Sziasztok!
Ma végeztem a fürdőszoba takarítással, de annyira siettem, hogy a fényképezőgépt elfelejtettem átvinni
Jó látni, hogy alakul a lakás, a festők lassan
az ajtókkal is végeznek, teljesen ki vagyok akadva rájuk, ugyanis először ne vették le a kilincseket, hanem körbefestették
úgyhogy szóltunk emiatt, és ma kijavították a hibát szerencsére. A másik, ami miatt majdnem agyvérzést kaptam, hogy miközben az ajtókeretet festették, összecsöpögtették a frissen lerakott járólapot
nem is bírtam mindet felvakarni, remélem hígítóval le tudjuk szedni, és a padlónak sem lesz baja
Olyan, mintha a babuci mostanában kevesebbet mocorogna, vagy csak én nem figyelek úgy oda rá
Jaimee, igen, még rezidens vagyok...
Katlina, azért nem szeretik, ha beteg gyerkőc is megy ilyenkor, mert ez amolyan tanácsadás féle, gyerekorvosi vizsgálattal, stb. és félnek, hogy az egészségesek elkapják tőle... de teljesen igazatok van, hogy ilyenkor is láthatná gyerekorvos a piciket, amikor tényleg betegek. Nagypéter doktor majd odaadja Éva néninek a leleteket!
Tündi! Jók a 4D-s képek, jól felismerhető a kis Luca mindkettőn!
Amúgy a védőnőm Majorné Pásztor Adrienn, ismered? Hozzátok ki jár? És nem szól, hogy megy? Végül is jól csinálja, mert a lényeg pont ez a családlátogatásban
Jó neked, hogy már az edényeidet pakolgatod
de szeretnék már én is ott tartani (tduom, tudom, mindig erről nyavajgok
)
Ott alusztok már ma? Lucának hog ytetszik az új környezet?
Na sziasztok, megyek, felpóckolom a dagadt bokáim
Jó éjszakát!