Sziasztok!
Hű, hétvégén tényleg jól leült a fórum...
Andi,
hogy vagytok?
Becsi,
nagyon jók a képek, a torta is szép!!! Mekkorák már a gyerkőcök!!! Apajzsmirigyeddel mi a gond? Nem is tudtunk róla!
Tüccs,
aszta, mekkora haja van Dórinak!!!!!!!!!!
Mekkora lett Ő is!!!!!
Pilla,
ez tényleg nem lehet a véletlen műve!!!!!!! Mit láttatok a dudoron? És mi van a fülecskéjével? Istenem, hogy mennyi mindenen kell ennek a kislánynak keresztülmennie!
Pimpó,
nagyon szupi hétvégétek volt!!!!! Kicsit irigyellek érte!
vihar,
hát nálunk akkora vihar volt, folyton a szomszéd rozoga kastélyt néztem, hgy mit fog onnan letépni és hozzánk vágni a szél, de szerencsére megúsztuk. A tuják szó szerint vízszintesig dőltek, annyira sajnáltam őket, de végül egyik sem tört el. Jó kis károkat okozott a kertben ez a vihar, de azért rendbe lehet tenni. Pont egyedül voltam itthon szombaton Marcival, épp elaludt az ölemben, mikor elkezdett tombolni, mondanom sem kell, meg sem mertem mozdulni. Pedig ki kellett volna húzni mindent az áramból, de úgy voltam, vesszen az egész, de én le nem rakom a gyerekem sehova, még bevágódik valami fa az abalkon, aztán nézhetek, volt már elég ilyenről hír a tévében.
Marci hol tud most éppen játszani? A mosókonyhában, a mosóporok között.
Ott tologatja az autóját, mert véletlenül nyitva hagytam az ajtót (a férjemnek hiába könyörgök, hogy vegyünk néhány polcot, hogy ne a földön legyenek a mosószerek, a válasz: "nem fúrkáljuk szét a falakat, jó ez így, a gyerek majd megtanulja, hogy nem kell bemenni. Különben is, zárjuk az ajtót." Na ja, de előbb-utóbb felér a kilincsig!!!! Na mindegy, egyszer hazaállítok egy pilcrendszerrel, és akkor már fel kell szerelnie. Férfiak....
Na, míg ezt leírtam, Marci szépen kijött, és becsukta maga mögött az ajtót (ha erősen megnyomják, rendesen becsukódik), úgyhogy nem kell felkelnem kihozni onnan. Olyan kis okos, pedig csak azt mondta, hogy jöjjön onnan ki, és bezárom az ajtót.
Egyébként Marcinak és nekem is volt hétvégén hasmenésünk, de nem volt lázunk. Lehet, hogy csak mindketten ettünk valami nem túl frisset?!? De mi a fenét? A férjem is mindenből azt ette, mint mi.
Marci legújabb szokása mostanában, hogy beül a pihenőszékébe (amit elvileg 9 kilóig lehet használni
), szól, hogy kapcsoljam be a rezgőjét, ekkor nevet egy nagyot,m hátradől, ezzel hintázásba hozza a széket, és mint egy kis basa, elterül, és élvezkedik. Látnotok kéne az arcát olyankor!!! Majd próbálok róla képet készíteni, de amint meglátja a gépet, rögtön meg akarja szerezni, így lőttek a témának.
Ja, és még valami, aztán eldugulok: Marci megtanult szívószállal inni, így vettem neki szívószálas poharakat, mert kis szívószálas kakaót, azóta csak így hajlandó inni.
És már egy ideje odajön, felhúzza a rihámat a pocakomon, odanyúl, magyarázza, hogy ott a kistesó, majd búcsúzóul megpuszilja a köldökömet.
Most már tényleg lépek.
Remélem, már senki nem beteg!!!