Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

Húúú, de pörög ez a topik!

Asszem folyamatosan megy a nyákdugom. Tegnap még barnázás volt, de ma már viszonylag kompakt cucc távozik. Már kétszer cseréltem betétet. :? Plusz az ágyat is jól összekentem. :roll:

Amúgy jól vagyok. A párom teljesen pörög, hogy nemsokára találkozik a kisfiával. :lol: :lol:

Norka!
Igen, azt hiszem, hogy ez vigasz lehet, hogy sokkal rosszabbul járhattatok volna. :? Még szerencse, hogy a szomszéd nem aludt és szemfüles volt!
A Bogi fotók nagyon tündériek! :lol: :lol: Tényleg olyan "iszákos-vicces" pofikája van! :lol: :lol:

Monee!
Az nagyon rossz lehet, ha ennyire hajlamos a sebed a keloid képződésre! :? Így már érthető, hogy mindenféle vágástól és metszéstől félsz! :?

Lecso!
Azért ez nagyon jó dolog és csodálatos élmény lehetett, hogy császármetszés után megtapasztalhattad a természetes szülés élményét. Bármennyire is fájt, vagy hosszú volt.
Úgy látom bármilyen is volt, pozitívan élted meg! :)
Gratulálok mégegyszer! :D
Vendég

Hello!

Húúúú Lafi! Neked is?! :?
Mindig azt reméltem hogy történik majd valami csoda és ez elmúlik, de valszeg nem fog, ez a hajlam bennem van.
A hátamon az egyik sebet az anyajegy kivétel és a teljes gyógyulás után teljesen kivágták újra és valami speckó plasztikai sebészeti eljárással varrták össze, de ugyanolyan ronda lett mint előtte volt. :?

Kavicska!

Hát én nagyon örülök a Te nyákdugódnak, most komolyan! :lol:
Voltatok végülis sétálni?
Neked milyen érzés? Izgulsz, várod, siettetnéd? Nyugodt vagy? Milyen? :)
Ezek az érzések mostanában valahogy mindig kimaradnak a születéstörikből, pedig az is nagyon érdekes, hogy az anya milyen érzésekkel éli át pl. az elhúzódó vajúdást.

Lecso!

Ez a császár "kongresszus" hogy néz ki? A fejed felett megtanácskozzák az okosok hogy ebből lehet hogy csaszi lesz, vagy Neked mondja az orvos, Veled beszéli meg, hogy esetleg ez is szóba jöhet? Ez most csak úgy eszembe jutott, ma ilyen érdeklődő hangulatomban vagyok. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Norka! Zsizsik!
Nem semmi amit a vihar okozott nektek! :cry:
Anyósoméknál is volt kisebb tereprendezés. De ez elenyésző a ti károtokkal szemben. Itt is elvitt két épületről kisebb tetőrészeket, az egyik pont a dekorműhelyé volt. Még jó, hogy észrevették (frankón eláztak volna a gépek). :twisted:

Norka!
Bogi eszméletlen aranyos!!!Vigyázz nagyon magatokra!!!

Monee! (ez csak az én meglátásom)
Szerintem jobb, ha vágnak, mint esetleg szana-szét reped az ember.
kb 2 hét a gátseb gyógyulási ideje. Az én sebeim szerencsére hamar és szépen gyógyultak.

Lecso!
Levinek jobbulást!! Szegényke!
A gátsebre Oxicort spray-t kaptam. 2 hét alatt gyógyult, 1db felszívódó varratot hagyott orvosom a 4 ből.

Kép
lara26

UUUUUUUUUuuu
Kavics! :D :D :D
Nekem amikor elment a nyákdugóm akkor sok magzatvíz is ment vele együtt! :D Azt hittem elsőre, hogy ennyire nem tudom szabályozni a pisilést. CSak úgy rohantam ki az ágyból éjjeli fél 1-kor! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26

Sziasztok!

Zsizsik!

Ez szörnyű! :evil: Még jó, h. senki nem sérült meg! Basszus, nemrég még jókat röhögtünk a globális felmelegedésen, hogy nudizni fognak a fókák és a pingvinek, de azt hiszem innentől ez nem is annyira vicces! :shock:

Csakegy!

Propoliszt a családban halmozottan előforduló szénanátha miatt nem merem adni. Vitamerfen nagyon szuper szer volt, nemrég elhasználtuk az utolsó tubusból kifacsarható maradványát is sajnos. :( Ha találsz vhol elfekvő készletet, vegyél nekünk is, kifizetem!

Monee, Lafi!

Keloidos banda! :twisted:
Én is így gyógyulok. Van rá többféle szteroidos kenőcs aranyárban (10000 Ft egy egészen apró tubus!!!), miután mondták, h. a következő császárnál kivágják az előző hegét, úgy döntöttem majd csak a második után fogom kenegetni!
De lehet, h. addigra szükségessé válik némi mell és hasplasztika :oops: , meg ugye itt van az aortaműtétem 30 centis „gilisztája” is, úgyhogy félő, h. egy vagyont kell majd ráköltenem, h. ne úgy nézzek ki, mint egy erősen foltozott játékmackó! :twisted:

Norka!

Ilyen fiatalon így be..ni! :lol:

Kavics!

Ezek szerint a fiad a dokidnál akar születni. :wink:

Lara!

Oxycort? Hmmm… hogy ez eddig nem jutott eszembe! :idea: Végülis az is szteroid. Lehet, h. jó a keloid ellen is? Majd megkérdezem a dokinkat.
Lara hogy van?

rambóka

kavics, írtam privit. de nálam is ez volt :)
hajrá. hétvége legkésőbb a tied és a kimaszatodé!

norka, bogi csúcs :lol: privit írtam, holnap délelőtt megpróbálom. így név szerint hátha többre megyek!!

ja, megoldódott a nem evés rejtélye.....visszatettem enni a pihenőszékébe. így eszik...no komment....

gátseb: nekem nem vágtak. nem volt gáz. de varrni kellett. de csak kettőt. túléltem. a lidocain injekció volt szar.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Rambóka!!!

Visszakerestem az eskövőtöket, a sztorit, és biza türelemmel megkerestem a fotókat is!!!!

Egyszerűen fantasztikusan szép voltál/vagy!!!! Azok a fotók!!! A csokrod gyönyörűséges lett!
És láttam Norka 38 hetes depis pociját is, és beleolvastam a hsz-kba, és annyira fáj a szívem, hogy mostanában már nem vagytok annyira vidámak, mint annó voltatok!!!

Tudom, hogy azóta egy nemzedék már megszületett és növekedik, rengeteg időt elvéve tőletek...... Szóval értem. Csak kicsit sajnálom, hogy nem tudtam akkor is már itt lenni!!!

Kavicska! Minden tiszteletem a tied, hihetetlen türelmmel kivártad a spontán babát! Le a kalappal!!!!

Nem tudom, de ma nagyon sírós vagyok......................... Hülye Mona na!
Vendég

Lara szerencsére jól van!!!(jól vagyunk) :D
Már annyit "beszél" a maga nyelvén, nem győzünk neki válaszolni. :lol:
Újabb szókincsei a (ejj és hejj után) DIJÜM, ÁÁÁÁÁÁnnUUUUUUUUUUUuu ! :lol: Szóval ilyeneket hallunk tőle. :lol: :lol: :lol: Na persze azt el is felejtettem: evés után (jólakottan) hangosan cuppog! :lol: :lol: Az apukája szerint nagyon egyhangú az étele. Mondtam neki, hogy azt nem hiszem, mert tegnap pl. rizi-bizit evett rántott csirkével tejen át. :lol: :lol: (eddig még nem fájt a hasa).

Kép
lara26

Sziasztok!
Keloidokra:
A Contractubex gyulladásgátló hatást fejt ki, fellazítja és elsimítja a burjánzó hegszövetet, amelyek mûtét, amputáció, égési sérülés vagy baleset után keletkeznek

Továbbá kontraktúrák, például Dupuytren-kontraktúra és traumás ínkontraktúrák; zsugorodott hegek (hegkontraktúrák) kezelésére szolgáló készítmény.

-fiam "baltás" lábát is rendbe tette :lol: ,nem lett baba popó sima,de nem keloidos már......
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni kicsit...

Kavicska, már én sem jósolok túl sokat Neked! :wink: Néha jelentkezz be, hogy mi a helyzet!

Monácska, nagyon szép menyasszony voltál! Nagyon tetszik a ruhád! A csokor meg... :evil: Én tutti nem hoztam volna el!

Kandika, de jó látni!!! Írok majd privit Neked!!!

Zsizsik, iszonyú ami Veletek történt! Remélem, hogy a biztosítóból minél többet ki tudtok majd sajtolni! És ez után a rossz után csak jó jöhet - mit szólnál, ha egy zebra képében?! :wink:

Norka, szakértőt hívtatok már?! Bogi tüneményes!!! Kis részeges... :lol:

Nikim, jobulást!!! válaszolok a mailedre is, ígérem! :)

Lecso, örülök, hogy végül jó élményként maradt meg a szülés - és kicsit irigykedem, hogy Te átélhetted császár után a hüvelyi szülés élményét is! Ez nálam biztos hogy ki fog maradni sajnos :cry:

Lányok, jár még betöltött 90 napos terhesség után a magzati kedvezmény? Amikor Dorkával voltam terhes, akkor még járt...

Dorka talán kicsit jobban van. És ma egész nap aludna, annyira megviselte őt az elmúlt hét...

Nagyon jó híreket kaptam ma!
Van az izombetegségem, ami iszonyú ritka. Nagyon féltünk, hogy a gyerekeink örökölni fogják, ezért még Dorka előtt elkezdtünk utánajárni a dolgoknak. Elég sok gén elváltozása okozhatja a dolgot, öröklődhet dominánsan és recesszíven is...
Akkor vettek le vért az egész családomtól - 4 éve múlt :shock: -és tudományos kutatási egyezmény keretében vizsgálták Ausztráliában és a jó ég tudja még hogy hol. Eredmény eddig semmi, most hogy érkezik a kistesó, megsürgettük őket kicsit.
Ma hívták apát, hogy az összes domináns gént kizárták!!! :lol: :lol: :lol: És mivel iszonyú ritka betegség, annak az esélye, hogy apa is hordozza, szinte a 0-val egyenlő.

Akkora kő esett le a szívemről! Másik fele remélem jövő pénteken fog leesni a kombinált teszt után...

Kép

Kép
anyoooka

ANYÓKÁM, ÖRÜLÖK A HÍRNEK!!!!

Egy-két kép:

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok mégecce!

Csak beugrottam megnézni hogy mizu. :wink:

Kandika!

Én anno próbáltam azt is és bár nem volt rendszeresen kenve, nekem egyetlen mm-t sem változtak a burjánzások. Hátbakéselt maradtam szimplán. :?

Lara!

Te megbeszélted előre a dokiddal hogy nem csinál metszést, vagy csak egyszerűen így jött hogy Lara kifért a "gyári lukon" is? :lol:
Komolyan, én az egész szülésben ettől rettegek a legjobban... :(

Na jóvan, tépek alunni, ezen még van időm rágódni.
A Párom felébredt ma hajnalban 5kor és gondolta hogy ez egyben az én megszeretgetésem ideje is, uh. hajnali 5-től, hajnali 6-ig, az óra csörgéséig, szeretve lettem... Közben meg ugye jóóóóóóó sokat aludtam. :shock: :lol: :lol:

Jó éjt!
Monee

Monee

monee85

moneee, ezen ne tépelődj. nem lesz semmi baj.

Kép

dimet

Lafi!
Csoda aranyos a kisfiad! Azon az "ülős" foton! :lol: :lol:
Édes kisbuksi! :lol:
Nem győzőm dícsérni! :oops: :D

Monee!
Szerintem se aggódj olyan dolgokon, amikre amúgy sem tudsz hatni és amúgy is minden rendben lesz!
Örülj, hogy a párod szeretget! :D

Anyoka!
Örülök nagyon a jó hírednek! :)
És Dorkának további jobbulást kívánok!

Kandika!
Ha csak egy mondta erejéig is vagy, de örülök, hogy írtál. :D

Lara!
Bővül rendesen a "szókincse"! :lol: :lol: Nagyon aranyos lehet! :D

Monácska!
Ez a sírás ismerős. Én is mindentől meghatódok. Pl. tegnap attól, hogy tegnap a párom, mindent elkövetett a munkahelyén, hogy délután otthon lehessen velem.
Te is átlépted a 37-es határt! :D

38+0 (olyan furcsa leírni! :roll: , hát még kimondani :D )
Vendég

Monee!
A sebeimről egységesen írtam, nekem bármilyen sebem hamar renoválódott.
Na szóval a szülést megúsztam egy huszárvágással (szülésznő csinálta), :D Inkább így mint a végbélbe fusson a repedés. Olyan érzés mintha körmödet finoman végighúznád a karodon. Ezt nekem a második fájás + nyomás körül csinálta, elemelte a bőrt, nagyon óvatos volt. Aztán már csak kettő egymás utáni fájásnás meglett a babó. Szerintem egyántalán nem vészes az egész, tudni kell kontrolálni magad. Engem szabályosan idegesített, hogy a másik ágyon a nő kiabált, pedig megkapta az epidurált. Nem tudom, nem vagyunk egyformák fájdalom érzet tűrése terén.

Kép
lara26

Monee!
Natinak kötelező kennie minden nap :shock: ...ez július-tól értendő....na jó kimaradt 1-2 nap,ha nem vittük valahova a gélt...de totálisan eltünt a keloid...laposan "csúnya" már csak a lába....nem dudorodik ki!Szyszqo ajánlotta anno....neki lapar után a doki ajánlotta...és hála bejött!-neki is!:wink: Lehet a kor is számít,kinek mennyire rugalmas az a terület....ki tudja,próbát megér...hátha másnak segít!
:wink:

Kavicska!
Néha olvasgatok!nagyjából képben vagyok....nézem mikor szülsz :wink: ... :!: :?:
De mivel nincs babatéma nálam már (3év után a gyógyszert is befejeztem)....nem irogatok....de azért kukkolok,kivel-mi újsi!
Kitartás Neked!
Gratu a babásoknak!
pusza

Anyooka nézem a pü-t! :wink:
Fruzsi Huni nagyon édes! :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

ő félelmet keltett bennem amikor kiabált

Kép
lara26

Sziasztok!

Hú, de sokat írtatok... :) Szerintem nem fogok tudni mindenre reagálni, bármennyire is szeretném... :(

Zsizsik: Hát, nem irigyellek benneteket. Préseljetek ki a lehető legtöbbet a biztosítóból, ezért fizettétek a biztosítási díjat... Volt Cacso a kocsikon? Ha igen, akkor az a biztosító kifizeti a kárt (elméletileg)...

Lafi: Hát ez a nagyfiú nagyon aranyos! Nekem is az ücsörgős jött be nagyon :lol: De azért az a vigyoris kép is nagyon ott van :) Kis huncut :D

Monee: Én is a gátmetszéstől tartok, illetve az utána következő hetek szenvedéseitől. Találtam itt a babaneten egy leírást a gátmasszázsról, majd elkezdem csinálni... Remélem használni fog, meg persze a szülésznőmmel is megtárgyalom a dolgot, remélhetőleg ő is szakavatott ezügyben ;)
Szeretgetés: Én nem is tudom, de csak a "sima" szeretgetés jöhet mostanában. A szexet valahogy a hátam közepére sem... Az egész eddigi terhesség alatt talán kétszer bújtunk össze :oops: Sosem gondoltam volna, hogy ennyi ideig kibírom nélküle...

Anyooo: Persze, hogy nem lesz gond ;) Gratulálok a jó hírekhez! Sajnos már nem jár a 91 napos magzat után adókedvezmény csak a 3 vagy annál több gyermekes családoknak... Nekem legalábbis nem tudta a könyvelőnk elintézni, pedig kértem kértem igazolást a dokitól annak idején...

Kandika: Magatokról nem írtál :( Jól vagytok?

Lecso: Húú, akkor most nemlehet egyszerű az othoni élet. Mielőbbi jobbulást Levinek!!!
Nem semmi szülés volt akkor. Az eredmény a lényeg :) Gratulálok ismét és köszönjük, hogy megosztottad velünk a történtet ;)

Norka: Még azt az "iszákos" gyerkőcöt :lol: Hihi, nagyon tündériek vagytok!

Kavics: Megértem, hogy apa siet haza. Tuti ne akar lemaradni semmiről ;) Megértem, tartsa meg ezt a jó szokását még sokáig :lol:

Dimet: Hajrá! Az anyukák nagyon találékonyak tudnak lenni ;) Drukkolok, hogy ez legyen a megoldás...

Monácska: Most már Te is mindennap be kell, hogy jelentkezz :lol:
(Ha emlékszel még az oldalszámokra, akkor megoszthatnád velem is, mert engem is nagyon érdekelnének azok a napok Rambókáéknál, csak egyszerűen nincs most időm megkeresni ;) Persze csak ha emlékszel, ne dolgozz helyettem... )

Köszönjük szépen a dícséreteket az utód nevében is :) Alig akartam elhinni, hogy kisfiú. Ennyire össze-vissza pakolni a lábat csak egy kislány tudná :lol: Hihetelen volt, hogy a kezével mindig a feje közelében kalimpált ;) Azt hiszem, nagyon megérte a pénzt ez a fél órás videó és rengeteg fotó... Felejthetetlen élmény volt (és még egézségpénztárra is el tudjuk számolni...)

Asszem ledőlök, meg lezuhanyzok (nem ebben a sorrendben), mert hamarosan beájulok.
Ja, jut eszembe. Tegnap éjjel volt elég rég óta az első éjszaka, amit végig aludtam... Persze több ilyen kellene, mert ma reggel szokatlanul nehezen keltem fel. Lenne mit behozni :roll: ...

Jó éjszakát kicsiknek, nagyon piciknek és nagyoknak egyaránt!

Kép

Kép
bettica

szülés előtti sírásosság :lol: tuti....

lafi, hunor nagyon szép baba! és nagy! nem duci! formás nagyon!!!!

Kép

dimet

Köszönöm Huni-dícséreteket!!!Már 6150 gramm....2480-ról indult majdnem 3 hónapja... :oops:

Kandikám, köszönöm Neked külön is!!!!!!!!!!Ment méjl!Mindig megdobban a szívem, amikor Téged vagy Mnikit vagy Zsizsiket látom meg....

(tegnap láttam bent Szyszqot...aki még emléxik rá...azt hittem, ír, de nem írt...)
Vendég

Monee! Az orvos végezte a metszést nekem!

Kép
lara26

Sziasztok!

Hát Benneteket nem lehet nyomonkövetni, annyit írkáltok, hogy csuhajja...

Röhögtem Bogit, kíváncsi vagyok ezek után, h lesz-e még rendes ember belőle :))

Zsizsik. Nem semmi, amit leírtál, hála a szent egeknek, h senkinek nem esett semmi baja.

Monácska: 37 hét? Én nem tudom mikor telt el ez az idő? Jó, h időben férjhezmentél, bébi! :D
Jól állt rajtad a ruha meg minden. A csokrod meg... gyorsan elfelejteni...
Én sem voltam megelégedve a csokrommal, de eldöntöttem már lagzi előtt egy nappal, h nem fogok semmin sem mrgelődni. Még jó, h eldöntöttem :D

Már nem tudom, h miket akartam írni, fene egye meg a likas agyamat.

Ja, Kavicska: én drukkolok Neked. Én 4o+4... eddig hordtam, de szerencsére nem volt semmi gondom. Néha a savam bosszantott, de aludni csak a legeslegutolsó éjszaka nem tudtam, mert óránként többször fel kellett kelnem pisilni (3 cseppet).

Gátmetszés: én nem is vettem észre, h mikor vágtak. Akkor nem volt semmi gáz, de utána nem volt valami kellemes. Alig tudtam itthon bemászni a fürdőkádba :)) Itt volt anyukám és megkértem, h jöjjön be és tartsa fölém a zuhanyt. Na, szülés után egy hétre tudtam ülni a fenekemen és 2 hét múlva már teljesen rendben volt...
Sztem nem annyira vészes azért... csak akkor, amikor benne van az ember...

Na, megyek vacsizni, mert ha nem, akkor a férjem nélkülem fogyassza el a vacsorát, s egyedül unok enni, úh. páááá

Jóéjt!
Kir

Kép
k.ir

édesség ehetnékem van....már felzabáltam az összes diabetikus cuccot:) még jó, hogy nem vacsiztam:)

lafi, a súllyal ne foglalkozzál4 le fog állni a gyors súlygyarapodás!!
zsuzsi is 8,5 kiló :) de hosszú is. és huncut is :) alszik. nálunk helyreállt a rend. és kimarad mostmár egy alvás. így napközben kétszer fél 30-40 percet alszik, oszt ennyi. a többi időben szórakoztassam :)

lecso, ha lesz időd jelentkezz! hogy vagytok??

Kép

dimet

Jóóóó reggelt!

Kavicska??????

Bettica! A lentebbi topik 80. oldala körül van a fotó! Remélem Rambóka nem haraguszik meg érte.......................

Én még egyben, de megyek is az utamra, vár egy rakat intézni való!

Tegnap összeraktuk végre a kiságyat, de még nem vagyunk készen, még nem kaptok fotót!

Puszka!
Vendég

Jó reggelt!

Mindenki egyben???
Siettem pedig nehogy lemaradjak vmiről. :)

Kavics kisfiad mocorog még, vagy már nagyon szüléshez készülődik?
Csináltad a gátmasszázst, teát iszod?

Lafi nagyon cuki a fiatok!!

Anyooka örülök én is a szuper híreknek!!

Norka Bogi képei fantörpikusak!!
Nagyon huncutnak látszik, és a fürtök... tüneményes!

Zsizsik és Kandika Mniki tényleg örülönk ha írtok!
Én is emlékszem Szyszq-ra, és Backát látom még de nem ír :cry: és még vannak páran
Meg van pár babás lány is aki hiányzik!!

Kiskincs tornázik, rendesen :shock: . már mondtam a férjemnek néha úgy érzem nem fér és szétrepedek...erre ő: ha egy gyerek is ezt művelte volna biztos olvastam volna a neten..nyugodt vagyok :lol:

azt hiszem most ennyi,szióóó
Vendég

Sziasztok!

Kavicska!

? Nem mintha sürgetnénk, csak tegnap esete és ma hajnalban is beugrottam miattatok, nem akarod a jó hírről utolsónak értesülni. :D

Gátseb:
Azért érdekelne olyannak is a tapasztalata, aki szintén hasonló keloidos bőrrel rendelkezik és hüvelyi úton szült és esetleg még vágták is hogy milyenre gyógyult... Eddig asszem Lafi és Rambóka jelentkezett, de mindketten császárosak voltak.

Bettica!

Nem tudsz egy-két nap szabit kivenni amikor kialhatod magad? :roll: Ez így tök rossz lehet, engem is a korán kelés visel meg a legjobban. Minden reggel úgy kelek fel, hogy hívom az orvost és megyek táppénzre. :?
Összebújás: Nem mondhatnám én sem hogy mostanság szétszaggatjuk a lepedőt, de valahogy úgy tűnik hogy a Kedves sem erőlteti a dolgokat és hétközben este én is inkább aludnék a szeretgetés után. Komolyan már néha a nevetés karmolássza a torkom, hogy csak ilyen hétvégi összebújók lettünk... Szombat-vasárnap (ha nincs túl késő) van kedv, utána 5 napig semmi. :lol: Még csak 13 hetes, de hogy megváltoztatta a dolgokat?! :lol: :lol:

Átküldöd nekem azt a gátmasszázsos anyagot vagy linket? helyesmonika(kukac)gmail.com
Tegnap már a Férjjel voltak ötleteink a gátmasszázs válfajaira, de asszem nem a megfelelő megoldásokat találtuk meg. 8) :lol: :lol:

Lara!

Bocs, valahogy akkor félreértettem a dolgokat! :wink:

Rambóka!

Küldtem privit!
És most jól megnézlek Benneteket! :D

Monácska!

A fiad pingvines vonalzója egyszerűen frenetikus. Mindig röhögnöm kell ha meglátom. :lol:
Mi sok dolgod van még? Babának intézel cuccokat, vagy csak általános pörgés van?

Dimet!

Leteszem a nagy esküt, hogy ma vagy holnap, de csinálunk képet. MOST fel is írom a telefonomba emlékeztetőnek.

Lafi!

Jaj, Hunor tényleg nagyon ari, tökre kis pufi babácska! :D
Olyan ritkán írsz magatokról... Hogy vagytok?

Szebb napot! Mindjárt idealszok a monitor elé!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Monácska drága!
Te korán reggel ennyire intézkedős vagy??? Hogy csinálod?
Én annyira le vagyok lassulva, tompulva agyilag, hogy gyakorlatilag egész nap nem csinálok semmit. Csak sétálhatnékom van! Egész nap tudnám róni az utcákat! De ahhoz pedig túl hideg van. Brrrrr....

Dimet!
Van olyan, hogy az ember lánya édességet kíván.
Én most az elmúlt napokban fogytam 1kilót. Vagyis inkább azt mondanám, hogy két hete nem gyarapodtam semmit. Megállt a mérleg + 12 kg-nál. :roll: Azt hiszem a sok sétával nem marad annyira bennem a víz és az elmúlt napokban az étvágyam sem penge!

Kir!
Annyira szeretem amikor írsz! :D
Hallod, ti nagyon későn vacsoráztok!! :lol: :lol: Ejnye-bejnye! Irgumm-burgumm! :lol:
Szerintem én is túlhordom! :roll:

Bettica!
Nekem is volt nemrég egy időszakom, hogy fostam a gátmetszéstől, hogy az milyen rossz dolog! Meg minek, ha anélkül is lehetne? De mivel itten kéremszépen nincs gátvédelem, masszázs, meg hasonlók ... :roll: , hát nem ábrándozok. Egyszerűen elfogadom, hogy ez van! :wink: Ilyenkor csak az a fontos, hogy az a csinálja profin csinálja és jól varrja össze! ennyi!
Én nem hiszem, hogy ettől a szexuális élet később zavart szenvedne... :roll: Szerintem nem ettől függ! Bár nincs tapasztalatom! :lol: :lol:

Lányok, én tényleg kifutok a világból! :roll:

Már unok panaszkodni, mert csak az én nyavalygásaimmal van tele a topik!

Egész éjszaka tökéletesen müködött az orrom, sőt most is és csak kínlódtam az alvással. :cry: A doki azt mondta, hogy segítsek rá alkohollal. Megtettem. azzal kialudtam a 90 perces alvási periódusom, aztán felébredtem! :shock:
Csak hát ezt sem lehet, hogy alkohollal alszunk el, mert tökéletes méhizomlazító! Nekem meg nem erre van szükségem! :lol: :lol:

Most is érzem, hogy aludnom kellene, de nem tudok! Besz.rok, komolyan.

Lehet, hogy egyszer a Fókusz, vagy a Napló közvetíteni fog egy nagypocakos, narancssárga paplanba burkolt, csapzott fejü, kialvatlan nőszemélyt! Bár az is lehet, hogy rendkívüli hírekbe kerülök be és megszakítják az éppen aktuális adást! :roll:

De legalább akkor befognak, bedugnak egy pszihiátriára és kitalálják az okos dokikák, hogy mi az a vénás altató, ami a babára nem ártalmas és altatnak! :roll:

Hát ennyit Kavicsról

38+1
Vendég

Monee, Kavicska!

Vegyetek a vállatokra egy nemzetközi szállítmányozási cég ügyintézését, és olyan energikusak lesztek, hogy ihaj!!! :lol: :lol: Nem panaszkodom! Kicsit élvezem, így kevésbé vagyok nyűgös, hogy nem mennek a napok......... Csak az esték ne lennének, nehezen alszom. :(

Ma Pest VPOP, Nagykáta APEH, Cegléd OEP, ez utóbbi ugyebár már saját intézni való, a tb kártyámat kell kicseréltetni az új nevemre!

Aztán, ha esetleg délután még belefér, akkor idehaza a gyerekkel személyi és az ház.anyak.kivonat másolata Nórinak, illetve a kórháznak!

Kavicska! Ötletem nulla, hogy mit tehetnél, hogy a hanguléatod jobb legyen!!!!! De ölellek, ha ez segít!!!

Gátmetszősök!!!!! Ákossal volt gátmetszésem. Meg sem éreztem, a varrást sajnos annál jobban, az kellemetlen volt nagyon! :( Viszont utána hamar gyógyultam, persze ez Monee neked nem nagy vigasz gondolom! A házaséletem nem lett rosszabb, legalábbis a gátmetszést észre sem vettük sem mostanában, sem ezelőtt! 14 éve volt! Jelenleg rábíztam a szülésznőmre! Ha kell, vágjanak, de ha tágulok, hagyjanak! Bízom benne és Mésziben! Aztán majd beszámolok rendben????

És most tényleg páááááááááááááááá
Vendég

Rambóka!

Újabb privi ment (ez már a második).
Teljesen kihullik a hajam! :evil:

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Minden reggel úgy nézek fel ide, hogy hátha... De látom, egyben vagytok még, Kavicska, Monácska!

Kavicska, remélem, nem tart már sokáig ez az állapot! Fájásocskák?! túlhordani tutti nem fogod :wink:

Monácska, nem lesz semmi a mai napod! Azért vigyázz magatokra!!!

Kincsecske, és ez még lesz rosszabb is! :wink: Majd ha beakasztja a borfáid közé a lábikóját... :)

Lafim, itt is - Hunor gyönyörűséges kis tündér!!!

Kandika, ha Dorka elaludt délben, írok!!!

Apa csinált rólam pocifotót! nem bírtam ki 14-éig...
Kép

Kép

Kép
anyoooka

borfáid = bordáid...

Kép

Kép
anyoooka

Anyoka!
Nagyon csinos vagy!!! És látszik ott már valami! :D
De tényleg, hihetetlenül csinos vagy!

És a háttérben a banánok! :roll: Nyam-nyam! Le kell mennem banánért.

Ráálltam mérlegre. 1,5 kg-t fogytam 1 hét alatt! Be vagyok tojva miatta. :roll:
Pedig higgyétek el az uram tegnap is rendesen megetetett.
Vendég

No, akkor egy frissített kismama lista!

30 hetesek:
Kavics: 38+1
Monácska: 37+1
Kincsecske: 32+2

20-on hetesek:
Gina lány: 27+5
Bettica: 26+0

10-en hetesek:
Monee: 13+0
Anyoka: 11+2
Luca 68: 10+6

"Friss" kismamik:
Csillagfény: 7+4
Norka: 7+1
Vendég

Mona!

Nem vagy semmi! :D
És mikor lesz a beígért nyugi? Vagy egyszercask majd valahová nem fogsz odaérni, mert megszületett Nóri...

Rambóka!

Némi kiakadás után sikerült elintézni a kombinált tesztet. Pénteken megcsinálják. Bocsi a dühöngős privikért.

Anyoooo!

Szép a pocikád! Nekem szerintem még nincs ekkora, de úgy látom hogy az eddig összecsippenthető háj eltűnt róla és csak a Baba lak maradt a púp alatt.

Kavicska!

Passszzz... Ez a mi sorsunk a végére. Nem alszunk, szenvedük, tényleg terhes lesz az állapot, de az a lényeg hogy a babó jól érzi bent magát.
Sétálj sokat ha az jó, nagykabát újra elő és irány a friss levegő.

Csajok!

Én teljesen bőgős lettem. Sosem voltam és most meg tök fura hogy minden szaron el tudok érzékenyülni. Tegnap egész este bőgtem egy olyan problémán amit nem tudok megoldani, plusz még ma is egy kicsit.
Álmos vagyok, ki vagyok kattanva. :roll: :(

Monee

Monee

monee85

Lányok!

A szülésről jut eszembe!

Én vasárnap szavazni akarok! :roll: Most akkor hogyan lehet a dolgokat időzíteni?! :lol: :lol:
Vendég

Vendég

Monee!

Basszus! Azért ezt nem igazán értem, h. a megyeis dokik ezt miért nem reklámozzák? :evil:
Még, jó, h. időben eszembe jutott!
Lehet, h. nem fogják hagyni, h. hozott UH-ra hivatkozz, hanem még amiatt is sorba kell állnod! Kérdezz rá mindenképpen!
Ha UH-ra is menni kell, akkor reggel korán állj sorba az UH-on, mert a vérvételt csak utána fogják megcsinálni. Fontos, h. a laborkérő papíron a pontos terhességi kor legyen, mert a szérummarkerek eredményeit ahhoz viszonyítják!
És vigyél 3 napi hidegélelmet! :evil:

Kavics!

Elképzeltem, amint két tolófájás közt meghozzák a mozgóurnát és te közlöd a dokival, h. "Egy pillanat, csak leszavazok!". :lol: :lol: :lol:

Kitartás, már nincs sok hátra!
Szerintem csak a víz megy ki belőled, talán ha már leszállt a méhed, és nem nyomja annyira a vénákat.

Anyóó!

Csini poci! :D :D :D
(Énisénisénis!!!!!)

Lafi!

A mosolygós képen kiköpött anyja a csöppöd! :D

Kandika!

Végképp feladtátok? Sajnálom! :( :( :(
De hátha pont ez kell! Vannak ám csodák! :wink:

Rólunk:
Ma szétdühöngtem az agyamat! A ded tegnap elkezdett köhécselni, nem lázas, élénk, szétkapta a lakást, de gondoltam megmutatom dokinéninek. Tegnap felhívtam, mondta, menjek tanácsadás végére. Inkább nem mentem, mert nem szerettem volna az egészséges babákat megfertőzni, hanem kértem időpontot, ma rendelés elejére, h. azért mi se szedjünk össze másoktól semmit.
Basszus, hiába voltam ott időre, két gyógyszerügynök miatt 3/4 órát kellett várni! Közben befutott egy anyuka két gyerekkel, és egyből odaadta a gyerekei játékát az enyémnek, de csak utána közölte, h. taknyosak a kölykök! Akkor persze már nem lehetett elvenni a dedtől a játékokat hiszti nélkül. Úgyhogy csak remélni tudom, h. a gyerek nem szedett össze vmi komolyabbat a köhögése mellé!
De basszus a gyógyszerügynökök miért nem rendelés végére jönnek? Volt szülő, aki fogta magát és a kislányát és elment, mert dolgozni kellett mennie és telefonon rászólt a főnöke, h. merre jár! :evil:
Egyáltalán minek vannak a gyógyszerügynökök? Az internet világában? Köldjön interneten reklámot a cég v. ha máshogy nem postán!
Úgyis vannak kötelező továbbképzések, reklámozzanak ott!
De ne tartsák fel a rendelést! :evil: :evil: :evil:

rambóka

Kavics!

A belinkelt cikken nem is tudom, h. röhögjek v. sírjak!
Ezek normálisak? :shock:
De most komolyan!
Nem akarok senkit sem megbántani, de ennyi halandzsát egy rakáson már régen olvastam.
Persze tiszta sor, h. vannak dolgok, amiben változtatni kéne ahhoz, h. a szülő nők ideális körülmények közt szülhessenek.
Abban is van igazság, h. a terhesgondozásba be kéne illeszteni egy lelki rákészülést elősegítő oktatást v. inkább pszichés tanácsadást.
Az is igaz, h. a gyermekágy és a szoptatás során több segítségre lenne szükség.
De úgy érzem a tehénitató vályúban való fürdetés és az erdő mélyén szülés talán mégsem az, amire manapság szükségünk van.
És már megint mint legborzasztóbb dolgot állítja be a császármetszést, pedig indokolt esetben igenis életet menthet és nem kéne a kismamákat azzal hülyíteni, h. őmiattuk van a dolog, mert nem úgy állnak a babájukhoz, mint kellene.
Meg az a szöveg, h. az anya lelki hozzáállása miatt tekeredik rá a köldökzsinór a baba nyakára, meg az anya "figyelmetlensége" térben nem ott levése miatt lesz méhen kívüli terhes? Na neee! :evil:

Annyit szeretnék hozzáfűzni, h. amikor annó a gyerek elkezdte a kérődzést, akkor az egyetlen cikk, amit találtam, azt vágta a fejemhez, h. ezt azok a gyerekek csinálják, akiket érzelmileg elhanyagolnak, nem szeretnek.
Hát talán ennél nagyobb fájdalom nincs is, mint ezzel a váddal élni! :cry:
Napokig nem tudtam aludni, ezen rágódtam folyamatosan. Hogy hogyan szeressem ennél jobban, mit kéne csinálnom, h. érezze, h. szeretem.
Aztán találtam egy cikket, ami arról szólt, h. reflux esetén egyes babák rájönnek, h. fel tudják játszani az ételt a nyelvükkel, és vmi miatt ez szokássá válhat. Ja! Hogy reflux? Így már érthető (apámnak is, nekem is refluxunk van)!
Rossz szokás? Akkor ki kell találni, h. hogyan szoktassuk le róla.
Kapott Sinlacot sűrítőtápnak és pár hét alatt abba is hagyta a dolgot. Csak az én lelki sebeim nem hegedtek be ilyen gyorsan! :(

Csak azért mondtam el ezt, mert ezek az emberek, akik ilyen cikkeket írnak, azt nem gondolják végig, h. mit fognak érezni azok a kismamák, akiknek nem adatik meg a békés, befelé fordulós, meghitt szülés. Nem elég, h. ott lesz a környezet felől jövő hibás elvárás következtében az önvád, h. nem eléggé nő, mert nem volt képes normál úton szülni, de ezek még azt is a nyakába varrnák, h. ő a hibás abban, h. császárral kellett szülnie, mert tudatalatt nem akarja a gyerekét v. éppen el akarta abortálni?????? :evil: :evil: :evil:
Ez akkora baromság, már bocs! :evil:
Bárkinél közbejöhet bármi a szülés során, amire senki sem számít. Még ő is, ott az erdőben beledögölhetett volna egy túlméretes baba megszülésébe, v. egy placenta previába, akármilyen alaposan felkészült volna spirituálisan! Bár tudom nem lett volna placenta previája, mert azt is kiküszöbölte volna spirituálisan! :twisted:
A jó édes anyukáját az ilyen elvakult, csőlátású, másokat hülyítő népeknek! Az ilyen tényleg szüljön inkább erdőben és egyen gyökeret! :evil: :evil: :evil:

Bocs! :oops:

rambóka

Halihó!

Ma voltam nődokinál. :evil: :evil: Legalább a rákszűrés megvan erre az évre 300 pénzből. Okosabb nem lettem. Kérdi tőlem miért jöttem. mondom rákszűrés, meg már az 54. napon vagyok, mensi sehol, fáj a hasam 2-3 naponta lassan 3.hete megjövősen, tökre terhes tüneteim vannak. Töltögeti ki a papírt a rákszűréshez majd felnéz rám, hogy mivel védekezek, há mondom semmivel és január 12.én volt utoljára mensim.Kb ígynézett rám: :shock: :?: Annyit se kérdezettt, hogy tesztet nem csinált, vagy valami hogy esetleg akkor adok rá beutit vagy progira, hcgre hogy volt e peteérésem vagy sem, tehes vagyok e vagy sem :evil:
Elvittem neki a T-től kapott leleteimet, megnézegette és mikor kérdeztem hogy miért fáj a hasam lassan 3.hete 2-3 naponta mensisen és miért nem jön meg, csak annyi volt a válasza, hogy hát mert PCO szindrómás. Ja, és hogy tudom e hogy van egy kis folyásom, amire lehet majd (mi az hogy majd???) ad gyogyit.Há mondom, köszi ezeket eddig is tudtam, sőt utóbbi engem is zavar. Én kis naív gondoltam majd elküld megint hüvelyi uhura ahogy szokott, (merthogy állítólag az emeleten jobb a felbontása a gépnek) hogy megnézzük a cisztákat meg a nyálkahártya méretét. De nem. Csinált egy alhasi sima uh-t a rendelőben lévő szerintem elég elavult gépen (nem mintha a fenti jobb lenne vagy nem ért hozzá a 2uhus doki) oszt annyi. :shock: :shock: Hinnye mondom is a férjemnek hogy milyen király hogy 11:10re volt időpontom, sorra kerültem 12re oszt annyit tudtam meg mint amit eddig is. Há mondom ezért érdemes volt időpontot kérni aztán eljönni és bennt lenni kb 5 percet se mivel 12ig tartott a rendelés és még volt utánam egy nőci. Na jó, a cicim is megvizsgálta és még meg is kérdezte hogy volt e a családban mellrák meg ilyenek. Éés kaptam beutalót progira éljeeeeeeeen!!!!De csak mert kértem.
Szóval dühömben felhívtam az MM-t és kértem időpontot egy hüvelyi uhura konzultációval együtt. 19.-én mehetek Arnoldhoz 16:25re és végre rendesen megnéznek ott bennt és elmondják mi van. Nem kell mondjam mit érzek most...........

Bocsi, nem akartam senki untatni csak nagyon elkeseredtem és kiborultam má megint ettől az egésztől. És kijött magától. :oops: :oops:

Ja és hab a tortán, hogy Férjemnek a bal térdében találtak egy 10x10x20as baker cysta kezdeményt és valami porckopása is van nem is kicsi. Szegény jó hogy emnyire fáj a térde, és bele sem merek gondolni, hogy milyen frankón terhelte a volt munkahelyén a sok 180-200kgos dolgok cipelésével........

hajni...
Budaörs

Ja és a júlus óta leadott 9kgra T-vel ellentétben azt mondta, hogy kevés. :cry: :evil:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Hajni!

Gyanús vagy nekem! Mióta szedsz metet? És mik a tünetek? :D
ezoterike

Ja, bocsi, már látom, mióta :oops:
Hát, akár terhes is lehetsz, nekem met kezdése után 2v.3. hónapban összejött.
ezoterike

Szia ezoterike!

Metet 2006.július 26 óta szedek, azóta emeltük az adagot 1000-850-1000re. Mellé van egy kis pm alulműködésem, ami októberben derült ki, arra is szedek gyogyit.
Tünetek, hmmmmmmmm: hirtelen rosszullétek a nap bármely szakában, ami általában émelygés,hányinger, szédülés. Cicijeim férj szerint luficicik és néha annyira de annyira feszítenek hogy ihaj, komolyan néha úgy érzem magam mintha két nagy sárgadinnyét tettem volna oda :lol: ja és estére eléggé létszanak az ereim is ott. Nameghát ez a mensiszerű fájdogálás, ami nem tart sokáig de mindig úgy érzem hogy éljen megjön. Hát meg ez a folyás nem tom mi a franc.... olyan krémes izés. Hőm egy nagy kaki, nem mutat semmit...... Pont ma akartam venni higanyos lázmérőt és közölték velem hogy aztat már nem lehet kapni és eladni csak digit. :(
Szóval tünetek ide vagy oda, nem adok én má rájuk.... Sokan mondják bebeszélem, jó oké vannak amiket be lehet beszélni de a cicis és a mensis megjövős dolgok??????
Nh, mindegy is. Arra jutottam, hogy 19.e még 2 hét ,addig nem zedek norcolutot, hogy lássuk mi folyik odabennt.
Lehet felelőtlen vagyok hogy megint eddig húzom a ciklus végét, de most így érzem hogy ezt meg kell nézetnem hozzáértő dokkerrral végre. Ja és lehet holnap elmegyek progimérésre is.

hajni...
Budaörs

Ja, bocsi, 2007. és nem 2006. :)

hajni...
Budaörs

Kavicska

Egy március 6.-i baba??? :wink: Nagyon izgi :lol: :lol: :lol:
Drukkolok Nektek nagyon!!!!
Vendég

sziasztok

Kavicska:szülés előtt sokan fogynak :D

Anyóka:szép pocika :D

nálunk:tegnap kiderült,hogy Levinek tüdőgyulladása van,nem pedig hörghurutja :cry:
Voltam ma a kórházban,mert veszett nehezen ment az ülés+a járás is csak pingvinesen.Féltem,hogy begyulladt,de hála nem.Kiderült hogy nagyon bevágtak a varratok és hiába volt felszívódó kiszedte a doki.Most sokkal jobbnak tünik.
Tomi egy áldott jó baba! :D Remélem így is marad.Igaz üvegből eszi az anyatejet,mert cicizés az nagyon hosszúra nyúlik.40-50perc és volt már 1,5 óra is,mert mindig elalszik.Így üvegből meg 15-20 perc alatt letudjuk a dolgot,amit főleg ugye éjszaka tudunk értékelni.Kicsit lelkiismeret furdalásom van,hogy nem a ciciből eszik mindig,de persze :oops: kényelmesebb :oops: .

Kép

Kép
lecso

[quote="ella2"]K írta:ella2avicska

Egy március 6.-i baba??? :wink: Nagyon izgi :lol: :lol: :lol:
Drukkolok Nektek nagyon!!!!

Gabika drága!
Nem hiszem, hogy itt történés lenne. Nem úgy fest a dolog! :roll:
Holnap NST, doki! Majd látjuk mit mond! :wink:

Megyek tekeregni!
Nem bírok itthon ülni!

Biztos nem szülök, mert ahelyett, hogy befele fordulnék, nem bírok a házban meglenni, állandóan mehetnékem van! :roll:
Vendég

Rambóka!
Pont bicskanyitásnak tettem fel ezt a cikket! :lol:
Én kb. csak 60 %ban olvastam át, de hasonlóan reagáltam mint te! :lol: :lol:

Rambóka, Lecso!
Én azt remélem, hogy csak víz. Ugyanis a rengeteg sétától a bokáim teljesen lelohadtak. Megszünt szép szexinek lenni! :lol: :lol: Megint: inas, eres, csontos az egész lábfejem! :lol:

elviharzottam!
Vendég

Kavicska

Tegnap reggel tudtam utoljára benézni,azóta már elment a nyákdugód is,,,szóval haladsz elég rendessen :wink: ...sztem ezen a héten tuti babázól már!

Ha van kedved gyere át hozzánk,,,séta gyanánt?? :)

na pussz
Vendég

Rambóka:
leszarni, ez a p...csillag... nem fix.

Itt van né:
http://asztroanya.uw.hu/

Én azt bírtam nagyon, hogy amikor azon szenvedtem, h elvesztettem egy terhességet, akkor olyanokat olvastam a neten, h biztos nem is akar igazán gyermeket aki elveszti, azért veszti el. Meg, h ha midnen terhességből gyermek születe, akkor túlnépesedne a Föld...

Vannak fasza elméletek...

Na és a másik: ha nem kórházban szülök, akkor valszeg már nem lennék az elők sorában... a placenta ügy miatt. Na, miért nem vált le a placentám? Mert a hold aznap úgy állt vagy mi a szar?

S nagymamám: 8szor szült. A legelső fia meghalt pár óra múlva. Aztán a többivel nem volt baj. Feri bátyám Budapesten született, már háború volt. Nagymamá, egyedül volt otthon és semmi sem volt előkészítve, hiszen még csak alig töltötte a 7. hónapot. Olyan gyorsan szült, h csak azután tudott segítséget kérni, mikor a gyermek kinn volt. AKkor jött a mentő s gyermekestől bevitte a kórházba. (Kocsi utca 7 szám, itt laktak a nagyszüleim). De aztán nagyapámat elvitték a háborúba s nagyanyám hazajött. Ha nincsen háború, akkor most lehet én is bp-i lennék :))

Na. Aztán a második (vagyis már harmadik) fia otthon született, firtosmartonosban, ahonnan a legközelebbi kórház most is 18 km-re van, székelykeresztúron. Pista bátyám a pincében született, mert háború volt.

A töbiek is otthon születtek, de legalább nem volt háború.

Na, otthonszülés rulez... azért nem lennék a helyiben...

Mindenesetre ez a... az illető, na, ne beszéljek csúnyán a topicban, igaz? Nem fix és kész. Biztosan azt képzeli, h rajta kívül midnenki marha.
http://asztroanya.uw.hu/

Na, majd még mesélek, de nem most, most rohanok...

Ma egész nap nem tudtam kivinni a gyermeket, olyan idő van :(

Kép
k.ir

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?