Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi: Nórinak igaza van, nekem is az jutott eszembe, hogy kiköpött apja!!! Nagyon édes! Akár magamat látnám, folyton puszilgatom a képét Rékának! :D

A Nefag-os képek is nagyon jók! :D

Nóri: Semmi sorry, én sorry, hogy nem ismerem ezt a Miklós mukit... :cry:

Hová emigráltak a vonalzóitok, lányok??

Többiek merre járnak??
jaimee1

Erika,itten vagyok-e én például :)

Most fürödtem ki a porból.Minden edényt elmosogattam,beraktam a szekrénybe,polcok nuku beszerelve.Most meg megyek keresztanyámhoz.Este írok,már valszeg ott alszunk!

Szilbee,nagyon jók a képek:) Jó,hogy így tartjátok a kapcsolatot a védőnővel :) Nagyon klassz a videó:) Dávid,hogy tűri a hason fekvést :)

Nóri,de jó nektek,hogy megint játszótereztetek :)

Jajj,el is felejtettem reggel írni,hogy Betti üzeni,meggyógyultak,olvas bennünket,de írni nincs ideje,és hogy Bettike nem ölötözött be a farsangon!

Este jövök :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nóri!
Az én hajam mindíg pöpec?????? :shock: Kár,hogy én nem így érzem! :( De azért köszi,nagyon jól esett,hogy van azért aki így látja!Nem is hittem volna! :lol:

Itt vannak a kép(ek) az új séróról!
Kép Kép
A változás csak annyi,hogy kicsit megszedettem felül,hogy ne lapuljon nagyon le,ja és most a megszokott vörösről áttértem a barnára(csokibarnára)igaz a vörös miatt maradt benne még vöröses árnyalat,nem fedte el teljesen, de alapjába véve így is jó lett a színe,és a következő festésnél majd már valószínű,hogy teljesen elfedi!
Na azt hiszem egyenlőre ennyi,mert annyira fáj a fejem,hogy az már nem emberi!Elfogyott a kávé,és reggel nem tudtam inni! :(

Majd még jövök ám vissza!
Vendég

Ne fenyegess Hajni :lol: !
Jó lett a hajad....de tényleg mindig olyan jó állása van.

Tündi! Képet kérünk erről a konyháról, ami ilyen sokáig készült!
Hát, ahogy egyre jobb idők lesznek, biztosan többet leszünk ott...kivéve 7vége.
Van 1 olyan csúszka ott is, mint a Várkonyi téren. Bence és Kata közös képe is azon készült. No, most Lilcsit is ráaplikáltuk. 2x úgy eresztettem le, hogy fogtam, harmadjára már szinte egyedül csúszott. Tetszett neki nagyon, csak a végén volt kicsit meglepődve, hogy visszafelé is ment. :lol: Kép
Nem látszik sok belőle :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

mi is megvagyunk csináltattam apával képet

Íme: :D
Képez a hajam miatt van :D ,hogy lássatok benne valamiszőke csikocskákat

Képitt pedig próbálok pózólni de a gyerek megelőzött :D

Kép

Kép
katlina

Nóri!
Köszi a bókot! :D Jók a Nefagos képek :D ,húú leengedtétek a gyerekeket azon a csúszkán :shock: én biztos szívinfarktust kaptam volna,nagyon gyenge idegzetű vagyok,na de ezt láttad a múltkor! :wink: :D

Szilbee!
Videó nagyon édes,látom tetszik neki ha puszilgatják? :D Nefagos képen milyen kicsi volt még Levente,ott még olyan babás az arca nagyon aranyos! :D

Erika!
Azért ne add fel a videó készítést :wink: :D

Judit!
Hát remélem nem fogják később sem rossz szemmel nézni,hogy munkaidő végén távozol,tudják,hogy van egy kisfiad,és a legtermészetesebb dolog,hogy sietsz haza hozzá!
Nem maradtál le,apa majd jövőhéten jön haza a 2.csapattal! :D
És akkor Marci otthon már nem is hiányolja a cumit?Nagyon ügyes! :D

Katlina!
Szépek vagytok a képen! :D Robika nagyon huncutul tud mosolyogni! :D Remélem hamar meggyógyul!

Tündi!
Kerestelek msn-en de most olvasom,hogy nagy munkában voltál!Szóval ma már ott alszotok,az nagyon szuper! :D :D Képeket,képeket! :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

A barátnőmnek új cuccai vannak a teszveszen :lol:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... 11&p=1&p=0

Nóri, sajna nem vagyok otthon a Start-kártyában, de úgy gondolom, hogy jól gondolod :wink: :?

Katlina, szépek vagytok :lol:

Bocs, ennyire volt erőm...majd holnap jövök!

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Ez aztán gyors volt! :D :D
Vendég

Kép
JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK! Kép
Vendég

Okés Nóri, majd hívj, de jöhetsz éhesen is.......én is vargabélest csináltam :lol: :wink:
Ja és hozd a fotófelszerelésedet is! :lol: :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Igen igen Ildi,Nóri! Holnap csináljatok jó sok képet,és tegyetek fel ide is,mert a múltkor mikor találkoztam Ildi kisfiával Petikével,nem sokat láttam belőle,csak azt hogy nagy,annyira szunyált a kocsiba! :wink: :lol:

Na és mostmár tényleg befogtam!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma végeztem a fürdőszoba takarítással, de annyira siettem, hogy a fényképezőgépt elfelejtettem átvinni :( Jó látni, hogy alakul a lakás, a festők lassan :!: :roll: az ajtókkal is végeznek, teljesen ki vagyok akadva rájuk, ugyanis először ne vették le a kilincseket, hanem körbefestették :shock: úgyhogy szóltunk emiatt, és ma kijavították a hibát szerencsére. A másik, ami miatt majdnem agyvérzést kaptam, hogy miközben az ajtókeretet festették, összecsöpögtették a frissen lerakott járólapot :evil: nem is bírtam mindet felvakarni, remélem hígítóval le tudjuk szedni, és a padlónak sem lesz baja :cry:

Olyan, mintha a babuci mostanában kevesebbet mocorogna, vagy csak én nem figyelek úgy oda rá :?:

Jaimee, igen, még rezidens vagyok...

Katlina, azért nem szeretik, ha beteg gyerkőc is megy ilyenkor, mert ez amolyan tanácsadás féle, gyerekorvosi vizsgálattal, stb. és félnek, hogy az egészségesek elkapják tőle... de teljesen igazatok van, hogy ilyenkor is láthatná gyerekorvos a piciket, amikor tényleg betegek. Nagypéter doktor majd odaadja Éva néninek a leleteket!

Tündi! Jók a 4D-s képek, jól felismerhető a kis Luca mindkettőn!
Amúgy a védőnőm Majorné Pásztor Adrienn, ismered? Hozzátok ki jár? És nem szól, hogy megy? Végül is jól csinálja, mert a lényeg pont ez a családlátogatásban :) Jó neked, hogy már az edényeidet pakolgatod :) de szeretnék már én is ott tartani (tduom, tudom, mindig erről nyavajgok :roll: )
Ott alusztok már ma? Lucának hog ytetszik az új környezet?

Na sziasztok, megyek, felpóckolom a dagadt bokáim :?

Jó éjszakát!

Kép
pimelinda

Hali!

Hajni! Tök jó lett a hajad! Egyébként én is csokissal festettem be anno... A fentebbi nefagos képen látszik is... Ebben a színben egyébként is van egy kis veres, mert nekem natúr barna hajra lett felkenve!

Nóri! Hát akkor mi is kipróbáljuk ezt a csúszkát Leventével, ha majd kijutunk mi is oda!

húúú most csak ennyi.. Dévid lassan ébredezik....

Pusz!
szilbee

Ja ... Erika! Azért feltehetnéd, azt a lencsebámulós videjót!!!!! :D Plííííííííz!
szilbee

Jó reggelt! :D

De jó a gyerekeknek...Mindig vidáman, mosolyogva, tele energiával ébrednek. Réka tuti nem rám ütött. Ebben sem... :D

Katlina: Tetszenek a csíkjaid! :D

Hajni: Jó lett a hajad, különösen a színe tetszik.

Melinda: Csak várd ki míg eléri a bordáidat és úgy eltalálja, hogy elakad a léleggggzeted! :wink: Ilyen idősen nekem még a hólyagom rúgta a drága.

Ildi, Nóri: Fotókat kérünk ám!

Szilvi: Igyekszem feltenni. :wink: Hogy vagytok? Levente bölcsiben? Dévidbébi? Videóról jut eszembe, Rékának még esze ágában sincs hason a kezére támasztani. Ami azt illeti, sztem nem is tudja még, hogy vannak kezei. Ha a játékokat hozzá érintem, mintha csodálkozna egy picit. Tegnap ugyan cibálta ülve az egyik játékát, ez volt a legelső alkalom, de nem is bizti, hogy tudta mit csinál.

Szép napot mindenkinek! :D Még akartam valakinek reagálni, de elfelejtettem, mit.... :cry:
jaimee1

Ja, egy kis olvasnivaló. Keine Páááánik, nem a naplóm folytatása. :lol: :lol: :lol:

1204790319.5843.doc
jaimee1

Sziasztok!

Szilbee, miért nem látszik a vonalzód?

Bocs a tegnapi rohanásért, nincsenek rendben az idegeim.... inkább lefeküdtem.

Nóri, Ildi azóta talizik :lol:

Hajni, jó lett a hajad? Neked is minden indulás előtt "be kell lőnöd" vagy ez így megmarad magától? Klassz a színe is.

Holnap vagy holnap után én is megszépülök fodrász által. Már amennyire tudok én szép lenni :?

Melinda, szóval van egy leendő gyerekdokink? De jó! Melyik osztályon dolgozol? Hát az a bokadagadás valószínű a sok állástól, munkától van. Meddig tervezed, hogy dolgozol?
Nagy hiba, hogy nem vittél fényképezőt, én éppen ötleteket gyűjtök a sajátunkhoz :wink: :lol:

Vali?????

Évi és
Kép
csongianya

Tündi! Hát igen, nagyon jól viseli a hason fekvést. 2 hónapos kora óta úgy ébred hogy felkönyököl, mert hogy hason alszik egyébként (a sok bukás miatt). El is csodálkozom rajta, hogy tudja azt a busa fejét így emelgetni! :shock:

Erika! Levente is 3 hónapos kora után kezdett el fogni... de lehet volt már 4 is... :roll: Kopnak az emlékek.. :oops: Dávid meg idejekorán fogott mindenhez, kivéve a forgolódás!! De az érthető! :lol:
Én mostanában kifektetem a játszószőnyegre vagy egy nagy takaróra, aztán hagyom gyakorlatozni. Teszek mellé valami böszme nagy játékot, hogy gyakorolhassa az oldalra nyúlást is. (A kiságya már kicsi ilyen játékokra.) Ja és tegnap kipróbáltuk a gurulást is úgy hogy a takaró közepére tettem és a takaró egyik végét megemelve hátról hasra fordítottam, majd a takaró segítségével vissza hátra (persze csak szép lassan). Hát marhára élvezte! Olyan jókat kacagott!! :lol: mit kacagot.. röhögött... gurgulázva... :lol:
szilbee

Sziasztok!

Tegnap este helyett,most értem ide.Elég nagy kavalkád volt tegenape azért nem jöttem.Még pakolgattunk egy kicsit.Jól aludtunk kicist furcsa volt,de Luca köztünka ludt egész éjjel,mert nem volt szívem kirakni a szobájába,de ma azért megpróbálom.
A képeken ne nézzétek,hogy van bepakolva,mert még a polcok sincsenek bent :( Kép Kép Kép Csak igy tudtam takarítani tőle :)

Most meg a mamának segítettem a mi szobánakt aholv otlunk kitakarítani,hogy ne neki kelljen.

Linda,hát a mesterekkel csak a baj van :( Ha nyugiban vagy,akkor többet fog mozogni a babuci,legalábbis nekem igy volt.amíg dolgoztam,addig elginkább csak este éreztem.Azért ma ha tudsz tegyél fel képet :)

Szilbee,de jó neked,hogy Dávid szeret hason lenni :) Luca még sosoem aludt hason,ha úgy raktam le,átfordult :wink: vagy nagyon elkezdett sírni :(

Hajni,jó lett a hajad ! :)

Évi,tőled is kérünk fotót ha végeztél a fodrásznál :)

Katlina,hogy milyen nagyfiú ez a Robika,el sem hiszem :) Engem a szemei mindig lenyűgöznek! :)

Nóri
,képeket a mai taliról :) A nefagos képek is jók :) Egyszer elmegyünk már mi is,majd én kipróbálom a játékokat Lucus helyett :oops:

Kép
Kép
tundi24

Erika,aranyos ez a kis párbeszéd :) Réka is felfedezi majd a kezeit,aztán mega lábait :)

Kép
Kép
tundi24

De jó a konyha!! Éni is akajok olyan beépített sütőt!! :)

Óóóó és Luca a csurgatóban! :lol: :lol: :lol: Gondolom élvezte a nagy sürgés-forgást, ugye???? Nekem legalábbis az jön le, ahogy az arcocskáját nézem!! :D
szilbee

Tündi, hú, nagyon tetszik a konyhád! Úgy látom teljesen hasonló az ízlésünk, nagyon szeretem ezt a színvilágot! És tudod, a fürdőszoba is nagyon tetszett :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Na, most ebédszünetet tartok, úgy döntöttem :)
Kicsit hosszú így a nap nekem, tegnap is fél 6 körül értem haza. Így semmire sincs már idő este. Marci is kis zizi volt, bizti el is fárad így estére. Hát, azért még keresi esténként a cumiját, és akkor elmondjuk hogy kidobtuk, mert már rossz volt. Helyette meg jön a vizet-tejcit kérek műsor. Tegnap mérges voltam este, mert nem volt hajlandó vacsorázni a fiatalúr, aztán az ágyában követelte az újabb és újabb adag tejet. Attól meg jól átázik reggelre. Mi lemaradtunk a farsangról, pont azon a héten volt beteg. Meg a bölcsis bálba se tudunk menni, mert ugyanazon a napon lesz, mint a katonabál. Pedig szívesen mentünk volna oda is.

Katlina! Várjuk a képeket rólad menyasszonyi ruhában! Jó lett a hajad és Robika is nagyon édes a képeken!:)

Nóri! Ezek szerint a start kártya csak azoknak jár, akik új munkahelyet keresnek. ezzel nem is voltam tisztában. És mik a terveid? Keresel másikat, vagy visszamész az obiba, ha lejár a gyed?

Ildi! Persze, így érthető, vagyis az biztos, hogy Szandán kocsi nélkül meg van lőve az ember. És néha nehéz bejutni a városba a dugók miatt is... De azért én nem költöznék ki abból a környezetből.

Hajni! Csini lett a hajad, és nagyon szép a színe is! Hú, akkor már nemsokára együtt lehettek a pároddal. Hát, minden tiszteletem a tiéd, meg akik végigcsinálják ezt, én nem bírtam volna így fél évet. (De 3 hónapot se.)

Tündi! Nagyon klassz lesz a konyhátok. Luca biztos élvezte, hogy ott ülhetett a mosogatóban :)

Üdv mindenkinek
judit_79

Hahó Judit! Éljen az ebédszünet! :D

Hajni.: Nem tetted fel a visszaszámlálós vonalzót!

Szilvi: Határidő lejárt, minden adat megjött?

Na még ilyen sem volt. Alig toltam ki Rékát a kapun, elkezdett torkaszakadtából ordítani. Gondoltam majd abbahagyja, úgy szokta....Ezúttal nem. Úgyhogy eltoltam kb 50 m-re, majd spuri vissza. Ha láttatok volna...Be a kapun, ki a mózest a kocsiból, fel a másodikra. még mindig ordít, most már max fordulatszámon. Csak egy lehet, éhes. 1,5 órája evett. Kézmosás, cici elő... Mondom neki: Rékacica, mindjárt kapsz cicit, jó? Cici cici cicicici...Erre elhallgatott, de figyelt, mint a sas. Evett, mint akit éheztetnek.

Vali, mizu?

Többiek?
jaimee1

Tündi: Szupi a konyha, főleg a sütő, meg a mosogatóban Luca!!! :D :D :D
jaimee1

Erika! Az nem semmi!! :shock: Éhes volt a poci?? :lol: Hát nem irigyellek a babakocsihurcolászásért, no persze magamat se... :roll: :oops:
Nem jött meg minden adatt, de ők korábban se voltak a tábliban... :( Melinda se küldött semmit...

Nekem arra hallgat el Dévid ha azt mondom: "tejcsi-tejcsi-tecsicsi" :oops: :oops: ...
szilbee

Szilvi: hehe...neked több eszed volt....cicicici...kicsit gáz. :lol: :lol: De Apa kezdte el. Jellemző.... :lol: Neki a cici jutott eszébe, nem a tej... :lol: Babakocsit nem köll hurcolni, az a kapuban marad, de így is vicces volt.
jaimee1

Ja egyébként a moncsicsi dallamára képzeld el a dolgot! :oops: ... lehet folytatni is, azt már nem írom fel ide... :oops: :oops:
szilbee

Szilbee, reggel említette Ivett, hogy elküldte neked az adatokat... megkaptad?

Hahó, Judit! Tök jó, hogy ebédszüneted van, de azért egyél is ám :wink:
Ezzel az üvegezéssel vigyázz, Csongi évekre megkeserítette miatta az életem! Éjjel ébredés és az első dolog ami eszébe jutott, hogy kérek inni...

Na, mindjárt utána nézek már ennek a Start kártyás dolognak...

Jaimee, hát éhezteted az a gyereket? :wink: Ami jár az jár, és ki is követeli magának Rékababa :lol: Akkor a napi testedzés neked is meg volt :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Nem! :( Egyik címemre se érkezett még meg!

Judit! És hogy tudot megoldani, hogy Marcival is foglalkozz otthon, meg hogy a ház is rendbe legyen?? mindezt munka mellett?
szilbee

De mégiscsak megjött... :) csak a Spamok közé tette a freemail!! :shock: Szokott ilyen fura dolgokat csinálni! :roll: :?
szilbee

Sziasztok Lányok!

Kicsit elvesztem, bocs. Nem is tudtam visszaolvasni, így reagálni sem nagyon tudok......

Rólunk. Anyuék most itt voltak hosszabb ideig, úgyhogy minden olyan dolgot, amit eddig halogattam, mert nem tudtam elintézni az sorra került. Így elég mozgalmasak voltak a napjaim. Most éreztem azt, hogy kezdek lemerülni, jól esett, hogy van segítségem. Pedig még hátra van a java....... :cry:

Nyakam. Volt kemény 4 napon, elég lassan jöttem rendbe, de most már jól vagyok, hál az égnek. Attila is rendbejött, sajnos antibiotikkumot kellett szedni. 2 napig nagyon magas láza volt.

2 nap voltam a nagyfiamnál az iskolában, nyílt órák voltak. Hát lányok én lefáradtam, el is hiszem hogy a gyereket, amikor hazajön az iskolából nem érdekli más csak hogy játszhasson.

Egyébként tájékoztassatok már erről a start kártyáról. Egyáltalán ez mit jelent????!!! Én nem is hallottam róla. (Elég tájékozott vagyok, igaz?)

Hajni! Most annnnyira irigyellek!!! Most már tényleg visszaszámolsz.

Majd még jövök, lehet este!

Jók legyetek!

Szazsa

[Kép
szazsanna

Akkor még jó, hogy megemlítettem :lol:

Na, ezt találtam a Start kártyáról:

Start Plusz Start Extra
Kik igényelhetik?

• Munkába visszatérők a gyes, gyed, gyet megszűnését követő egy éven belül.
Fontos! Ha a kismamát a gyes igénybevételét megelőzően foglalkoztatták, nem jár Start Plusz kártya!

• Gyes mellett munkát vállalók, a gyermek egy éves kora után.
Fontos! Ha a kártya érvényességi ideje alatt újabb gyermek születik, az a legfiatalabb gyermek után újra igényelhető.

• Munkába visszatérők ápolási díj megszűnését követő egy éven belül

• Tartósan álláskeresők, akik az igénylést megelőző 16 hónapból 12 hónapig munkanélküliek voltak.

Mondjuk még így sem teljesen tiszta. De nekem ebből úgy tűnik, hogy ha nem szűnik meg a munkahely, hanem oda megy vissza GYES mellett, akkor nem jár.

Évi és
Kép
csongianya

Szazsa, jó, hogy megint itt vagy :lol:

Itt a teljes cikk, akit érdekel:

http://www.nlcafe.hu/legyunk_sikeresek/ ... a_munkaba/

Évi és
Kép
csongianya

Szazsa! Dejó hogy már rendben vagytok!! :D Jó ilyen jó híreket is hallani! :)

Évi! Tényleg jó hogy megemlítetted!! :D Múltkor Zsu levelét tette spamba,,, én nem tudom milyen okból, mert még csatolt file s volt hozzá.... :? :roll:
szilbee

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a hajas dicséreteket mindenkinek! Kép

Tündi!
Nagyon szép a konyha,hát még majd ha be lesz polcozva,meg az ajtó is rajta lesz! :D Nekem is rögtön feltünt a beépített sütő nagyon klasz!Lucus is nagyon élvezte a munkálatokat ott a mosogatóban amint látom! :lol: :lol:
Hát nagyon szép lesz a házatok,nagyon tetszik! :D
Ja,még csak annyit akartam mondani,hogy vigyázz a köztetek alvással,nagyon hamar hozzá tudnak szokni a kis Drágák,és aztán nézheted! :D

Évi!
A hajam mindíg be kell lőni,mert egyébként nem áll sehogy,jó sok lakkot fújok rá mindíg ami miatt meg 3 naponta mosnom kell,szóval nem egyszerű! Te is hasonló gondokkal küzdesz a hajaddal?

Szilbee!
Micsoda mondasz ,méghogy "a busa fejét",miket kitalálsz! :D A gurulást nem videóztad le? :lol: Biztos nagyon édes volt! :D

Erika!
Nem tettem visszaszámlálós vonalzót,erre a pár napra! :D
Édes lehetett Réka mikor a cici hallatán nagy kerek szemekkel nézett rád! :lol: Biztos arra gondolt hol hol hol!! :wink: :lol:

Judit!
Hát nem volt könnyű tényleg,sokszor nagyon nehezen viseltem! :( Még jó,hogy minden nap tudtunk beszélni! :) De egy a lényeg mostmár itt a vége! :D

Vali!
Tényleg mindíg kérdezem merre vagy,és sehol a válasz!Mi jót csináltok?

Szazsa!
Te is régen írtál már? A nyakad már rendbe jött? Fiúk jól vannak?

Cleo!
És nálatok? Sziszike,hogy van már? Zsoltika még állja a sarat az oviban? :D

Ildi,Nóri!
Várjuk a beszámolót a délelőtti taliról,biztos repült az idő,és jól eldumcsiztatok! :D Remélem nem felejtettetek el képeket csinálni? :wink:

Melinda!
Nem semmik ezek a festők,ne is hagyjátok rájuk ezeket a dolgokat,méghogy körbefestik a kilincset! :evil: Talán sietnek valahová? Remélem hígítóval feljön majd a járólapról is,de azért ne kapjál agyvérzést,fő a nyugalom! :wink:
Biztos azért nem mocorog most annyira a babó mert folyton teszel veszel,és nem figyelsz oda az apró mozgásokra napközben!És mikor lepihensz nem virgonckodik odabent? :D

Majd még benézek később!Pusszancs mindenkinek! :D
Kép
Vendég

Szazsa!
Közben látom írtál! :D Örülök,hogy jól vagytok! :D Én is irigyeltem tavaly szeptemberben azokat akik már hazajöttek,úgyhogy tudom mit érzel! :( Nem lesz könnyű,de azért az jó,hogy a szüleid így besegítenek dolgokba!Egyébként nektek ez az első ilyen misszió,vagy volt már máshol is a párod?
Vendég

Köszönöm a dicséreteket :) De még van híja nem kevés,majd szépn sorjában csinálgatjuk. Luca élvezte egy darabig,utána meg rázogatni kellett a dédinek a kisasszony fenekét! :)

Évi,ezek szerint tényleg hasonló az ízlésünk :) Mikorra tervezitek a felújítást?

Szilbee,Levente hogy viselte a bölcsit?

Erika,ilyet Luca is szokott produkálni.Ma is aludt kint a kocsiban,sírva ébredt,alig bírtam megnyugtatni,megcsináltam neki a pépet,és már gyűrte is befeleé :) Azóta meg játszik,és dumál.Annyit envetek rajta,olyan kis édes :)

Judit,hogy írsz? Én nem is tudtam,hogy van katonabál.Apa még sosem említette,igaz nem is egy alakulatnál vannak,lehet ezért nem mondta,mert náluk nincs is ilyen.A kis uncsitesóm is este,meg ha felébred éjjel is kéri a tejcsit,enni meg alig akar valamit:(

Szazsa,örülök a jó híreknek!Amikor dolgoztam,én is örültem,hogy hazaértem,mert nemcsak a gyerekeket terheli le a tanulás,hanem a felnőtteket is a tanítás.
Tudom,hogy nehéz,hogy nincs itthona férjed,főleg 3 gyerekkel,de ha már jó idő lesz,gyorsabban fog telni az idő,legalábbis nekem akkor jobban telt.Kitartás!

Linda,előbb elfelejtettem,nekünk is Adrienn a védő nénink,nagyon aranyos,kedves :) az első 6 hétben tudtam mikor jönnek,azóta nem szól,csak jön :)

Kép
Kép
tundi24

Hajni,most én vagyok msn-en és te nem :(

Kép
Kép
tundi24

Hajni! Nem ez az első, volt már Boszniában, akkor voltam terhes a középsővel, Szabival, amikor 2 hetes volt vissza kellett mennie, mert nem jött meg a váltása...... Hát nem volt kellemes az a plusz 3 hét.
Egyébként egészség legyen, más nem érdekel. A hátamon fát is lehet vágni, csak minden rendben legyen.

Anyuék sajna 100 km-re laknak, úgyhogy ritkán adatik meg, hogy így itt vannak. Most a nyakam miatt volt egy segélykiáltásom, és jöttek. De jó, hogy van kinek szólni, mégha egy kis időbe is telik, míg ide ér a segítség.

[Kép
szazsanna

Szazsa!

Igazad van,nagyon egyet értek veled abban,hogy az egészségnél nincs fontosabb!!!
Hát ha most azt mondanák,hogy nem jöhet haza mert nincs meg a váltás, :shock: nem is tudom,... nagyon rosszul érezném magam az egyszer biztos! :cry:
Vendég

Hali mindenkinek!

Nagyon jól éreztük magunkat Nórival, én biztos, remélem ő is. Imike folyton rajta csüngött.
Készültek képek is, majd Nóri elküldi nekem én meg felteszek egy párat, nem akarom terhelni a topikot. :twisted:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!!

Tündi!!

Nagyon jo lesz a konyhátok nekem nagyon tetszik!
Luca milyen nagy lány,annyira telik az idő,még olyan mint ha most született volna!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Bocsi, de ma sem szolgálhatok fotókkal. :oops: Úgy döntöttem, ma már nem megyek át takarítani, túl fáradt vagyok hozzá. Majd holnap...

Eygébként igazatok van, este amikor lefekszem, jobban észreveszem, hogy fickándozik a babuci :D és amikor az apukája beszél hozzá, szinte mindig reagál :D olyankor rúg egyet, nevetünk is, hogy milyen apás lesz :D

Évi, a gyerek belgyógyászaton dolgozom, mióta kismama vagyok. Előtte a híres-hírhedt hurutos csecsemő osztályon voltam, az első 2 hónapban is, ahogy megtudtam hogy babát várok, egyből begyűjtöttem egy tüszős mandulagyuszit :? úgyhogy 2 hét táppénz után a bel-seb-en folytattam, de nem mondhatnám, hogy nyugisabb. Jó lenne még 2 hónapot dolgozni, a rezidens képzés miatt.

Tündi, a konyhabútor nagyon szuper! A munkalap színe is nagyon tetszik, ti választottátok? Luca egy kis tündér, olyan édes a fotón :) Tényleg, hol van az új házatok? Talán mondtad már, de nem emlékszem, merre fogtok lakni. És máris külön szobában fogod altatni Lucát? Ollyan kis picuri még

Mi is ez a tábli? Milyen adatokat kell küldeni Szilvinek?

Kép
pimelinda

Nóri nem felejtettem el a költségvetést csak még nem egész,így addig is egy kis ízelítő:
-ruha 60.000
-öltön (ez olcsó volt)19.000
-zenész 40.000(itt is csak egy főt kell fizetnem)
-lufi 6000
-esküvői torta 20.000
-hűtőkocsi 18.000
-rövid ital kb.itt nem tudok még pontos összeget 70-80.000
erre jön még a sör,ücsi
-bor,pálinka 25.000
-vőféjt nem tudom mert apukámék fizetik
-terem 20.000
most ennyi jutott eszembe fejből majd a legvégén leírom mi mennyi is volt

Voltunk ma orvosnál,mert hogy annyira köhög a gyerek hogy kihányta a reggeli tejcsit :cry:
Szedje tovább az ambrokszolt ha elfogy menjünk vissza,szóval okosabb most sem lettem

Kép

Kép
katlina

Képek: Kép Ani és Peti
Kép A fiúk
Kép A kis huncut
Kép Anya és Peti

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Aszta Ildi, még mintha tegnap lett volna, hogy olvastam a szüléstörténetedet! :D Mekkora már Peti!!! :D Az Anis kép is nagyon jó!!!
jaimee1

Szazsa, örülök, hogy jó híreket hoztál!

Cleo? Jól vagytok?

Nóri? BÁr te a tyúkokkal visszavonulsz.

Tündi: Hát még életemben ilyen "jó kedvem" nem volt, mint amióta Réka megszületett. Mellette nem lehet szomorúnak lenni. Persze egyelőre okom sincs rá....

Réka videjón még dolgozom. :oops:

Hááát, Réka új napirenden dolgozik nagyon keményen...Kíváncsi leszek, mikorra áll össze az új.....Elképesztő mennyiségű nyálat termel. Kössek a nyakába előkét??? Tiszta nyál lett ma a rugi a mellén, át kellett öltöztetni.
jaimee1

Ildi!
Azt a mindenit,jól megnőttek a gyerkőcök,mondjuk Imikét már a múltkor megjegyeztem milyen nagy fiú! :D Na de Imike! :shock: Hatalmas a srác,és tényleg nagyon huncut,biztos nagyon szeret pakolászni ahogy elnézem! :D
Hát Ancsika meg már kész hölgy! :D Nagyon szépek vagytok! :D

Melinda!
Én meg azt akartam kérdezni,hogy nem rossz a gyerekosztályon lenni,hogy te ezt,hogy birod,mert én ha beteg gyerekeket látok főleg kicsit olyan kiszolgáltatottak,és elesettek,és sírnak, én folyton bőgnék annyira sajnálom őket! :cry: Ezt,hogy lehet elviselni!Tényleg annyira érdekel!
Remélem nem kérdeztem túl nagy hülyeséget? :oops:

Többiek meg kidőltek??
Vendég

Erika!
Az előke nem rossz gondolat! :D De tényleg,én is raktam Francinak! :D
Amíg nincs videó fényképekkel is beérjük! :wink: :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?