Új privát üzeneted érkezett!

Márti :D köszi! Hát akkor érthető, hogy te izgultál a méhenkívül miatt, persze én is aggódom amíg nem látom és akkor nyugszom meg egy picit ha már szívhang is van. Majd csütörtökön felhívom őket és kérek időpontot, elég sok a páciense most úgyhogy nem tudom mikorra kapok.
Nem kérdezted, hogy mitől lehet ez a forróság, meg hogy nem tudsz elaludni?

Kép
Kép
vikike_

nem volt kitől kérdezzem, csütörtökön (vagy holnap :) ) megyek dokihoz, szerdán védőnőhöz, szerintem amúgy a gyógyszertől van ami vérkeringésjavító és vízhajtó.
amúgy most vagyok 10 kilónál... :oops:
Vendég

Sziasztok,

Tegnap szerencsésen hazaértünk a kórházból.

Sajna nem vagyok valami jól. Fizikaikag is és lelkileg is megviselt ez a császár. Egy borzalom.

A fizikai fájdalom amivel ez utólag jár még hagyján, bár ezt is nagyon nehezen viselem, de maga a tudat, hogy pont a várva várt kislányomnak nem tudtam életet adni ugy ahogy szerettem volna, rettenetesen megvisel.Tegnap is, ma is többször elsírtam magam.
Persze ő kárpótol midenért, de mégis nem volt meg az az élmény ami a másik kettővel igen.Csak egy pillanatra láthattam, aztán elvitték és csak reggel láthattam ujra, de akkor is egy kész szerencsétlenség voltam. Szinte hihetetlen volt hogy nem tudtam ellátni rendesen a kicsikémet. Persze mindent megtettem, de nagyon fájdalmas volt. Első nap sajna nem is igazán tudtam magam mellett tartani, tiszta béna voltam, de aztán másnaptól végig velem volt. Most is nagyon nehéz a mozgás, a felkelés éjszaka az ágyból, de azért a fájdalom csökken. De a lelki sérülések nehezebben fognak elmúlni.

Bocsi hogy panasszal kezdtem, de muszáj volt egy kicsit kisírnom magam, itthon ne merem mutatni, mondani.

Amugy tejci van, egy kicsit később indult a császár miatt, de most már van. Barbi eléggé sírós baba, főleg délelőtt. Valamiért akkor sokkal nyűgösebb. Éjszaka 3x kelt felt enni, de akkor sírás nélkül.

Majd jövök ám, ha kicsit megnyugodtam.

Azért néhány kép.

Még a kórházban

Kép

Kép

Már otthon mosolyogva

Kép

Szomszédoknak megmutattam, hogy mekkora hangom van.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy nagyon sajnálom, hogy nem sikerült úgy ahogy szeretted volna, de próbálj megnyugodni amennyire tudsz, szerencsére született egy egézséges és nagyon szép kislányotok és most ez legyen a szemeid elött ne a császár. Sok erőt kívánok, hogy rendbejöjjél minél elöbb ! Sok puszi és ölelés!

Kép
Kép
vikike_

Alexa eszembejutott a krém neve, de biztos te is ismered: Sudocrem, nagyon nagyon jó!

Kép
Kép
vikike_

Sziasztok!

Vikikém, itt is MILLIÓ GRATULA, jaj annyira örülök. A dokkerhoz csak azt tudom én is mondani (amit már msn-en is írtam) hogy túl korán ne menj. Nem kívánom azt az érzést amin átestem. Viszont az is biztos hogy csak akkor nyugszol meg amikor látod. Ha dokid azt mondta hogy NKM után 4 héttel menj, akkor addigra kérj időpontot.

Márti, épp írtam Vikinek is hogy ahogy olvaslak sztem Te elöbb fogsz szülni mint Tand (át is színezlek a tábliba). 10 kg, az semmi, hogy csinálod? Én most tartok 8-nál :(

Judy, annyira örülök hogy jöttél. :) Szakítasz ránk is kis időt, pedig hát annyi dolgod lehet. Nagyon becsüllek ám! Sajnálom hogy a fájdalom és a csalódás ennyire megvisel. De kérlek csak arra gondolj hogy egy GYÖNYÖRŰ kis Tündérkétek születet és az a legfontosabb hogy egészségesek vagytok. Az a mosoly, könnyeket csalt a szemembe. Kérlek csak ügyesen, mi veled vagyunk. Puszi, mihamarabbi felépülést.

madiani

Vikike,

ÓRIÁSI GRATULA A ZEBRÁS TESZTHEZ.

Szorítok, hogy nektek is egy gyönyörű kislányotok szülessen. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, apácskának mutattam Barbikát hogy milyen szép. Kis idő után megszólalt: "de ő kislány". Annyira nevettem....

madiani

Sziasztok!

Vikike, hatalmas gratula :lol: :lol: , és hihetetlen, hogy megint ilyen gyorsan összejött!!!!!!!!!!!!!!! Valamit nagyon jól csináltok! :oops: :wink:

Judy, drága, mielőbbi testi-lelki békét neked!! Nyugodtan mutasd ki otthon is! Nem kell mártírként csinálnod mindent! Vond be a fiúkat is, meg apát is!!!! Biztos segítenek!! A sebed remélem mihamarabb gyógyul, és akkor sokkal jobban leszel! Puszillak!!! Kép

Márti, nagyon jó a 10 kg, miért aggódsz miatta??? Szerintem nem is lesz időd többet hízni................ Napokon belül kibújik Kisati!!! :roll: :wink:

ANi, a 8 kg sem számít soknak (szerintem). Mindjárt megnézem, én mennyinél jártam a 27-28. héten! ÁÁÁ, már csak az újévi naptáram van itt, a 32. héten jártam +8 kg-nál. De látod, most már csak +1 kg van rajtam. Te meg főleg vékonyka vagy, rajtad sem fog maradni!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Judy köszi :D ! Nagyon szép Barbika, főleg a mosolygós kép! Andeszéknál a kerti partin már udvarolhat neki Levi :lol: , persze ha tudtok jönni.
Remélem hamar helyre jössz lelkileg is és fizikailag is, Katához csatlakozom, hogy ne folytsd magadba a szomorúságod mert akkor még rosszabb lesz neked, legalább a párodnak mond el ha a gyerekeket nem szeretnéd ezzel felzaklatni.

Kata hát én is csodálkozom, hogy ilyen hamar összejött megint, sőt még elöbb mint Levi :shock: , remélem minden rendben is lesz. Pedig meg voltam győződve róla hogy sokára lesz kistesó, nem tudom miért, talán mert úton útfélen azt hallottam, hogy milyen nehezen jött össze a kistesó. Most megint megy az izgalom, hogy rendben fejlődjön és szülésnél se legyen semmi gond. Utána meg folyt.köv. Dehát ez az élet rendje, és én ezt szeretem.

Kép
Kép
vikike_

Judy!!Nagyon örülök nektek!De jó,hogy jöttél!!Olyan gyönyörű Barbika!!Én is csak ugyanazt tudom írni mint a többiek ,hogy az a lényeg,hogy született egy édes kislányotok!Remélem hamar megnyugszol,és a sebed is gyorsan gyógyul!Beszélgess apával is!

Vikike!Teccik a vonalzód! :D Köszi a krém nevét,igen,ismerem.Most elkezdtük a Bepanthent,ha nem használ,akkor a Sudocrem következik.

Márti,szerintem is hamarosan szűlni fogsz!Persze a sok pihenéssel még talán húzni lehet egy kicsit az időt.Vérnyomásod rendben van?
Vendég

Köszi, Ani jól vagyunk. Geri ma is néha nyűgösebb volt, de túléltük :wink: Most is alszik, olyan édes, hogy szívem szerint kivenném a helyéről és agyon puszilgatnám!!!! :lol:

Szoptatós anyukák!!
Nézegetem a szoptatósétrendet, mikor, mit, stb... Sok helyen írják, hogy szopi után a "maradékot" ki kell fejni, mert úgy termelődik csak újra... Én még egyszer sem fejtem, mégis mindig van elegendő tejci :roll:

Gyorsan vacsiztam, aztán mindjárt fürcsizünk, ha felébred a kisherceg! :wink:

Vicuska?? Mi újság????

Kép

Kép

hoppá

Judy,

Barbika gyönyörű! Én megértem az elkeseredést, nekem ugyan nem volt császár, de kórházban annyira kikészültem, pont akkor volt a látogatási tilalom, és senki nem jöhetett be, hát ne tudjátok meg... Volt, hogy Kata sírt, próbáltam nyugtatni, ugye nem tudtam még mi a baj és bőgtem vele együtt... De tényleg akinek ki tudtam sírni magam, az a párom volt. És hihetetlen, hogy mennyit segített...

Vikinek is gratula! Nálunk a férjem már azt tervezgeti, hogy mikor jön Katának is kistetó... :oops: Mondtam neki, hogy azért álljon meg a menet... Azért izgi lesz a várakozás, és nézni ahogyan pocakban fejlődik... :D

Ma is nyüszis volt Kata, szinte csak babakocsizásnál aludt egy cseppett. Legalább éjszakára elfárad és nyugisan alszunk ma is...
Mindenkinek további jó délutánt, estét, éjszakát!

Zs

Katáról új képek: http://picasaweb.google.com/bene.fulop/Kata2Honap

KépKép
fzsuzso80

Jaj, most nézem Kata, nem jól írtam a tábliba a 6 hetes kontrollt. Legközelebbre javítom, bocsika.

Képzeljétek, most az elöbb arra lettem figyelmes hogy gyereksírást hallok. Azt hittem a szomszéd kislány, de mivel nem csitult, gondoltam kinézek az ablakon. Kb már 5 perce siírhatott. Egy két éves forma gyerek állt egy autónál és ordított. Tök egyedül volt. Itt a város szélén iszonyúan fúj a szél. Nagyon félhetet. Mikor megláttam már vettem is a pulcsim hogy lemegyek, de mire a cipőm felhúztam és ismét kinéztem már ment felé valaki és felvette. Lehet hogy nem az anyja volt, csak más is felfigyelt a sírásra. Most kérdem én hogy csinálhat ilyet egy szülő? Még ha hisztizett is? Miért hagyta egyedül, nagyon ilyesztő lehet egy gyereknek a kb. 10 kg-jával ez az erős szél. Na meg sötét is van, kicsi is még. Áhhhhh nagyon mérges lettem. :evil:

madiani

Ani, az ilyen szülőket tenném ki meztelenül a hideg szélbe....... :twisted: Minek az ilyennek gyerek????? :evil:
ja, a 6 hetes időpontot én javítottam, csak elfelejtetem szólni. Arra a napra nem kaptam már időpontot.

Zsuzsó! Megy a szoptatás? te fejsz szopi után???? :shock:

Kép

Kép

hoppá

Zsu, nagyon jók a képek. A punk frizura meg egyszerűen fenomenális. Jó nagy haja van.

Kata, én még nem szoptattam, de úgy hallottam hogy nem kell fejni, ha csak nem feszít és muszály. Lehet rosszul tudom.

madiani

Vikike
Gratulálok a kistesóhoz!

Judy
Mielőbbi felépülést kívánok! Csak csatlakozni tudok a többiekhez: beszélj a pároddal. Neki biztosan elmondhatod mi fáj. Meg persze nekünk is! :wink: De a lényeg: Barbika egészséges és gyönyörű!

Ani
Szép nagy már Roni lak. :wink: :D

Ildi
Elképzelem, ahogy körbeálltak a gyerekek és csak meséltek és meséltek. Jó lehetett. :lol: :lol:

Andesz
Boldog hófordulót Bece babának!
bessy76

Ani:Nagyon szépen nődögél Roni baba!! :D Hát teljesen kész voltam attól amit írtál!!Én is biztos leszaladtam volna!Szegény kisgyerek!!!!

Kata:Én nem fejtem szopiztatás után,és a 3.hét végére kevesebb lett a tejem.Azt mondta a védőnő,hogy így állt be a tejtermelődés arra a mennyiségre,amennyire a babának szüksége van.Nem lett kevés,csak kevesebb.

Zsuzsó:Micsoda hurkái vannak Katának!Nagyon Édi! :D
Vendég

Sziasztok!

Pénteken elszállt a net, hétvégén meg itt volt anyu.
Azért írtatok rendesen, nem is tudom hol kezdjem. Martin átfordult a másik oldalról is a hátáról a hasára!

Vikike! GRATULÁLOK a zebrás teszthez! Nekem 1 hét késés után volt megnagyobbodva a nyálkahártya, 2hét késésnél volt petezsák és szikhólyag, 3 hét késésnél volt szívhang, akkor mondták, hogy a baba 5 hetes, de a terhesség 7 hetes.

Judy! Először is örülök, hogy otthon vagytok, és mégegyszer gratulálok! Sajnálom, hogy így érzed magad, de én is csak azt tudom mondani, hogy beszélj apával. Amúgy meg gyönyörű és egészséges kis Barbikátok van, ez legyen a szemed előtt. Sok tejcit és gyors felépülést neked!

Kata! Martin is nyűgösebb volt a hülye idő miatt, de legalább éjszaka jól aludt. Evett este 21.30-kor és hajnali 3.30 körül ébredt fel, evett és aludt 7.30-ig! Én fejtem a tejem szopi után 5-6 hétig, azóta csak néha szoktam kiváncsiságból, hogy mennyit hagy benne. Nekem kieszi mindkettőt és talán 10ml-t a kettőből sikerül kifejni. Azóta nem fejem, amíóta kieszi mindkettőt és alig hagy benne. De az elején érdemes legalább 1 hónapos koráig, akkor elég lesz neki sokáig, ami újratermelődik.

Ani! Először is, hát megint jó sokat nőtt a Roni lak, szépen gömbölyödsz ám. A másik, kiakadtam én is a sztorin, csatlakozom az előttem szólokhoz, minek az ilyennek gyerek...

Alexa! Örülök, hogy jobban van Martinka! Sajnálom a popsiját!

Andesz! Boldog hófordulót Bencének! Hogy repül az idő, pedig nemrég született! Ja, és gratulálok a forgáshoz.

Márti! Már nagon kiváncsi vagyok, hogy te vagy Tand szülsz meg előbb. Még egy kicsit maradhatna kisAti, pihenj sokat! Kivel üzensz, ha menned kell vagy esetleg megszültél? Ha gondolod és még nincs akinek szólsz, én megírom!

Zsu! Nagyon édi Kata baba!

Ildi! Aranyosak lehettek a gyerkőcök, ahogy körülvettek.

Bessy! Megy a drukk neked is, remélem ez lesz a ti hónapotok is és együtt pocakosodsz Vikikével és remélhetőleg Vicuskával is.

Vicuska! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy most mi van nálad, vagy esetleg ki. Mindenesetre drukkolok nagyon, hogy a babó ott legyen és hárman együtt pocakosodjatok!

Ha vkit kihagytam, bocsi érte, apa mindjárt hazaér melóból.

Szép babás álmokat mindenkinek!!! Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam. Látom, vannak pozitív hírek. ;) :)
Kedden mindenkinek válaszolok.

Titababa szépen növöget:
BPD: 81mm
AD: 81 mm
F: 56 mm (ez a combcsontja lenne)
1500 gr a becsült súlya
RL szerint hamarabb fog jönni, mert már most elég nagy. Nincs elmaradva a fejlődésben, ez a lényeg.
Megnézte a bokám, tényleg kezd kicsit dagadni, de azt mondta, hogy ez még belefér. Az ajtóban még utánam kérdezett, hogy meddig szeretnék dolgozni. Mondtam, hogy ameddig hagynak. :lol: Így még ügyködök kicsit, aztán meglátjuk. Valőszínű, hogy a hónap végéig nem leszek. :(
Mindenkinek további szép napot!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Vikike! Hatalmas gratula! Annyira örülök!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép a vonalzód!

Szilvi! Örülök, hogy jól fejlődik Tita baba. De hát mitől ne tenné ezt? Csak így tovább!!

Ani! Szép nagy már Roni lak. Én is már tennék fel, ha lenne gépünk! Örülök, hogy gondolsz rám, mikor iszol. Így is kell folytatnod! Inni-inni sokat!

Judy! Barbi baba egy gönyörűség. Gondolj mindig rá, akkor a testi-lelki "gondok" gyorsabban múlnak. De bízom benne, hogy erős vagy, menni fog. Szerintem is bevnhatod a családot, szívesen fognak segíteni!

Márti! Majd gyere, és mesélj, mi volt ma dokinál, ha ma mész végülis! Lehet előbb leszel anyuka mint T. Andi.

Bessy! Még 10 nap. Hű de gyorsan megy az idő!

Még kellene 2 novemberi kisbaba. Vicuska, Bessy! A november jó hónap. Én is akkor születtem. :):):)

Ezen a héten délutános vagyok, ezért reggelente tudok majd írni.
Amúgy jól vagyunk. Furcsa, hogy semmi bajom, nem érzek semmi furit. De vettem a távírdán egy kismama gatyót.

Puszi mindenkinek!
n.k.ildi

Halihó! :lol:
Vikike!
Óriási gratula a pozitív teszthez! :lol: :lol: :lol:
Vigyázz Magatokra,és puszild meg azt a kis szívtiprót helyettem! :lol:
Ja,amugy Patriknak mondtam hogy kik vagytok,amilyen nagy szája van,ilyenkor nagyon zavarba tud lenni! :D
Judy! :lol:
Annyira szép kislány Barbika! :D
És ne legyél elkenődve,ez nem rajtad múlott,hogy császár lett,az lebegjen a szemed elött,hogy született egy gyönyörű,egészséges kislányod! :D :D :D
Kívánom,hogy mihamarabb heverd ki ezt a lelki bánatot!!!!
Zsuzso!
Kata is nagyon szép babó! :D
Vicuska!
Mi újság?! :roll:
Márti!
Kiváncsi vagyok mit mondd a doki! :roll: :)
Kata!
Én is fejtem kb egy hónapig,és le is fagyasztottam a tejcit!
Majd rakj képeket Geriről! :D
Ani!
Nagyon nagyot nőt a pocid!!! :D
Csináltam én is képeket,majd rakok fel! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Bocsi,hogy kicsit sokat tettem,de nem bírtam választani! :oops:
Az első képen a barátnőm kislányával van Bencus! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!
Judy, sajnálom, hogy kikészültél a császártól...de tényleg csak azt tudom én is mondani, mint a többiek, koncentrálj az eredményre! :D
Ani, hatalmasra nőtt a pocid, nagyon rövid idő alatt! :shock: viszont nagyon vékony vagy, csak gyerekre hízol :) én se aggódom ám a 10-es miatt, nem azért írtam... :) tök furi hogy hirtelen "rangidős" lettem :D
Kriszti, Nati írt még régebben hogy szólhatok neki is, meg is adta a számát. De köszike, aranyos vagy! :) Nyugi, megtudjátok időben :D
amúgy nem mentem dokihoz, elaludtam :D szerintem már megvárom a csütörtököt.
Vendég

Sziasztok!

Gyors jelentkezem, mert du. suli. Volt a védőnő, vércukrom 5.4 (tökéletes) és a súlyomra azt mondta ne izguljak teljesen normális. Angyal ez a nő, komolyan, nagyon kedves. Köszönöm a poci dícséreteket mindenkinek!

Bessy, hamarossan itt a ti időtök. Izgulsz már?

Vicuska?????? Merre vagy?????? Infókat kérünk!!!!

Alexa, és mindenki aki felháborodott, hát igen az ilyet nem is tudom szülőnek nevezni.

Chrissy, gratula a forduláshoz. Csak figyeld meg hogy milyen gyorsan elkezd majd mászni, aztán feláll ás rohanhatsz utána. :P Pont a minap egy anyuka rohant a motoron száguldó kisfia után, a skálába. :lol: Megfogtam az ajtót hogy nehogy nekicsapódjon, az anyja meg csak rohant, és hálálkodott :) Ez lesz a sorsunk...

Szilvi, szuper, örülök a jó híreknek. :) Jó nagy babátok lesz nektek is. Most akkor nem jösz? Nem értettem amit írtál. Hiányoznál... :cry:

Ildi, ha tudtok minden héten csináljatok majd képet a pocakról. Annyira jó visszanézni hogy hogyan nődögél. Örülj neki hogy semmi panaszod nincs, élvezd az állapotosság minden percét. :wink:

Andesz, nagyon jók a képek, jöhet bármennyi belőlük. Öröm őket nézni. Megdicsért a védőnő a jó mellszívó vásárlás miatt. :) Mondtam neki párszor hogy nagyon sok segítséget kapok tőletek, de úgy látszik elfelejtette. :D

Elmondta a védőnőm hogy mikre lesz szüksége a babának, meg nekem, adott listát is.
Mesélte hogy megszült a lánya (március 1-én), de sajna nem volt minden rendbe. Gondoltam leírom nektek, de nem ijesztgetés képpen. :!: Rendesen járt a lány a kötelező UH-ra meg a vizsgálatokra (de nem magándokihoz). Ott semmi rendellenességet nem láttak. Aztán elmentek 4D-re is és ott a Bácskai mondta hogy gond van, mert elmeszesedett a méhlepény és a baba nem fejlődik rendesen. Pontos korát nem mondta, de gondolom kicsi volt még mert mindösszesen 2 kg-val született császárral. Most már jól vannak, lassan haza is engedik őket. Na a lényeg csak az, hogy fontos, hogy jó UH-gal nézzék a babát és lehetőleg olyan doki aki ért is hozzá. Mondta a védőnőm hogy eddig nem volt híve a magán dokik havi szintű UH-zásának, de most már úgy látja hogy ezzel sok mindenre fény derülhet és ártani nem árt.

madiani

Márti, köszike :D De azért nem vagyok olyan vékonyka. Bizony ám, minjá szülsz. Rangidős lettél. Félsz? Csak azért vagyok kíváncsi erre mert nem tudom elképzelni mi játszódik le ilyenkor a nők fejébe. Gondolsz a szülésre, meg ilyenek?

madiani

Schwarczi magánrendelésének a számát meg tudjátok adni? Meg hogy mikor lehet őket hívni? Valahova elkevertem... :evil:

madiani

sziasztok, hű, jó sokat írtatok...

Ani, nagyon szépen kerekedsz, Roninak szuper helye lehet :wink: . A havi és jó minőségű uh-val én is egyetértek, szerintem is nagyon fontos a folyamatos követés, s ez szeritnem a babát is közelebb hozza Apához és Anyához!!!!!

Kata,
örülök, hogy jól vagytok, tényleg tegyél fel képeket Geri babáról!!! Még alig láttuk!!! Hát, valóban Bence gyakori név lett, de ha egyszer Apának ez tetszik :P :P . A második egyébként Gergő lett volna :lol: .
A sírást pedig fogd rá a hormonokra, amik most táncot járnak benned :wink: . Vagy az időre - én arra fogom, én is tiszta depi vagyok, már nem tudok mit kezdeni magammal.... :shock:

Szilvi,
akkor eszerint még dolgozol lehet, hogy március végéig???? az szuper lenne, de tényleg ne erőltesd meg magad!!!! Ha bármi van, akkor pedig szólj!!!!
Mikor szerződtök vagy előszerződtök???? Nagyon szűkszavú voltál reggel!!!

Zsú,
örülök, hogy sűrűbben jössz. Katátok egy kis hercegnő, nagyon édes!!!!

Judy kedves,
ebéd után majd írok privit!! Addig is kitartás és gyönyörködj gyönyörűséges Barbidban, az a mosoly szerintem Neked szólt!!!! Nem tudok betellni vele, csodaszép egy kislány!!!!!!

Vikike,
nohát, nohát, csak nem megint harmadjára sikerült???? :P :lol: Nagyon-nagyon örülök nektek!!!!! GRATULÁLOK a kétcsíkos teszthez!!! Ügyes vagy, látod, megy ez nektek :wink: A dokihoz menésben pedig dönts a legjobb belátásod szerint (no ezt jól megaszondtam :wink: ). Mások vagyunk, itt a többségnek tényleg volt valami, ami miatt azonnal rohant a dokihoz, de szerencsére nálatok minden rendben ment. A 7. héten már van szívhang a 8-on pedig már tuti :wink:

Márti,
csak óvatosan a háromgyerekes babalátogatásokkal!!!!!! S még te mondtad hogy pihensz!!!! Vigyázz ám magatokra!!!!! Ha pedig jön KisAti vagy bármi van, szólj és értesítem a többieket is!!! Köszönöm a bizalmat :wink:

Ildi,
hát ez tényleg szuper érzés lehetett, hogy a gyerkőcök a pocid körül legyeskedtek. Vigyázz ám Ti is magatokra, és élvezd ki a pillanatokat, amikor nem érzel semmi rosszat!!!!! Szerintem csodálatos!!!!!

Andesz,
szuper a kertiparti ötlet!!! Én benne vagyok, majd egyeztessünk. Szívesen sütök vmi sütit, hogy ne nektek kelljen mindent csinálni!!! És gratula Bence baba hófordulójához!!!!
Korábban baromságnak tartottam ilyeneket számon tartani, de most már látom, hogy ezek a legfontosabb dolgok az életben!!!!

Kriszti,
nohát, Martinka milyen ügyes!!! Tényleg már csak azt fogod észrevenni, hogy fut, rohan, s te meg utána :P Azért tényleg egyél rendesen, nehogy megelőzzön Martin baba :wink:

Kirszti, Krisztáék jól vannak? Réka babával minden rendben van? Kriszta jól bírja, van tejcsije? Pusziljuk őket!!!

Alexa,
nagyon sajnálom, hogy a Ti Martinkátok popsija kisebesedett. Ez nagyon bánthatja szegényt - gondolom. Amerikában ilyenkor zabkorpás fürdőbe csücsültettem a babát (írtó ronda színe volt...), de itthon még nem láttam olyan fürdetőport, ami erre lenne jó. De reméljük az új krém is segít!!!
Vendég

Gabi,
hogy te milyen ügyes vagy!!!! nagyon klassz a meghívó, amit készítettél!!!! Lehet, kedvet kapok, szervezek egy talit és majd jelentkezem nálad ötletekért :wink:
Remélem rendben lesz az EEG-d és nem kell bogyót szedned!!!! Van esetleg valami, amivel megakadályozható a roham (alvás, masszázs, stb????)

Enikő,
hát, a pihi az már csak ilyen :wink: De általában ez a 12-14. héttel megszűnik, utána már kevésbé leszel fáradékony. Pihenj amennyit csak tudsz és tegyél fel pociképet!!!

Bessy,
hű-ha, ti egyre közelebb kerültök a stimuhoz :P . Tudod már mit kell majd szedned, vagy azt majd két hét múlva beszélitek meg? Tégy ám be mindent az aláírásodba, hogy mi is követni tudjuk!!!

Vicuska,
ti hogy vagytok??? Hétvégén kerestelek a másik topicon, s mire végre megtaláltam, hogy hol vagy, jött a vihar és elfújta az áramot.... csöppet sem voltam zizi tőle!!! :evil: Ma is teszteltél??? Eredmény mi lett? Most hogyan tovább??????
Nagyon drukkolok, hogy egy egészséges babó legyen nálatok és hogy jó helyen legyen a csöppség!!!!!!! Gyere légyszi ide is és oszd meg velünk a friss híreket!!!!!
Vendég

Na azért kaptok egy kicsit belőlem is :wink: :wink:

Bence baby néha viccesen parádézik a hasamban :P . Nagyon élvezem!!!! S örülök, hogy végre süt a nap, mert már nagyon depis voltam. Fura, azt hittem jobban viselem majd az itthonlétet, de egyre rosszabb.... Azért remélem a jó idő majd lendít rajtam. Tisztára hullámzok, pedig nem szoktam ilyen lenni...

Majd rakok fel pociképet is :P . Nem nagyon vásároltunk mostanában, mert Apa unokatesójáéknál fél éves a kisfiú, s megörököljük az összes ruháját. Most a babakocsikat nézegetjük elég intenzíven, de nem látunk olyat, ami tetszene minden szempontból...

Vikike, nektek van 3 kerekű joggeretek, jól láttam egyszer egy képen??????
Vendég

Nati, pihenek én, mindenhova csak kocsival megyek, egyedül sehova, és amúgy szinte egész nap fekszem :? Én is bedepizek a semmitse csinálástól és a szar időtől, már annyira unatkoztam (és persze utáltam a hajam) hogy fodrászkodtam magamnak... :lol:
Ani, nem félek. Mindenki ezt kérdezi amúgy :D és senki enm hiszi el, hogy csak a várakozás és izgalom meg boldogság van bennem, félelem nincs. :) Szerintem így is marad :)
Vendég

:) picit átfazonírozva :D nem túl jó kép, majd lesz jobb.
Kép
Vendég

Márti,
ezt te magadnak csináltad??? Rád se ismerek!!!!! Nagyon ügyes vagy!!!!!!
Nem csodálom, hogy unatkozol!!! Már nekem se jó semmi se, szegény apát is kicsinálom...
:wink:
Vendég

Nati :D
hmm ezek szerint most gépnél vagy...van msn-ed? :D
igen, magamnak, most. de van már 1 jobb is, majd átküldöm :wink:
Vendég

hát ez hihetetlen... hogy a fenébe tudtad így levágni magadnak???? Hány tükör kellett hozzá????? A párod mit szólt hozzá, mikor meglátott??? :wink: :wink:
Sajnos nincs msn-em, elvileg dolgozom, csak néha jövök fel és frissítek, csak mielőtt elmegyek sétálni, gondoltam megnézem, van-e vmi élet itt :wink:
Küldd át a másikat is!!!
Most megyek sétálni, hátha jobb kedvre derülök :wink:
Vendég

kár :( privi ment :)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt, remélem minden rendben is lesz. Ma hívom fel a rendelőt és április elejére kérek időpontot. Majd megírom pontosan, hogy mikor megyek. Még jó hogy itt van Levi velem és eltereli a gondolataimat, így nem olyan borzasztó a várakozás :D.

Nati jól emlékszel nekünk van olyan három kerekű járgányunk, mi is úgy kaptuk, terepen nagyon jó, szuper a rugózása és van kézi fék is rajta :D . Nem nagyon használtuk eddig, majd talán nyáron mert elég szellős. Ha valami információ érdekelne róla még akkor szólj.

Andesz nagyon édes a képeken Bencus, és micsoda kis barátnője van, szóval akkor ő is korán kezdi, ilyenek ezek a férfiak :lol: .
Levinek átadom a puszit, köszönjük :D .

Szilvi örülök, hogy minden rendben Titababával, én is nagyon sajnálnám ha nem tudsz majd jönni :( . Hitelekkel hogy álltok?

Márti én még mindig szorítok, hogy maradjon egy kicsit Kisati.
A dokival még várok, ő is azt mondta anno, hogy a terhességi teszt után még jó várni 4hetet és akkor minden látszik aminek látszania kell. Nehéz lesz kivárni, de ez van, annak örülök, hogy végre van már egy poz. tesztem :D.
Szép nagy pocid van már!

Chrissyy köszi az infót. Nagyon ügyes Martinka, olyan jó nyomonkövetni fejlődésüket :D . Az meg már a csúcs mikor elkezdenek járni, az embernek könny szökik a szemébe, hogy miből lesz a cserebogár.

Na megyek felmosok, bocsi akit kihagytam.
Puszi mindenkinek, majd még jelenkezem mikorra kaptam időpontot.

Kép
Kép
vikike_

Sziasztok!
Köszi a drukkokat az EEG-hez.Nem nagyon reménykedek :( .Mint már írtam régen volt rohamom és ha van is megérzem előtte így el tudom kerülni.Úgy érzem meg,hogy van egy képsorozat ami ilyen dejavu szerű és mindig ezt képzelem a rosszullétek előtt és ha ez jön akkor gyorsan másra koncentrálok és helyzetet változtatok(felállok vagy leülök vagy lefekszek.)így elkerülöm az ájulást.Amúgy nagyon érdekes,de így tudom ezt kezelni.

Judy!
Csodálatos a kislányod és ne szomorkodj és ne hibáztasd magad a császár miatt,nem tehetsz róla,Barbikának így volt biztonságos az ő érdekeit szolgálta.És ettől nem vagy semmivel se kevesebb nem vagy rossz anya.Sőt szuper anyuka vagy,hogy egy ilyen csodás kislánynak életet adtál és az mindegy,hogy hogyan,a lényeg hogy már a kezedben foghatod és egészséges szép nagy baba.

Vikike!
Remélem szabad már gratulálni,nagyon örülök-csak halkan megsúgom.Reméljük minden rendben lesz!Nagyon szupi a vonalzód!Megkérdezhetem,hogy hogyhogy ilyen hamar bevállaltátok a kistesót?Én is sokat gondolkodom mi lenne jobb 2 év múlva szülni vagy késöbb.

Andesz!
Nagyon édes Bence,mindegyik kép csúcsszuper,nem csodálom,hogy nem tudtál választani.

Vicuska!
Mi a helyzet?????Piri anyó még sehol?Mikor mész dokihoz?Teszt?

Ani!
Átküldöm priviben Schwarczi számát.Nagyon sokat nőtt a pocakod :shock:

Márti!
Te is csini vagy!

Nati!
Várjuk a pocak képet!Ja és jó név a Bence,nekem is tetszik!

Vettem ma egy kismama újságot és ezt a hírdetést láttam benne,hátha érdekel valakit: http://www.bebesounds.co.hu/index.php?mkt=be003
Az ajánlott fogy. ára:6990 Ft
Vendég

Sziasztok!

Én új vagyok az oldalon.
A 22. hétben vagyok, és az elsöt várjuk!Nagyon izgulunk!
Én a Csetényit választottam.Nemtudom milyen, rosszat még nem hallottam róla.Egy-két ismerösöm jár hozzá és ök ajánlották!Meg a hugom járt hozzá, és császárral szült nála.Rosszat ő se mondott.
nibcsike

Szia Nibcsike,
üdv itt a topicban!! Judy szült a Csetényinél és nagyon meg van vele elégedve!
irj magadról bővebben!!!
Vendég

Üdv nálunk, Nibcsike! :) az oldalon találsz rólunk egy táblázatot, amit Ani csinál, ebben benne van a lényeg az itteniekről. Ha szeretnél csatlakozni, írd meg az adataid Aninak és betesz Téged is! :) Csetényi jó fej, én nem nála vagyok, de a kórházi UH-kra valahogy mindig hozzá keveredek be, aranyos :D Tudjátok már a kisbabátok nemét? :)
Ha gondolod, csinálj Te is babás vonalzót, több oldalon is tudsz, ezekre úgy jutsz be, ha rákattintasz valamelyikőnk vonalzójára.
Viki, még szerencse hogy senki nem mondta nekem anno, hogy várjak az uh-val, mert egész biztos nem fogadom meg a tanácsot :) szerencsém volt, hogy egyből láttak mindent (persze a szívhangon kívül)
ma egész nap emberek hívogatnak, hogy egyben vagyok-e még... :D valamiért mindenkinek most jutok eszébe...
Vendég

Szia tnati!

Örülök, hogy ilyen hamar válaszoltál!
Most szeretnék valamikor 4D UH-ra menni mert azt tanácsolták, hogy ugy a 25. hét körül menjek akkor a legjobb.Még nentudom, hogy mi lesz a doki meg inkább nem tippelte meg, de jobb is igy.Apás szülést szeretnék, de a férjemet nem akarom elijeszteni töle, ezért rá biztam a döntést.Nem akarom ráeröltetni!De azért a lelkem mélyén várom, hogy bele menjen.A szüléselökészítöre együtt megyünk.Az elsö 3hónap nagyon rossz volt nekem is meg a férjemnek is.Sokat voltam rosszul, meg nyügös voltam, de mostmár elmulott, meg az is jó, hogy tudok még dolgozzni.
nibcsike

Kata, megnézegettem az iwiwes képeidet, annyira hasonlít Gergő baba az apukájára!!! :D
Vendég

Szia Nibcsike!

Üdv ebben a jó kis csapatban. Mesélj magadról, iwiw-en megtalálunk? Mikorra vagy kiírva, mit dolgozol, merre laktok, stb.
Vendég

mindenki eltűnt :( de most meg én tűnök el, mert APA HAMARABB HAZAJÖN MAA!!!! :D :D

Nemrég (mondjuk legalább 1 hónapja) szült anyukák! Aki nem nagyon szégyenlős, írjon egy privit légyszi (igen szexről akarok kérdezni...csak nem így direktbe.) :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

hát fantasztikus, hogy 2x egymás után kerülök laptetőre és pont egy ilyen velős, sokat mondó és értelmes hozzászólással!! Na ez vagyok én, hölgyeim! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?