Helló!
Tegnap este apa későn jött haza, 10 órakor. A gyerek addig nem volt hajlandó elaludni, de még a fáradtság nyomait sem mutatta! Nagyon durva volt
Ez még a duracell elemnél is jobb aksival működik
Bezzeg amint megjött apja és megszeretgette egyből jött az ásítás, a szemdörzsölés és a nyaff...
ÉÉÉÉs átaludta az éjszakát, el se hiszem. De én így is vagy 3-4x keltem, mert apa legalább ennyiszer szólt rám, hogy ne csikorgassam a fogamat
Kb fél évente 1x fordul elő ez nálam akkor sem tudni miért. Biztos szorongtam álmomban... jobb ötletem nincs.
Beszti!
Persze, hogy nem értené még egy 11 hónapos, hogy miért nem szabad és a következményeit sem. Ezért sem látom értelmét a pelenkája kiporolásának
De mostanában átvettem anyósom szokását. Ő még a mai napig pofonokkal, meg fenékberúgással fenyegeti a két nagy gyerekét
Persze soha nem bántotta őket. És képld amióta én is szajkózom a jobbnál jobb fenyegetéseket (kiporolom a pelenkád, fenékbe billentelek, belefőzlek a levesbe...) azóta sokkal jobb
Valahogy olyan feszültség oldó hatású érdemes kipróbálni
Hát igen, tényleg gáz, ha nincs a közelben semmi játszó és pláne az a tény, hogy nem is lenne értelme elmenni amikor van saját. De ezért is jó, hogy jársz konditerembe
Gumicukor!
Nagyon jól nézhetett ki Dani a fürdőköpenyben
Szerintem is olyan cukik. Gabinak én is pont olyan mamuszt szeretnék amilyet Te vettél Daninak. Cipzáras, gumitalpú, bélelt, magasszárú... ha lehet választani más színt akkor jó
Hol vetted? GAbi még nem jár, de ha kint vagyunk a konyhában akkor végig áll és a fal,meg a bútorok mentén közlekedik és az utcai szandijában van.
Azért nem veszünk fel hitelt mert nem tudnánk kifizetni és meg sem adnák, mert nem annyira van bejelnetnve amennyit kap... A másik meg az, hogy úgy szeretnénk beforgatni a pénzt, hogy még maradjon is egy vállalkozás beindításához. Tehát legalább 1-1,5 millának maradnia kell... hogy miért ennyinek? Mert egy profi vállalkozás nem úgy indul, hogy csak akkor tudjuk kiszolgálni az ügyfelet, ha lerakja az előleget, hanem bejön és azonnal tudjuk neki adni amit kér... Na meg a hírdetéseknek se piskóta ára van... Szóval a jövőre is gondolunk nem csak hogy legyen egy szép házunk. Most van tőkénk, tehát most kell cselekedni, mégha ez azt is jelenti, hogy anyósnál le kell húzni x időt.
Megtennéd, hgoy elküldöd a 2 hetes diétát is és a mozgás tervet. Márha van hozzá
Nem vártam csodát, de a fogyis topikban többeknek az első 5 nap után -2 kg volt az eredmény én meg semmit sem fogytam. Ez azért eléggé elkeserítő. Az az 1 kg meg a fogyi és a napi 1 óra mozgásnak volt köszönhető és azért ez is elég durva. Hogy ennyit kelljen szenvedni 1 kilócskáért. Bezzeg felfelé nem kellett ennyit könyörögni nekik...
Panda!
Ha a kistesó jönni akar akkor nincs akadálya, mert nem fogunk védekezni. De ha eddig nem jött, akkor nagyon kétlem, hogy fog jönni amíg a Gabi szopik. Már csak napi 3x az elalvásokhoz cicizik, de úgy látszik az is éppen elég.
Conti!
Igen az a 90 napos diéta, de én most egy 15 naposat csináltam volna. Kicsit durvább volt, de nem vészes. Volt olyan vacsi, hogy fél fej sali, 2 tojás, 2 pari, fél pohár tejföl és 1 kétszersült... Egész laktató volt
Nekem sajna annál többet kéne fogynom.
Kataa!
Azt hiszem rémlik valami. Hát igen, ezek a szingli barátnők már csak ilyenek
Az önálló evés szerintem onnan kezdődjön amikor a baba is hajlandóságot mutat iránta. És tudja, hogy a kanál mire való. Gabim még nem tudja, illetve se kézzel, se kanállal nem rakja a szájába a hamit, kivételek vannak. Darabos kaját, szőlőt eszi egyedül is, de inkább trancsíroz.
Manó!
Szegény malacka!
Remélem gyorsan túl lesz rajta és nem szenved tovább, talán az a tudat a legrosszabb az egészben.
Zita!
köszi
Móni!
Szerintem nem sértettél meg senkit a depi leírásával. Én is tisztában voltam ezekell amikeet leírtál. Én is tettem ellene, bár az, hogy elrohantam egy pszihomókushoz nem jelent semmit, mert azóta sem változuott semmi, de fog és már én sem vagyok depis...
Csak olyan elkenődött... De ez már nem depi
Beszti! Gumicukor!
Kár egy ilyen dolgon összekapni, még így virtuálisan is. Mindkettőtöknek igaza van és kész. Majdhogynem elbeszéltek egymás mellett, az meg hogy kinek milyen az arca az genetikai adottság és egyénileg változó, hogy kinek mi a szép. Ezen felesleges hajbakapni
Bár én is nagyon tudnék örülünk, hogy ha lemegyek majd a konditerembe és a szépen kidolgozott lányok, akiknek nincs súlyfeleslegük azok nem csak bántóan méregetnének, hanem inkább segítenének 1-2 jó szóval, vagy tanáccsal, vagy akár egy mosollyal, na de nem gúnyossal...
Meggyőződésem, hogyn agyon sok túlsúlyos nő ezért sem megy le ilyen helyekre, mert fél.
sasha