Sziasztok!
Henka, szép ajándékokat kaptál!
Wera, akkor holnaptól nem is leszel netközelben? Tényleg, elmentek valahova nászutazni?
Kriszti, ügyes vagy, hogy a fizetésedet elintézted! Csatlakozom az előttem szólókhoz, a kilók miatt ne aggódj, se a mi szervezetünk, se a babák nem olvasnak szakkönyveket (lesz még elég okunk parázni emiatt akkor, amikor a gyerekünk nem annyit, nem úgy eszik, ahogy az elő lenne írva...). Az a legfontosabb, hogy a kicsivel mindketten jól vagytok!
Receptötletem abszolút lustáknak: mirelit rántott hús, sajt, halrudak, mikróban felolvasztott franciasaláta-alappal (tegnap kivételesen szorgos voltam, még majonézes öntetet is csináltam hozzá
)
Kike, remélem, anyósod be tudja már vállalni a papát, és így rendeződnek a ti soraitok is!
Szavaztam a nővéred receptjére, de látom, más receptjei is vannak fönn. Azokra is lehet szavazni?
Jobbulást Kristinek!
Így két hétnyi antibiotikum után azt tudom neked és a tesódéknak javasolni, hogy szedjetek homeopátiás szereket. Ég és föld a különbség! Influenzaszerű, megfázásos tünetekre az Oscillococcinum és a Coryzalia a legjobb, köhögésre a Stodal szirup, és az a legjobb, hogy a legtöbb szert már dm-ben is lehet kapni.
Van egy honlap, ahol részletesen le van írva a szerek hatásáról minden:
www.simonmed.hu
Jeneik, örülök, hogy benéztél, gyere gyakrabban! Remélem, ahogy helyezkedik a méhed, és benne a baba, enyhülnek majd a vesés dolgaid is!
Ronix, elképesztő, mi mindent megélsz babavárás alatt... egy fogtól kilyukadt az arcüreged??
Jobbulást, és ha nagyon nem muszáj, ne hagyd magad megműttetni! Ha kell, tudok egy nagyon jó fül-orr-gégészt ajánlatni a pesti fülklinikán.
Muffin, igen, néha a pasik igencsak figyelmetlenek... Szombaton voltunk az Ikeában, mert venni akartunk Family kártyával a gyerekszobába két polcot, de nem fértek volna be a kicsi Corsába velünk együtt. Tegnap iszonyú gyenge voltam még, egész nap egyedül a gyerkőccel, úgy vártam már haza Apát, mint a Messiást, hogy végre kinyúlhassak. Erre hazajött 7-kor, hogy még leméri, beférnek-e a polcok az autóba, ha csak ő megy el értük az Ikeába. Befértek, így elment, negyed 9-kor ért haza, akkor még elment magának sörért, 9-kor állt neki a bútorösszerakásnak. Közben persze vacsorát csináltam, szórakoztattam a gyereket, akinek már rég ágyban kellett volna lennie, és Apa még valami dobozt is a kezembe nyomott, hogy állítsam össze. Na akkor mondtam, hogy ezt itt most nem, mert még összetöröm a végén... Ottó 11-kor aludt el, én is mellette a szivacson, Apa éjfélig pakolta a könyveket, játékokat...
hát ennyit a pasik beleérzőképességéről és figyelmességéről.... szerencsére azért nem ez a legjellemzőbb rájuk, ugye?
Megyek, egy kicsit pakolok még, élvezem, hogy kezd visszatérni az energiám