunk ősszel szűnt meg a kismama torna, a közelben meg sehol sincs. Minimum 45 percet kéne autóznom, hogy találjak valahol tornát. Ahhoz viszont lusta vagyok, hogy itthon tornázzak egyedül. :oops:
Tehát inkább hízom. Bár nem kéne.

Ja és nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem esik jól a vezetés. Valami begörcsöl, vagy nem tudom, mit csinál, szúr alul, már ha egy kicsit is vezetek, ami azért kellemetlen, mert csak kocsival tudok járni dolgozni. Igaz, hogy csak öt kilóméter, de nincs busz!

Na most jól kipanaszkodtam magam! :) Bocsi.

Megyek dolgozni inkább.

Kép
Kép
patr

Bondi!
Igen,a többire is lehet szavazni,a nevében is köszönöm :DNagyon fog örülni hogy szavaztál/tok/ rá :D És köszi a segítséget,és tanátocs a gyerkőcök gyógyszerezése terén :D
Papát már el tudja látni,csak reggel kellett neki segítenem lemenni hozzá,este meg Apa segít neki feljönni-úgyhogy egy gondal kevesebb :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Képzeljétek, már két napja fáj az alhasam, tegnap elmentem vizelet vizsgálatra és ma lett meg a negatív eredmény. Kicsit megijedtem és mivel a dokim 2 hétig szabin van így elmentem a brendonba 2d-s uh-ra. Minden rendben van és nagyon éde s a KISFIAM. Most már biztos, hogy fiú (szly: kiveheted a kérdőjelet a tábliból, köszi). Nagyon édesen tátogott forgatta a fejét és kapálózott. Láttam a lepényemet elől van megtapadva nagyon jó helyen. Még nem tudom, hogy a páromnak hogyan mondom el, hogy 5000 ft-ért elmentem uh-ra (most kicsit le vagyunk égve és még vagy 15 évig biztos így marad, hacsak nem nyerünk a lottón. Megkaptuk a lakáshitelt. :D )
A lényeg, hogy nagyon jól van a babucim, csak állítólag ha front van nem olyan aktívak a bébik.
A hasam még mindig fáj, így holnap elmegyek nődokihoz, annak ellenére, hogy a sajátomhoz most nem tudok. Valami gyulladás lehet odabent, mert égő fájdalmat érzek. Azért amíg nem múlik el aggódni fogok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Na nem vagyok mostanában egy titkárnő alkat, nem visz rá a lélek, hogy itt üljek a klaviatúra előtt. Bocsika, meg hát a párom rámszólt, hogy pihi van!
Nekem még mindig sokat keményedik a hasam, van, hogy egy nap 20X is. De ma voltam a dokinál, kicsit nyitva van a méhszáj, de nem vészes a dolog. Írt fel pipolphent, esténként kell szedni. Legalább jól fogok aludni, már rám fér. És manó betöltött 28 hetesnek felelmeg. Szóval szerencsére minden rendben van vele.
De a terheléses cukrom eredménye még mindig nincs meg. Ma egy hete voltam, de még nem tudom az eredményét. Ha nem hív holnap a védőnő, akkor felhívom én.

Igazából Vera miatt jöttem, mert lehet nem jutok a géphez szombatig. Egy szekér sz... kívánok, hogy minden rendben menyjen! A kalap egy kicsit kevésnek tűnik. Tuti szép leszel!!! Minden rendben megy majd. De majd képeket teszel fel? Szeretném látni a boldog menyasszonyt!!

Mária! Megjöttél már a 4d-ről? Minden oké?

Megéheztem, eszem valamit!

sz.andi

Kike: örülök, hogy egy gondal kevesebb.

Patr: nem irigyellek a lakásfelújítás miatt. Hol laktok?
Ha úgy érzed nem birod a munkát inkább hagyd abba. Nem számít mit igértél a terhesség kiszámíthatatlan ezt ők is megérthetik.

Timi: töki jó, hogy már van szülésznőd. :D

Szly: örülök, hogy jó éjszakád volt, én 2x keltem Olivér miatt és sajna fél 7-kor végleg felébredt én megg annyira álmos voltam.

Sziszka: tök jó, hogy van energiád tornára járni. Nekem is kellene, de nem tudom rávenni magyam, pedig mindjárt lejár a bérletem.

Csilla: Örülök, hogy Toncsi meggyógyult! Biztos majd megszokja a szemüveget. A keresztlányom húgicája aki 3 éves, neki is kell szemüveget hordani. Már pár hónapja hordja és megszokta. Az elején általában a szemüveg fölött nézet ki.

Heni: nagyon szupi ajándékokat kaptál!!! Főleg amit a kisfiad adott!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok Lányok!

Igen, elköszönni jöttem egy pár napra, ugyan anyuéknál is van net, de nem hiszem hogy odajutok elé minimum vasárnap estig.

Helyzet: megvannak a ruhák, hajam, körmöm rendben és jelen pillanatban nincs rajtam pattanás, ami nagyon nagy szó, de 3 nap alatt még bármi lehet...
Teljes pánik lett rajtam úrrá, és ma már nem viseltem vmi jól a rohangálást sem! :? Iszonyú hülye dolgokat műveltem, 1x ki is borultam, aztán órákig bolyongtam a lakásban hogy elkezdek összepakolni, de csak járkáltam és nem jutottam semmire. Már lassan rendeződni látszik a helyzet, rettentően igyekszem összeszedni magam és leküzdeni valahogy a fél óránkénti hiszti-rohamaimat... hát, nem könnyű. Szegény Apa, szombatig még kicsinálom vagy 10x! :roll: Remélem azért elvesz... :? :D

Andi - köszi a szekérnyi szart, igazán jól fog jönni!! :lol: :lol:

Mindenkinek köszönöm a drukkot és a jókívánságokat!! Nászútra nem megyünk (nincs miből :( ), talán majd jövőre! :wink: Hétfőn jövünk haza Pestre.

Addigis mindenkinek sok puszi! Vigyázzatok magatokra és a kis bébikre!! :wink:
Vendég

Szisztok!

Megjöttünk!

Van egy csodaszép, pufi kislányom, akinek az egész vizsgálat alatt a szájában volt a keze!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy, mostmár be lehet írni a táblázatba, Zsófika lesz! :lol:

Rakok nektek képeket!
Kép
Kép
Beletekeredett a köldökzsinórba... :wink:
Kép
Vendég

csillala, én is szoktam ezen gondolkozni, hogy mivel engem sem szokott 'manuálisan' megvizsgálni a doki, hogy akkor mi a helyzet? De állítólag az az uh-n is látszana ha gáz lenne... Hétfőn kell megint mennem, aztán meglátjuk hogy akkor mit mond vagy néz...

ma nagyon aktív volt kismaki. :) Tetszik ahogy egyre jobban aktivizálja magát. :) Már egyre jobban vágyom rá hogy a karomban tartsam!

babuli, bocsi, de nem jutottam el tegnap a tornára... pedig megnéztem előre a telefonos listát, hogy azon megkereslek és a neved alapján beazonosítalak az iwiwen hogy ha találkozunk, akkor megismerjelek... De a listán nem volt a neved... :)

wera, remélem tényleg minden nagyon jól sikerül. Valószínű ezt már nem olvasod, de akkor is én is kívánok még neked gyorsan gyönyörű időt, sok elégedett vendéget és egy felejthetetlen esküvőt!!!!!!!!!! :)

képzeljétek, a férjem fizetésemelést kapott tök váratlanul. Nem is kicsit. Úgyhogy a mai nap egész jól alakult anyagilag. Azért is jött nagyon jól, mert májusban szigeteljük a házat és az nem lesz két fillér... De legalább mire jön a bébi rendben lesz kívülről is a ház, meg le lesz burkolva a terasz és még lesz előtetőnk is úgyhogy már nem egy romhalmaznak fog kinézni kívülről. :)

Ma estére akartam héjában sült krumplit enni. Aztán elmentünk vásárolni és megláttam az almákat úgyhogy vettem azt, meg joghurtot és azt vacsiztam. :) Annyira jólesett! :)

Ja és képzeljétek milyen vicces dolog történt. :) Küldött az egyik nagyon kedves családi barátunk egy nagy csomagot amerikából a bébinek és erre felhívott ma ennek az ismerősnek egy ismerőse németországból, hogy nála van a csomag... Az történt, hogy nekik és nekünk egyszerre adott fel csomagot és hiába írta rá jól a címeket, valószínű a vonalkódokat összecserélték és a címeket már nem is figyelték csak a kódot úgyhogy az én csomagom ott kötött ki, de az övéről meg nem tudjuk hogy hol van (valószínű nálunk a postán nincs kódolvasó és kénytelenek voltak a címet is nézni és kiderült a dolog. :) Na mindegy, a lényeg, hogy felhívott ez a nő, hogy nála van a csomag és hogy akkor most mi legyen. :) A legviccesebb, hogy a szomszédja jövő héten jön nyaralni budapestre!!!!!!! Szerintetek? Eddig is mindig rohadt mázlistának hívtak... :) SZóval ha minden igaz, akkor jövő héten megkapom a csomagot. Nagyon kíváncsi vagyok mik lesznek benne. De tuti tök cuki dolgok, mert mindig édeseket küldenek. :) Majd teszek fel képeket ha ideér... :)

Na most ennyi, mert nem csak elkezdődött a Dr.House de már lassan jön az első reklám. csak ezt muszáj volt még leírni. :)

Na mindenkinek szép estét!

KépKép
muffin

WERA!!!!!!!!!

Millió puszi neked,kitartás,rengeteg napsütés szombatra és

[b]SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!

Várunk vissza,vigyázz Gömbire is!!!!!!!! :lol: [/i][size=24]

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ma is olvastalak Titeket csak nem voltam valami jól, du. kicsit elszédültem meg hányingerem is lett és muszáj volt lefeküdnöm (a vérnyomásom 90/50 volt)

Vera nagyon nagyon sok boldogságot! És kívánom, hogy minden úgy sikerüljön ahogy elképzelted!

(de aznap már ne idegeskedj semmi miatt!)

Mária: nagyon nagyon szép kislányod van! (és mellesleg a felvétel minősége is nagyon jó) Apa nincs nagyon elszomorodva hogy nem lesz egyenlőre fiúcska?[/b]
Vendég

Szia Kata!

Egyelőre!!!!???? :wink: :lol:

Nekem már van kettő lányom...!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mellesleg nagyon boldog, hogy egészséges, és nincs semmi gond.
Már mielőtt teherbe estem volna megbeszéltük, hogy semmire sincs garancia, nem biztos, hogy fiúcska lesz, de egyáltalán nem bánja.
Ő már tudja, milyen jó dolog lányos apukának lenni!
( A gyerekorvosunk direkt lányra drukkolt, mondván, hogy azok eddíg jól sikerültek! :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Patr, kitartás, de azért ne hajtsd túl magad!!!
Kike, remélhetőleg lassan már nálatok is rendeződnek a dolgok!
Titi, gratula a tuti kisfiúhoz!!! :lol: örülök, hogy minden rendben van! :lol: Általában heti 1x járok kismama tornára és 2x fitness terembe, de csak light-osan. Muszáj járnom mozogni, mert a meló is irodai ülő munka, meg kocsival járok.
Sz.andi, szuper hogy minden rendben! Pihizz!!!
Marcsi, gratula a gyönyörű kislányhoz!!! Szuperek a képek! :lol:

Wera, drukkolok szép idő legyen és minden rendben menjen!!! Várunk a fotókkal!!! :lol:

Kép
sziszka82

Sziasztok Kismamik!

Olyan rég írtam normálisan mindig valahova rohanok!
Most megpróbáltam mindent visszaolvasni,de mire a végére érek elfelejtem,hogy mit is akartam!
Azért megpróbálom!

Titi! Gratula a kispasihoz! Hasaddal mi újság?

Vidokata! Éjjel én is azt álmodtam,hogy véreztem,szörnyű volt,szerencsére hamar felébredtem,sírva,de Áron baba úgy ficánkolt!
Jelzett Anyának,hogy "nyugodj már meg,itt vagyok,jól vagyok" :lol: !

T.maria! Gratula Zsófibabához! Nagyon jól látni mindenét,kis cuki!
Méreteket nem mondtak?
És a munkanélküliséghez is gratulálok!
Pihenj sokat még amíg lehet! :lol:

Henka! Nagyon szép ajikat kaptál,a legszebb persze Domié volt!
Nagyon édes lehetett!
Mikor indul a babprojekt???????

Sz.andi! Örülök,hogy benéztél,vigyázz magadra és pihenj sokat továbbra is!
Akkor egy héttel előrébb jár a babó?

Patr.! Vigyázz magadra és ha nem megy a munka tényleg próbáld inkább abbahagyni!
A vezetéses dolog miatt nagyon sajnállak,én is kocsival megyek mindenhova,az elején volt,hogy nem esett jól,szúrkált de most egész jól bírom!
Igaz egyszerre nem szoktam max. 1 órát vezetni!
És az egyik lábam jobb ha lennt van,pl. féket és kuplungot elég nehéz egyszerre nyomni,az annyira nem esik jól,de amúgy egész jó!

Én kedden voltam először a kismamatornán,hát rendesen bevagyok rozsdásodva!
Nem mintha terhesség előtt nagy tornász lettem volna,de úgy recsegett,ropogott mindenem!
Viszont nagyon jól esett,azért egy pici izomlázam van ám!
2 napja pontban 7:30-kor ki kell ugranom az ágyból a bal lábamon úgy begörcsöl a vádlim,hogy majd b.sz.r.k!!!!!!!!!!
Naggggggggyon fájt!
Nálunk most nagyon szépen süt a nap,lehet,hogy meglátogatom végre a barinőmet,olyan rég voltam nála!
Meg bedobok egy mosást,főzni szerencsére nem kell!

Szombaton végre mi is megyünk megint 4d-re!!!!!!!!!!!!!
Annyira várom már!!!!!

Szép napot mindenkinek!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Az eddig jól evő pici fiam,most alig eszik valamit :?
Nekem éjszaka már annyira fáj a forgóm,csípőm,hogy szörnyú :? Ti hogy álltok ezzel?

Wera:Megy a drukk,és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!! :D

Mária:Nagyon édes Zsófika,nagyon jók a képek,gratula!!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Wera! Szorítunk a jó időért és hogy minden úgy menjen, ahogy azt elképzeltétek!!

Titi! Grat. a kisfiúhoz! Mit mondott a doki? Ugye ma mész nőgyógyászhoz?

Marcsi! Gratula Zsófihoz! Nagyon aranyos a képeken és tényleg jól sikerültek.

Ma végre szépen süt a nap. Remélem így is marad. Főznöm kéne valamit, meg takarítani. Nem sok kedvem van.

Holnap baromi sz.r napom lesz. reggel 7-re kell mennem a kórházba, cukorterhelésre. 9-ig ott csücsülök, utána irány egy temetésre, autóval egy óra. Ezt a kocsit még nem is vezettem városon kívül. Mondjuk az mindegy, csak az a rossz, hogy meg kell várnom a temetést a kocsiban, mert én nem ismertem akit temetnek, csak azok akiket viszek. Még azt sem tudom ki vigyáz majd a gyerekemre. Mindegy, majdcsak túlélem.

Kép
szly27

Úristen Szly! Hát nem irigyellek!
Én tutira nem bírnám ki!
Nemtudom,hogy az idő vagy mi bajom van,biztos nem jó,hogy egyik nap tél van másik nap tavasz!
Én kb. 1 hete megint olyan fáradt vagyok,hogy alig vonszolom magam!
Az előbb voltam a közértbe de azthittem sose érek haza+olyan hányingerem van,hogy valami iszonyat!
Mértem vérnyomit is,mert tiszta kótyagos vagyok!
Komolyen úgy éreztem magam ahogy jöttem haza mint aki nem is a földön jár csak úgy megy a semmibe!!!!!!!
110/70 Pulzusom kicsi t felment:92.
Én is holnap reggelre tervezem a cukorterhelést,nem vagyok egy afektálós,de ettől nagyon tartok,hogy hogy fogom kibírni!
Először is,hogy fogok felkellni?
És ha az sikerült,hogy bírom ki étlen szomjan mikor az az első,hogy csinálok egy szenyát!!!!!!!!!!
Aztán még az a tömény cukor................
Szerintem tuti kidobom a taccsot!
És aztán még haza kell jönnöm,persze majd ha 2 óra múlva újra megszúrtak!
Nekem csak 10 perc lesz kocsival,de asszem az is bőven elég lesz!
Lehetne már holnap ilyenkor..........................

Kép

Kép
ibm

Na sikerült feltennem a kaját, felsöpörtem felmostam a konyhát, beraktam a mosogatógépet!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem olyan rosszul esik feltörölni. Olyan nehéz lesz utána a hasam.

Ibm! Ez lesz az utolsó amit elvállalok. A rokonok közül rajtunk kívül csak egynek van autója. Így ha valami van, mindig engem ugrasztanak. De már nem szeretek városon kívül hosszan vezetni.
De jó lenne, ha végre vennének egy autót! Csak ők is sokat segítenek nekem a terhességgel kapcsolatban és nincs pofám nemet mondani.

Kép
szly27

Sziasztok, Jó reggelt!

Nálunk is szépen süt a nap de még hideg van. Állítótag ma volt éjszaka a leghidegebb és most melegedés jön! Hip-hip hurrá! :D :D

Marcsi: tudom, hogy van már két kiscsaj, csak vicceltem!
Vendég

Hopp most látom, hogy már dél van! (a jó reggel nem stimmel) csak már 7 óra óta készülök rá, hogy írni fogok! :oops: :D
Vendég

reggel elolvastam amiket írtatok és úgy emlékeztem hogy válaszoltam is, de ezek szerint nem sikerült. :)
Na mindegy. Ma elég ügyes voltam. Már tartottam két órát (szerencsére itthon) de még lesz 5 :( viszont! Tegnap volt a híradóban, hogy a szél okozta károkért elég hamar fizet a biztosító, meg hogy egy csomó embernek nincs biztosítása. Eddig nem is gondoltam rá hogy felhívom őket a tető miatt, de tegnap úgy voltam vele, hogy miért ne. Elvégre ezért fizetem a biztosítást. :) Úgyhogy ma szépen bejelentettem hogy a tetőt kicsit megtépázta a vihar. Úgyhogy most csak meg kell várni hogy kijöjjenek, megnézzék és fizessenek. :) Már ha egy negyedévi díjat megkapok, akkor is jól jártam. Meg legalább tényleg ki tudunk hívni valakit aki megcsinálja. (Szerencsére eltörni csak 2 cserép tört, de a többi is kicsit össze van kuszálva... :)
Aztán az elmüvel is sikerült mindent elintéznem telefonon, úgyhogy nem kell bemennem. Eddig termékeny voltam. Remélem a nap további részére is igaz lesz. :)
Na most megyek felkészülök a többi órámra meg nézek valami ebéd után. :)
Mindenkinek szép napot, majd este még szerintem benézek.
Kép

KépKép
muffin

Wera: NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK ÉS GYÖNYÖRŰ, EMLÉKEZETES ÉS ÖRÖMÖKBEN GAZDAG ESKÜVŐT KÍVÁNOK!!! LEGYEN MINDEN ÚGY AHOGY SZERTNÉTEK!!!!!

Muffin: nem vagy semmi!!! :lol: :D :lol: :D :lol: :D
Gratula a fizetésemeléshez és drukkolok, hogy időben elkészüljön a ház, mire megjérketik a oicurkátok!!! Kíváncsi vagyok a rucikra, biztos nagyon édesek.

Mária: nagyon édi a kislányod!!! Legalább nem kell cumit venned! :D (hamár rászokik az újjára idő elött) :lol:

Ami: a hasam ma reggelre már nem fájt, de azért elmentem a dokihoz és minden rendben. Teljesen zárt a méhszáj. Köszi neked is a gratulációt. Valahogy úgy érzem nem is lehetett volna más gcsak fiú és megkönnyebbülést érzek. Nem értem miért talán mert minden rendben van vele. :D
Nem szedsz magne b6-ot? állítólag az segít a lábgörcs megelőzésében. Lassan nekem is el kéne kezdenem szedni, mert engem is riogat ez a hülye görcs.
Ma én is ugyanígy érzem magam. Azt mondják ettől a hülyén változó időjárástól van.

Vidokata: én is hallottam, hogy felmelegedés jön csak az a baj, hogy esőt is mondanak holnaptól. :x :roll:

Szly: minden rendben volt a dikonál, teljesen zárt a méhszájam és nem talált semmit.

Muffin: a tetővel is szerencséd van. Nem hiába kaptad a becenevedet. :wink: :D

Teszek fel Leventéről egy képet aztán Olivérről egy 4d-et és 2 mostanit. :D

Kép Kép Kép Kép Kis parasztgyerek :)))))

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Örülök,hogy minden rendben van!
Jók a fotók,Olivér olyan szép kisfiú!!!!!!!
3X2 Magne B6-ot szedek és Ca-ot is szoktam inni,de hiába!

Nembaj már "csak" 3 hónap és Áron baba itt lesz velem!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

sziasztok,

először is:

Wera, óriási gratula és virágesőt neked ragyogó napsütésben!!!

Titanilla, neked meg a kisfiúbabához, na meg a nagyobbik fiadhoz is! Maria, neked meg a lánytrió legújabb tagjához :D

Én még nem tudom, fiú lesz-e vagy lány, de hétfőn este megyek dokihoz, talán kiderül. Mindenesetre erős a gynúm, hogy fiú lesz, át is alakítottam a vonalzómat kékebbre.

Viszont ma töltöttem be a 20. hetet!!!!
Ennek örömére megyek ma a János kórházba, hogy most már vessenek véget az influenzámnak. Eddig csak az orromat fújtam, most már viszont vacakul is érzem magam. Remélem, a kisbabának nem lett baja :shock:
ámbár felhívtam a szülészt, és azt mondta, hogy amíg nincs lázam, nem ír fel antibocit (a lányom hívja az antibiotikumot antibocinak), csak gőzöljek meg efféle. Hát igyekeztem, de már elegem van, és igazából lázasnak is érzem magam időnként. Persze itt (a munkahelyemen) nincs lázmérő, úgyhogy megmérni nem tudom, de szarul vagyok.
Úgyhogy orvost ide!!! Meg akarok gyógyulni!!!!
Meg tavaszt is akarok!!!! Elvégre már egy csomó virág nyílik, eszetlenül. Hát akkor mi van már azzal a 15 fokkal??? Hol késik?

KépKép
szkagi

Sziasztok!

SzkÁgi: Gratula a félidőhöz! Hát nem mehetsz betegszabira?! Egy beteg kismama sem? Vigyázz magadra és gyógyulj meg!

Most voltam a nődokinál és mindent rendben talált, méhszáj teljesen zárva (C3000) stb. Viszont lassan mehetek én is cukorterhelésre (bár nekem csak zsömi meg tej lesz :D :D :D ) de ennél rosszabb, hogy van 3 időpontom a fogorvoshoz (aki mellesleg a sógornőm) de ettől még utálok oda menni :( :( :(
Vendég

Ja Titi: nagyon cuki Olivér, és a másik kettőn ki van? Az egyik még olivér régebben ha jól értettem?
Vendég

Sziiasztok Kismamik!

Mi holnap megyünk reggel 9-re 4D-re már nagyon várom! :D

Wera! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!

A betegeknek jobbulást!

T.Maria! Tündéri Zsófi baba!
:D
Titi! Olivér igazi huncut kisfiú! :wink:

Muffin! Privi ment Neked!
Vendég

Szkagi: Szedjél Osciloccocilumot (vagy hogy hívják). Nekem nagyon bevált és homeos ami nem árt a babának!!!

Vidokata: Az első (2d-s) Levente a pocaklakóm, a 4d-s Olivér.
Teszek fel még két képet Olivérről, ahol ugyanígy tartja a kezét, csak kint. Imádom!

Babuli: beletrafáltál! Nagyon huncut!!! :D :D :D

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Olivér nagyon laza szopizás közben. Mintha közben gondolkodna.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Túl vagyok az első vérvételen és megittam a löttyöt. Elég sz.r volt. Eleinte gondoltam elkortyolgatom, de olyan rossz volt, inkább lehúztam egybe. Még most sem szabad rágondolnom, mert lehet visszajön. 9-re kell mennem, hogy levegyék a vért. Utána irány a temetés. De legalább közben hazajöhettem.

Kép
szly27

Jobb reggelt mindenkinek!

Megjöttem a vérvételről,hát iszonyat volt!
3X megszúrtak mire vénát találtak,pedig azért annyira nem rossz!
Most megittam ezt a borzasztó löttyöt,már csak benntkéne tartani!
9-kor megyek vissza egy újabb kínzásra!
Az egyik vénámat olyan szintem szétdurrantották,hogy már most borogatom,úgy fáj!
Hiába mondtam neki,hogy ne kotorásszon benne inkább szúrjon meg mégesgyszer!!!!!!!!!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem hisznek a hozzáértőnek!!!!!!!!!!
:lol:
Hétfőn lesz eredmény!
Vizet már ihatok,úgyhogy vedelem,hogy telítődjenek a vénáim,egy napra 6 szúrás mégiscsak sok lenne!
Jó lenne már enni valamit.de még 2 óra!

Szegény Szly! Biztos nehezen viseli és még mi vár ma rá!

Na lépek,szép napot nektek!

Kép

Kép
ibm

Szia Szly!

Egyszerre írtunk!
Akkor te is 9-kor mész újabb kínzásra!
Kitartás,a nagyrészén már túl vagyunk!
Persze neked még ott a nap nagyrésze!
:cry:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Szly, kitartás a mai napra!!!!
Ami, ezen a héten én is elég sz..ul érzem magam. Fáradt vagyok és nyűgös. :( De holnap 4D!!!! :lol: :lol: Kitartás a terheléses cukorvizsgálatra!
Titi, nagyon szép Levente! És hát Olivér!!! :shock: :lol: Tünemény!!!
Szkagi, jobbulást!!!
Babuli, nagyon várjuk a képeket!!!! :lol:

Kép
sziszka82

Sziszka: köszi szépen, nem tudom hogy tudtuk ilyen jól összehozni. :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D :oops:

Ami: nekem azt mondták miután megittam a löttyöt, hogy ne igyek sokat, mert ne higitsam nagyon a vérem. Nekem 3x vettek: éhgyomorra aztán megittam a löttyöt, majd rá egy órára és aztán még egyett egy óra múlva.

Ami, Szly: kitartást nektek!!!!
Szly: Van aki vigyázzon Rolira? Ha közel lennénk szívesen vigyáznék rá, ma amúgy is itt van az unokateson alig 2 éves kislánya, ugyhogy elférne Roli is. :lol: :D

Wera: Sokat gondolunk rád és drukkolunk holnapra!!! Minden naggyon szép és jó lesz.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ami: lassan neked is készülődnöd kell az esküvőre!!! Nagyon várod már gondolom!!!
Minden le van már zsírozva?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!

Inkább úgy mondanám,hogy szeretnénk már túl lenni rajta!
Legszívesebben ketten 2 tanúval mentünk volna el,de ezt nem tehetjük,ezért csak szűk családi kör+a barinőm,ő lesz a tanúm!
Az éttermet lefoglaltam,virágok megrendelve,polgármesteribe minden a helyén!
Mindenkinek megvettük a ruháját,már "csak" az enyém hiányzik! :cry:
Mert ugye amit megvettem (nem lesz fehér,majd egyszer a templomin)nadrág+felső,sajna már határeset és szeretném cseréltetni,de nincs nagyobb!
Kedden megyek újra addigra megpróbál szerezni valamit a csaj!
Tortákat ismerősnél rendeljük,még ráér!
12 éve vagyunk együtt a párommal,mindig azt mondtuk,hogy majd jövőre lesz,de valamiért mindig lemaradt és ezért most döntöttünk úgy,hogy akkor most itt az ideje! :lol:
Asszem sok újat már nemtudunk mutatni egymásnak!
Tudnék még mesélni!
Most elhúzok még egy szúrásra!

De azért majd megpróbáljuk úgy intézni,hogy szép legyen,bár 1-2 ember még abből a 12-ből is elég nehézzé teszi ezt,de ez akkor is a mi napunk lesz! :lol:
Na lépek,szoríts,hogy most elsőre eltalálják!!!!! :cry:

Kép

Kép
ibm

Titanilla!

Nagyon aranyosak a fiúk!
Már most látszik, mennyire hasonlítanak egymásra! :wink:

Kitartás a véradóknak!!!
Hamarosan mi is követünk benneteket! :?

nálunk a lightosabb verzió van, zsömle, tej.
Legalábbis így értesültem... :roll:

(Aztán lehet, hogy pont én leszek a kivétel...)

Ma nálunk ragyogó idő van!

WERA!
ILYET KÍVÁNOK NEKTEK IS HOLNAPRA!
Nagyon sokat gondolok rátok, bízom benne, hogy minden olyan lesz, amilyennek szeretnétek!

Babuli!
Mindjárt 9 óra!
gondolom, már ott vagytok!
Mennek a drukkok, hogy megmutassa magát az apróság!
Várom a képeket!

Mindjárt lefotózom, mennyi mindent vásároltam!
Vendég

Elnézést, kicsit sok lett... :oops: :oops: :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép ez a pólya
Kép Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?