Új privát üzeneted érkezett!

Végre letettem mindkét kölyköt aludni, és a vacsi is félig kész (gulyáslevest kell befejeznem a répától).

Móni!

Szerintem kádban állni érdekesebb nekik, mint ülni. Nátánt is elég nehéz volt rávenni, hogy üljön inkább le, hónapokig nem lehetett.
Nem tudod megoldani, hogy ne essen el? Nálunk a csúszásgátlón nem esik el...

Sasha!

A 11 hónapos még ugysem értené... Sajnos nálunk a 4,5 évesnél már elöfordult (nagyon okos gyerek, ö már érti a nemet, de valahogy idönként nem gyakoroljaKép), de igyekszem nem indulatból.
A depi miatt megértelek. Én is küszködöm idönként magammal, ráadásul nekem még elmenni sem érdemes itthonról, emrt itthon tiszta homokozó van (amit egyébként Nátán nagyon szeret), meg minden más, de a környéken sehol semmi. Még egy játszótér sem. De idönként ki kell mozdulni (jó hogy mondom neked, a hétvégén megpróbálok valamit tenni az ügy érdekében, ha sikerül, akkor gyerektelenül). Bár néha az sem segit, mert pl. én a hétvégén anyámnál voltam Veszprémben, és hétfön mégis elég rossz napom volt. Annyira nem voltam ideges, feszült, hogy uyg érezzem, rajtuk fogom hamarosan kitölteni, de azért ahhoz elég volt, hogy hamarabb lefárasszanak. El is kaptam apjukot, megbeszélni az élet nagy dolgaitKépKép.
Fogyókúra: hát az étkezés nagyon számit. Zita tényleg jókat mondott. Én még hozzátenném, hogy fontos, hogy ne egyszerre edd meg a szükséges kalóriamennyiséget, mert az sem jó (sokan vannak, akik azt mondják, hogy pedig én csak este eszem, napközben alig, és mégis...). Napi 5-6 kisebb étkezésre kell elosztani. Igy könnyebb is tartani, emrt nincs az étkezések között annyira éhségérzet, mert mondjuk eszel délben, de aztán 3-kor szabad egy almát, és nem csak 6 k. lehet legközelebb. Ja, és a megszokott hamikat is lehet ugy lájtositani, hogy a párod észre sem veszi (kevesebb zsiradékkal kezdesz neki a pörinek, ha lehet, akkor nem tejfölt teszel dolgokba, hanem natur joghurtot, de legalábbis 12 %-os tejfölt).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hali

itt vagyok ismet, kesz az uj gepem, bar egyelore meg magyar ekezetek nelkul, ugyhogy bocsi... na átállítottam, így már jó.

tegnap otthon voltam szabin, mert anyósomnak reggelre felment a vérnyomása 185/vmennyire. nem mertem őket ketten otthon hagyni, így syóltam itt bent, hogy otthon leszek. nem volt gond belőle.
így egész nap danizhattam, játszóztunk, piacoztunk és találkoztunk végre egyik ismerősömmel, akinek most 4 hónapos a kislánya.
daninak nagyon tetszett, mondta, hogy baba, és mindig a lábacskáit akarta megfogni Kép

vettem neki fürdőköpenyt otthonra 2400-ért és az usziba. annyira édes volt, amikor próbálta Kép olvadztak az eladók, hogy milyen cuki benne, dani meg elszégyellte magát és odabújt hozzám. A mamuszpróbálás már jobban ment Kép pirosat vettem neki 1200 pényért, cippzáras, gumitalpú, magasszárú, bélelt, kiasautó van ráhímeyve. otthonra tökéletes. viszont a parkettán még gyakorolni kell neki, mert mindig letapad a lába Kép de persze már szumóyni is tud benne. amikor meg tornázok otthon, akkor utánoz Kép

kataa
mi az 1 éves szülinapra túrótortát vettünk, nagyon fincsi volt, dani is evett belőle, ahogy a weboldalunkon láthatod is Kép

sasha
miért nem vesztek fel lakáshitelt a 8 millához? nekünk ennyink lenne, huhu! szocpolt is tudnátok felvenni, ami ha lesz egy kistesó, akkor januártol 2 millcsi, az már tiz. új lakásra már 30 %-tól, használtra 50 %-önerőtől adnak hitelt. de gondolom nem akartok törleszteni.
+ van önkormányyati támogatás is (kerületenként változó). ha már legalább 5 éve uabban a kerben laksz bejelentett lakosként, akkor is adnak kamatmentes támogatást.
Ilke
De jó neked, hogy a férjed megeszi az ilyen kajcsikat! Az enyém szörnyen húsos, ha már van mellette egy kis gomba vagy cukkini is, csak a tányée szélére kerül... Kép eléggé unom már. pedig a túl sok hús sem jó a szervezetnek, na de ezt hiába mondom neki.
Lili nagyon ügyi lett!

sasha
dani ay első cipőjét 1 évesen kapta, egzből 20-assal indítottunk, akkor volt kb. 10 kg. biztosan nem a súlytól függ. ne siettesd majd elindul egyszer, aztán majd ismét leszel 32-34.
a feneked meg majd megszokja.

nekem van egy 2hetes diéta, de nem durva éhenhalós + persze mozgás is kell mellé, mert anélkül nem megy. ha akarod elküldöm mélben.
a lényeg, hogy az elhatározas megvan benned. de drasztikusan sose fogyókúrázz, mert azzal csak árthatsz! 1 hét alatt nem syabad csodát várni. ay én izmaim - bár vékony vagyok - is több hónap után lettek ismét tónusosak.

Egyébként megvan az RR féle diéta is és szerintem tök jó, simán ehetsz mindent, csak nem mindegy mivel és mikor! de! nem kell éhezni! + itt is mozgás. Tudom nem szeretik itt sokan RR-t, de akit érdekel elküldhetem, ami a kazin van. Pl. lehet enni töltött és székelykápit is husival.

depi ellen egyetértek csicssel. moyduljatok ki csak ketten. most már anyóspajti tud vigyáyni kicsit gáborra.

Beszti
Ayért járnak a Barbie-k, hogy szinten tartsák magukat. Tehát nekik is joguk van odajárni Kép

Tali
Jó lenne, csak nekem max. 3-tól és mondjuk pénteken,mivel ugye én dolgozom, ha ismét rendszeres lenne.

mj-móni
dani is először azt mondta ki, hogy nem-nem, akkor volt 9 hónapos Kép

puszi
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor Kép és Lányok
Hol vesztek 2000 ft alatt mamuszkát? Én csak közel 3000-ért láttam.

BesztiKép SashaKép
Nekünk is pont úgy van, hogy IKEÁ-s kis kék kád, csúszásgátlóval felszerelkezve benne a nagykádban és még így is elcsúszik szegénykém. Azt hiszem akkor engedni fogom, hogy felálljon, hadd elégítse ki kiváncsiságát és majd nagyon vigyázok rá, hogy nehogy összeverje magátKép

Mert ugye csak így úgy tanul a gyerek, ha mindent megtapicsikol, ha mindent a szájába vesz, ha mindent minden oldalról megnéz, átkutat, kiszippancsozik.

A szivacs 5let nagyon jó, kipróbálom.

Puszi mindenkinek
MJ - Móni
mj__móni

Sziasztok

Megjöttünk, nagyon szép volt az idő kint is, az angol nagyszülők imádták Emiliát.Voltunk kis unokatesó látogatóban, szerencsére felgyógyult, már péntek óta otthon is vannak.Kép Nagyon édes a kicsi, tiszta nosztalgiás lettem, persze rögtön mondtam apának hogy akarok mégegy kismanót.Kép A kisfiú szopizik, de kicsit elszomorodtam, mikor mondta a mamája, hogy az apuka kel fel hozzá üvegből etetni éjszaka, hogy ő alhasson... remélem csak átmenetileg. Habár azt is megjegyezte, hogy gondolkodnak a tápszeren, mert az mennyivel kényelmesebb.No comment.Ezen már nemcsak mi a férjemmel ,hanem a saját anyukája is elhűlt.Kép Ja és sokkal jobban érdekelte az hogy ő most milyen kövér a fényképeken.(nem az!) Úgyhogy ismét konstatáltam, hogy Magyarország büszkén kihúzhatja magát a szoptatás és általában a család és gyerekcentrikusság terén.

Ilke

Örülök, hogy tetszett a toliga.Kép Látom már válaszoltak büdöske ügyben. Ha nem gond szivesen elfogadom ha küldessz magokat, van ugyan a kertben, de nagyon csenevész,nem tudom hogy tudok-e magokat nyerni róla.
Emilia is kergeti a macskát, és szabályosan kiabál vele, eeehhh felkiáltással a múltkor is hozzávágta a labdát szegényhez.Kép

Viki

És mikor költöztök, vagy bocs ha már irtad. Biztos nagyon klassz lesz, bár én nem tudnék külföldön élni. (Pedig milyen sokan megkérdezik, mikor kiderül hogy a férjem angol, hogy és akkor most mi költözünk ki Angliába? ...Miért költöznénk?
Nagyon édes lehetett Levi ahogy bekukucskált a pólód alá.Kép
A kórházban mikor Emilia született volt egy szobatársam, akinek ugyanigy viselkedett a 2 éves kislánya. Persze őt is lelombozta, de szerintem ez igz természetes, hogy ilyenkor kicsit megsértődnek mert a mama nem velük van.

Rit

Hát igen, céges autó, korlátlan benzinkártyával ... ismerős helyzet. Most kezdek én is rádöbbenni, mennyibe kerül egy autót fenntartani, benzin, biztositás, vizsgáztatás stb.

Zsuzsa

Jobbulást a lábadnak!!!Kép

Gumicukor

Táncoló Dani.Kép Emilia is táncol, de neki zene sem kell, elég ha mondom, hogy tánci tánci...Kép Angliában nagy sikere volt, aztán én meg azon röhögtem, ahogy az angol rokonok mondták neki hogy tánci tánci.Kép
A kanállal evést hogy tanulta meg Dani? Addig minden kaja után átöltöztetted, vagy esőköpenyben evett?Kép

Judy,KAtaa

Az én bordó autókámban sötétszürke-világosszürke a babaülés.Kép

Beszti

Csak átfutottam az előző napokat, akkor ha én már jövő nyáron szeretnék kistesót, amikoris még GYED-GYES-ben leszünk, jár a TGYÁS és az előző évi jövedelemre alapitják? Nem lehetne az ember utolsó fizetésére? Kép

Dió

De jó hogy visszajöttél!Kép Október már mindjárt itt van és gyorsan túl lesztek rajta! Sokszor eszembe jutsz ám, mikor éppen Dunakeszin keresztül autózom.Kép

Zita

Happy Birthday Solyminak!!!!

Magdi

Boldog szülinapot Nórinak!!!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Halihó!

Úgy látom, mindenkit elért a hiszti... Én már számítottam rá, Noémiből tanulva, de azért jó lett volna, ha másodszorra egy kevésbé hisztis gyereket kapok. Nem jött be Kép. Szerintem Ádám simán érti, hogy nem szabad, ennek ellenére mégis csinálja a "nem szabad" dolgokat. És nálunk elég sok ilyen van, mert ugye nem saját lakásban lakunk, semmi nem a mienk, mindenre vigyázni kell Kép.

Sasha!
Hát, nem lesz könnyű az elkövetkezendő 2 év, de hamar el fog repülni, főleg, hogy gyerek is van. Nekünk már van telkünk, és már alig várom, hogy elkezdődjön az építkezés, és végre saját otthonunk legyen. Ha minden jól megy, 1 év múlva költözünk...
Asszem, már valaki kérdezte, de a válasz elkerülte a figyelmemet: most akkor leálltatok a kistesó-gyártással, vagy még folyamatban van?

Én nem nagyon vagyok depis, bár néha úgy érzem, hogy a következő napot már a zárt osztályon töltöm Kép.Ma viszont nagyon elkenődtem. És egyúttal el is határoztam, hogy hamarosan lesz jogsim, mert így nem jó!!!! Ma el kellett volna mennem anyósomhoz a gyerekekkel egy Burdáért, de annyira esett az eső, hogy nem vállalkoztam rá (csak Csepelig kellett volna mennem), hanem felhívtam a férjemet, hogy jöjjön haza 6-1/2 7 körül, és elmegyünk együtt autóval. Negyed 7-kor telefonáltam nekik, de akkor még csak a HÉV-en volt, úgyhogy az egész kútba esett. Pedig itt áll a kocsi a garázsban, csak épp nem tudok vele sehová sem menni Kép.

Móni!
Ádám is felál a kádban (ő már a nagy kádban fürdik, Noémivel együtt), sőt balettozik is hozzá: kapaszkodik, miközben az egyik lábát oldalra emelgeti, jó magasra. Engem a frász kerülget, persze ezt sem szabad, de ugye kit érdekel Kép???

Csics!
Másodszorra mi is nehezen találtunk nevet, de azért sikerült (kb. 2 héttel Ádám születése előtt egyeztünk meg). Én szerettem volna, ha a férjem nevét kapja (Kornél), de ő nagyon ellenezte, így lemondtam róla.

Most mennem kell, bocs, de már nyűglődik a gyereksereg...

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Ilke, nálatok nem volt ma áramszünet? Nálunk egész délelőtt plusz délután is párszor. Nem tudtam főzni, szerencsére az ebédmelegítésnél pont volt áram. Még mamuszért nem voltam.

Sasha, ismerem azt a diétát, nyáron fogytam vele 4 kilót. Egy jött vissza, de nem bírtam csinálni, mert ha dolgom volt, mindig összekevertem a napokat, és a gyümi napot sem bírtam ki max. kétszer. Víznapot tartottam 1x, az könnyebb volt. Most egy teljes étkezésváltást tervezek. Főtt hús, párolt és nyers zöldségek, gyümik. Egy ismerősöm 20 kilót fogyott 3 és fél hónap alatt, majd el ájultam, mikor megláttam. És 49 évesen!
Az a helyzet, hogy nekem is ennyit kellene fogynom.

Képzeljétek, a mai fürdésnél Betti hanyattesett, és bevágta a fejét a kádba. Nem lett baja, csak megijedt. Állandóan felszedi a csúszásgátlót, és persze szambázik a kádban.

Gumicukor, engem érdekelne a RR diéta, ha el tudnád küldeni! KösziKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hello Lanyok

Ma olyan gyorsan telt a delutan,mert egy baratnomnel voltun kjatszani.Nagyon jol elvolyak a 2 eves kiscsajjal.Attol eltekinteve hogy ropi+csoki+szilvasgomboc volta nassi.Egyszeruen kinezte a kiscsaj szajabol es el is vette aztan befalta.En nasi ellenes vagyok ket eves kozt de mar tudom hogy kell is mert mindent ossze enne: ))Bar nem ment a vacsi rovasara mert azt befalta igy-is ugy is: 

Sasha
Hat igen itt anyukenal nekem sincs sok,kb 4,de hat ugye mindenki elfoglalt a sajat gyerekevel,eletevel.Nem tudom emlekszel*e de en duhongetmis nehany honapja hogy az osszes gyerektelen baratnom meglepett: (En elegge kivoltam ettol,de mostmar rajottem hogy uj kapcsolatokat kell kialakitani.Sot a babanetre is azert jarok mert jo a tarsasag : ))
Hat ugy tenyelg nehez,mert sok mindenre kell a penz.Bar talan a kirandulashoz ne msok,es az meg mozgas is ; ))
Igazad van a depi mindenkit eler,engem szules utani elso 2 hetben(attol hogy akar mit csinaltam nem volt tobb tejem. meg egyszer kari korul ,talan a teltol: )))De csak a valtozas segit,hidd el: )))
Szoval a kozvi babanalm ar extra nyugodt leszek,hatha ez segit: )

Rit
Azert meg varj a nepperrel,mert vagy 2-3%-ot lenyul.Mi is eddig minden lakasunkat neten adtuk el.az e-otthon.hu-n.
Ha mondjuk 3 heten belul nem sokan jelentekznek meg mindig johet a kozvetito: )

Csics
Ne aggodj,Petike 14 honaposan emg nem jar.Az en kereszt fiaim is csak kkor kezdtek.Es Alex is csak kezen fogva jar,de en mar erre is irto buszke vagyok: ))Kar hogy nem mondtam ujaat,de nalun akkoriban sokat hizott amikor ezt ette;)

Moni
Mi is engedjuk hogy felalljon,aztan persze fogjuk ha kell.

Nyuszika
Orulok hogy ok a baba.Hat az anyukaja tenyelg erdekes,hat hiaba O mar megszokta a kenyelmet.Mit nem adtam volna ha lett volna eleg tejem: ))Erdekes hogy tud aludni,en ha apa is kelt fel hozza fizikailag en akkor se mtudtam csak ugy aludni.Ez mar az anyai oszton : ))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Most nincs időm sokat írni, csak Gumicukornak szeretnék egy gyorsat:
Légszi nekem küldd el RR diétáját, jó lenne fogyni egy keveset. No nem sokat, de 5 kg lemehetne. Címem: cilcsi@axelero.hu

Előre is köszi

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Nyuszi!

A kanállal evést szerintem hamar megszokja, nagyon ügyesek ám! Én elég késön adtam a kezébe kanalat, de nagyon beletanult. Persze azért még lehetne szebben enni, meg sokszor a kezét is használja (pl. arra, hogy beltegye a kanálba a hamitKép). Nálam az a bevállt módszer, hogy:
1. a ruhaujjat mindig feltürni
2. minél szélesebb elökét kap
3. az ölébe teszek egy konyharuhát ugy, hogy a derekához is betüröm.
Igy ha le is eszi magát, csak egy elökét és konyharuhát kell mosnom, nem az egész gyereket. persze olyan is elöfordult, hogy végül mégis a kádban kötött ki, de azért, mert a fejére is kenteKépKép.

Móni!

Hát igen, ez igy van, mindenképpen ki kell próbálnia magát. A párom pl. a napokban azért szólt rá Nátánra, mert nem lemászni akart hátrafelé a lécsön, hanem lelépkedni. Mondta neki, hogy nem jó ugy, forduljon meg és másszon. Persze szóltam neki, hogy hagyja, mert persze, hogy félti, hogy leesik, de ugysem mászva kell lejönni a lépcsön, elöbb-utóbb meg kell tanulnia, ahhoz viszont gyakorolnia kell. Még mindig jobb, ha akkor teszi, amikor látja, és nem akkor, amikor épp nem figyel oda.

Gumicukor!

Van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon kedvelszKép! Persze nem kötelezö, valószinü vagy túl egyformák vagyunk, és akkor az "két dudás egy csárdában" esete van, vagy annyira ellenkezöek, hogy az már irritáló. De lehet, hogy egyik sem, pusztán én értelmezlek félre.
Múltkor RR, most meg a Barbik...
Én nem azt irtam, hogy ök nem járhatnak oda, csak azt, hogy egy túlsúlyos embernek valószinü nagyobb szüksége van rá. Inkább azt találom érdekesnek, hogy az is elitélendö, ha egy ember túlsúlyos, de akkor is kellemetlenül érzi magát, ha ez ellen tenni akar.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Elég ritkán írok, de azért sokszor olvaslak titeket. Kép

Látom kitört a hisztikor mindenhol. Marci is annyira hisztis, ha nem az törénik, amit ő kitalált, hogy nem lehet elviselni.

Minden érdekli, amit nem szabad. Szerencsére megérti, ha rászólok, de pár perc múlva már újra ott van.
Nekem érdekes, hogy Danival ellentétben Marci tudja mutatni az igent (Dani ennyi idősen nem csinálta).
Menni még nem megy, bár próbálkozik, csak 1 lépés után lecsücsül. Na gondolom, már nincs messze az idő, hogy szaladjak utána.

Lábméret:
Marcinak igen picike lába van, a 18-as szandija még bőven jó rá. Mint az apja (40-es). Kép

Képzeljétek a múlt héten elvittem baba-mama klubba. Tudni kell, hogy hasonló korú gyerekekkel nem nagyon találkozik. Hát öröm volt nézni, ahogy eljátszot a többi gyerek között, pedig féltem egy kicsit.

Nem tudom, hogy nálatok hogy megy, de nálunk lehetetlen Marcitól enni. Ha bármi ehetőt lát, már kér ő is. A morzsát képes a tányérról felszedegetni, még akkor is, ha előtte lakott jól. Boltba egyszerűen lehetetlen bemenni, mert végig kiabálja az egészet.

Ma 14 hónapos, és sokat teljes megdöbbenésére, még 2* szopizik egy nap. Lassan az agyamra mennek egyesek, amiért tiszta dilisnek néznek. Kép

Ja, és nálunk a nap fénypontja a fürdésnél van. Mikor már megfürdettem, azonnal mutogat a szekrényre, ahol a fogmosó cuccát tartjuk. Megkérdezem tőle, hogy megmossuk a fogadat? Ő meg bólogat és vigyorog ezerrel. Imádom. Kép

Lányok!
Milyen mamuszt vesztek a gyerköcöknek? Nagyon kellene Marcinak is valami a lábára, mert megőrülök, mikor mezítláb van a kővön.

Most megyek, mert elvileg feküdnöm kellene. Elkapott valamilyen kor, és tegnap még az ágyból sem tudtam felkelni.Kép Danit is úgy kellett hazahozatnom a suliból.

Mindenkinek minden jót.
A szülinaposoknak sok boldogságot, a pocisoknak további gondtalan pocakosodást. Kép

Djeszter
djeszter

Sziasztok!

Köszönjük az együttérzést malacka ügyben, sajnos nem igazán javul, így valószínűleg holnap elaltatjákKép Dec8! A te hozzászólásodon még el is sírtam magamKép Hát remélem hogy oda kerülKép
Kissé megvisel idegileg ez a dolog, lehet hogy Emma is lreti, ezért ilyen izgága. Azt hiszewm h csak kímúlik szegényke nem vislet volna ennyire meg, de ez a kínlódás, próbálkozás, eredméyn meg nuku, na ez szörnyű.

Azért ma lent voltunk 2 óráta bölcsiben Emmával, tök jó volt, játszott sokat. Este meg kitalálta hogy a triciklijét tolja hátulról körbem körbe s zobában, ha elakadt valahol, akkor hátra húzta két lépés, ettől ugye befprdulta kormáyn lé smár ment is továbbKép Tegnap meg annyire el kezdett menni, hogy teljesen meglepődtünk. eddig max egyenesenment mondjuk keresztül a szobán, tegnap meg simán kiballagotta konyhába, áta küszöbön, ott simán megfordult és visszaballagotta zsobába. Mindezt elesés és kapaszkodás nélkül.
Nem tudom függ e lábmérettől, de Emmának nagy tappancsai vannak, a 20-as szandiból már picit kilóg a nagylábujja. Viszont mivel 7 hónaposan forult először hasra álmomban sem gondltam hogy 11 hónaposan sétálni fogKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Beszti,
Tényleg jó lenne egy állandó tali-napot kijelölni. Nekem speciel mindegy, mert én csak itthon lustálkodom Kép

Kataa,
Hát ha a munkahelyednek így is jó, akkor az tiszta nyereség Kép

Sasha,
Az én anyósom is ilyen pánikolós, rögtön mindenből tragédiát csinál... Meg lehet szokni.
Ja igen, és a kajálásnál az nagyon fontos, hogy ne éhezz! Rendszeresen egyél, és sokat igyál!

Nyuszi,
Solymival is kell küzdeni a kanállal-evés ügyében. Sokszor hajlandó több falatot is szépen megenni kanállal (kicsit segítek neki rákotorni a kaját, vagy még azt sem), de aztán megunja, és elkezd a kanállal hadonászni, vagy a kezével akar enni. Biztos vagyok benne, hogy az érettségi bankettjén már szépen egyedül tud majd enniKép

Zita
parazita

Sziasztok

Ma delutan 4-re viszem Alexet az agyhartya elleni oltasra az itteni valasztott dokinohoz.Inakbb elhivtam anyukamat ,mert eddig mindig ketten mentunk a ferjemmel hogy kezelni lehessen a sirast (anyaet is majdnem: ))
Holnap delutan a munkahelyemre megyunk hogy lassak mennyit nott Alex az elmult 5 honapban: ))
Apa jovo heten megy a nemet barataihoz,kikapcsolodni: ))Jo mi?/Persze minket is hivtak,de ahol laknank ott is van egy 3 es egy fel eves,nem akarom meg Alexxal is emelni a zajszintet.Mar irom neki a listat hogy mit hozzon a H&M-bol meg a C&A-bol,mert persze ott valamilyen oknal fogva minden olcsobb mint itt: ))

Ja meg akartam meselni hogy az unokatesom most szoktataja le a 2 eves gyermeket a cicirol.Este mindig meset olvas helyette.A kiscsaj a tegnapi kerdesemre, hogy hogy alszik el elmeselte: Nincs cici,mese van: ))annyira cuki volt ahogy elmagyarazta; )

Ket kerdesem is lenne:
-Szerintetek hany honapos koraig adjon az meber tejberizspept a babanak?/vagy ha mar ehet tejet akkor johet a sima tejbegriz,tejberizs???
-Mikortol kell a kanallal elkezdeni az onallo evest?Neha kap kanalat a kezebe,de mivel amugyis haspartai,nem ekll neki az eltereles.Vagy azert hagyjam hogy mar probalkozzaon atanyerbol,vagy adjak neki kulon a tanyerrra fozeleket amivel maszatolhat??

Labmeret:Alexnak 19-20-as a laba,de szerintem meg igy is kicsi : ))

Djeszter
Jobbulas Neked.Marci nagyon okoska : )))

Mano
Hat akkor ez volt megirva malackanak.
Hu Emma nagyon ugyes,ilyen sokat menni.Akkor meg 1-2 het es Alex is elkezdi,mert altaban ennyi mindig kettojuk kozott a kulonbseg: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Depis LányokKép
Kicsit hosszú lesz, bocsika miatta.

Én életemben csak 1x voltam depis több évvel ezelőtt, de levontam belőle a konklúziót és azóta sikeresen elkerültem.

A depi egy olyan megfoghatatlan dolog ami saját magát gerjeszti.

Egyszercsak rádöbbensz, hogy nem jársz sehova, nem mozdulsz ki, egyhangú az életed, vagy éppen annyi rossz dolog jön össze, hogy már nem tudod lelkileg feldolgozni. És ekkor jön be az öngerjesztő folyamat. Mivel "elszigetelődsz" lassan de biztosan depis leszel.

Minél inkább depis leszel annál inkább elszigetelődsz, annál inkább nincs kedved sehova sem járni, annál inkább bezárkózol és magadat sajnálod.

Az egyetlen dolog amit javasolni tudok depresszió ellen, az az, hogy ismerd fel és tégy ellene. Az első lépések a legnehezebbek. Rávenni magad arra, hogy egy huszárvágással változtass az eddigieken, hogy elmenj valahova, hogy társaságba járj, hiszen olyan "kényelmes" otthon ücsörögni, és "egyébként sincs semmihez sem kedvem!!!!"

A legjobb megoldás a sport. Hetente 1-2 alkalommal próbálj meg ELMENNI (ne otthon) egyedül úszni, bicajozni, tornázni, futni, vagy ami tetszik. Tudom, most mind azt mondjátok, hogy de hát a gyerek miatt nem tudok elmenni!!! Ez hülyeség! NE KIFOGÁSOKAT KERESS, HANEM TÉGY ELLENE. Nézzétek meg BesztitKép és vegyetek róla példát.

Nekem a gyerek mellett eszembe sem jutott depisnek lennem. Pedig ugye azt mondják a császárosok körében szinte mindenki depissé válik. Mindig volt hova menjek (kocsi nélkül is!), minden héten volt valami "szokatlan" a mindennapoktól eltérő.

Szóval 1 szó mint 100 a depi egy olyan öngerjesztő folyamat, amely számomra egyenlő az unalommal, egyenlő a mindennapok mókuskerekével amiből csakis TUDATOSAN tudsz kiszállni!

Úgy is mondhatnám és nem akarok megsérteni senkit, de a gyerek és a háztartás mellett igazából nincs mit csinálnod, a mindennapjaid egyformák, üresek és a legnagyobb örömöd az, hogyha elmész bevásárolniKép

A fentiek mégegyszer hangsúlyozom csak az én véleményem és nem akarok megsérteni vele senkit!
Pusszantás mindenkinek,
MJ - Móni
mj__móni

Gondoltam eljárogatok én is suliba, most már jobban ráérek. Ki is választottam, ráadásul állami és még itt is van a szomszéd utcában. Erre azt mondják nekem, hogy ok, de csak 23 éves korig finanszírozza állam bácsi az oktatását a kismamáknak, azon felül ugyanúgy tandíjköteles. Szerintem ez nagy baromság, csak nem tudom hol lehetne utána nézni, mert nem akarok 140 ezres tandíjat most befizetni. Tudtok segíteni??????

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Képzeljétek ma nagy nap lesz. Végre leveszik Levi kezéről a gipszet. Már alig várom a du. 2 órát hogy mehessünk. Nagyon örülök hogy végre vége!!

Rit
Keress rá a neten szerintem.

Móni
Sok igazság van abban amit leírtál.

Forti

Kép
Kép
forti

Szia Anemona7!

Az Országos Felsőoktatási Felvételi Irodának van egy honlapja, felvi.hu, ott megnézhetnéd, ezen kívül tudsz nekik írni is, egy-két napon belül válaszolnak mailben!

Süti
süti

mj moni
mamuszkát az utcánkban vettem egy kínai üzletben. nincs egész nap benne a fiam, csak amikor a konyhában vagyunk és az előszobában, mert ott kutya is mászkál. a szobában már zoknizunk.

nekünk is IKEÁS kiskád van, mi a zuhanyfülkébe tesszük bele, mivel nagykád nincs, de nincs a kiskádban csúszásgátló, nem szokott elesni Dani. imádja a falkonokat töltögetni, könteni a zuhanyba, akkor szokott felállni, amikor kukimosás van, azt mindig megnézi, mit babrálok ott Kép

Nyuszika
De jó, hogy a kis uncsitesó meggyógyult. Háe ez a gondolkodunk tápszeren, elég gááz, főleg, ha van tejcsijük. PEdig a szoptatásnál nincs kényelmesebb.

Hehe Kép Esőköpenyben evett Kép Ez jóóóó! Kép
Nem tanítottam, ő akarta, addig nem evett, amíg ő nem vehette kézbe a kanalat. Szerintem elleste tőlünk, mert szépen kanalaz befelé. A villát is szereti. A pólóját könyékig felhajtom, a partedlije pedig mosható puha PVC, ami alul kis zsákban végződik, oda csurog ami kicsurog Kép Azt már megtanulta, hogy ha nem kell a kanál, akkor nem hadonászunk vele, hanem vissza kell tenni a tányérba. Persze én is ott vagyok vele egy másik kanálla, mert amikor elunja az egyedül evést, akkor nekem kell a többit belapátolni Kép

Boldog szülinapot a szülinaposoknak! Solyminak és Nórinak!

Conti
Ok, elküldöm, de előtte ki kell írnom a DVD-ről papírra Kép

Beszti
Kicsit másképpen látjuk a dolgokat mindketten és Te is én is kiállok a véleményem mellett, de ettől még uolyan értékes embernek tartalak.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Mj Moni

Mindenben igazad van, csakhát annak aki benne van nem olyan könnyű ezt felismerni. Eléggé ördögi kör, nem? De ha van aki elbeszélgessen vele, vagy rávilágitson neki hogy ez a helyzet, akkor könnyebb elindulni kifelé.Kép
Nekem, bár császis voltam eszemben sincs depizni, hacsak nem azért ,mert annyi a tennivaló, hogy egyrészt azt sem tudom melyikhez fogjak, másrészt meg hogy annyit nem lát a lányom, hogy meg sem ismer.Kép Na jó ez túlzás,mert tegnap is anyunál volt, de mikor hozták haza az úton az autóban már mondogatta, hogy anya, anya...
Ma is megyek lábazati követ, kerités lécet venni, dekódert cserélni, bankba utalni, meg konyhabútor fogantyút venni... valaki nem vállalná át a felét? Épp tegnap néztem, hogy 3 hét alatt beletettem az új autóba 900km-t.Kép De kell nekünk Gödön lakni.

Na megyek is, mert a felével sem végzek estére.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Helló!

Tegnap este apa későn jött haza, 10 órakor. A gyerek addig nem volt hajlandó elaludni, de még a fáradtság nyomait sem mutatta! Nagyon durva voltKép Ez még a duracell elemnél is jobb aksival működikKép Bezzeg amint megjött apja és megszeretgette egyből jött az ásítás, a szemdörzsölés és a nyaff...
ÉÉÉÉs átaludta az éjszakát, el se hiszem. De én így is vagy 3-4x keltem, mert apa legalább ennyiszer szólt rám, hogy ne csikorgassam a fogamatKép Kb fél évente 1x fordul elő ez nálam akkor sem tudni miért. Biztos szorongtam álmomban... jobb ötletem nincs.

Beszti!
Persze, hogy nem értené még egy 11 hónapos, hogy miért nem szabad és a következményeit sem. Ezért sem látom értelmét a pelenkája kiporolásánakKép De mostanában átvettem anyósom szokását. Ő még a mai napig pofonokkal, meg fenékberúgással fenyegeti a két nagy gyerekétKépKépKép Persze soha nem bántotta őket. És képld amióta én is szajkózom a jobbnál jobb fenyegetéseket (kiporolom a pelenkád, fenékbe billentelek, belefőzlek a levesbe...) azóta sokkal jobbKép Valahogy olyan feszültség oldó hatású érdemes kipróbálniKép
Hát igen, tényleg gáz, ha nincs a közelben semmi játszó és pláne az a tény, hogy nem is lenne értelme elmenni amikor van saját. De ezért is jó, hogy jársz konditerembeKép

Gumicukor!
Nagyon jól nézhetett ki Dani a fürdőköpenybenKép Szerintem is olyan cukik. Gabinak én is pont olyan mamuszt szeretnék amilyet Te vettél Daninak. Cipzáras, gumitalpú, bélelt, magasszárú... ha lehet választani más színt akkor jóKép Hol vetted? GAbi még nem jár, de ha kint vagyunk a konyhában akkor végig áll és a fal,meg a bútorok mentén közlekedik és az utcai szandijában van.
Azért nem veszünk fel hitelt mert nem tudnánk kifizetni és meg sem adnák, mert nem annyira van bejelnetnve amennyit kap... A másik meg az, hogy úgy szeretnénk beforgatni a pénzt, hogy még maradjon is egy vállalkozás beindításához. Tehát legalább 1-1,5 millának maradnia kell... hogy miért ennyinek? Mert egy profi vállalkozás nem úgy indul, hogy csak akkor tudjuk kiszolgálni az ügyfelet, ha lerakja az előleget, hanem bejön és azonnal tudjuk neki adni amit kér... Na meg a hírdetéseknek se piskóta ára van... Szóval a jövőre is gondolunk nem csak hogy legyen egy szép házunk. Most van tőkénk, tehát most kell cselekedni, mégha ez azt is jelenti, hogy anyósnál le kell húzni x időt.
Megtennéd, hgoy elküldöd a 2 hetes diétát is és a mozgás tervet. Márha van hozzáKép Nem vártam csodát, de a fogyis topikban többeknek az első 5 nap után -2 kg volt az eredmény én meg semmit sem fogytam. Ez azért eléggé elkeserítő. Az az 1 kg meg a fogyi és a napi 1 óra mozgásnak volt köszönhető és azért ez is elég durva. Hogy ennyit kelljen szenvedni 1 kilócskáért. Bezzeg felfelé nem kellett ennyit könyörögni nekik...Kép

Panda!
Ha a kistesó jönni akar akkor nincs akadálya, mert nem fogunk védekezni. De ha eddig nem jött, akkor nagyon kétlem, hogy fog jönni amíg a Gabi szopik. Már csak napi 3x az elalvásokhoz cicizik, de úgy látszik az is éppen elég.

Conti!
Igen az a 90 napos diéta, de én most egy 15 naposat csináltam volna. Kicsit durvább volt, de nem vészes. Volt olyan vacsi, hogy fél fej sali, 2 tojás, 2 pari, fél pohár tejföl és 1 kétszersült... Egész laktató voltKép
Nekem sajna annál többet kéne fogynom.

Kataa!
Azt hiszem rémlik valami. Hát igen, ezek a szingli barátnők már csak ilyenekKépKép
Az önálló evés szerintem onnan kezdődjön amikor a baba is hajlandóságot mutat iránta. És tudja, hogy a kanál mire való. Gabim még nem tudja, illetve se kézzel, se kanállal nem rakja a szájába a hamit, kivételek vannak. Darabos kaját, szőlőt eszi egyedül is, de inkább trancsíroz.

Manó!
Szegény malacka!Kép Remélem gyorsan túl lesz rajta és nem szenved tovább, talán az a tudat a legrosszabb az egészben.

Zita!
kösziKép

Móni!
Szerintem nem sértettél meg senkit a depi leírásával. Én is tisztában voltam ezekell amikeet leírtál. Én is tettem ellene, bár az, hogy elrohantam egy pszihomókushoz nem jelent semmit, mert azóta sem változuott semmi, de fog és már én sem vagyok depis...Kép Csak olyan elkenődött... De ez már nem depiKép

Beszti! Gumicukor!
Kár egy ilyen dolgon összekapni, még így virtuálisan is. Mindkettőtöknek igaza van és kész. Majdhogynem elbeszéltek egymás mellett, az meg hogy kinek milyen az arca az genetikai adottság és egyénileg változó, hogy kinek mi a szép. Ezen felesleges hajbakapniKép
Bár én is nagyon tudnék örülünk, hogy ha lemegyek majd a konditerembe és a szépen kidolgozott lányok, akiknek nincs súlyfeleslegük azok nem csak bántóan méregetnének, hanem inkább segítenének 1-2 jó szóval, vagy tanáccsal, vagy akár egy mosollyal, na de nem gúnyossal...Kép

Meggyőződésem, hogyn agyon sok túlsúlyos nő ezért sem megy le ilyen helyekre, mert fél.Kép

sasha

Kép
sasha

Zita!

Volt állandó talinapunkKép, minden hónap elsö csütörtöke, délután 2-5-ig. Ugye?KépKép

Többiek!

Senki nem akar nyilatkozniKép, hogy szeretne jönni talizni?

Djeszter!

A szopi miatt: szerintem egy idö után az az egyetlen védekezési módszer az ellen, hogy ne nézzenek tiszta hülyének, ha az olyanoknak, akinél valószinü nem fogsz megértésre találni, egyszerüen nem mondod el.
Engem anyukám lepett meg egy kicsit, amikor 13 hónaposan azt kérdezte, hogy mikor választom el. Viszont most, mikor nála jártunk, nagyon tetszett neki, ahogy Nátán a pólómat huzigálja, és egyetlen rossz szót sem mondott arra, hogy még igy majdnem 15 hónaposan is szopizik.

Gumicukor!

Kép

Kataa!

És mi lenne, ha a kétkanalas módszert csinálnád mindig. Kapjon egy kanalat ö is, és ha ugy nem kell neki, akkor te is etesd.
Szerintem számithat a "Jó példa"Kép is, tehát ha látja, hogy ti is azzal esztek. Mondjuk a te kimélésed érdekében én elöször nem teljes tányér fözelékkel csinálnám... Söt nem is feltétlenül fözelékkel, ami folyik, hanem valami kicsit darabossal (vagy sürübb fözivel), amivel lehet sikerélménye. Ha nem megy, majd késöbb fog. Akkor még nem jött el az ideje.

Móni!

Hát igen, az okos könyvek is ezt irják!Kép
Bár szerintem az otthonléttel is nagyon jól el lehet lenni, ha nem csak a gyerek és a háztartás körül forog a világ. Olyan sok mindent lehet csinálni, pl. tanulás vagy hasznos hobbi (pl. varrás).
Nálam csak akkor van baj, ha engedem, hogy a környezeti befolyások túlságosan hassanak (pl. a karrierben kiváló - tökéletes nö - tökéletes anya (szerintem megvalósithatatlan) hármasának a viziója).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Djeszeter
Nálunk pontosan ugyanezt csinálja a Levi, ahogy meglátja, hogy valami kaja kerül az asztalra, kiesik minden a kezéből és rohan kunyerálni, akkor is, ha előtte állt fel az asztaltól.Kép Ennek ellenére is csak 10,25 kg, pedig már lassan 16 hónapos.
Lábméret: ezek szerint a fiam nagy lábon él, az őszi, zárt cipője 22-es, igaz, nem ér benne végig a lába.
Én itthonra vettem neki szandit, hogy mezítláb járkáljon, most úgyis le vannak értékelve...

Csics
Igen, olvastam, hogy sosem csapsz rá Petikére, nagyon csodállak is érte. Na jó, én sem vagyok egy agresszív vadállat, de nálam el tudja érni a Levi azt, hogy néha odacsapjak. Nem is tudom, talán Beszti írta, hogy 3 éves kora körül érti meg a gyerek a "verés" lényegét, valszeg igaza van.
Nekem Anyukám mindig a hajamat tépte, így elhatároztam, én ezt sosem fogom...Kép

Sasha
Örülök, hogy előkerültél, bár miután itt hiányoltalak láttalak a fogyi-fórumon. Kitartás, ne keseredj el a kezdeti nehézségek miatt. Lehet, hogy ez most sovány vígasz, de gondolj arra, hogy a plusz kilók sem 1 hét alatt rakódtak az emberre, megszabadulni mégis ennyi idő alatt szeretne tőle az ember... de ez sajna nem megy.

Rit
Ez tök nagy baromság! Én most 27 éves vagyok, de nekem is tandíjmentes volt a posztgraduális képzés is!!! Mond meg nekik, hogy ugyan mutassák már meg, hol van ez leírva!!! Ne hagyd magad!

Forti
Hajrá Levi! Újra gipsz nélkül, igazi megváltás lehet!Kép

Még mindig senki nem tud semmit Ágiélról?! Vagy csak lehet, hogy akkor jelentkezett volna, ha a pocaklakó nemét is meg tudják mondani?

Sziasztok:
Viki
vikici

SashaKép
Én múltkori fogyómat úgy kezdtem, hogy 1,5 hétig meg sem mozdult a mérleg. Ami késik nem múlik. Amikor nem mozdul meg a mérleg akkor szokták feladni a fogyókúrázók. Sajnos.

Ha javasolhatok valami, ne expressz sebességgel fogyaszd magad, mert egy idő után duplája jön vissza rád!!! Nagy eredményeket lehet elérni gyorsan, de sajnos ezek a gyorsan leadott kilók hamar visszaugranak.

Inkább szépen lassan fogyizz, ahogy neked megfelel. Nekem 6 kilótól sikerült megszabadulnom 3 hónap alatt, volt olyan, hogy 3 nap alatt fogytam 1 kilót és volt, hogy 3 hétig stagnált az állapotom.

Viszont nálam csak egy dolog vált be. Nem a napi számos kis étkezések száma, hanem a napi 3x-i nagy étkezések száma. Így legalább tudtam, hogy már csak ennyi-és-ennyi időt kell várjak, ahhoz, hogy újra ehessek.

Nekem így könnyebben ment, mert alkalmas vagyok arra, hogy a napi többszöri étkezések számát nemhogy 6-ra hanem 8-10-re emeljem a nasikkalKép és ugye az már nem is fogyókúraKép

Úgy csináltam, hogy reggel kaja 7-kor (30-50g Zabkorpa, vízzel egy 1 banánnal, tetején fahéjjal és egy fél kanál kristály cukival), utána délig semmi, csak víz. Kivártam a delet, jött az ebéd (csirkehusi, kevés krumpli meg zöldség), és utána 6-kor az utolsó vacsi (kevés kenyér, kevés sajt, 1 pohár joghurt, sonka nem szalámi paradicsom, paprika, cékla). Ja és napközben két kávé is lecsúszik tejszínnel.

Semmi lónyál, kóla, időnként ha nagyon kell akkor 1-2 kocka csokika.
és emelett vitaminok és káclium és follsav.

Na megyek pusszantás
MJ - Móni
mj__móni

Sziasztok!
Mindenkinek Köszönjük a jókívánságokat. Kép
El akartunk tegnap menni az állatkertbe, de sajna egész nap trutyi idő volt, úgyhogy lakásban ünnepeltünk. Délelőtt a nővéremnél voltunk, délután anyóséknál. Volt torta, gyertya, ajándék. Szép volt, Nóri elemében volt, mindenhol produkálta magát (lehet hogy színésznő lesz???Kép

Csics! Nóri sem tud még járni, pedig elmúlt 1 éves Kép !

Hú lányok! Panaszkodom egy kicsit: Nórinál is volt hányingerem, de ilyet, mint ma még soha nem éreztem. Kép Már 2x megjártam a klotyót, és egyfolytában folytogatja a torkomat a hányinger. Ma még semmit nem ettem, nem is vagyok éhes. Az előbb jól kibőgtem magam, nagyon el vagyok keseredve. Na, összeszedem magam, csak jó volt egy kicsit panaszkodni.
Bocs, hogy ilyen szomorka vagyok, de nagyon kivagyok! Kép
Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok.

Szép napot mindenkinek:
Magdi
Magdi

sasha
a mamuszt az VII. kerületben az István u. és Cserhát u.találkozásánál van egy kínai bolt, pisziket, pulcsikat és cipőket árulnak. véletlenül láttam meg a kirakatban a mamuszt. ott integetett, hogy vegyem már meg Kép volt még sötétszürkében és sötétkékben, mindegyikre kisautó van hímezve.
Viszont Weckerle közelében van a Kőbányai pia vagy más nevén maglódi, szerintem, ha oda kimész, akkor ott is fogsz uilyet találni. ezek a csájnízok egy helyről hozzák a cuccot.

A fürdőköpenykéjében csak kis Jabbának hívjuk Kép Vagy Obi Van Kenobi-nak Kép Már csak a fénykard hiányzik Kép

Küldöm neked is a diétareceptet, előre megnyugtatlak, hogy nem kell annyira sanyargatni magad vele, mint mj moni módszerével. tök sok mindent lehet enni és nem kell az egész pénzed rákölteni, tehát semmi extra kajaféle nincs benne.

Sasha, beszti
higgyétek el ezek a barbik nemcsak a ducikat méregetik, hanem pl. engem is, aki világéletemben vékony típus voltam. én kb. uúgy szoktam visszanézni rájuk, csak még egy gunyoros mosolyt is dobok feléjük, tudják hány méter. egyébként én is először félve mentem be a konditerembe, mert azt sem tudtam mi mire való. viszont sokan vannak, akik éppen díjazzák az igyekezetet és segítenek mindenféle pofavágás nélkül.
Én azt is utálom, maikor tetőtől talpig végigmér vki az utcán, arra én is visszanézek uúgy Kép

Viki
Én tuti nem fogom verni a gyerekem, mert vannak elég rossz élményeim. Apukám sokszor huzigálta a hajam, sarokban térdeltem, fakanállal kaptam a fenekemre, és sajnos nem kicsit Kép Ő amolyan elfojtott uralkodótípus, sosem beszélünk igazán csak felszínes dolgokról. Ebédelni sem szeretek vele egyedül. Egyszerűen nincs témánk. Pl. sosem szokott felhívni. Na jó, néha, amikor pici volt a Dani, de azt sem miattam. szeretet kimutatás az nem megy nála. Szomorú is vagyok emiatt Kép Megfogadtam, hogy az én gyerekem nem fog ilyen élményeket beszerezni tőlünk. A férjem nem is ilyen.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

még annyit akartam írni, hogy a férjemnek az egyik kollégája kisbabát vár, elég pocsékul van. hányinger meg minden. most kb. 8 hetes.
tegnap kérdezte a kollégáját, hogy van a csajszi, mire a férje, ó, már semmi baja, mert gyógyszert szed a hányingerére. ráadásul még orvosa sincs a csajnak, csak vmi ismerős nőgyógyász nézte meg és onnan tudják, hogy kb. mennyi idős. azt mondjuk nem tudom, hogy a hányingerbogyót (nem tudom mi) is az ismerős orvos írta fel, de a férjem elmondása szerint a csajszi mindig is szerette magát házilag orvosolni.

Tiszára kiakadtam, hogy lehet vki ennyire felelőtlen, ráadásul 2 diplomás tanárnő is. Pont ez az első 3 hónap a legfontosabb, hogy minden szervecske szépen kifejlődjön.

Ti szedtetek vmit a hányinger ellen?

Én semmit, simán kibírtam, mert tudtam, hogy ez így van rendjén és úgyis elmúlik.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Hahó!

megvagyunk mi is, csak az írásra nincs idő. tegnap elhoztuk a kocsit, rögtön be a mélyvízbe, egyedül kellett hazahoznom. Gergő a párommal jött, próbáltam utánuk menni szorosan. Hát, nagyon izgultam, de szerencsésen hazaérkeztünk. azért még bele kell rázódni a vezetésbeKép
Ma egész nap a kertet gazoltam, de még lenne mitKép

Hú, annyit írtatok, hogy még...
Depi
Nálam is ez a helyzet, hogy játszótér a kertben, környéken semmi, de most már ki fogok mozdulni. serencsére nem lettem depis, de ha Gergő sokat hisztizne, lehet, hogy az lennék. Hát, ez az érzés nekem is van, hogy gyerek-háztartás és slussz, kimaradok valamiből. Párom igyekszik sok programot szervezni nekünk és sokat utazunk, így azért elég jó. De nekem is akkor lenne az igazi, ha eljárnék mozogni és pl tanulnék valamit. csak az idő...

Hát, gergő se eszik még kanállal, csak kézzel és ő is még csak kapaszkodva járkál.

Magdi!
Kitartás a rosszullétekhezKép Biztos elmúlik lassan. A lehangoltságot meg a hormonok is okozhatják. Hess, rosszkedvKép

Forti
No gipsz, hurráKép

Nyuszika
üdv újra itthon. 900 km? Nem semmi.

Djeszter
Az előbb mondta a Prokopp Dóra, hogy még mindig szoptatja a legkisebb háromévesét.)

Kataa
passz, Gergő utálja a tejberizspépet. Kanállal még nem eszik ő sem.

na pusz
judy és Gergő
Judy

Gumicukor
Verés és verés között azért lehet különbség. legalábbis szerintem. Az, hogy rácsapok a Levi kezére, ha tömi a szájába a virágföldet, vagy rácsapok a fenekére, ha - hiába mondom, hogy nem szabad - úgy belémharap, hogy ott marad a foga nyoma, és nem lehet leállítani, szerintem nem olyan verés, amiről írtál (pl. fakanállal).

Én semmit nem szedtem a hányinger-émelgyés ellen, csak minden nap elmondtam a férjemnek, hogy ha még egyszer azt mondom, hogy szeretnék egy babát, emlékeztessen erre az állapotra.Kép Persze már mostanra bőven el is felejtettem és kezdeném elölről megint.KépKépKép
Nem tudom, kinek mi a véleménye a homeopátiás bogyókról, azok között is van, ami kimondottan a várandósság elején jelentkező rosszullétekre jó.
Magdi, mit szólsz hozzá? Amúgy kitartás... én a 2.-kal sokkal rosszabbul voltam, mint először, mondta is mindenki, hogy akkor most tutira kislányunk lesz, erre megszületett Máté... Szerintem azért is viseli nehezebben az ember a második terhességet, mert ha van már egy babád, akkor nem tudsz annyit pihenni, ha rosszul vagy, mint amikor még csak egyedül voltál. Emlékszem, milyen rosszul voltam a babakaják szagától is, és még most, szülés után is hányingerem van tőlük...Kép

Viki
vikici

Gumicukor!

Köszi a bíztatást, meg a receptet.
Én nem szedtem semmi a hányingerre... Később viszont kb a 16. hét körül nagyon durva migrénes napjaim voltak és 1 hét után mertem csak bevenni 1 algopyrintKép

Most, hogy így emlékeztettetek a hányingerre, lehet, várok még a 2. babaprojekttel. FelfüggesztemKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
Hányingerre én sem szedtem semmit, eddig nem is volt olyan durva. Nórival végig dolgoztam a terhességet, egy szem bogyót sem szedtem be soha. De ma reggel óta a vizet is kihányom. Úgyhogy az előbb felhívtam a dokimat, mondott egy bogyót, hogy szedjem be (Magnerot). Ha holnap is ez lesz, akkor be kell menni a kórházba, és infúziót kapok. Kép Hát szép kilátások! Úgyhogy most ezerrel kérem a drukkokat! A síráson és a szomorkodáson már túljutottam, most épp bizakodó hangulat van rajtam, de azért izgulok rendesen. Az előbb beszélgettem a pocaklakóval, próbálom győzködni, hogy neki aztán végképp nincs oka az aggodalomra, hiszen az ő egészsége a legfontosabb.
Na megnézem, hátha van valahol hányingeres topik! Jó kis délutáni program! Kép

Sziasztok:
Magdi
Magdi

Rit,
Hívd fel az Oktatási Minisztériumot!

Magdi,
Én Antagel savkötőt szedtem, azt szabad terhesen is, mert nem szívódik fel. Azon felül pedig enni, enni, ami egy kicsit is jól esik. Ne legyen üres a gyomrod!

Forti,
De jó, hogy végre megszabadultok attól a fránya gipsztől!

Depi: nekem az elején sokszor volt, bőgtem is, mostanában csak akkor, ha sokat vagyok egyedül, és Solymi hisztis, mert olyankor még a lakás is úgy néz ki, mint a szemétdomb, mivel a nyüszítő gyerek mellett - aki folyamatosan szór széjjel és ken össze mindent -, nem tudok összeganajozni.
Különben viszonylag sokat járunk el, van maszek munkám, ami karbantart agyilag... szóval nincs okom panaszra.

Zita
parazita

Magdi!
Ezt nem értem,a Magnerot én úgy tudom, csak magnézium, nekem az előző terhességemnél kellett (volna) szednem, mert sokat keményedettt a pocakom. De fájt tőle a gyomrom, és végül a Magnevitál jött be, attól semmi bajom nem volt.

Viki
vikici

Hello
Na tulvagyunk az oltason,hat eleg visitos volt az elso 3 percben,de utana mar el is felejtette.Kapott karpotlasul egy egesz uveg gyumilevet higitas nelkul: )
Viszont miota hazajottunk tiszta zizi,meg sem all es alig tudjuk utolerni.Remelem nem aktivitas oltas volt: ))
Meg most sem mutatja az almossag jelet,pedig ilyenkor mar furcsizni szokott.

Veres tema
Szerintem egy kis hessentes a feneken az nem art az meg nem veres.Minket sohasem vertek egyaltalan,megis jol neveltek vagyunk.De a fenekunkre valo kis husi az nem maradt meg bennem.A tesom egyatlaln nem csinaljam meg ezt sem,hat pedig eleg ordogocskek a pasik es nyaron mikor itt voltak nehany veszelyes helyzet utan igeni is kellett nekik.Sirni nem sirtak viszont meglepodtek es abbahagytak: ))

Mj-Moni
Teljesen igazad van,csak sajnps aki depis(nekem van egy rokonom aki kemenyen beteg)az sajnos nem tud ellene tenni.
Az szules utani depresszio az azert kezelheto kategoria,sot nem ekzelni kell hanem megelozni.Bar en is csak otthon vagyok vele es most itt anyueknal alig van haztartasi munkam,azert szerintem az egesz napos figyeles is eleg faraszto.En si azt mondam hogy minel tobb valtozatosag segit csak es ez nem feltetelnul a vasarlas: ))Bar en mindig nagy penzkolto voltam,de Alexxel mar nem tul nagy poen vasarolni jarni,mert a felenel mar unja a bevasarlo kocsiban az ulest: )

Rit
Mi a suli???

Forti
Hogy birta Levi a gipszlevetet?Fogoval vagy elektromos izevel vettek le?

Nyuszika
Hat ponteni s annyit tettem bele,pont tegnap mondtam apanak hogyegy kicsit draga hobby es ujra;))

Sasha
Ha nekem is csak akkor teszi a szajaba ha kuncsorog vaalmit az asztalrol allva es akkor a kezebe adjuk es beveszi.

Beszti
Koszike,akkor megprobalom egy kis fozivel holnap,lehet hogy eddig is csak a magam tisztasag maniaja miatt nem adtam kanalat: )Gyorsan belapatoltam es kesz voltunk 5 perc alatt: )

Magdi
Nem szedsz Magne B6-ot az nagyon jo volt nekem hanyingerre,es az csak vitamin.Hu igazad van,en iis nagyon rosszul voltam minden reggel,na azt nem sirom vissza: ))
Bar azt mondjak nincs ket egyforma terhesseg.: )
Erdekes a tesom a fiukkal is szarul volt es most is,bar meg nem tudjuk a nemet: )

Judy
Igazad van egy szulo barat gyerek is seigt a depi ellen.: ))UGyi voltal a kocsival!!

Pusz
Kataa es kukacAlex

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Csak ilyenkor van egy kevés időm.

Kataa!
Köszi. Ma már egész jól éreztem magam. Talán megmaradok. Kép

Beszti!
Az én környezetemben szinte senki nincs akivel egyetértenék szopi ügyben.Kép Talán csak egy olyan lány van, aki úgy gondolkodik mint én. Azért ez szerintem elég szomorú.

Viki!
És Ti tudtok valamit csinálni, hogy Levi ne egyen "egész nap"?
Én arra gondoltam, hogy mindenki akkor eszik, amikor Marci éhes, de pár hét után kiderült, hogy nem igazán kivitelezhető. Így most hagyom. Állítólag én is ilyen voltam. Mindenkivel végig ettem a menüt. Kép Marci 13 hónaposan 9760 g. volt.

Fogyókúra:
Én nem tudom miért, de egy kicsit fogytam. Bár nem tettem érte semmit. Viszont tisztára bediliztem és rengeteg colát iszom naponta. Nem tudom abba hagyni, mert ha már 2 órája nem ittam, elkezd fájni a fejem. Mi a fenét lehetne csinálni? Nincs valami ötletetek?
Pedig ha nem innám azt a cukros löttyöt, lehet, hogy még az a pár kiló is lemenne?!

Judy!
Én is vezetgetek. Mostanában hétvégén csak én vezetek, de a gond nálam a párom szerint a túl kormányzás. Hát remélem majd elmarad, ha már lesz rutinom.

Depi:
Nekem is volt, van, biztos még lesz is.
Sajnos ebből egyedül nagyon nehéz kimászni, még akkor is, ha az ember tudja, hogy mit kellene csinálni.
Engem arról próbáltak az ismerősök meggyőzni, hogy szükségem van egy kis kikapcsolódásra, gyerek nélkül. Hát tudom, hogy igazuk van, de kire hagyhatom Marcit? Nekünk nincsenek szüleink, akik segíteni tudnának. Bébisittert meg nem tudnám kifizetni. Maradna, hogy a párom vigyáz a gyerekekre, én meg mehetek valahova. De hát egyedül? Ilyenkor a saját szövegemben is azt érzem, hogy kifogásokat keresek.
Na, mindegy. Találtam magamnak egy jó kis hobbit, ami elég jól megnyugtat, bár idő és pénz igényes.

Zita!
Sokszor én is már a rosszullét határán vagyok, hogy Marci mindent szétpakol, kivesz, összeken, stb. És képtelenség rendet tartani, mert 5 perc múlva, mintha semmit sem csináltam volna.
Mostanában azzal probálkozom, hogy reggel, mikor Danit már elvittük a suliba, reggelizünk, utána ő játszik a szobájában, én megpróbálom összedobni a lakást. 10 körül elalszik, akkor van egy kis szabadidőm. Ebédre felkel, aztán megyünk sétálni, mert estig már nem alszik.
Persze du. újra akkora rendetlenséget képes csinálni ... Ilyenkor azzal próbálkozom, hogy míg fürdik, valaki vigyáz rá, én meg gyorsan összeszedem egy dobozba a játékait. Így valamennyire elviselhető állapotok vannak.

Na, jó hosszú lettem.

Djeszter
djeszter

Ja, azt el is felejtettem elmesélni, hogy ma Marci tett két lépést egyedül.Kép Aztán megállt. Nem ült le. Persze ezerrel dicsértük az apjával. Ő meg nagyon boldog volt.Kép
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mi a jobb, mikor a baba elindul? Ha van rajta cipő, vagy ha mezítláb van?
Marcin csak zokni volt, de van egy ismerősöm, akinek pár hete jár a fia, de csak cipőben tud menni.
Akkor most adjak rá itthon cipőt, vagy maradhat zokniban?

Djeszter
djeszter

Manó
Ne haragudj, nem akartalak megríkatni. Én ezt pozitív gondolatnak szántam, persze ilyen helyzetben mit lehet pozitívnak látni Kép. Szegény malacka. Kép
Viszont gratulálok Emmánaka sétához, látod a legrosszabb pillanatokban, ő mindig egy kis örömet fog lopni a szívedbe.

Móni
Nálunk Hanna már a nagy kádban fürdik. Az Ikeában lehet kapni nagy csúszás gátlót, ami az egész kád aljában van, így fel tud állni (nem lehet erről leszoktatni), viszont nem esik el, és tud kúszni is az állatkái után.

Nyuszi
Nem tudom mennyivel kényelmesebb a tápszer. Éjjel kettőkor üveget kifőzni, melegíteni stb. Nem volt annyira kényelmes, ha jól emlékszem. Jobban örültem volna, ha elég a cici.

Sasha
Sok kitartást, nem semmi azért ez az egy szobában 3-an. A húgomék is anyámékkal laknak, még bírják Kép

Én is próbálom kanalaztatni Hannát, de csak maszatol vele, a világ minden kincséért sem enne vele. Kép

Forti
Ilyen hamar leveszik a gipszet? Ez gyorsan ment, hála Istennek.

Magdi
Én is rosszul voltam Hannával az első 12 hétben, szinte egész nap, hánytam is rendesen, de azért nem annyira mint te. Egyél felkelés előtt (ha lehet), vagy rögtön utána. Én akkor voltam igazán rosszul, ha nem ettem.
Vikinek igaza van van valami homeos bogyó (cocculine), az szedhető terhesség alatt is (nekem az epém miatt van gyakran hányingerem és arra szedem, kicsit használt. De a b6-ot szedd napi 3*2-t lehet és ha rendesen beszeded talán használ. De hát van amikor semmi sem. Meg a jeges cola kortyonkén, van akinek az is használ (nekem az is bejött)
Drukkolok.

Viki
Én még soha nem ütöttem meg a Hannát. Szerintem ahhoz még kicsi, hogy megértse a logikát a dologban. A nem szabadot megérti, de nem nagyon érdekli, de nem hiszem, hogy ha ráütnék jobb lenne.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Hát mamalcka elmentKép És képzeljétek szegény ithon, már nem élte meg hogy levigyük déután orvoshoz, déután elkezdett remegni és pár perc alatt elment. igyekszem azzal vígasztalni magam hogy legalább ismerős hangokat hallott és ismerős helyen volt. Hát ennyi. Este gyújtottunk gyertyát ahol meghalt szegény, azon a helyenKép

Dec 8!

Én pozitívnak is vettem, szegény amúgy is nagyon megsirattam, én már csak iylen vagyokKép
Egyébként tök fura, hogy épp amai nap ment el szegény, mert ugyan hétköznap van, de itthon volt mindneki, én , a férjem, Emma, anyukám sőt anyósom és apósom is, és ő pont ezt a napot választotta. Így hogy sokan voltunka azért könnybeb volt.

Kataa!

Igazad van, ez volt megírva neki.

Hát lányok, igyekszem viisazkapcsolódnia topic életébe,m bár olvasnie ddig is olvastam mindent csak nem volt kedvem nagyon írniKép
Ja, ma azért volt itt mindneki, mert átpakoltunka amásik szobába, cseréltünk anyukámmal.

Sasha!

Hát remélem jól meglesztek anyósodékkal, tök értehetőek azindokaitok, de azért sajnos magam bőrén érzem hogy enme gyszerű az együtt lakás a legjobb természetű embereknek sem. De van számos előnye is azértKép
Amúyg én is szokatm mondani Emmának hogy Most már nagyon összeveszünk, meg hogy azt akarod hogy elfenekeljelek?

Engem azzal nem tud felidegsíeni hogy rendetlenség van, tőlem lepakolhatja fél szekrényt, csak a hsiztijét hagyná már elKép

Ütés: hát én volt hoygmár rácsaptam Emma posijára, mert ő iszonyú hisztis, és ha pl pelenkázom és közben kitépi magáta kezemből és a lábát fogom, de ő a fejére feláll és feszíti magárt és üvölt, akkor sajnos van hogy rácsapok, Azt meg ne gondoljátok hoyg nem értenek belőle, mert bizony ilyenkor Emma nyugton marad, amx sír tovább, de nem feszíti magát ívbe. De másért még én se ütöttem a fenekére, pedig rámolós, meg minden, de azt hagyom, ha meg veszélyes elhozom, ha hisztizik akkor otthagyom, de enm ütök, de a pelenkázással nem udok mit kezdeni. Kép

Sasha!

nekem pl egyáltalán nem volt hányingerem Emmával!
De most komolyan feladtátok? ha jól emlékszem ti voltatoka zok akik rögtön akartak másik babát.

manó

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Dec8

A sógornőmnek kényelmesebb lenne a tápszer, amig a férje felkel éjjel helyette...KépDe semmiképpen sem olcsóbb pl. mint az anyatej. AMúgy azért is mondta hogy gondolkodik a tápszeren, mert ki van sebesedve a melle és fáj a szoptatás. Elmondtam neki, hogy valszeg rosszul teszi rá a babát és nekem is volt ilyen, de nem kért volna meg, hogy mutassam meg hogy kell. Mindegy. Csak a kisbabát sajnálom.

Magdi

Szegényke, kitartás! Próbáld meg a mit a lányok mondanak, én sajna nem tudok tanácsot adni, mert sosem volt hányingerem, de nagyon együtt érzek veled. Hányadik hétben is vagy?

DjEszter

És azok az ismerősök akik szerint szükséged lenne egy kis gyerekmentes kikapcsolódásra nem tudnák elvállalni a gyerekeket néhány órára, hogy kimozdulhass a férjeddel?Kép
Amúgy Emilia is majdnem 15 hónapos és még naponta 2x szopik. És nem érdekel hogy ki mit szól hozzá.

Judy

Nálunk is játszótér a kertben és ha nem kéne ennyi mindent intézni a házfelújitás miatt biztos uncsi lenne itthon. Előre félek hogy mi lesz télen, mikor a kertbe sem lehet nagyon kimenni.
Hajrá vezetés!Kép

Ági hol vagy???

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Djeszter,
Ugyanez van nálunk is... Én is a fürdetésnél szoktam "kiszökni", hogy addig összedobáljak a hálószobában.
Szerencsére Solymi a 9-10-es alvás mellett még délután is huny egyet, de valamikor az "igazi" munkámat is csinálnom kell, nem csak a házit Kép, meg a németet is tanulni kéne...

Most jöttünk meg a TESCO-ból, bevásároltunk a szombati szülinapi bulira Kép

Zita
parazita

Manó!

Szegény kismalacka! Részvétem!
A babaprojektet nem adtuk fel szó sincs rólaKépKépKép

Magdi!
Naa! Véletlenül van nekem egy homeos készítményekről katalógusom amit elhoztam a gyógyszertárból. Van benne Tarhességi hányingerre bogyó. Az egyik A

SEpia 9CH (tintahal): Reggeli hányingerek, undorodás a cigaretta füsttől, bizonyos ételek szagától, a savanyúság kívánása

Cocculine: hányinger, szédülés, sápadtság, gyengeség, utazás, mozgás kiváltja vagy felerősíti a pnaaszokat.

Ignatia 9CH: Hányinger, gyengeeség, szapora szívdobogás érzet, sóhajtozás, az evés javítja a panaszokat.

sasha

Kép
sasha

Manó
Én is ilyen vagyok, a kutyámmal még a mai napig szoktam álmodni, pedig már 5 éve nincs Kép

Suli
Köszi az infokat, most nézegetek még utána - nagyon kapkodva, mert ha sikerül ingyen, akkor biztos belevágok.

Kataa
fogtechnikus - érdekel is, jó is, mert nagyon keresett, külföldön is jó + szabadidőt is beoszthatnám mellette. csak jöjjön be.

Képzeljétek mi történt: tegnap elkérték a létránkat és a papa nem a helyére rakta vissza, mikor hozták. Ennek az lett az eredménye, hogy hozzájutott Dodeszka, és nagy csendben felmászott rá. Én nem tudom, hogy csinálta, mert hatalmas létra és ráadásul meredek, két fok között 45 centivel. Szóval úgy gondoltam, számára lehetetlen, de nem az. Majd szívbajt kaptam, mikor megláttam, addigra már a 4. fokon állt. Rejtély, hogy csinálta, de most hurcibálhatom a létrát biztonságos helyre KépKépKép

Rit és pókDodo

rit

anemona7

Rit,
Solymesz is simán felmászik a létrára, ami nálunk az erkélyen van. csak bámultam, milyen erővel húzza fel magát. Én szerencsére éppen ott voltam, amikor próbálkozott Kép Sőt, egyszer fogta a saját műanyag szennyesvödrét, megfogta, és azzal együtt akart felmászni. Mesterember lesz a gyerekből, akárki meglássa Kép

Manó,
Sajnálom a szegény kismalacot Kép

Zita
parazita

Sziasztok!

Verés: én is ütöttem már a popsijára, kezére Bettinek, persze nem nagyot. Bevallom, inkább ordítozni szoktam, ez most hülyén hangzik, de pl. ma reggel is a pelenkázón harcoltunk, rákiabáltam, és nyugton maradt. Mondjuk én a kamaszlányommal, meg a férjemmel is szoktam, mint egy olasz család. Azért nem olyan durva a helyzet, nem mindennapos.

Manó, részvétemKép

Ilke, nálunk tegnap is 8-du.4-ig áramszünet volt, még az Elműt is felhívtam, mert ez már durva, hogy két nap egymás után ilyen áramszünet legyen. Ráadásul délben hideget adtam Bettinek, joghurtot meg piskótatallért, mert ugye nekem a tűzhely is villany. Négykor viszont befőzelékezettKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hali!

Verés téma
persze néha én is rálegyintek Dani fenekére, ha már nagyon nem fogad szót, de sosem fogom ennél jobban, mint ahogy én annak idején sokszor kikaptam. Sajnos eléggé él bennem ez az emlék. Kép

Djeszter
Dani is képes leállni enni mindenkivel. Múlt vasárnap pl. megevett egy tányér karfiollevest, utána carbonarás tésztát + egy túrórudit. aztán jött az apja is enni, mert később ért haza és tőle is kunyerált.
szerintem ne adj rá cipőt otthon, hacsak nincs hideg a padlón. dani is zokniban indult el, nem adtunk rá cipőt. csak ha kimegyünk a konyhába előszobába van mamusza, ill. ha sétálni megyünk és talpal a ligetben.

vezetés
én már egész jól belejöttem, ahhoz képest, hogy több, mint 7 évet kihagytam. most meg már bárhová elvezetek Pesten a gyerekkel és egyedül is.

Magdi
a gyömbér is jó hányingerre.

manó
malacka így búcsúzott el mindenkitől.

nyuszika
nekem 2 hónapig volt sebes a mellem és iszinyatos fájdalom volt a szoptatás, lázas voltam, csomós, lángvörös a mellem. és mégis szoptattam fogösszeszorítva. de mindenki más, én örülök, hogy az egyébként is híres akaraterőm, nem hagyott cserben, mert ez aztán az igazi próbája volt az akaraterőmnek. megérte, mert 11 hónapig szoptattam, + anyatejgyűjtőből vitték a tejet + egy kislány is a tejtestvére volt Daninak.
nálam nem a rossz mellrerakással volt gond, hanem érzékeny volt a mellem olyan erősen szívta Dani. hiába a móhó kisfiúk.

KépKép
KépKép
gumicukor

Na nekem aztán nincs depim egyeltalán -szerencsére. Mondjuk állandóan elfoglalom magam valamivel, sőt annyi minden lenne, hogy listát kell írnom, szelektálni fontossági sorrendben.
Nekem viszont a terhesség óta memória problémáim vannak. De komolyan. Bár már javulóban. Pocaklakóval még rémesebb voltam. Olyan szinten elfelejtek dolgokat, hogy csak csuda! Kép Bár néha jó is. A múltkor is elfelejtettsm, hogy miért akartam megdorgálni a papát, csak arra emlékeztem, hogy volt valami. Belekezdtem, aztán csak röhögtünk, hogy ilyen dinnye vagyok KépKép

Ha minden igaz, ma végre eljutunk anyához 7végére, már 3 hónapja nem jártunk arra, nagyon várom!! KépKép Megünnepeljük az én elmúlt szülinapomat, meg a Dodo aktuális next szerdaiját KépKép
Itthon viszont úgy néz ki, hogy csütörtökön tartjuk, úgysem igazán tudja még, a papa viszont csak akkor tud itthon maradni. Úgyhogy drukkoljatok majd jó időért jövő hétre. Vagy állatkert vagy Szantendrés hajókázás lesz a műsor meg torta és ünneplés. Én már úúúúúgy várom!!!

Rit és Dodo

rit

anemona7

Jo reggelt,
Nekunk az volt,mert Alex fel 6-kor riadozott de a kajcsi azert meg 8-ig viszzaaltatta: )
Most vegeztem a rendrakassal ,szerencsere apu itthon van egy kicsit igy utana megy a kicsi es hagy tenni-venni; ))

Djeszter
Teljesen egyet ertek veled,en is igy vagyok(bar most epp anyueknal)de Pesten senkire sem tudnank bizni.Bar a batyamek ott laknak(fel orara) de mivel Zalanka nagyon hisztis gyerekmeg sem merem kerni a sogornomet,mert nem tudna ra figyelni: (
Persze a baratnok neha segitenkede az sem emgya vegtelensegig.
Egyedul meg kinek van ekdve elmenni barhova : ))

Dec8
Na akkor emg nem vagyunk elkesve a kanallal: )
Hat igen,csak az mondaj hogy kenyelmesa tapszer aki meg nem probalta: )

Mano
Hat sajnallak,de legalabb nem kellett orvosohoz vinnetek.
Gyere am most mar gyakrabban: )0
Alex is ilyen a pelnekazasnal kb 5 kulnobozo dolgot kell a kezebe adnom valtogatva es kozben enekelve hogy valamennyire nyugton legyen.

Nyuszika
Nem hogy orulne hogy segiteni akarsz,bar en is igy jartam,semmilyen tanacsom nem kellett: (PEdig en anno mindennek orultem ami hasznos volt: ))

Rit
Hu a letra; (Meg jo hogy eszrevetted.LAssan mar mindent a plafonra kene akasztani: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést, ma már könnyebb, elengedtük őt. Na meg itt van még 2 malacka + kutya, no meg Emmát ki nem hagyjam, úgyhogy azért megy minden ugyanúgy tovább.

Rit!

Emma is próbálkozika létrával, de ő még nem jutott fel rá eddig. Viszont most már az elég magas ágyra is fel tud mászni, és mindnere rámászik, úgy tűnik most kezdődik náluk ez a mászós korszak.

Nyuszika: Hát csak az tudja milyen kényelmetelen a tápszer aki már próbálta. Pl ha elmegyünk valahová, akkor lehet gondoskodni hogy víz is legyen, na persze épp jó hőfokon. Ez különösen utazásnál nagyon jó dolog. ha viszed magaddal vay megcsinálod előre, vagy viszed az egész dobozta (pl egy hétvégi elutazáshoz), és persze épp az fog fejre fordulni a táskában és tutira arra kerüla legnehezebb bőrönd. és még sorolhatnám. Éjszaka is nagy élmény tápszert kutyulni, persze mindíg épp ekkor lesz túl mekleg a víz és a baba meg közben ordít és totál felébred. na befejezem, nem téged kell meggyőzniKépKépKép

ma éjjel először aludtunka angyszobában,a szoba csere után, hol ottmaradt nekünka nyukám régi bútora, na egy éjszaka altt kiderült hogy az ágy a férjemnek túl rövide, szegény alig aludt, úgyhogy most agyalhatunk hogy hogy rendezzük be a szobát, természetesen pénz nélkül, merta zt mondta hogy őt nem érdekli, de most akkor is autót fog venni, nem ágyat, mert már írtóra unja a több éve naygkorú skodánkat.
Hops, gép lejárt, megyek teregetni, majd még jövök maKép

Manó

KépKép
manó

Beszti
Én nyilatkoztam, hogy tőlem jöhet a tali!!

Magdi
Fel a fejjel, egyszer vége lesz a hányós időszaknak! Azért próbálj legalább egy kis kekszet enni és folyadékot inni. És ne légy elkeseredve, nemsokára elfelejted ezt az egész rossz szakaszt. Kép Kép
Vidítónak: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Gumicukor
Levinek is ilyen kisautós mamusza van. Én az újpesti piacon vettem. 1200 pénz volt. Mondjuk Levinek kicsúszik belőle állandóan a lába, lehet azért mert egy kicsit nagyobbat vettem mint a pacskerja.

Kataa
Fogóval vették le, én végig paráztam az egészet hogy nehogy, odacsípje a kis bőrét is. Egész gyorsan ment, a gipszet pedig elhoztam emlékbe. Kép Remélem ez lesz az első és utolsó emlék gipsz.

Most hogy így írtatok a depiről, felismertem hogy lehet nálam is volt/van egy kisebb fokú, de nem vészes. Sokszor észrevettem hogy lenne mit csinálni itthon, és nincs kedvem hozzá közben pedig azon siránkoztam magamban, hogy meg kéne csinálni de nincs rá időm. Kép Ördögi kör, gondolom akinél mélyebb, igen nehéz kikerülni belőle.

dec8
Nem volt az olyan hamar! Eltelt közben 4 hét! Kép

Tegnap a gipsz levétel örömére Levi végre teljes kiskádnyi vízbe fürödhetett, pacsált ezerrel. Viszont tök aranyos, mert mászni még mindíg úgy mászik mintha rajta lenne a gipsz, nem használja a jobb kezét. Gondolom majd visszaáll a használatra. Mikor levették a gipszet jó sokáig kereste a kezén.

Forti

Kép
Kép
forti

Édi lehetett LEvi, ahogy kereste a gipszet! Kép Biztosan megszerette Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok Lányok!

Csak néhány nappal ezelőtt találtam rá a Babanetre, nagyon új vagyok erre.
Gondolom, hogy már régóta összeszokott a társaság, de azért megkérdezném, hogy csatlakozhatom e hozzátok a 13 hónapos Babámmal együtt? Jó lenne veletek, akiknek hasonló korú Babátok van, beszélgetni időnként!

Üdv: Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?