Rékababa! Köszi, nagyon aranyos vagy, de az a gond Danival, hogy sehol nem marad meg. Múltkor a barátnőm el akarta vinni hozzájuk (itt laknak a szomszédban), pár hónap különbség van Dani és az ő lánya között, szeretik is egymást, és nem volt hajlandó átmenni hozzájuk, ott nálunk nagyon szépen játszottak a Virággal, de majdnem sírt, amikor a barátnőm mondta neki, hogy akkor menjenek. Ezért kéne a család segítsége, mert a nagyszülőknél elvan, szívesen megy, dehát ami nem megy, nem erőltetjük. Vagyis anyósom elvinné, de ők meg nem hajlandók kipaterolni a kutyákat a házból, és elég durván előjön Dani allergiája, semmi szükségem arra, hogy ott van két napot, aztán két hétig beteg, esetleg befullad. Sajnos nekik a kutyák fontosabbak, mint az unoka
Móni! Annyira édes a babócád! Imádtam UH-ra járni, mikor terhes voltam, hihetetlen jó érzés volt látni a fiúkákat
Timesz! Hát én nem tudom milyen a gyerekorvosotok, de hogy nem százas, az tuti - ne haragudj, hogy ezt "mondom". A könyvek szerint 6 hónapos korukra a gyerekek MEGDUPLÁZZÁK a születési súlyukat, egy éves korukra pedig megháromszorozzák. Ez Olivér esetében ugye azt jelenti, hogy született 3090 grammal, tehát ha annak vesszük a dupláját, az 6180 gramm. Vagyis Olivér még túl is teljesítette az előírást!
- vágom a számolást, mi?
Szóval nem kell neki semmi étvágyjavító, sem éjszakai etetés, ha magától nem kéri, sőt hadd döntse már el a gyerek, hogy hányszor éhes egy nap, nehogy már a doki jobban tudja. (persze, ha mondjuk csak 4,5 kg lenne, akkor más a helyzet, de így!!). Hallgass az ösztöneidre, meg a gyerek jelzéseire, ha éhes, azt úgyis jelzi! A mi gyerekorvosunk mondta egyszer, hogy szándékosan még egy gyerek sem halt éhen! Egyébként a 6 etetést nem értem, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, ennyi elég, hova dugd be még a 6. evést??? Nem szopizik Olivér, hanem gondolom már "rendesen" eszik, jóllakik, és gyönyörűen fejlődik.
Na az én gyermekem meg elaludt a járókában a játék hevében