Sziasztok!
Andi, Tündi! Cegléden fogok szülni, Pusztai főorvosnál. Nagyon bírom őt, és csak jót hallottam róla szakmailag.
Egyébként Abonyban fogunk lakni. Anyósomék családi háza 2 szintes, és a tetőteret újítottuk fel, komplett lakás lett, önálló víz, villany és gáz ellátással, a fűtésünk is teljesen független lett tőlük, úgyhogy remélem nem lesz konfliktus később sem
Már színeseka falak
de a konyhabútorunk még sehogy sem áll
Amúgy szolnoki kötődésem: gimibe oda jártam, és most Szolnokon dolgozunk én és a férjem is
Nóri! Még nem tudjuk Babuci nemét, eddig nem mutogatta magát, de tervezzük a 4D-s babamozit, hátha ott bemutatkozik
A majdani gyerekszobát így találomra kellett kifestetnünk, barackvirág színű lett. A festő nem tudott tovább várni
A nevekkel pedig elég hadilábon állunk. Magyaros neveket szeretnénk, nekem tetszik a férjem neve, Csaba, de ő annyira nem rajong az ötletért, hogy majd a fiát is így hívják... Lánynév .... még ötlet sem nagyon van
Nekem tetszik az Emese, de azzal az idióta reklámmal lelőtték "köszönjük Emese...."
Katlina! Igen, tudom, és örülök, hogy hallok Robika felől!
Sajnos ez egy ilyen tél, egyik vírus jön a másik után, bárcsak már rendesen kitavaszodna....
Húúúú, mennyit írtam
magunkról