Sziasztok!
Mi is eljuttotunk oda, hogyha Zsófinak 1 héten belül nem javul a köhögése, allergia vizsgálatra megyünk.
2 hete száraz, erőltetett köhögése van. Bizonyos dolgok ( kimelegedés, meleg levegő ) aktivizálják ezt, ill. csak időszakonként jön elő. Se orrfolyás, se más tünet.
Voltunk doktornéninknél 2 héten belül 4-szer, majd fül-orr-gégésznél, minden negatív.
Még egy hét kivárás, aztán jön a teszt. Most kaptunk még Pulmicort belégző port, hátha az segít, mert esetleg a hörgők nyaltak be valami vírust.
Használt már valaki ilyet?
Valamint a vérvételtől is nagyon félek, mert én abszolút nem bírom a vért, hogyan fogom őket fogni????
Doktornénink javasolta, ha Zsófinál meg kell csinálni, nézzük meg Zsombit is.
Cat!
Nagyon sajnálom, ami azzal a családdal történt.Anno nekem is vérzésem volt, sajnos ilyen szintű, csak szerencsémre kifele. De, megnézték a hasi UH-t is, pont ezért. Akkor nekem is a kettő nagysúlyú babával magyarázták.
Irtad a gyűjtést, leírnád nekem privibe, hogyan tudnék így ismeretlenül is segíteni. ( számlaszám stb., gondolom ilyen jellegű.)
Oli hogy van? Samu nem kapta el?
Binyek!
Szerintem figyelj minden apró jelre, és ha baj van menj, de ok nélkük felesleges befeküdni. Látod, sajnos most volt rá példa, hogyha valami nem O.K, akkor zaklasd a dokid, s ne hagyd rá. Tessék oda figyelnie, alaposan, minden aprónak vélt dologra reagálnia.
Jól vagy?
Most látom, hogy a túl alaposnak tűnő ( néha maradinak is gondoltam) dokim mitől mentett meg, engem is és a babáimat is!
Baba, Kata!
Pont az egyik legjobb barátnőm hasonló korú kisfiának lesz most orrmandula műtétje. Neki is több orvos javasolta.
Szerintem ha kell, akkor jobb átesni, bár a másik oldala, hogy vissza nőhet.
Állítólag nála ezeket a panaszokat csak a műtét tudja megoldani.
Orrdugulás, hortyogás, horkolás, nátha, ezektől pedig nyugtalan alvás, kimerültség. Tehát egy ördögi kör.
Edit!
Ez volt az első ilyen teszt a fiúknál? Vagy a tej, tojás még eddig nem volt?
Már mindig akartam kérdezni, mert Kristóf kérdezte, hogy Dávid szereti a focit?
Ditke!
Gyönyörűek a csajok. Te, pedig olyan vagy ott köztük, mint a boldog nővérkéjük. Nagyon jól néztek ki!!!
Ismered ezt a pulmicort belégző port? Valóban egy elhúzodó vírus is lehet a 2 hete tartó száraz köhögésünk hátterében? Tudod, ez nem bizalom hiány vagy megkérdőjelezés a doktornénink fele, csak ha több embertől hallom biztosabban elhiszem. Bár, gondolom így látatlanban nehéz.Kicsit ( nagyon ) , elvagyok keseredve, ez a legnagyobb gondom.
Angol szóbelid?
Bocs, akinek nem írtam, de kettő hete, nincs egy nyugodt éjszakám, most már kimerültem, megyek pihizni. Erőm sincs írni...