Sziasztok.
Zsizsik, ejha, ezután mi sem fogjuk a lányainkat (ha lesz még) Emmának hívni, igaz?
Nektek is sok erőt kívánok a bosszúság és a károk, idegeskedés elviseléséhez!
Nekünk egy átaludt éjszaka után már jobb, arra gondolunk hogy sokkal, de sokkal rosszabbul is járhattunk volna...!
Kavics, ne aggódj a jövő hét miatt, az már nem fog szerintem szerepet játszani! Hacsak nem azt szeretnéd, hogy majd a a dokid látogasson téged, amikor már a picit szoptatod a szülőszobán!
Egyébként az a "barna" nem a nyákdugó volt? Nekem barnásozás formájában ürülgetett kifele, utólag mondta a szülésznő, hogy tuti hogy az volt. Mert én semmiféle dugót nem találtam.
Mona, úgy látom a csokrod igencsak megosztja a közvéleményt! Van, akinek bejön, van akinek nem!
De azzal egyetértek hogy ez csak egy apró momentum volt, ugyanis te magad gyönyörű voltál! Abban a ruhában, azzal a sminkkel! Én se ismertelek volna meg!
A férjed mit szólt? Látott már előtte benne?
Luca, te nemkülönben! Nagyon mesés volt az a ruha.
Monee, a gátmetszés emlékeim szerint semmi. Én pl. semmit nem éreztem, csak kis hideget (a Lidocaint, ahogy ráfújták). Sőt utána sokkal jobb volt nyomni, nem feszített úgy a gát! Szerintem azok között a körülmények között a vágás nem egy nagy ügy...
Csillag, én ma vagyok 7+0 minden valósz. szerint, úgyhogy a dátum nálam október 20-21.
Én is hulla vagyok egyébként, ráadásul az én férjem csak este 7 után ér haza... a délutánok-kora esték már nagyon rázósak. Akkor kéne Bogit sétálni, játszótérre vinni, hogy kimozogja magát a jó esti elalváshoz, és erősen képtelen vagyok erre úgy 1-2 hete. De émelygés, hasfájás, ilyesmik most közel nincsenek olyan erősen, mint Bogival, szóval még akár szerencsém is van, és kezdem megint kétségbevonni, hogy hugi jön...
Szóval Bogival sokkal rosszabbul voltam gyomrilag.
Anyoo, együttérzek. Bogi most megint beteg. 2 hete végigjátszottuk ugyanezt, most 6 héten belül harmadjára döglődik a gyermekem, irtózatos taknyolással, köhögéssel, fosással vegyítve. Kezdek berágni a babanapközire, mert mindig ott fertőződik vissza.
Ez így nem megoldás, hogy 1 hétig ott, 1 hétig itthon, és én se haladok semerre. Azt hiszem elkezdem befogni azt a csajt, aki jár hozzánk takarítani, egy kis babysitterkedésre, mert így nem tudom, mi lesz. De addig nem is nagyon akarom már a bölcsibe vinni a gyereket, amíg le nem csengett mindenkinél a kórság, mert nagyon bepipultam most.
Amúgy egy kis vicces:
www.petifoto.hu - feltétlen nézzétek meg!
Lökött öcsém csinálta...
(Basszus most nézem, hogy Bogi mennyit fogyott... az arca már fele, mint ezeken a képeken, pedig 1 hónapja készültek...)
Kincs, ne izgulj. Nagy baba lesz, és akkor mi van? Nekem a be nem töltött 30.héten mondtak 32 hetes méreteket meg sooook magzatvizet, utána mondtak mindenfélét, 38.héten alig 3 kilót, szóval az UH pontosságáról nincsen túl jó véleményem.
És akkor most egy kis
segítségkérés!!
Ez nagyon fontos lenne a
május 24-ei PCOS közönségtalálkozó miatt!!
Valaki, aki ismer a
Loreal kozmetikai cégnél embert, vagy valahonnan tud kontaktot (lehetőleg ott dolgozónak a számát, e-mail címét) szerezni hozzájuk, az feltétlenül jelentkezzen!
Egyszerűen ismeretlenként nem állnak velünk szóba.
Nagyon fontosak lennének, a Vichy termékeik és a korrekt tanácsadásuk miatt. Bármilyen info, segítség, ötlet nagyon jól jön, ehhez írjatok a
sari.nora@pco-szindroma.hu címre. Most igazából EZ lenne nekem a legnagyobb segítség, ebben nem boldogulok!!