Új privát üzeneted érkezett!

Silver lehet, hogy már babázik!! :)

Nem is irtam lányok, elfelejtettem....
Babyteve irta az áprilisi topicban, hogy volt dokinál és 3110-es lett a méhszája, igy valószinü, hogy be kell feküdjön. :( Én nagyon remélem, hogy nem lesz velük semmi és maradnak a manók még bent egy ideig! Jó lenne neki is még legalább egy hónapig kihúzni... :roll:
Ha esetleg vki tudat róluk odaát akkor irom majd, mi van velük!!
Már sajnálom, hogy nem kértem el a telcsiszámát, hogy tudjunk néha kommunikálni vele legalább egy-két sms erejéig, csak tudni, hogy vannak!!!
Vendég

Babyteve, hajra kitartas!!!!

Pumpoka, lehet, de en megadtam neki a szamom es mondtam hogy ha van vmi irjon hogy tudjalak titeket ertesiteni :D
Ahogy jon vmi irom!!

Jajj, minket nagyon megviselt ez a szel, szegeny kis Mersem nyugos volt, 2 orankent cicizet, sir sokat ennyit meg soha ne hallottam sirni miota itthon vagyunk, ugy sajnalom, es en is kivagyok bukva, nagyon faradt vagyok :cry: ejjle is 2 orankent kelt, pedig eddig 5orakat aludt most meg semmi... :cry: most aludt 1 orat es megint sir :cry: en meg magam alatt vagyok...
Ahhh remelem jobb lesz ha ez a hulye ido elmulik! nagyon megviselte....

Megyek mert sir, megprobalom ciciztetni talan megnyugszik aztan lefekszem vele azt szereti ha rajtam elalszik.

Sziasztok!
Jo Ejt!

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztók Mamócák!

Hogy ment a fronviselés? Nálam kb. semmi nyoma nem volt ezeknek a toporzékoló frontoknak. Talán kicsit fáradtabb voltam, mint máskor, de ennyi :roll:

Köszi szépen az infókat a ctg-ről. Kiváncsi vagyok már, hogy milyen. Kedden megyek dokihoz, akkor talán az is kiderül, mikor mehetek először. Meg a méhszájam állapota is. Bár így komolyabb keményedések nélkül nem tudom mit várok ... Remélem 2-3 hét múlva már szenvedni fogok, mint egy kutya, hogy mindenem fáj, meg állandóan keményedik a pocim. Hülyén hangzik,de ezek hiányában hogyan is lehetne természetesen szülni.

Silver számát korábban elkértem. Remélem, küld sms-t, ha lesz valami.

Jó éjt!
Eszter

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok,

ugy lattom Silver szulhet :D
Izgulok erte :)

Kép

Kép
cirkuszka

Lányok! Hírem vannak Silverről:

"Tegnap este 6-kor megszületett Tamás, 4260gr és 60 cm!"

Nagy-nagy gratula nekik!!!

Eszter

Kép
eszter.eu

SILVER HIRADO!!!!!!

TEGNAP MEGSZULETETT ESTE 6KOR TAMAS!!!!
4260GRAMM 60CM!!

Kép

Kép
cirkuszka

Eszter Eu :lol:

Kép

Kép
cirkuszka

NAGY GRATULA SILVERNEK!!!! :D :D :D

Mondtam én, hogy a hidegfront ki fogja üldözni azt a bébit!!!!!
Vendég

tovabbi info silverrol

10kor mentek be vizsgalatra,1ujnyira nyitva volt oxotocin nem hatot f6ig semmit :( igy csaszi lett, meg szerencsere mert a nyakan volt a koldokzsinor a babusnak! jol vannak az a lenyeg!

Kép

Kép
cirkuszka

Cirkuszka!

Ezek szerint megindította a doki a szülést, ha már bent volt??? Ez így oké? Én azt gondoltam, 42. hétig nem csinálnak ilyet :roll:
No mindegy, a bébi a lényeg :)

Eszter

Kép
eszter.eu

Passz hogy meginditotta :? biztos oka volt Molnarnak ha meginditotta , az a lenyeg hogy jol vannak es Tamas is jol van!

Kép

Kép
cirkuszka

Éppen a márciusi topicban olvastam, hogy az egyik anyukának azért lett császár a végén, mert hiába voltak tolófájásai és nyomott ő tisztességgel, nem jött a baba. Kiderült, hogy teljesen a testére volt tekeredve a köldökzsinór és mindig "visszahúzta" a babát. Igy császározták.... :shock: :shock:

De Silvernek is jobb volt akkor igy! Az a lényeg, hogy jól vannak mindketten!

Most komolyan, nem lehet látni ultrahangon, hogy rá van-e tekeredve a köldökzsinór???? Ez azért nem megnyugtató, hogy nem veszik észre vagy nem látják??? :roll:
Vendég

hmm, nekem elég hasonló volt.
samura vállpántszerüen volt a köldökzsinór rátekeredve, ezért nem tágultam 11 óra alatt semmit. szegény nem tudott nyomakodni rendesen. majd a nagy igyekezetben elment a szívhangja.

GRATULÁLOK SILVERNEK!!!!!!!!!! SOK EGÉSZSÉGET BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKI!!!!!!!!
kerekpocak

[size=18]Silvernek nagy gratula, jó nagy baba :D [/size]

Eszter szerintem már a héten neked is kell menni majd ctg-re,mert én a múlt héten ugye már voltam és 1hét van köztünk.

Kép
hági

Sziasztok! A "kinézett" dokim, (Ifj. Kelemen Csaba), aki eddig a Máv-ban dolgozott, állítólag átjött ide a Jánosba. Jár valaki hozzá? A kórházról, a szülési körülményekről írnátok pár szót? Köszönöm!
vumenke

Vumenke,

elozo oldalon olvashatsz egy hosszabb hozzaszolast amit en irtam, ott van egy ket info!
Sajnos errol a dr soha nem hallottam ott...

Kép

Kép
cirkuszka

Kösz Cirkuszka, elolvastam :) Most úgy néz ki, hogy péntek de. körbenézzük a szülészetet, délután meg a dokihoz megyek. Remélem, nem lesz csalódás a kórház.
vumenke

lányok én annyit keményedek, görcsölök, h az hihetetlen. ki hogy van ezzel???? nekem samuval ilyen nem volt. gyakorlatilag egy frászban vagyok, h szülök.

ági??
kerekpocak

na jó, annyire nem vészes. de mi számít normális mennyiségnek??
kerekpocak

Zsófi, akkor fogjunk kezet! Azzal a kivétellel, hogy görcseim nincsenek, tehát inkább úgy mondom, fájásaim nincsenek. Keményedések igen! Nagyon sok! Magnézium nyomatva lefelé, napi 3x1 500mg-os! Kemény dózis.... elgondolkodtam ám, ha nem szedném, már megszültem volna. Azt csodálom, hogy a méhszájam tartja magát ilyen összehúzódások mellett is! De hogy meddig?? :roll:
Voltál dokinál? Mit mond erre? Méhszájad zárt? Szedsz magnéziumot vmit? Azt mondják, hogy még a kálcium is jó, napi 1 pezsgőtabli... én vettem, azt is inni fogom! Muszály benn tartanom a csajszit még egy hónapig minimum! És neked sem ártana Jónás babát marasztalni!
Szerintem randizz egyet a dokival, ha nem múlik!
Én lehet, hogy jövő hét hétfőn elmegyek és megnézetem a méhszájat.. bár nem kéne mennem, csak majd a 36. héten, de durva volt az elmúlt 4-5 nap nagyon pocakilag és zaklat, hogy zártak vagyunk-e még???
Meg kéne tanulni ön-méhszájvizsgálatot csinálni... :lol: már kinomban ilyen hülyeségek jutnak eszembe... 8)
Vendég

Nekem azt mondta a doki, ha napi 10-nél több van, menjek János!! :roll: Hát mehettem volna minden nap már délben, ha betartom!!!
De szerintem ezek a frontok is betettek nagyon és még nincs vége!
Vendég

nekem kb napi 15 van. 3x3 magne b6 ot szedek....

lehet h holnap elmegyek dokihoz. nekem bekeményedik és görcsöl is az alhasam, derekam. lassan összekészítem a bőröndöt... (aztán figyeld meg mi fogjuk 10 napokkal túlhordani :) :) :))
kerekpocak

Hello Lányok!

Zsófi, Pumpóka!

Jobban vagytok? Tudtok pihizni egy kicsit? Nem ér beelőzni :wink:

Tegnap voltam dokinál. Minden okés, méhszáj zárva. Péntek reggel megyek ctg-re és labor vizsgálatokra. Tegnap este éreztem először, hogy közel a szülés, de olyan felfokozott jó hangulatban, hogy ha akkor jött volna Balázs, biztosan nem lett volna nehéz az útja.
Ezen az optimista hullámon felbuzdulva úgy döntöttem, a 15-i hétvégével befejezem a munkát, akkor is, ha nem találok helyettesítőket. Onnantól mozi, séta, jóga, alvás, főzés vagy semmi, ha ahhoz van kedvem. Ezt úgyis csak az első baba előtt tehetem meg.

Eszter

Kép
eszter.eu

Zsófi!
Ez nekem is megfordult a fejemben ám! :lol: Hogy itt görcsölök, maradjon bent legalább április elejéig, aztán meg én leszek, aki még 41 hetesen is itt fogok pötyögni a topicokba, hogy ma sem szültem... :lol: és még a végén inditani kell... :roll: na má csak nem! Azt nem akarom!
Télleg, neked engedi a doki csaszi után, hogy megpróbáld a normál szülést? Gondolom függ a hegtől, hogy fogja birni? Vagy programozott lesz? Merthogy azt irod, mi fogjuk túlhordani... akkor lehet, hogy szülhetsz rendesen??
Vendég

hát nem, valszin. bárhogyis alakul, úgy lesza jó. mindenesetre vettem ma kálciumot is, mert éjjel begörcsölt a vádlim :( pedig azt hittem ilyen magnézium dózis mellett, ez kb lehetetlen....
kerekpocak

Helló lányok

Remélem mindenki jól van.Én már szinte semmit nem alszom éjjel. Rám egyre többször jön rám olyan pánik féle.Mikor eszembe jut, hogy milyen közel van ez a nagy esemény az életemben.

Mit nekem diploma vizsga,meg egyebek még sose izgultam ennyire és sose féltem ennyire.:roll:
Néha mikor éjjel érzek valami élesebb fájdalmat vagy kis görcsöt rögtön arra gondolok, hogy na MOST indul a dolog, és akkor szinte kétségbe esem. Pedig tudom , hogy ezzel megfogom nehezíteni a szülést, de abban bízom, hogy amikor már tényleg elindul és bent leszünk a kórházban, és minden megy a maga útján akkor már elmúlik a pánikom. :)

Csak én vagyok ilyen lökött igaz??

Ági

Kép
hági

hát én is rettegtem a szüléstől ági, de nem is volt túl jó, és tuti, h az, h előtte nagyon féltem megnehezítette a dolgot. szóval ha tudsz beszélgetni vkivel (választott szülésznő, dúla, barátnő stb stb) akkor tedd meg, mert az, h hogy állsz a dologhoz azért sokat lendít/ront az egészen!!!! végy egy lazító fürdőt, olvass a szülésről és próbáld meg kizárni a félelmet! csak úgy lehet! és összpontosíts arra, h gyors, egyszerű menet lesz!
kerekpocak

Zsófi!
Az én magnézium dózisom is őrületes, mégis van vagy napi 20 keményedésem, éjjel meg folyamatosan kemény!
A vádlim egy hónapja kezdett el megint görcsölni éjjel-este... mitkellmondjak?? nagyon boldog voltam tőle, hogy még ez is! Elég volt pedig az első 4 hónapban, hogy rendszeresen erre keltem éjszaka.
Hát úgy látszik, hogy mi most már végigszenvedjük a hátralévő időt! Pedig nem kéne!

Ági!
Ahogy Zsófi is mondta, próbálj vkivel beszélni a szülésről. Nem jó, ha igy indulsz neki! Mondjuk én egyiknek sem úgy mentem, hogy tuti könnyü és gyors lesz. Inkább úgy, hogy végre megindult, most már órák kérdése és a kezemben lesz a baba. Nem zárkóztam el attól, hogy esetleg hosszú és nehéz vajúdás lesz, de nem is rágtam magam ezen. Szerencsére gyors volt mind a kettő, hogy könnyü... én ezen azért mindig elgondolkodok, amikor azt mondják, hogy húúú, micsoda könnyü szülés volt. Hát nem tudom, de egy szülés akkor sem könnyü, ha két óra alatt kint van a baba. :roll: Csak van könnyebb és van nehezebb szülés. De nem szabad magad már előre rágni rajta, hogy milyen lesz, mert akkor tele leszel feszültséggel és tényleg sokat tudsz rontani vele!! Ha stresszes leszel és tele félelemmel az neked is nagyon rossz lesz!
Most gondolj csak abba bele, pl... itt vagyok én... kettőt szültem eddig, mindkettővel a kórházba érkezéstől számitva 5 órát vajúdtam. Az elsőt EDA nélkül a másodikat azzal szültem. Ha olyan borzasztó dolog lenne a szülés, hogy nem lehet kibirni, bevállalnék még egyet, vagy akárki szülne másodikat? :) Nekem mondhatni gyors és könnyü volt (ahhoz képest, hogy anyám 24 órát vajúdott anno).... és fájt, mert hazudok, ha azt mondom, nem fájt. De most újra szülni fogok! És állok elébe, sőt, várom nagyon! Én már szivesen lennék ott a szülőszobán egy szép áprilisi napon, hogy nos, mindjárt itt lesz Zsófibaba! És egy csepp félelem nincsen bennem, pedig tudom, mi vár rám és benne van a pakliban, hogy amilyen nehéz volt ez a terhesség, olyan nehéz lesz a szülés. De nem baj, túl fogom élni, a végeredmény a fontos!!!! Az a kis rózsaszin, ráncos, szuszogó csomag, amit a hasadra tesznek és csak néz rád! Arra gondolj!!!
:wink: Hogy anya leszel és a világ legcsodálatosabb dolga életet adni! Ha néha ugyan másért nemis, de ezért az egyért szerencsésnek érzem magam, hogy nőnek születtem és megélhettem már kétszer ezt a csodát! És most újra itt állok előtte! :D
Vendég

ági: neked nincs hasmenésed A MAGNÉZIUM MENNYISÉGTŐL? HIHETETLEN, MOST IS KEMÉNY A HASAM, ALIG KAPOK LEVEGŐT... MONDJUK MA DOLGOZTAM IS. ÁTVÁLTOTTAM PEZSI TABLETTÁKRA, MAGNÉZIUM-KÁLCIUM KOKTÉLT ISZOM :)

-bocsánat eddig a caps lockért, nem direkt volt, most vettem észre, de már nem írom újra :) :oops: :oops: :oops: :oops: -

eszter igazad van, most már itt az ideje, h pihenj!!!

ági: tök jókat írtál! egyetértek!!!
kerekpocak

Zsófi!
:lol: Az én emésztésem egy külön orvosi fejezetet kivánna!! :lol:
Hasmenés? Ma 2. napja, hogy nem voltam wc-n. És ez igy megy. Eddig a rekordom 4 nap volt! :shock: Komoly mi? És ennél több magnéziumot már nem is lehet szedni, amit én kapkodok be naponta. Ja, és szednem kéne a vasat is. Kiváltottam én, kétszer vettem be belőle, utána 4 napig nem tudtam menni és még hányingerem is volt tőle! Úgyhogy ennyi a vas! Szerintem veszek pezsgőtablettát vasat, mert ez durva ami kapszulában van!
Aszaltszilvalevet szoktam inni, de néha még az sem segit!
Tehát nekem nincsen hasmenésem tőle, pedig eddig akárkivel beszéltem, aki szed, mindenkinek azt csinál! :lol: Hát én külön téma vagyok ebben!! :lol:

Rosszkedved hogy áll? Még mindig tart? Nekem egyre rosszabb. Most vettem két napja homeos gyagyagyógyit rá, mert elviselhetetlenek ezek a bőgőrohamok és dühkitörések, amik vannak rajtam. :roll:
Vendég

hát nekem is elég durván megy a hasam :)
rosszkedv: szerencsére vagy 3 hete sokkal jobb a helyzet, csak azon agyalok, h basszus most már el kellene fogadnom, h TÉNYLEG hamarosan még egy gyerekem lesz. tudom, h röhejes, de még midig nem fogtam fel :) egyszerűen hihetetlen, h megint!
kerekpocak

Pumpóka: (bocs nem tudom a keresztneved) az Anyukásban vagyok, csak néha itt is olvasgatok.
Szóval, én is vashiányos voltam, sokmindent kipróbáltam, de nekem a Hipp Natal jött be a legjobban. Ez egy 98%-ban gyümölcs tartalmú gyümölcslé, ami tartalmazza a megfelelő vitamin ásványi anyag, és vas menniységet. Az utolsó 2 hónapban szedtem, és a végére tökéletes lett a vérképem. A gyomornak is jó, nagyon kímélő!
Jó pocakosodást mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok Lányok!

Hági!
Korábban is tartottál a szüléstől vagy csak most, hogy közeledik?
Én egyelőre kiváncsian várom és sokkal inkább a baba egészsége miatt bírok pánikolni, de amint valami kezd aggasztani, azonnal elképzelem az egészségesen megszületett Balázst, időnként mondogatom is magamban, hogy gyönyörű egészséges kisfiam fog születni és addig szugizom magam, míg meg nem nyugszom.

Ja! Mostmár szerintem ne olvass szüléstörténeteket. Két hete a saját anyám mesélte el részletesen, milyen horror volt megszülnie a tesómat. Három tanulságot vontam le az esetből: 1. anyunak még mindig nulla az empatikus képessége; 2. tekintve, hogy a tesóm egy pici koraszülött baba volt, akit amolyan normál csípőmérettel nem lenne túl nehéz normál esetben megszülni, a szülés nehézségét iszonyúan befolyásolja az anya pszichés állapota (anyámnak ez mindig is a gyengéje volt, de úgy tudom, akkoriban soha nem látott mélységekben szárnyalt); 3. több szüléstörténetet nem hallgatok meg, mert teljesen elveszik az önbizalmam.

Szóval nyugi, menni fog, elvégre erre születtünk :lol:

Ma voltam ctg-n. Nálam is riasztóztak és végül hagytam, miután láttam, hogy működik és igazából Balázs is csak az első riasztásra reagált, utána nyugisan szundított, rezgetés ide vagy oda. Szerencsére többet nem kell éhgyomorral ctgznem. Az én fiamhoz már most a gyomrán keresztül vezet az út. A vérvétel után reggeliztem és már kezdte is a reggeli tornát. :D

Zsófi,Ági!
Korábban nekem is állandóan begörcsölt a vádlim és már tizenpár hetesen állandóan keményedett a pocóm. A MgB6 nem igazán hatott, 3x2 dózisban sem. Aztán elkezdtema Calcium Sandozt is inni, akkor már sokkal jobb lett minden, de 8 hét alatt olyan gyomorsavat csinált, hogy abbahagytam. Szilveszterkor az egyik ismerősöm adott egy doboz Foreveres Calcium+Mg+D vitamin tablettát. Napi egy szemet szedtem és minden helyreállt. Nem vagyok érdekelt a dologban, de ha van ismerősötök, akitől lehet ilyet venni, szerintem érdemes lehet kipróbálni. A MgB6-nál még olcsóbb is.

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok Lányok!!!

Nagy hírem van: hivatalossan 7 hetes vagyok!!!!
Látszik a magzat /1cm/ a szikhólyag és a kicsi szíve is.
Elmondhatatlanul boldogok vagyunk.
Minden leletem super.
De 2 hét múlva ismét látni akar a Doktor.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Mókuska!
Gratula neked!! :D :D :D vigyázz magatokra nagyon!!!

Lányok! Nálunk megvan az első topic-baba (árp-máj babavárók)!!!
Ma reggel született 3650 grammal és 53 cm-rel Blanka 36+1-re!!!! :D

Ma nekem nagyon fáj a pocim, szúr mindenhol. Rengeteget mentünk, mert a fiúknak kellett venni inget az esküvőre, mire találtam elérhető áron és a méretükben, kész voltam teljesen!
Holnap nem vagyok hajlandó semmit csinálni, csakis pihenek! Aztán jövő héten megint mennem kell a koszorúslány-ruháért, Zolinak inget venni még, vmi melltartót sem ártana ezekre a dudákra beújitani, mert azért szülés után sem akarok trampli lenni, meg most sem és alig van kettő (az is régi és csúnya) ami jó rám. Fodrászt is kéne... annyi mindent kéne még szülés és esküvő előtt, hogy télleg, mire meglesz a papir, már nemsoká szülök is... :roll:
Vendég

Sziasztok
Zsófi, Ági, Eszter

Köszi a biztató szavakat, tényleg megpróbálok lenyugodni és sejtem, hogy ha tényleg elindul már nem fogok annyira pánikolni, mert ez a bizonytalanság is megőjrít h nem tudom mikor indul meg a dolog. Meg az is gond lehet nálam, hogy most szült a barátnőm, a hugom és eléggé elijesztettek.Plussz még a védőnőm is azt mondta készülj a legrosszabbra. Jó nem?

Eszter

Mindig is féltem, de most hogy közeledik a dolog úgy erősödik a félelem.
A kicsi egészségéért én is szoktam aggódni, de szerintem ez normális dolog. Már most elkezdünk aggódni értük, és le sem állunk többet. :D

A második ctg-t az én babóm végig ugrálta, nem kellett riasztani, azután pedig még csuklott is egy csomót uh. nagyon mozgalmas lett az eredmény :)
Azt mondta a dokim a jövőhéten megmutogatja a szülőszobát, és csinálunk uh-ot is.Talán ezek is lenyugtatnak kicsit majd.Vagy mégsem?? :? nem tudom.

mókuskám

Gratulálok :D :D :D

Ági

Kép
hági

lányok: pihenni, nem parázni!
eszter, te összepakoltál már? én nem bírom rávenni magamat, pedig... lassan azért nem ártana. :)

MÓKUS: GRATULA!!!!!!!! na ugye, megmondtam??!!

hági: neked is relax!!!

ági: holnap biztos jobban leszel már! aludj egy nagyot!!
kerekpocak

Szép hétvégét mindenkinek!

Zsófi!
A pelenkázón már felpúpoztam a kórházi cuccokat. Már csak rendezetten be kéne pakolni, meg relax CD-t írni. Remélem, holnap estére meglesz.

Mókus!
Nagyon szorítunk Nektek! Tessék írni magatokról időről-időre!

Lányok!
A terhességet pont 40 hét hosszúnak szokták számolni?
Terhesség kezdete óta van egy komoly dilemmám: :lol:
Az uccsó mensi első napja szombatra esett, sőt, ovul teszt alapján az ovuláció is.
Én úgy számoltam, hogy márc. 29-e az én dátumom (ami ugyebár szombat). A doki már vagy 8 hónapja minden alkalommal előveszi a csodakorongját és az utolsó menstruáció alapján megállapítja, hogy márc. 31-e a kiírás napja. (Ezért kalibráltam a vonalzót 30-ra.) Valójában tök mindegy ez a 2 nap, de nem értem, hogy jöhet ki a 31-e. Egy nap eltérést jóváírok a szökőév számláján, de honnan a másik? 40hét+1nappal szokták számolni a terhességet?

Eszter

Kép
eszter.eu

Eszter!
A számolást én sem értem, mert ahány korong, annyi hét, nap.... :lol: és ahány doki, védőnő, szintén annyi kiirt nap. Nekem is kuszálják jobbra-balra... az egyik szerint április 17, a másik szerint április 22, a vonalzóm szerint április 19... :lol: A korong szerint ápr. 17, de még nem vagyok 34 hetes, majd jövő héten töltöm... a korong szerint... :lol:
Nos, érthető voltam?????? :lol: :lol: :lol:
Mert én már nem is nézem, ezek miket számolnak... én bepötyögtem itt a vonalzónál az utsó mensi idejét és igy számol, én erre beálltam és lecarom, mit mond más... mert érdekes, de az uh leletek mindig a vonalzómat igazolják és nem a korongot meg a védőnő számolását!! :lol: De tényleg mindegy, hogy hány nap eltérés, a lényeg, hogy ott +- pár nap és várható a bébi!!!!
Mind a két fiamnál állandó ingadozás volt a kiirt nap körül, már a végén nem is néztem, a saját számolásomat vettem előre, utsó mensi +40 hét és ennyi.... :lol:
Vendég

Sziasztok,

Silver mar biztos otthon van :D

Eszter Eu.: nekem is a dokim feb 8ra irt ki de a menstruacio szerint feb 5 volt, en sem ertettem 8)

Lattom akarsz relax cd, az jo, de egy a gaz nincs magno a szuloszoban! Keszulj erre!!

Hajra Lanyok kitartas nincs sok hatra :D ű

Jo Ejt!

Kép

Kép
cirkuszka

Cirkuszka!
Akkor miért van a szülésfelkészitő-anyagban is, hogy vihetünk cd-t, meg a gólyaház honlapján is????? :roll:
Vendég

az edigi régi egy ágyasban volt cd! hogy az új szülőszobákban van e??? plazmatv van, az tuti.
kerekpocak

Sziasztok,

Kerekpocak jol irja, a regiben volt most nincs,a tv meg csak 2ben vagy3ban van.

Kép

Kép
cirkuszka

SZIASZTOK LÁNYOK!

Remélem, van még, aki emlékszik rám! Csak nagyon gyorsban bejelentkezem, mert szétesik a fejem és le kell feküdnöm. Nos 90 hosszú, kórházban töltött nap után egy rövid időre újra itthon vagyok, de ami a lényeg:

2008.03.06-ÁN DÉLELŐTT 9 ÓRAKOR MEGSZÜLETTEK AZ IKREINK:
KATALIN 1700g, 45cm
TAMÁS 1600g, 41 cm
PÉTER 1400g, 39cm

Mindannyian jól vagyunk, mindössze súlyban kell csak összeszednünk magunkat, ezért nemsoká visszaköltözöm a kórház koraszülött osztályára, hogy tudjam őket táplálni és mielőbb elérjük a 2 kg-t és végre hazaköltözhessünk.
Röviden annyi történt, hogy 22 hetesen váratlanul be kellett feküdnöm, mert nyílt a méhszájam /dec. 10-én/ 13-án összevarrtak, teltek a hosszú napok /Karácsony , Szilveszter stb.../ és 34 hét +3 napra császármetszéssel egészségesen világra jöttek a mi kis mazsoláink. Igyekszem majd mindenről beszámolni, addig is mindenkinek jó egészséget, jó pocakosodást kívánok!

Éva

Kép
évi_76

Jajj Évi, dejó!!! Nagy-nagy gratula nektek! :D :D :D
Aztán majd ha hazamentek mindannyian, akkor tegyél ám képeket is!!! Én kerestelek már és láttam, hogy dec. legelején voltál utoljára itt... reméltem, hogy minden rendben... és akkor ezek szerint minden jól alakult a végére!!!! :D De örülök!!!!!! :D

Lányok!
Most őszintén! Minek plazmatv szülőszobába?? :lol: Hát én biztos, hogy nem fogom nézni! Többet értek volna egy cd-lejátszóval!! És hogy még azt az egyet is elvették... :roll: :roll:
Gondoltam én jól akkor, hogy nem árt, ha beteszem majd az mp3 lejátszómat is!! Mert cd-t nem is teszek el akkor! Még jó hogy irtátok és nem viszek be fölöslegesen!!!
Vendég

Pumpóka!

Mielőtt engem a műtőbe vittek, egy rövid ideig / ha jól elékszem, a 4-es/ szülőszobában voltam és ott volt cd lejátszó is. Amúgy mi a plazma tv-n a VH-1 zenecsatornát néztük, merthogy oda bekötötték a kábel tv-t is, ellentétben a fizetős szobákkal, ahol csak a szokásos 3 csatorna fogható. Ha van bármivel v. bárkivel kapcsolatban kérdésetek, állok rendelkezésetekre, amint van időm egy kicsit a gép elé ülni, válaszolok.

Éva

Kép
évi_76

Hahó Lányok!

ÉVI! NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK!!!

Csakhogy előkerültél! És ilyen jó hírekkel!

Zeneberendezés: elkészítőn azt mondták, hogy egy mobil zenetorony
van az összes szülszobára. A plazma TVt én sem értem. Annak az árából minden szobába szupi hifi rendszert lehetett volna telepíteni.
Én a magam részéről biztosra utazom: elviszem az mp3 lejátszómat és a kis hangfalaimat.

Kinél hogy telt a hétvége? Remélem, pihivel és görcsök nélkül
:)

Most asszem kihagyom a 37 hetes pocakképemet. Inkább itt egy fotó az én 37 hetes kispapámról :lol: Nálunk ilyen komoly a helyzet!

Kép

Eszter

Kép
eszter.eu

eszter :) :) :) :)

plazmatv védelmében: amikor 11 órája vajúdtam és rohadék módra szenvedtem, nekem jól jött volna figyelemelterelőnek. én szívesen néztem volna! a zene viszont, amit vittem és szól rohadtul nem nyugtatott meg az 5. óra és 100. újrajátszás után.
kerekpocak

Én egy közepesen hosszú szülésre számolva 10 cd-t választottam ki :) Van benne salsa is, meg delfinhangos, meg BuddhaBar, meg már nem is tudom ...
Én nagyon nem vagyok TV párti, de Zsófi, most, hogy erre felhívtad a figyelmem, berakok két pakli kártyát is a szülszobás csomagba :lol:
Ja! Kórházi csomagolást nem sikerül megvalósítanom hétvégén. Talán ma!

Múlt héten elfelejtettem megírni, hogy a márciusi babaváró topikban született egy 4,8kg-os baba, természetes úton, 3 óra alatt :!: Igaz, második gyerek, de akkor is.
Amikor elmeséltem a férjemnek, tudjátok mi volt az első reakciója? : "És gátvédelemmel?" :shock: :roll: :)

Eszter

Kép
eszter.eu

ööööö a kártya nem biztos h segít :) de azért majd utólag meséld el....

ma megyünk dokihoz, na majd kíváncsi leszek. eszter, dolgozol még a héten?
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?