Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem az ovikban nem lett kisebb a létszám…sőt..egyre többen költöznek Érdre, és nem bővítik az ovikat, bár ígérgetik folyamatosan, csak semmi nem történik!
Ez olyan mint az alagút, az is katasztrofális!
:? :? :? :?
arivirág

Sziasztok!

Vihar.Nekünk 8-10cserepet vitt le a szellő a tetőről.Tök buli volt.
Anyuméknál B.örsön a bejárati ajtót szakította la a vihar,bár igaz nem lett jól becsukva.
Utána voltunk a Tescoban,ott egy bev.kocsitárolót csapott földhöz a vihar.Állítólag autó is állt mellette,és azt is ripityomra törte de,mi autót nem láttunk,azt csak mondták.Mindenhol kidőlt hirdetőtáblák,és útjelzőtáblák.
Az ikerszomszéd szülei,lejebb laknak,talán az parkváros másik széle?,ott Tuskulánum mellett.Nekik a keritésüket döntötte ki a vihar.

Ovi!Na én nem tudtam,hogy van különbség magánovi és gyemekmegörző,.stb közt.AZ az igazság,hogy nekem pl eszembe sem jutna,hogy érdeklődjek a papírok után,ha nem tudnék róla,hogy volt aki póruljárt.
De az ovi az egy dolog.Emlékszem,jópár éve sulibol is volt probléma,hogy a jó drága ,magángiminek nem fogadták el az éretségijét
:?
No de,minket jelenleg nem érint az óvóda.Majd akkor ráérek agyalni rajta,ha ideje lesz :lol:

mimi12

Na már megint az APEH-be voltam :x Múlthéten jött 1 papír,hogy tartozok 7 ezerrel ma meg,hogy tartozok 85ezerrel :shock: NA???????Kész vagyok.Ráadásul itt Érden csak annyit mondtak,hogy faxoljam el a papírjaimat nekik csekkek ,születéi stb.Én meg gondoltam azért inkább felhívom öket,mert már itt érden 5-ször bentvoltam és mindig kavarnakDe persze nem érem el őket :cry: Azthiszem az lesz,hogy jövőhéten ha itthon lesz a párom akkor bemegyek személyesen :cry: Na a páromat meg megtalálták 1 tízenéve eladott autó miatt,hogy fizessen gépjárműadót :shock: Neki is jövőhéten kell bemennie nyílatkozatott tenni,hogy már nem az ővé az autó.

Kész vagyok már az APEH-től.Ha lesz valami még akkor lassan már elkell mennem egy adószakértőhőz vagy ilyesmi :cry:

Curse,azthiszem holnap nem megyünk ha ilyen rossz lesz az idő. :cry:

Ovi nekem is még messze van :lol: Az unokaöcsémék is a kutyaváriba laktak és egyszer(tizenéves voltam) megkértek,hogy hozzam el őket és én elfelejtettem :lol:

Kép

Gabi
gabibi

nem ott laktak hanem oda jártak oviba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok! Én még teljesen új vagyok, most regisztráltam! Látom sokan kerestek programokat. Mi szerdán és pénteken a Dörmi játszóba szoktunk menni az én lányom 3 éves. Szerdán foglalkozás van pénteken pedig torna! A biai faluházba szombat délelőtt pedig szokott lenni színpadi előadás mindig más!

Zsand
Vendég

Peni! nem vagy véletlenül???
zsand
Vendég

Szia Zsand!

Üdv itt köztünk!

Hogy hívják a kislányodat?

Dörmi játszó az a volt Posta mellett van ugye?
arivirág

Szia Arivirág!
A lányomat dorinának hívják!
Igen, a volt posta mellett van. Neked mekkora gyermeked van?

zsand
Vendég

Szia Zsandi!
N is üdvözöllek köztünk! :lol:

mimi12

De aranyosak vagytok! Mennem kell mert fölkelt az aprótalpú és megyünk biciklizni, mert olyan szép idő van!

Zsand
Vendég

Sziasztok lányok!

Zsand!
Jo hogy jöttél! Most lett netetek, hogy uj vagy?
Mostmár tényleg megkéne néznem azt a játszoházat. Arra felé laktok?
Hova jelentkeztek oviba?

Gabibi!
Jo ha ovisok leszünk nem neked szolok hogy hozd el Robikát. :lol:
Nekem van egy Érdi könyvelőm, nagyon rendes. Ha kell szolj!

Mimi!
Ne is mond a vihart. nem mertem sehova elindulni. Pedig a kutyámmal agiliti versenyre voltunk hivatalosak. Ő még remegett is.

Sziasztok
Vendég

Szia Judit!

Régóta van Netünk és régóta vagyok érdi. Most keveredtem erre az oldalra.A madaras utcáknál lakunk.

Ovi ügyben napok óta örlődöm. Foggalmam sincs, hogy tájékozódjak ovi ügyben. Ma fölhívtam a harkály u.it és a Fácán közi ovit, de semelyik sem tart nyílt napot (ez már nem túl pozitív dolog szerintem). Nekünk ez a kettő van közel ez lenne a praktikus, de mi alapján döntsek??????????

Foggalmam sincs lányom, hogy fog ott maradni, mert csak velem alszik el, persze addig még sokat változhat!

Milyen kutyával agiliizel?

zsand
Vendég

Judit!

Bocs egy "t" betű kimaradt! agilitizel!

zsand
Vendég

Szia Zsand!

Jo hogy ránk találtál, mert mi mindenben tudunk segiteni egymásnak. A Fácán közi oviba járnak Jucc-ék, nemrég kezdték az ovit a kisfiával. Ő tudna neked véleményt mondani az ovirol. Az ovihelyzet elég szörnyű Érden, ha rám hallgatsz több helyre beiratod áprilisba.

Remélem olvassa ezt Jucc és ir neked!

Én nem agilitizek vele, a társaság miatt mentünk volna és szurkolni az uszkár haverjainak.

Szia
Vendég

Lányok a fiam bukfencezik! Normális ez ennyi idősen, már nem emlékszem a többiekre.
Kép Indulás
Kép Repülés
Kép Érkezés
Nagyon büszke magára!

Sziasztok
Vendég

Szia!
de mi alapján döntsek ovi mellett? A harkály utcaiba nem mennek sehova. Időnként hívnak bábszínházat. Én azt gondolom azért fontos, hogy elvigyék a gyerekeket akár egy rövid sétara. azért tudnám még sorolni cirkuszba úszni! Ezt én gondolom rosszul?
Megyek mert be kell szereznek még a cacsihoz egy-két dolgot!

zsand
Vendég

Szia Zsand üdv itt :lol:

Judit ok :lol: :lol: :lol:

Na a végén milyen jó idő lett :lol: Curse lehet,hogy mégis megyek holnap majd meglátom.Te mész?Nagyon eltüntél a szájsebész óta :cry:

Kép

Gabi
gabibi

hali,

Tegnap írtam egy csomót és utána nem tudtam elküldeni mert kidobott a gép:(

Zsand,
Üdv közöttünk. Ovi ügyben: mi a lakótelepibe járunk de a kicsiknek a bábszínházon kívül még nem tartanak programot, nálunk azt mondták hogy majd 4 éves korától. Egyébként van németóra heti 1x, aerobic heti 1x, logopédiai foglalkozás akinek szükséges. Állítólag úszás is van de nem láttam h vittek volna valakit is. Én úgy tudom h nem érdemes több helyre beíratni mert összeülnek az óvodavezetők és minden egyes nevet egyeztetnek és hátrébb sorolják azt aki több helyre jelentkezett. Nekem ezt a védőnő mesélte.

Peni,
Sajnos Veronikáék is 29-en vannak a csoportban, túl sokan. Ezért gondolkoztam tavaly én is hogy érdemes lenne magánoviba vinni de akkor már terveztük a tesót és ha nem dolgozom akkor nem tudnánk fizetni tényleg olyan drága. Viszont meglepő volt hogy felhívtam párat amikor még nem volt biztos h az államiba felvették a lányomat és már szinte alig egy két hely volt a magánovikban is.

Judit,
Robika nagyon ügyes, a lányom még most sem mer egyedül bukfencezni.

Holnap megyünk ultrahangra, kíváncsi vagyok a pici fiamra :D

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika!

Gratulálok a pocaklakóhoz !

Azt én is hallottam, hogy összeülnek, pont azért, hogy nehogy egy gyereket 3 helyre vegyenek föl ezzel elvéve másik gyerektől a lehetőséget!

egy ismerősöm fiát állítólag megcsapta a magánóviba a vezető óvónő, mert megfejelte a gyerek! Bár már azt sem értem, hogy egy két éves gyerek miért fejel meg egy felnőttet! Azt még "megértem", hogy lökdösődik, csíp, rúg, harap, verekszik de hogy a fejelést honnan vette????????

zsand
Vendég

Sziasztok!

Nem értem ezt az ovi dolgot. Ha csak gondolok rá, hogy egy másik ovi is jo lenne a fiamnak, nemcsak a Kutyavári akkor honan fogják tudni? Valaki magyarázza el nekem ezt az uj modit.

Jo éjt!
Vendég

Sziasztok!

Zsand, az Én nagyobbik lányom négy éves, már kétszer elutasították a felvételét, mert itthon vagyok GYED-en!
Nem tudom Te mész-e vissza dolgozni, de ha itthon vagy, akkor számolj ezzel a lehetőséggel is!

Judit Dominika is bukfencezett már ilyen idős korában, de nagyon nem szerettem, mert féltem kitöri a nyakát!

Gabibi, jársz tornára?
arivirág

Sziasztok,

Nagyjából követtem itten az eseményeket, de most inkább nem reagálnék, nem vagyok jó paszban :(

Gabi,
Én még nem tudom, h megyünk-e. Adél miatt jó lenne, de nekem meg nem sok kedvem van, ráadásul nincs kocsim. Csak úgy lenne, ha páromat reggel bevinném előtte a munkahelyre, de az meg nagyon korán lenne :roll:

Zsand,
Üdv köztünk :)

És köszi kérdésetek, túléltem a szájsebészetet. Nem volt könnyű menet, nagyon rossz helyen volt a fogam és ráadásul csonttal fedett, szóval véstek, daraboltak és végül 4 helyen varrták össze az ínyemet :shock: Most már szerencsére jobb, kevésbé fáj és már nincs bedagadt fejem sem.

Kép Kép
curse

Cruse, a fogad miatt nem vagy jó passzban?
Nekem is volt egy ilyen műtétem, nagyon nagyon rossz volt!!
Én kint a kocsiban még el is sírtam magam!
arivirág

Sziasztok!

Curse! nekem is vésték már ki a fogam, kegyetlen volt! Nekem 6 öltésem volt. Nem ajánlott ilyenkor tejtermékeket fogyasztani.

Arivirág!
Barátnőm fia majd 5 éves volt mire felvették, mert ő is otthon volt a lányával. Azért ez szerintem a gyerekkel kitolás! Hisz egy gyerknek csak jobb a közösség!
Én visszamegyek dolgozni egy picit pedig már úgy vágyom egy bébire!!

Jön valaki szerdán a Dörmibe?

Ébredésmentes jó éjszakát Nektek!

Zsand
Vendég

Zsand, nekem volt munkáltató igazolás csatolva a fellebbezéshezt, és így is elutasították a lányomat….

Engem érdekelne ez az ovis torna!
Milyen?
Mennyien vannak?
Egy órás?
Erre lehet szívesen elmennék!

Ha vágytok még egy babára, akkor mért nem vágtok most bele?
arivirág

Arivirág!

Nem szoktak sokan lenni 5-6 gyerek. Szoktak padon mászni pároslábon ugrálni. Kúszófolyosóba mászni, asztal alatt hason-kúszni! Olyat játszani, hogy ők az egerek és amikor jön a cica futni kell. Az én lányom 3 éves és általában ő a legidősebb. fél 10 kor kezdődik és egy órás. 800 forint.

lehet, hogy találkozunk??

zsandi
Vendég

Sziasztok!

Zsand :) Légy üdvözölve :) Mi is madaras utca :) November óta lakunk itt. Januárban kezdtük az ovit a Fácán közi oviban, nem mondom, hogy hűdecsúcs, de összehasonlítási alapom sincs nagyon. A célnak megfelel, a gyerekek jól érzik magukat, az óvónénik nagyon aranyosak, és rugalmasak mindenben. És eddig már többször hallottam, hogy ők megoldják, és felveszik, akit csak tudnak, még körzeten kívüli gyerek is van sok. Úgyhogy remény az van :) Bábszínház szokott jönni hozzájuk, ezen kívül sétálni szoktak menni. Én nem hiányolom a sok extra foglalkozást, szerintem nem erre való az óvoda. Egyébként meg tudtommal ahol van ilyesmi / úszás, nyelv, tánc, stb./, ott ezek szabadon választhatóak, és fizetősek.
Ami miatt nem vagyok elájulva az ovinktól, az az, hogy amikor beiratkoztunk, mondták, hogy ez sportovi / azért nevezik így,mert a mellette lévő suli sporttagozatos, és ők ennek a társóvodája/, ennek megfelelően minden nap van mozgás, és akármilyen is az idő, mennek a levegőre valamennyit. Na, ehhez képest mozgás nem sok van, és az első két hétben egyáltalán nem voltak kint :shock: Akkor volt az a rémesen jeges idő, oké, megértettem, hogy félnek a balesetektől. De amikor elolvadt a jég, akkor meg a sár miatt nem mentek ki :evil: Hát nem ez van egész télen? Akkor egész télen nem mennek ki??? Egyébként azóta volt már olyan, hogy gyönyörű napsütésben sem voltak kint...

Ja, sógornőm is munkába állás miatt akarta oviba vinni a 3 éves lányát, sehova sem jutott be, most magánoviba jár :(
Na, bocs, kicsit bő lére eresztettem.

Judit :) Nem semmi Robikád, Gergő még csak próbálkozik a bukfencezéssel! Igaz, úgy másfél éves kora körül már sikerült neki párszor, de azóta nem.

Curse :) Sajnálom a fogadat, ez rémes lehet. Miért nem csinálják az ilyesmit altatásban? Nem hiszem, hogy én ezt kibírnám...
Mi a baj? Nem akarsz róla írni?

Lassan gyógyulgatunk, pénteken kihívtam a dokinéninket, ő javasolt egy rakás homeos gyógyszert, amiktől szépen jobban is lettünk. Balázs már gyakorlatilag gyógyult, én már csak picit köhögök, Gergő is két napja láztalan. Köhög és taknyos, a legrosszabb viszont, hogy hasmenése van, és nem eszik. Szerencsére szopik, ez talán jelent valamit. Ma már nagyon jókedvű volt, talán nincs nagy vész.

Bocs, most ennyire futotta, kidőlök.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Judit! A 24 teljesen jó létszám, ha elég nagy a csoportszoba. :)
Szegény kutyusod! :(
Bukfenc! :) Szerintem minden normális, amit magától csinál! :)

Mimi! Viharkárok! :( Azért az gáz, ha az érettségit nem fogadják el… Még oviban megoldod egy nevtanos véleménnyel. Na de ott? Kétszer kell érettségizni a szegény gyereknek?

Gabi! Apeh! :(

Zsand! Üdv itt! :) Ha lányom lenne, 99%, hogy Dorina lenne. :)

Kostyika! Párszor engem is kidobott már a rendszer, és naná, hogy akkor, amikor jó hosszú levelet írtam. Úgyhogy mostmár Wordbe írok, és úgy másolom át!

Curse! Remélem, csak a fogad okozza a rossz passzt!

Jucc! A jég az egy dolog, de ha sár van, olyankor lehetne sétálni vinni a gyerekeket. Egyébként magukkal is kiszúrnak az óvónők, mert a bezártságban megzizzennek a gyerekek. Meg ők is. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Üdv Zsand:-)
Kostyika, tudom, hogy a magánban is szűkös a hely, mi is várólistásak voltunk még a magánoviban is.......ez kicsit abszurd azért nem??

Úgy örülök, hog ykezd jobb idő lenn (bár ma megint dög hideg volt reggel, legalábbis nekem), úgy szeretek a szabadban lenni, meg persze a kis törpöm is. Amerre mi lakunk, Parkvárosban......azt hiszem fuvaros az utca neve :wink: (nem vagyok benne biztos de ha érdekel valakit megnézem) nyílt most egy ilyen játszóház ahol szervezett foglalkozások is vannak, minden jó sok kocsi áll előtte, kívülről jól néz ki, talán érdemes megnéznetek. Azt hiszem Ugribugri játszóház a neve. Van honlap is azt hiszem........megnézzem valamelyik nap hazafelé érdekel benneteket? Az én fiam az oviban hál' istenek lezsibbad és nem járunk már utána játszóházba, de amég pici volt addig mentünk hetente többször (igaz akkor Pesten laktunk és ott aztán számtalan lehetőség volt). De ez az ugribugri jól néz ki, nézzétek meg, hátha:-)

KépKép
peni

SZiasztok!
Tekiroll!Azért ez az éretségidolok ,évekkel ezelött volt.Ha jól rémlik még hiradóban is volt róla szó.És ha jólrémlik havi kb 300ezer volt a suli.
Gondolom a szülők,hiába voltak fullmilliomosok,akkor is verhették a fejüket a falba,hogy évi 3millát fizetnek,és nemfogadja el a fősuli az éretségit.
De azóta gondolom változott a helyzet.

Zsandi!Szerintem egy 2éves kisgyerek nem direkt fejeli le az embert.Csak gondolj bele,ahoz,hogy lefejeljen egy felnőtett ,vagy le kell hozzá hajolni,vagy fel kell venni.Amúgy az én fiam is van,hogy ficánkol,és véletlenül lefejel.
De van,mikor egy gyerek annyira hisztizik,hogy a hiszti következménye,hogy lefejeli a felnőtet(de ehez is kézben kell,hogy legyen)
Én tuti megrángattam volna azt az állítólagos padagógut,aki megüti ezért a kettő éves gyerekemet.Hiaszen még csak kettő éves,még egy csomó minent nem is értenek ennyi idősen!

Curse! :( jaj. Gyógyulj meg gyorsan!

mimi12

Sziasztok!

Mimi12 !
persze az egyértelmű, hogy egy kiadós hiszti elfajulhat bármeddig!
Biztos én is megréngatnám ha valaki ilyet tenne a lányommal.
Sziasztok
zsand
Vendég

peni ez az ugye?
http://www.ugribugri.hu/ Én már néztem az oldalukat :D
arivirág

Sziasztok!
Arivirág: igen ez. Jó sok kocsi áll ott időnként, gondolom akkor van foglalkozás. Kívülről jól néz ki, bent még nem jártam.:-)

KépKép
peni

Zsand, akkor az Én lányom nem nagy ehhez az ovis tornához, ő már 4.5 éves!
arivirág

Sziasztok!

Arivirág!
Hááát, lehet.

Képzeljétek a keresztfiamnak agyhártya gyulladása van. Ma derült ki.Kómába esett és intenzíven van.
Annyira sajnálom! Szerintetek meggyógyulhat?
Tudják ezt ma már kezelni?

Zsand
Vendég

[quote="zsand"]
írta:
zsand
Képzeljétek a keresztfiamnak agyhártya gyulladása van. Ma derült ki.Kómába esett és intenzíven van.
Annyira sajnálom! Szerintetek meggyógyulhat?
Tudják ezt ma már kezelni?

Zsand

Ja istenem,szegénykém :(
Jobulást neki,és szurkolunk,hogy meggyógyuljon!!
Tudják amúgy antibiotikummal kezelni.De,én úgy tudom,hogy nagyon függ attol,mikor észlelik a betegséget?Sajnos sok esetben későn kerül a beteg korházba.
Azt tudni melyik típust kapta el?
A hugom lányáéknál volt egy kislány.Ő azt kapta el,ami ellen nincs oltás.

mimi12

Én is jobbulást kívánok a keresztfiadnak!
Remélem teljesen, felépül mielőbb!
Nagyon sajnálom szegénykét, meg a szüleit is!
arivirág

Jaj én is nagyon sjnálom!!!Mennyi idős a keresztfiad?

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Zsand: nagyon sajnálom a keretsztfiadat. Nekem volt agyhártyagyulladásom 14 éves voltam. Sajnos nekem szővődménye is lett.........és lassan ugyan de meggyógyultam! Kutya bajom (vagy legalábbis olyan nincs ami ezzel összefügg :wink: ). Szóval simán meg lehet gyógyulni belőle, antibiotikummal igaz nem egy hét............
JObbulást kívánok!
Üdv
Peni

KépKép
peni

Zsand,
Jobbulást kívánok a keresztfiadnak. Melyik kórházban van?

Jucc,
Nekem is ez az egyik nem tetsző dolog az oviban, hogy télen alig vitték ki őket, mondván h le van betonozva szinte az egész udvar és nehogy elcsússzanak. Sétálni meg azért nem mentek mert nem volt dadus és így nem vállalták az óvónők. Pedig biztos kevesebbet lennének betegek.

Ma voltunk az ultrahangon, tök rendes volt az orvos, mindent alaposan megnézett és megmutatott. Végre láttam a terhelő bizonyítékot h tényleg fiam lesz:) Szerencsére már befordult fejjel lefelé és minden rendben van.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókivánságokat!
A Keresztfiam 6 éves, de ovis, mert év vesztes! Tegnap derült ki. Elvitték Vasárnap este elvitték ügyeletre, mert fáj a füle. A doki megnézte, mondta, hogy be van gyulladva neki, reggel menjenek gégészetre, egész éjszaka lázas volt, nem tudta az anyukája levinni a lázát. Reggel kórházba vitte és azonnal fölszúrták a fülét. Bekötötték az infuziót és vettek valami mintát a gerincéből, de időközbe kómába esett.
Hát szegénykém remélem renbe jön!

Más: szeretnék a kertbe venni egy-két dísznövényt, szedret meg málnát. Tudtok jó kertészetet?

Ovi: ti ovi választásnál mentek/mentetek nyíltnapra?

Üdv mindenkinek zsand
Vendég

Sziasztok!

Zsand, én a vasútnál, ahol az aluljárót próbálják elkészíteni, ott láttam egy kertészetet, bár még nem voltam benne!
Meg a Pécsre vezető 6-os útnál, ott a körforgalmak környékén is van egy!
arivirág

Sziasztok!

tegnap este felállt a fiam a fotelnál ma reggel meg a kiságyba :lol: :lol: :lol: Gondoltam,hogy hamarosan meglesz,mert már mindenhol feltérdelt :lol: :lol: :lol:

Kostyika,örülök,hogy minden ok :lol: :lol: :lol: Már nincs olyan spk hátra :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

SZiasztok!

Kertészet van mindenüt.Pl a bricoban a baumaxban az obiban,van Érden is több is,csak a főutakon kell végigmenni,és tuti 3-ba is belebotlunk :D

Gabi!Gratula Jotikának a felálásért :lol: Na kezdődhet a pakolás fejmagasságban :lol:

Kostyika!Képet nem kaptatok az uh-n?
AMúgy tök jó,én így 3x-ra is,pot úgy várok minden uh-t,mint a lányommal 13éve :D

mimi12

Sziasztok lányok!

Zsand!
Nagyon sajnálom a keri fiad. Ezek a betegségek mostanában a családomat se kerülik el. Multkor az anyukám most a sogorom van korházba. :cry:

Kostyika!
Az jo hogyha többször ugyanazt látja az orvos, és nem bizonytalanit el. Robikánál a genetikai ultrahangon a Shöfméreiben a lábacskái után a szerszáma volt jol láthato. Olyan jo hozzá bekukucskálni nem?

Gabibi!
Gratula a nagy dumásnak! Konektorvédők beszerzése, elpakolás. :lol:

Mimi!
Igen van mindenhol kertészet, de én nem vagyok benne bisztos hogy van szeder, málna is. Én anyáknapja elött a kinai mellé szoktam menni az alaguthoz. Gyönyörű virágai vannak. Fákra is emlékszem de lehethogy ezek a bokrok, csak koronak néznek még ki a kertészetben, és azért nem láttam. :lol:

Arivirág!
Irtam e-mail!

Sziasztok
Vendég

Az iwiwen jelöljétek be a BABANETESEKet!
Vendég

Judit!
Mi vettünk gyümölcsfákat,és bokrokat is.Nekem a szeder az a fa,olyat is vettünk :D
Itt a Balatoni úton,az autóp-tól lefelé,job oldalt van egy kis kertészet.Az tök jól felszerelt.A másik ahová menni szoktunk,az Kamaraerdőben a nagy multi kertészet mellett van egy kisebb magánkertészet.Na ott aztán mindent kapni.Oda érdemes átkocsikázni.

Én kihagyom a Babanetesek bejelölését az iwiw-en.Én itt szoktamveletek dumcsizni,és nagyon ritkán szólok itt hozzá más témához.
AZ igazság az,hogy én is vagyok más fórumos is,és ott pl nincsen régiókra bomlás.Itt annyi ember van,akikről pukkanásom nincs kicsodák.A másik fórumon,mindenki ismer mindenkit,és mindenki beszélget mindenkivel.Az valahogy családiasabb nekem :lol:
Szóval mi itt dumcsizunk egymással Érdiek,és tudunk egymásról de,ennyi.Más felénk sem néz igazán,és máshová itt tök nehéz bekapcsolódni.

mimi12

Sziasztok!

Mimi! Nem hallottam róla (érettségis ügy), talán mert nem érintett. :) Viszont pár évvel ezelőtt jelentkeztem egy magánoviba dolgozni, ahova fel is vettek volna, de nem mentem, mert nagyon nem volt hivatalos/tiszta az egész ügy. Gondolom, hogy onnan sem vették fel a gyerkőcöket simán a suliba. Ha az óvónőnek minimálbér + zsebbe ígérik a fizetést, akkor az már nem az igazi. :?

Zsand! Huhh! Keresztfiadnak mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!

Kostyika! Terhelő bizonyíték! :lol:

Zsand! Nálam még csak elméleti az oviválasztás, de tuti mennék nyílt napra! :)

Gabi! Gratula a felálláshoz! A kis ügyes! :)

Judit! Remélem, anyud és sógorod is jól van, nincs nagy baj!
Én a konektorvédőt szerintem alvás után bedugdosom, mert elég alacsonyan van némelyik, és ma már párszor „elkolbászolt” a lakásban. Még jó, hogy majdnem mindenhonnan rálátok! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Mennék én nyíltnapra, de két oviban érdeklődtem és egyikben sincs!

Köszi a kertészet ötleteket! Sajnos már csak holnap megyünk, mert ma a játszóházból kaptunk kölcsön egy szerkezetet olyan mint a papírlukasztó, de ez nagy virágot csinál, nagyon szépeket. a lányom azt kérte, hogy az legyen a délutáni programunk, hogy a virág formákat fűzzük föl dísznek.

Keresztfiam javult, már nincs kómában. Jól reagált a szervezete az antibiotikumra.

Hááát sajnos a mi környezetünkben is elég gáz a helyzet. ugye a kerifiam beteg. Egy barátnőm pedig ma feküdt be az Onkológiára és holnap műtik, le kell venni az egyik mellét.
Üdv mindenkinek sziasztok!!!

zsand
Vendég

Sziasztok!

Jaj, Zsand, nagyon drukkolok a keresztfiadnak! Az nagyon jó, hogy már nincs kómában, gyorsan reagált :)
Barátnőd :(

Gabi :) Nagyon beindult a kissrác, gratulálok!

Judit :) Sógoroddal mi a gond?

Alig várom már, hogy legyen kocsim végre, akkor én is járni fogom a kertészeteket, és csinosítom a kertet :) Sajna a férjem malmai lassan őrölnek :roll:

Mi jól vagyunk, Bazsi holnap megy oviba. / ma is nyugodtan mehetett volna, csak elaludtunk :oops: /.

Megint rakok fel pár képet:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kis bágyadtkám:
Kép
Kép

Szivárvány:
Kép
Kép