Sziasztok!
Zsand
Légy üdvözölve
Mi is madaras utca
November óta lakunk itt. Januárban kezdtük az ovit a Fácán közi oviban, nem mondom, hogy hűdecsúcs, de összehasonlítási alapom sincs nagyon. A célnak megfelel, a gyerekek jól érzik magukat, az óvónénik nagyon aranyosak, és rugalmasak mindenben. És eddig már többször hallottam, hogy ők megoldják, és felveszik, akit csak tudnak, még körzeten kívüli gyerek is van sok. Úgyhogy remény az van
Bábszínház szokott jönni hozzájuk, ezen kívül sétálni szoktak menni. Én nem hiányolom a sok extra foglalkozást, szerintem nem erre való az óvoda. Egyébként meg tudtommal ahol van ilyesmi / úszás, nyelv, tánc, stb./, ott ezek szabadon választhatóak, és fizetősek.
Ami miatt nem vagyok elájulva az ovinktól, az az, hogy amikor beiratkoztunk, mondták, hogy ez sportovi / azért nevezik így,mert a mellette lévő suli sporttagozatos, és ők ennek a társóvodája/, ennek megfelelően minden nap van mozgás, és akármilyen is az idő, mennek a levegőre valamennyit. Na, ehhez képest mozgás nem sok van, és az első két hétben egyáltalán nem voltak kint
Akkor volt az a rémesen jeges idő, oké, megértettem, hogy félnek a balesetektől. De amikor elolvadt a jég, akkor meg a sár miatt nem mentek ki
Hát nem ez van egész télen? Akkor egész télen nem mennek ki??? Egyébként azóta volt már olyan, hogy gyönyörű napsütésben sem voltak kint...
Ja, sógornőm is munkába állás miatt akarta oviba vinni a 3 éves lányát, sehova sem jutott be, most magánoviba jár
Na, bocs, kicsit bő lére eresztettem.
Judit
Nem semmi Robikád, Gergő még csak próbálkozik a bukfencezéssel! Igaz, úgy másfél éves kora körül már sikerült neki párszor, de azóta nem.
Curse
Sajnálom a fogadat, ez rémes lehet. Miért nem csinálják az ilyesmit altatásban? Nem hiszem, hogy én ezt kibírnám...
Mi a baj? Nem akarsz róla írni?
Lassan gyógyulgatunk, pénteken kihívtam a dokinéninket, ő javasolt egy rakás homeos gyógyszert, amiktől szépen jobban is lettünk. Balázs már gyakorlatilag gyógyult, én már csak picit köhögök, Gergő is két napja láztalan. Köhög és taknyos, a legrosszabb viszont, hogy hasmenése van, és nem eszik. Szerencsére szopik, ez talán jelent valamit. Ma már nagyon jókedvű volt, talán nincs nagy vész.
Bocs, most ennyire futotta, kidőlök.