Sziasztok!
Én sem voltam 2 napja, de lélekben veletek voltam!Sajna elkapott a nappalos műszak motorja, a héten 5 napom van 12 órában nappal.Így nem is tudok nagyon jönni...
Kati!
Laborba majd a mensi 3. napján megyek, mert szeretnék friss laborokkal menni majd.(Nem a prolactin a lények, hanem a többi hormon)
Gratula a kezdéshez!!Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trehány voltam, nem mnetettem táblát, és most agyalok, Neked friss stimud lesz e, vagy fagyid...De majd megnézem:)
Erzsébet!
Üdv itt! Én is nemrég csatlakoztam.Én egy másik meddőségiből jöttem át.Itt nem kell várakozni annyit, ami nekem előny......Nekem azt mondták, az első konzi 12 ezer, majd az első UH 7500, és azután minden ingyenes....(Vagyis lombiknál, mert én a vizsgálatokat a megyei kórházban csináltatom meg...lehet ezért
)A dokimat nagyon imádon, ha lehet ilyet mondani(bár az előző orvosom is szerettem)A lányok is nagyon aranyosak.És ez sokat számít!
Angel!
Hajrá csütörtök!!!Szép eredmény!!!!!!!!!!!+++++++++++++++
Snufi!
JObbulást!
Hanna!
Sajnálom, hogy rossz lett az eredményed!
Viktu!
Gratula anegatív eredményhez!
A következő eredményed (teszt)legyen pozitív!
Én sajna megint felfáztam, (fogalmam sincs hol, de tuti az időjárás tréfált meg.)Így a szokásos Monural porocskámat megiszom, remélem reggelre eltünik minden fájdalom, rossz érzés......
Puszi mindenkinek!!És drukk hegyek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++