Sziasztok,
Aranyosak vagytok, hogy írtatok a vérképemre… Sajnos tényleg nagyon idegesítő, hogy nem tudni mitől van, illetve, hogy még a mandula műtéttől sem rázódott vissza a dolog. Annyira jó lenne, ha lenne kis hazánkban is diganoszta, aki kideríthetné a rejtélyes dolgok hátterében húzódó betegséget. Aztán persze az is lehet, hogy csak sok dr.House-t nézek
Egyelőre marad a többi kivizsgálás – ma voltam fogászati panorámaröntgenen, hétvégén – ha rendel a dokim-, megyek fogászatra, van egy új lyukas fogam is, meg amúgy is vár még rám néhány fogtömés-csere, és fogkőeltávolítás. Aztán jövő héten megyek pisivizsgálatra, meg hétfőn visszamegyek a gégészetre is, hogy nézzék meg, hogy minden rendben van-e vele. Ezt követően nődoki, és hirtelen ennyi azt hiszem. Majd csak kiderül. Végülis még van időm, amíg lefogyok, úgyhogy nem türelmetlenkedem még
Rebe,
Szép a pocid!
Bár én láttam élőben is, a képen tényleg nem tűnik annyira nagynak, de élőben azért látszik, hogy ikrek lakják
Luki drága,
Igen, már jobban vagyok kicsit lelkileg, a fáradtság is beszélt belőlem a korábbi hsz-nál.
Falatka tüneményes a képeken, és hát a páros fotók
Kész voltam tőlük
Napcsi,
Köszönöm, aranyos vagy!
Málna,
Nagyon gratulálok!
Sajnálom, hogy nem volt egy leányálom a szülés. Bocsi, ha csak én nem figyeltem korábban, de hogy hívják a csemetédet?
Judit,
Örülök, hogy végre teljesen rendben vagytok! Nagyon jók a képek!
Zuzmó,
Várjuk a pociképet!
Benszi,
Kedves vagy, de az iwiw-en még a fogyi előtti kép van fent
Sok puszi!
Chesti,
Bár már írtam msn-en, de meseszép Niki a képeken!
Olyan nagy már, hihetetlen, komolyan!
:D:D Kééész vagyok tőle!
Elan,
Fél év?
Atyaég. Nekem nem mondtak ilyet… Végülis már 2 hónapja lassan a műtétnek, csak kellene valami változásnak lennie. Főleg a CRP-nek, mert az szinte naponta is változhat.
Örülök, hogy Gabesz ilyen szépen fejlődik!
Share,
Köszönöm!
Örülök, hogy már jobban vagy! Nagyon jók lettek a szülinapi képek a nagyfiadról!
Gomba,
Nagyon édes ez a videó!
:D:D Szorítottam neki
Nagyon aranyos Benedek, mennyire helyes kissrác!!!
Motné,
Vééégrreee!
:D:D Üdv végre neked is itt!
Ballagyo,
Hm, ez azért nem semmi ez a csípőszűréses dolog
Bibar,
Aranyos vagy Te is, köszönöm!
Pont vasárnap voltunk egyik volt kolléganőmnél vendégségben, és neki is van egy 5 hós kisfia, és az alkoholmentes sörre esküszik, nála az nagyon bevált! Egy próbát szerintem megér…
Agnese,
Végre írtál!
Várjuk a képeket Milánról!
Agnesm,
Veled mi a helyzet? Remélem minden rendben Ádámmal és a pocaklakó kistesóval is! Jelentkezz, ha tudsz!
Eltűnt többi kismami, anyuci, tessék ám írni!
Sok puszi és jó éjt mindenkinek!