Sziasztok!
Jó reggelt!
Hú én is nagyon álmos vagyok. Majdnem kis is fordultam egy kocsi elé, szerncsére időbe észrevettem (na meg a kollégám is szólt) és satufék. Kicsiszivem jól el kezdett dobogni, Roni is el kezdet fészkalódni. Biztos érezte. Pedig (állítólag) jó sofőr vagyok.
Ez a nap már nem túl jól kezdődik. Lehet suliba nem is megyek. Inkább sogornőmékhez nézünk átt, ma van Roni unokatestvérének a szülinapja.
Apácskámnak nagyon jó kedve volt reggel, én meg mint akit agyonvertek. Meg kéne lepnem valamivel, ma van a 3. (hivatalos) házassági évfordulónk.
Zsu, örülök hogy nem fájnak a sebek. Javítottam a táblit is.
Andesz, nagyon sajnálom a barátnődet. Bennem is egy világ dölne össze ha elveszteném valamelyik szülőmet. Jó hogy, jó barátnője vagy és segítesz neki. Nagyon sokat számít.
Vikikém (az én legeslegjobb barátnőm) is felajánlotta hogy ha apácskám úgy dönt hogy mégse jön szülni velem akkor ő szívesen ott lesz. Tegnap meginterjuvoltam a családot: Anycám kategórikusan kijelentette hogy ő biza nem tudja azt végignézni hogy szenvedek, rá ne számítsak. Viszont Gáborom, még mindig nem ellenkezik. Majd meglátjuk mit mond ha látta a szülőszobát (jövőhéten nézzük meg). Másra nem is gondoltam, Apcám biztos nem (valahogy nem tudom elképzelni), Nagyanyám úgyszintén. Gáborom családja meg valahogy....hát tudjátok azért mégis csak intim dolog ez. Vikike elött nem vagyok szégyenlős
Andesz, Örülök hogy Bencus estére el is felejtete azt a fránya szurit.
Szilvi, velem nagyon rendes volt az eladó srác, bár nem sokat beszélt, bunkónak abszolult nem mondható. Az a legfontosabb hogy vigyázz Titababára, ha emiatt nem tudsz dolgozni hát akkor ez van. Nekünk hiányoznál nagyon. Garázdálkodj nyugodtan más netén, ha volt olyan hülye hogy nem védte le.