sziasztok, hű, jó sokat írtatok...
Ani, nagyon szépen kerekedsz, Roninak szuper helye lehet
. A havi és jó minőségű uh-val én is egyetértek, szerintem is nagyon fontos a folyamatos követés, s ez szeritnem a babát is közelebb hozza Apához és Anyához!!!!!
Kata,
örülök, hogy jól vagytok, tényleg tegyél fel képeket Geri babáról!!! Még alig láttuk!!! Hát, valóban Bence gyakori név lett, de ha egyszer Apának ez tetszik
. A második egyébként Gergő lett volna
.
A sírást pedig fogd rá a hormonokra, amik most táncot járnak benned
. Vagy az időre - én arra fogom, én is tiszta depi vagyok, már nem tudok mit kezdeni magammal....
Szilvi,
akkor eszerint még dolgozol lehet, hogy március végéig???? az szuper lenne, de tényleg ne erőltesd meg magad!!!! Ha bármi van, akkor pedig szólj!!!!
Mikor szerződtök vagy előszerződtök???? Nagyon szűkszavú voltál reggel!!!
Zsú,
örülök, hogy sűrűbben jössz. Katátok egy kis hercegnő, nagyon édes!!!!
Judy kedves,
ebéd után majd írok privit!! Addig is kitartás és gyönyörködj gyönyörűséges Barbidban, az a mosoly szerintem Neked szólt!!!! Nem tudok betellni vele, csodaszép egy kislány!!!!!!
Vikike,
nohát, nohát, csak nem megint harmadjára sikerült????
Nagyon-nagyon örülök nektek!!!!! GRATULÁLOK a kétcsíkos teszthez!!! Ügyes vagy, látod, megy ez nektek
A dokihoz menésben pedig dönts a legjobb belátásod szerint (no ezt jól megaszondtam
). Mások vagyunk, itt a többségnek tényleg volt valami, ami miatt azonnal rohant a dokihoz, de szerencsére nálatok minden rendben ment. A 7. héten már van szívhang a 8-on pedig már tuti
Márti,
csak óvatosan a háromgyerekes babalátogatásokkal!!!!!! S még te mondtad hogy pihensz!!!! Vigyázz ám magatokra!!!!! Ha pedig jön KisAti vagy bármi van, szólj és értesítem a többieket is!!! Köszönöm a bizalmat
Ildi,
hát ez tényleg szuper érzés lehetett, hogy a gyerkőcök a pocid körül legyeskedtek. Vigyázz ám Ti is magatokra, és élvezd ki a pillanatokat, amikor nem érzel semmi rosszat!!!!! Szerintem csodálatos!!!!!
Andesz,
szuper a kertiparti ötlet!!! Én benne vagyok, majd egyeztessünk. Szívesen sütök vmi sütit, hogy ne nektek kelljen mindent csinálni!!! És gratula Bence baba hófordulójához!!!!
Korábban baromságnak tartottam ilyeneket számon tartani, de most már látom, hogy ezek a legfontosabb dolgok az életben!!!!
Kriszti,
nohát, Martinka milyen ügyes!!! Tényleg már csak azt fogod észrevenni, hogy fut, rohan, s te meg utána
Azért tényleg egyél rendesen, nehogy megelőzzön Martin baba
Kirszti, Krisztáék jól vannak? Réka babával minden rendben van? Kriszta jól bírja, van tejcsije? Pusziljuk őket!!!
Alexa,
nagyon sajnálom, hogy a Ti Martinkátok popsija kisebesedett. Ez nagyon bánthatja szegényt - gondolom. Amerikában ilyenkor zabkorpás fürdőbe csücsültettem a babát (írtó ronda színe volt...), de itthon még nem láttam olyan fürdetőport, ami erre lenne jó. De reméljük az új krém is segít!!!