Új privát üzeneted érkezett!

Pedig olyan aranyos az alvós baba rajta :) .

Mikor mész magánrendelésre? Mikor ad át a HS.? Levi olyan ügyesen táncol már :D , ma is bugiztunk :lol: .

Kép
Kép
Kép

Nst
vikike_

Na mi meg vacsizunk, jó fürcsit.

Szép álmokat mindenkinek, ma már szerintem nem jövök.

Kép
Kép
Kép

Nst
vikike_

Édi lehet, ahogy táncol Levike. Mi rákérdeztünk és megmondta, hogy mennyi a szülés.
Vendég

Nemsokára mi is fürdünk, és majd fél 10-kor jár le a 3 óra. Kicsit túlaludta magát a drága, de remélem elszik evés után.
Vendég

Én még vagyok. Már nem jön senki? Magammal nem beszélgetek, akkor majd holnap folytatjuk. Bár jön anyu délután, de azért megpróbálok jönni.
Vendég

Vikike, akkor nyugodtan hagyd az alvósat is. :) majd csak rendeződnek azok a vonalzók :)

Chrissy, akkor én nem kérdezek rá, kíváncsi vagyok mondja-e. Ha nem akkor meg eldönthetem hogy mennyit adjak. Nem sajnálom a pénzt, (akkor is nála szülök ha megmondja) de jobb szeretném én eldönteni hogy mennyit adjak. Ha már eccer hálapénz...

madiani

Hát Ani, igazad van. Lehet jobb lett volna nem rákérdezni. Most már mindegy. Amúgy tegnap este mikor vártam haza apát, gondoltam rád sokat, hogy épségbe hazaértél-e, és az úton is minden ok volt-e.
Vendég

Puszi és jó éjszakát, babás álmokat mindenkinek!!!
Vendég

Vikike!Igen az Interspárban voltunk,kettecskén Martinkával.Apa dolgozik.Csak nem ti is??

Jó éjt!!
Vendég

[quote="madiani"]Kép

Ani, én Dr. Blaskó Ervinnél szültem, és a szülésznő Horváth Anikó volt, ha gondolod beírhatod a táblázatba. Ja és jövő hétfőn 6 hetes csipőficam kontroll Kata babának, én pedig most pénteken megyek nődokihoz, megkuksizza sebeimet... Hála égnek már nem fájnak... Ki is kérdezte a szülés utáni szexet? ... :oops:

Kata, én már nem fejek, kb. két hete, ill. néha esténként, hogy mennyi marad (kb. 20-40 ml). Elvileg már beállt arra a mennyiségre, ami Kata babának elég. Legalábbis remélem... Nem sír, éjszaka sokat alszik, úgyhogy elégnek kell lennie. Eleinte jó fejni, mert amikor bedurran, meg általában reggelre nagyon megtelt, akkor megkönnyebbülés volt, meg jó kis tejcsit el lehet tenni mélyhűtőbe inségesebb időkre... Bár én már elhasználtam, mert tök parás voltam, hogy nem elég, de nem kellett volna.

Jah, mindenkinek üdv, annyit kellett visszaolvasnom, hogy azt se tudom hol áll a fejem...

Ma milye szutyok idő volt... Azért apa levitte Katát egy órára sétizni, én meg szundikáltam... Kata még mindig nyügi napközben, alig alszik, viszont reggel akkora vigyorral ébredt, nem is hittem el, akkorát nevettem rajta én is...Drága Bogár volt!

Zs

KépKép
fzsuzso80

nah ezt a táblázatot nem tudom miért csatoltam... :)

KépKép
fzsuzso80

Jó reggelt! :D
Tegnap jó sokat írtatok még! :D
Nem tudtam már jönni,mert itt volt a barátnőm,vasárnap meghalt az anyukája :cry: ,és jó sokat beszélgettünk!
Pénteken lesz a temetés,majd megyünk Atival!
Ja,azért késöbb adtam be Bencusnak egy fél kupot,mert 37.2 hőemelkedése volt!
De nagyon jo kedve volt már este! :D
Ani!
Vigyázz magatokra!Pihenj,és igyál sokat! :lol:
Ja,nekem beírhatod a tábliba,hogy szülésznő Bódás Szilvia!
Ja,én képzeljétek,szoktam Vele mail-ezni,meg Bencusról is küldök mindíg képeket Neki! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Jobb reggelt!

Olyan álmos vagyok, alig látok ki a fejemből. :? Apa elindult dolgozni, ilyenkor késő éjszakában fejezzük be a pakolást, reggel meg korán szól az a szemétláda kakukk. :(

Chrissyy
Nem merek nyilatkozni, hogy meddig melózok még. :?
Ahonnan csak tudok, jelentkezni fogok. Remélem, nem vették észre, hogy tegnap más netjén garázdálkodtunk. :lol:

Bessy
Apa is ettől tart, hogy a mélynövésemhez képes elég nagy babóka lesz. Nagyon jól tartom. :D
Sajnálom apát, jobban van már a dereka?

Andesz
Bencus nem lett lázas?

Vicuska
Sajnálom, hogy nem jött össze a kinemicsoda. Majd a következő. :D
Tökös csaj vagy, hogy fizetés nélkül leléptél. Meg is érdemli! :D

Alexa
Hű, jó drága volt az a semmi. :shock: Mi is gondolkodtunk, hogy miként illant el a hétvégén 60 rugó. :shock: :shock: :shock: Aztán rájöttünk, hogy 2 tankolás volt, az ügyvéd tolla is jó vastagon fogott. 40et hagytunk nála. :?
Még jó, hogy tegnap befutott a fizum. :lol:

Ani
A kismamicsomagot már én is a magamévá tettem. Abban kék cumi van. :D A csaj, aki kiadta, rettentő tapló volt. :?

Vikike
A vonalzóid még mindig kicsit kuszák. De az a pár nap nem oszt, nem szoroz. :lol:

Zsuzsó
Apa jó hatással volt Kata babára. :)
Vendég

Sziastok!
na megvolt az utolsó védőnőzésem :) jövő csütörtökön 11-re megyek nst-re :lol: :lol: lécci mondjátok, hogy meglesz az első nst-m! :D A vérnyomásom picit magasabb a normálisnál, 136/82. A pisim, és Kisati szívhangja jó, 10-11 kilónál vagyok. Ma délután még szülésfelkészítő, holnap doki...Anikó szerint fel leszek szabadítva (mármint a szobafogság és a szexmentes időszak végetért :D ) Ja meg toxoplazmám sincs. :)
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!

Hú én is nagyon álmos vagyok. Majdnem kis is fordultam egy kocsi elé, szerncsére időbe észrevettem (na meg a kollégám is szólt) és satufék. Kicsiszivem jól el kezdett dobogni, Roni is el kezdet fészkalódni. Biztos érezte. Pedig (állítólag) jó sofőr vagyok. :oops:
Ez a nap már nem túl jól kezdődik. Lehet suliba nem is megyek. Inkább sogornőmékhez nézünk átt, ma van Roni unokatestvérének a szülinapja. :) Apácskámnak nagyon jó kedve volt reggel, én meg mint akit agyonvertek. Meg kéne lepnem valamivel, ma van a 3. (hivatalos) házassági évfordulónk.

Zsu, örülök hogy nem fájnak a sebek. Javítottam a táblit is.

Andesz, nagyon sajnálom a barátnődet. Bennem is egy világ dölne össze ha elveszteném valamelyik szülőmet. Jó hogy, jó barátnője vagy és segítesz neki. Nagyon sokat számít.

Vikikém (az én legeslegjobb barátnőm) is felajánlotta hogy ha apácskám úgy dönt hogy mégse jön szülni velem akkor ő szívesen ott lesz. Tegnap meginterjuvoltam a családot: Anycám kategórikusan kijelentette hogy ő biza nem tudja azt végignézni hogy szenvedek, rá ne számítsak. Viszont Gáborom, még mindig nem ellenkezik. Majd meglátjuk mit mond ha látta a szülőszobát (jövőhéten nézzük meg). Másra nem is gondoltam, Apcám biztos nem (valahogy nem tudom elképzelni), Nagyanyám úgyszintén. Gáborom családja meg valahogy....hát tudjátok azért mégis csak intim dolog ez. Vikike elött nem vagyok szégyenlős :D

Andesz, Örülök hogy Bencus estére el is felejtete azt a fránya szurit. :)

Szilvi, velem nagyon rendes volt az eladó srác, bár nem sokat beszélt, bunkónak abszolult nem mondható. Az a legfontosabb hogy vigyázz Titababára, ha emiatt nem tudsz dolgozni hát akkor ez van. Nekünk hiányoznál nagyon. Garázdálkodj nyugodtan más netén, ha volt olyan hülye hogy nem védte le. :)

madiani

Szia Ani!
Miért írod hogy a hivatalos?
Papír szerint ma 3 éve vagytok házasok? :D
Akkor tényleg lepd meg apát! :wink:
Még jó hogy nem történt baj reggel!
Gondolom hogy megijedtél! :?
Úgy gondolom erre valók a barátnők,Ő is együtt sírt Velem,mikor apu meghalt! :cry:
Márti!
Azért óvatossan azzal a szexel!!!! :oops:
Még azért jó lenne KisAtinak 2 hétig benntmaradni! :roll:
Bencének annyira jó kedve van ma reggel,egyfolytában gügyög,meg nevetgél,még szopi közben is! :lol: :lol:
Imádom!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz :)
Hivatalosan: 2005. március 5.-én volt a polgárink és
Nem hivatalosan: 2007. augusztus 11.-én a lagzink, de ott nem volt se anyakönyvezető se pap, csak egy jó barát aki mondott egy megható beszédet.

madiani

Márti
Szerintem nem vészes a vérnyomásod.
Jó sűrű programod lesz. :)
Nekem délután bankba kell eltépnem. :?

Ani
Csak óvatosan a közlekedéssel. Én "csak" a falat pöcköltem meg 1 kicsit. Azt gondoltam, kis naiv gyerek, hogy még van 1 kicsi hely. Hát nem volt. :? Elemérnek nem lett semmi baja se.
A behajtási engedélyem nem tudom merre tettük... :?
Amikor beváltottam a papírt, akkor egy fiatal csajszi volt. Levágta a pultra, még jó, hogy nem mondta, nesze vazze. Bocsika, de nem akartam se mobiltelót, de fényképezőt venni. Valszeg ha veszek is, nem ott.
Más netjét meg addig bitorlom, ameddig lehet. :D
Boldog 3. házassági évfordulót!!!
Vendég

Márti, ki fogod bírni NST-ig. :) Nehezen bírod a szeximentes időszakot? Érdekes én jól megvagyok nélküle (pedig el se tiltottak), valahogy nem jön most be. Az elején még oksi volt, de most valahogy nem esik jól. Érdekes, mintha apácska érezné és nem is kérlel. :oops: :roll:
Örülök a jó eredményeidnek. :)

Vicuska? Merre vagy? Hogy vagy ma?

madiani

Sziasztok!
Mindenkinek szép jó reggelt!

ani:Köszi hogy beírtál a táblázatba!
Az adatok amik kellenek:kor 29, 10.24. gyerek:nincs, szülési idö:06.27., drukk:03.10. védőnő, 03.26.UH
nibcsike

Szia Nibcsi!
Látom visszaigazoltál, féltem hogy nem fogod tudni ki vagyok. :)

A táblit du. javítani fogom....

madiani

Lányok!
Bocsika,van 2 kép Bencéről,amit nem tudok nem feltenni :oops: !
Meg rakok egy képet,anyucim foltvarrásos faliképéről! :D :oops:

KépKép
KépKép
andesz78

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Ani, nekem (nekünk) nagyon hiányzik, de Érte bármit. Ha belegondolok, anyukám velem végigfeküdte az egész terhességet, szerintem ez nem ügy ha igazán szereted a picit. Nekem az elején volt olyan h nem igazán volt kedvem, energiám, kb a 2. harmad elejétől, de hamar elmúlt a fáradtsággal együtt. :) Na meglátjuk mit mond Svarci! Amúgy a párod tuti megérti ezt, nincs pasi aki ilyenkor haragudna a terhes "nőjére" :D
Vendég

Andesz, de tök jó ez a falvédő!!
Vendég

Márti, nagyon örülök hogy ezt írtad. Féltem hogy csak én vagyok egy ufo. Apácskán nem érzem hogy bántaná ez (pedig nagyon szeret ám szexizni :) ) Nagyon félt minket.

Andesz, imádnivaló a kis Bence. Pussz-pussz neki :), tök ügyi anycád.

madiani

Ani, köszi, hogy bejelöltél az iwiw-en kitaláltam ki vagy!

Andesz, nagyon tetszik nekem is a falvédő, tök jó!

Kép
nibcsike

Nibcsike!
Jelölj már be engem is!
Tegnap küldtem Neked privit! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Szex: én a végén már annyira kívántam, hogy konkrétan kergettem apát... :oops: Aztán persze fostunk, hogy lesz tőle valami gáz... Viszont gyanítom, hogy Kata érkezését hozzásegítettük egy kis szexxel... :oops: Ugye nem vagyunk gonoszak? De én már annyira kínlódtam... Tudjátok, meginduláshoz a szexet ajánlják... :D

Katácska még mindig nagyon nyügi napközben, bár van, hogy mosolyogva ébred... Nem értem, arra gondolok, hogy nem vagyok neki elég jó anyuka... :cry: De akkor meg nem mosolyogna, és nem aludna 7 és fél órát éjszaka...

Most picit bealudt és várjuk védőnénit! Valakinek még Gödri Eszter a védőnője? Hogy vagytok megelégedve, ha igen?

Pusz, Zs és K

Ui: foltvarrás+falvédő szuper!!!

KépKép
fzsuzso80

Sziasztok!

Mindjárt meglesem hogy ki van itt, addig is gondoltam beköszönök.
6 hetes kismama (második babuci)

Üdv: Tündi
trundike

Szia Tündi!
valamelyik előző lapon, talán 2-vel ezelőtt találsz egy összefoglaló táblázatot rólunk! :) Örülök, hogy ilyen gyorsan írtál :wink:
Vendég

Szia Tündi!

Üdv. köztünk, nem lesz eccerű dolgod, sokan vagyunk :wink: Viszont érdemes mert nagyon jó kis csapt alakult itt ki.

madiani

Ani :) nem ismerjük, csak az előbb kaptam egy értesítőt, hogy a noivonal.hu-ra érkezett egy levelem Tünditől, ott nincs élet a fórumon így áthívtam ide :D

Tündi, a tábla az ezelőtti oldalon van, szép nagy :D
Vendég

Andesz, bocsi most néztem a privimet de nem kaptam töled privit! :cry: Valószinü valahol féluton elveszett! :cry: Irj és akkor betudlak jelölni!Vagy irjak én? :) Kép
nibcsike

Nibcsike, nekem se vagy meg :(
Vendég

Szia Tündi!Üdv!Én is pár napja vagyok ezen az oldalon!

Kép
nibcsike

Szerintetek nagyon gáz, hogy bealudtam a melóhelyen? Ráadásul a nagy fehérek előtt? :oops: :oops: :oops: :lol:

Ani
Nem vagy egyedül ezzel a "problémával". Nagyon megvagyok szex nélkül, ez korábban nem volt elmondható. :oops:

Andesz
Tetszik a vigyoris kép. :)
Szép a falvédő, anyud nagyon ügyi!

Zsuzsó
Miért ne lennél jó anya? Ez az össze-vissza idő megviseli.

Tündi
Szia! :)

Nibcsike
Jó a vonalzód. :)
Vendég

Sziasztok!

Andesz! Jó a falvédő! Hát a kis vigyorit meg kell zabálni. Martin is azt csinálja evés közbe, ha már megmozdulok, cicit kiköpi és vigyorog rám, mint a tejbetök, alig tudom neki visszaadni. Aztán huncutkodni is szokott, hogy cici a szájban, elvigyorogja magát és belebújva szopizik tovább.

Szex: Én elég jól bírtam még a vége felé is, csak hát néha kényelmetlen volt, de apa meg megértő. A poén, hogy szülés előtt egy nappal még együtt voltunk, pedig nem is tudtuk, hogy másnap már szülők leszünk. És mikor este megszültünk, nevetve mondtuk, hogy így könnyebb kivárni a 6 hetet.

Zsu: Néha Martin is nyűgi napközben, de inkább este felé. Nem vagy rossz anyuka, ilyenre ne is gondolj. Néha én is szoktam ilyet érezni, mert nálam sír, apánál meg rögtön elhallgat. Aztán poénból beszólok apának, hogy ha már nem szopik én visszamegyek dolgozni, ő meg itthon marad vele. Dehogy hagyom itthon, erre vártam már mióta, hogy babázhassak, pláne a 2006-os tragédia után. Nekik is vannak rosszabb napjaik, esetleg az időjárás is közrejátszik. Olyankor többet kell velük foglalkozni, lekötni a figyelmüket. Nekem is van, hogy szinte semmit nem tudok mellette csinálni, jóformán vég wc-re sem tudok elmenni, mert leteszem és rögtön sír.

Ani! Boldog 3.házassági évfordulót! Lepd meg vmivel apát.
Nekem is gondolkoznom kell, szombaton apa névnapja, na meg a mi napunk(nőnap). Júliusban nem elég, hogy lsz a házassági évfordulónk, még apának a 30.születésnapja is. Már régóta töröm a fejem, hogy mit vegyek vagy csináljak neki, de még nem jutottam dűlőre.

Márti! Csak nyugi, ki fogod bírni az első NST-ig. Én is csak 2-n voltam, és másnap szültem. :D
Vendég

Szia Tündi, üdv ebben a szupi kis csapatban. Mesélj magadról, kis családodról, meló, stb. Ja, és iwiw-en be tudunk téged is jelölni?
Vendég

Szilvi :) Mit szóltak a főnőkök? Jó lehetett.... én a helyükbe nem haragudnék.
De jó nem vagyok egyedül a problémámmal.

Chrissy, köszike.

Zsu, ne is gondolj ilyenre, jó anya vagy!

madiani

Nibcsike!
Most jövök rá,hogy Enikőnek küldtem a privit! :oops:
Neked meg írtam,hogy Te küldj privit! :oops: :lol:
Szia Tündi!
Üdv köztünk! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Kriszti, elképzeltem ahogy huncutkodik :D úgy várom én is! :D
Zsu, szerintem is elképzelhetetlen, hogy rossz anyuka legyél, hiszen imádod Őt, és Ő is Téged. Én pl mióta tudok magamról, hülye vagyok ha szar az idő (most is :? ), ez szinte mindenkinél így van, ne izgulj! :)
Amúgy a védőnőmet felhívta valaki amíg ott voltam, az volt a baja, hogy a babája nagyon keveset szopik és annyira rászokott arra, hogy egyszerre minimálisat kajál, hogy nem túlzás néha már óránként eszik, jó sokáig van cicin, alszik háromnegyed órát és újra üvölt, hogy éhes. Na ÍGY nem akarok járni... :shock: :?
Vendég

Ani
Nem szóltak semmit, remélem, nem horkoltam. :oops: :D

Jajjj, nem is mondtam... Ma már az új, csini kompressziós harisnyámban jöttem. vagy 15 percet szórakoztam, mire felhúztam. Annyira botrányos!!!!!!!!!
Lehet, hogy ezért ment el apa 2 és fél hétre dolgozni? :roll: :D
Vendég

Bakker!!!!!!!!! Ez nem lehet igaz!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?