Új privát üzeneted érkezett!

DÁVIDKA! Kép
Vendég

DÁVIDNAK
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket a KisFőnök nevében! :) Aranyosak vagytok! :D

Jól vagyunk! Szerencsére azóta se volt láz, remélem nem is lesz, mert akkor pisimintát kell leadnunk a laborba.

Levente is alakulgat! Már csak ritkán kell neki is orrot szívni. A fülét biztonság kedvéért melegítem.

Dobok pár képet! ... már rég csináltam ilyet! Ha Levente megint bölcsizik, majd jövök gyakrabban, de most kicsit elfáradtam két beteg gyerek mellett... bár szerencsére nem olllyan betegek...

Betegek!! Jobbulást! Gyógyulást!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Egyre többet igényli Levente Dávid társaságát! :)
Kép
Kép

Hajvágás ...
A hosszabb haj jobban áll neki, de azt csak akkor tudom megcsinálni, mikor hagyja is, hogy nyugiba megnyírjam,,, egyenlőre frászt kap a géptől... bár az elején még röhögött, ahogy kicsizte a tarkóját.. :roll:
Kép Kép
szilbee

MAno
Ilyenkor borul az egész napotok? Úgyéretm ha Franci kora délelőtt beszunyál. Ő is már csak 1x alszik, nem? Édesen alszik :lol: :lol:

Tündi
Én már csak ott aludnék! Üsse kő azt a szekrényt :wink: Tudom milyen bosszantó

Nóri
Immunerősítőt passzolom. Nálunk tegnap este volt két ismerős a forever vagy mi a szöszt akarták ránk erőszakolni. Hogy utálom én ezeket a "házalólkat" Jól megszívatott minket a srác, mert azt mondta szeretne tanácsot kérni az uramtól munka ügyben. :evil: A munka pedig az lett volna hogy ő is ajánlja ezeket a méregdrága cuccokat. Bocsi ha valaki itt is forgalmazza

Vali
Már megint köhög? Szegénykém :cry: pedig most még bölcsiben se volt.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilvi
Szerintem a rövid is jól áll Leventének. Nyáron a kánikulában meg nagyon is jó lesz!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hát szomorú hírekkel jelentkezem be...Konyhabútor holnap sem érkezik,majdcsak kedd vagy szerda:@Pénzt meg már kifizettük,mert szóltak,hogy kész,mostmeg azt mondják nincs kész :evil: /igy is ajtók nélkül érkezik/Ebben az egészben csak az a rossz,hogy mindent átpakoltunk,és most pakolhatunk vissza,főleg Luca cuccait.NAgyon mérges vagyok téynleg,ne haragudjatok,hogy itt élem ki magam!!!!

Hajni,nagyon aranyos Franci,ahogy alszik :) Szereti a szopis párnát,mert az az, ugye?

Szilbee,örülök,hogy jobban vagytok! :) Az a jó,ha Levente szeret Dáviddal lenni :wink: Biztros nagyon jó tesók lesznek,vagyis már azok,látszik rajtuk :)

Petri,tényleg hajadról képek?

A több :wink: iekhez nem ért el az mz/x.. Mz6z jelentkezz? :)

Kép
Kép
tundi24

Petri!
Igen az egész nap borul ilyenkor,és az a legrosszabb az egészben,hogy pl. most,hogy aludt 9-kor 40 percet :? ,és még most is bealudt olyan fél 3 körül, este majd jól elvirgonckodik,én meg már hulla fáradt leszek,és olyankor én is nagyon nyűgös leszek! :evil: Főleg,hogy az éjszakánk is elég szörnyű volt! :cry:

Vali!
A múltkor kipróbáltátok a Rinathiolt Diusnak? Vagy valami mást írt fel a doki néni!Ez a sok fránya betegség :evil: pedig már hétfőn menni akartatok a bölcsibe! :(

Tündi!
Hát ez már tényleg szörnyű! :evil: Kik ezek a fürgeújjú asztalosok,csak,hogy tudjam,hol nem szabad konyhabútort csináltatni,ha egyszer esedékes lesz!És mit mondanak miért ????Mért kellett előre fizetni,mért nem csak mikor kiszállították?Meg mi az,hogy kész,és aztán meg mégsincs kész? :shock: Nem akarlak idegesíteni csak érdekelne! :roll: Vagy ne kíváncsiskodjak annyit? :oops:
Amúgy igen ez valamiféle szoptatós párna,de szoptatásnál soha nem használtuk! :oops: :wink:

Szilbee!
Nagyon aranyosak a lurkók! :DDávidnak az a komoly arc! :lol: Szerintem is nagyon jól áll Leventének a rövidebb frizura is!Ja és tök jó,hogy így szereti a kisöcsit! :lol:
Vendég

Kép Dávidnak boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
mongi

Hajni,haverok!Volt katona...ez talán elárulja a dolgokat!

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
KépNem ismerek asztalost!
Vendég

Sziasztok!

Én is mindjárt felrobbanok, úgyhogy most csak annyit:

Nóri, nem a Brocho-Vaxom-ról van szó? De az csak légúti betegségekre ajánlják, valami gyengített baktériumok vannak benne. Mondjuk nekünk nem jött be végül, de hallottam már olyat aki isteníti...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok

Elin.jobbulást Lilcsinek.hasfogók: a kakaó,étcsoki,répa,rizs.+amit a többiek is írtak.nemtudom...a széntabit nem tudom kaphatna-e már-mert az tuti bejött az enyémeknél

Vali.most Multi-Tabs-ot kapnak+echinancea golyókat (nem tudom jól írtam-e) +heti 1*oscilo-t.

Sajna nálunk is jött a bibi-Sziszinek egy kicsit be van gyulladva a füle.tegnap este fájlalta,reggel már egy szóval nem említette,jó kedve volt-de elvittem megnézetni-nem kell se szúrni,se antibigyo,de melegíteni igen...szal ennyi.
Meg jól felhúztam magam (amúgy a Rahat Omid (?) volt) .mert azt mondta vettessem ki az orr/torok mandulát...mert nem jól hall...és még sorolta.

na...vendégek jöttek.........áááááááááá

JA,suli...igen...járuléktörvény...olvasása hvg-ből..a tanár által

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

SZILVI

DÁVIDNAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Hajni.nagyon édi Franci a képen

Szilvi.aranyosak nagyon a fiúk is.cuki,ahogy együtt "játszanak"

Nálunk is 2napja volt hajvágás---számítógépezés közben :twisted:

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Tündi ajánlotta nekem ezt a fórumot még nem is olyan régen. Azóta többször rátok néztem, és tényleg kedves csapat alakult itt ki :)
Én júniusra várom az első babámat :D
Tündi!
Már én is alig vártam a képeket a házatokról. Kicsit irigyellek a kád miatt, nekünk csak zuhanykabinunk lesz, mert pici a fürdőszoba. És irigyellek a költözés miatt is, mi hónapok óta úgy vagyunk, hogy 1 hónap múlva költözünk. Most is... :?
Tegyél még fel képeket, jó?
Puszi

Kép
pimelinda

Melinda.

üdv közöttünk,jó hogy jöttél :)
Mesélj magatokról... hová fogtok költözni?ház megvan már? Szolnokon fogsz szülni?

Elin.én is a broncho-vaxom-ra gondoltam így első hallásra.nekünk bejött.úgy tudom elölt vírusok vannak benne.úgymond szájon át adható védőoltás.de van valami másik ilyen receptes immunerősítő is...neve...passz.

Ja...nem is mondtam...a gyerekeimbe nem tudom mi ütött -reggel Zsolti 4-kor,Sziszi 4:30-kor kelt :shock: -mondanom sem kell aludtam délután mind2-en :lol: .most meg 21-kor vígan játszanak

Andi

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Jó reggelt,ma én vagyok az első úgy látom,ez ritka :wink:
Este meg éjszaka,hogy fújt a szél,bent szolnokon is?

Kép Linda! Örülök,hogy regisztráltad magad és,remélem sokszor fogsz jönni írogatni.Meglátod tényleg jó kis csapat van itt :) Szép lett a vonalzód! :) Van itt még más kismama is,Mongi! :) Tényleg azt én sem kérdeztem,hogy hol fogsz szülni :oops:
A költözés miatt ne aggódj,mire megszülketik a babuci,mmár biztosan ott lesztek! Csak én már azért vagyok nyugtalan,mert mi már október közepe óta költözni készültünk,de mindig közbejött valami.A fürdőkád nekem is álmom volt,de egy zuhanyzós fürdő is lehet angyon szép,pl ami anyukádéknál van lent,az nekem nagyon tetszik :) :)

Andi,jó korán keltek a gyerkőcök,nem csoda,hogy délután kidőltek :)

Évi,mi volt a gond?Miért akartál felrobanni te is?

Nóri,milyen volt az éjszakátok? Kaptál a leonardoba cipőt Lilcsinek?

Hajni,Dávid meggyógyult már teljesen?

Vali,Dius,hogy érzi magát?

Többiek írjatok,mert hiányoztok!!

Szép Kép napot mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Melinda! Üdv a csapatban! De jól tetted, hogy szót fogadtál Tündinek, most lesz még egy kismamánk megint :lol: ! Aztán tessék írogatni szorgalmasan! Lehet már tudni, hogy fiú/lány? Név van már választva? Pocakosságot hogy viseled? Pár kérdés :roll:

Csbobo, nagyon eltűntél te meg! Tessék írni!!!

Évi! Andi! Köszi a broncho-vaxom infót! Rákerestem, hát lehet, hogy ez az! Most már nem pattogok, de lehet, majd ősszel rágyúrunk a témára. Ahogy néztem, hogy mik vannak benne, tényleg ezek a bacik, amikor ilyenkor nyüzsögnek. Havonta 10 napig kell szedni, 3 hónapon át.

Tegnap este Lilcsit alig tudtam ébren tartani, 6-kor már helyezkedett, meg mondta, hogy "aszo". Én meg piszkáltam, foglalkoztam vele, hogy nehogy elaludjon :lol: Még utána jött a fürcsi+hajmosás. Na, az sem volt csendes :oops: Aztán kb. 1/2 9-ig ébren volt, utána eleludt. ÉS Ő IS FELÉBREDT 4-KOR!!!! Nem hittem a szememnek, mikor az órára néztem. De visszaaludt...muszály volt neki :lol: Szerintem ez a hülye idő is megzavarta őket....is. Éjjel is arra ébredtem, hogy tépi a szél az üvegeket.

Tegnap meg el akartunk menni a Plazába cipőt nézni. Rajtunk volt kabát, cipő, indultunk volna, és akkor kezdett zuhogni az eső, meg mégjobban fújni a szél. Még jó, hogy nem előbb indultunk, nem tudom, hogy jöttünk volna haza?? Kimentünk az erkélyre, Lilcsi visított, annyira tetszett neki a "műsor" :?

Betegek hogy vannak? Hejzetjelentést!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Húúú...de égő :oops: ...heLYzetjelentést!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megvagyunk mi is csak Robika köhög,náthás!!!

Melinda!

Üdv itt,de mi már találkoztunk!! :D :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Andi, Tündi! Cegléden fogok szülni, Pusztai főorvosnál. Nagyon bírom őt, és csak jót hallottam róla szakmailag.
Egyébként Abonyban fogunk lakni. Anyósomék családi háza 2 szintes, és a tetőteret újítottuk fel, komplett lakás lett, önálló víz, villany és gáz ellátással, a fűtésünk is teljesen független lett tőlük, úgyhogy remélem nem lesz konfliktus később sem :) Már színeseka falak :D de a konyhabútorunk még sehogy sem áll :(
Amúgy szolnoki kötődésem: gimibe oda jártam, és most Szolnokon dolgozunk én és a férjem is

Nóri! Még nem tudjuk Babuci nemét, eddig nem mutogatta magát, de tervezzük a 4D-s babamozit, hátha ott bemutatkozik :wink:
A majdani gyerekszobát így találomra kellett kifestetnünk, barackvirág színű lett. A festő nem tudott tovább várni :D
A nevekkel pedig elég hadilábon állunk. Magyaros neveket szeretnénk, nekem tetszik a férjem neve, Csaba, de ő annyira nem rajong az ötletért, hogy majd a fiát is így hívják... Lánynév .... még ötlet sem nagyon van
Nekem tetszik az Emese, de azzal az idióta reklámmal lelőtték "köszönjük Emese...." :(

Katlina! Igen, tudom, és örülök, hogy hallok Robika felől! :D Sajnos ez egy ilyen tél, egyik vírus jön a másik után, bárcsak már rendesen kitavaszodna....
Húúúú, mennyit írtam :oops: magunkról :oops:

Kép
pimelinda

na egy picit bővebben! :D

Lagzi 20nap múlva :D :D :D :D
Már csak a gyertyákat kell megvennem
Ma megnéztem a vőlegénykisérő ruhát,hát lehet szebb lesz ő mint én,és csak 16000volt a ruha Nyíregyházán a piacon,majd lefényképezem és felrakom!

Még tegnap csak fikásak voltunk,ma már köhög kis hőemelkedés,holnap dokibácsi habár szerintemsok újat nem ír fel Curam,Ambrokszol(nem tudom hogy kell írni :oops: )
Minden reggel 5-6-kor kelünk plussz még az éjjel mert akkor is keünk 4×5× betegségtől függetlenül
Szóval kivagyok nyikkanva,örlük hogy kilátok a fejemből

Szegény Lilcsi,ti is összeszedtek mindent amit csak lehet :?

Tündi!
ne bosszankodj,gondolj bele mindjárt a kis különálló életeteket fogjátok élni!!(habár én is robbannék ilyen esetben)

Na lépek ennyire futotta

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Melinda!!

Üdv itt közöttünk!

Képzeljétek el ma reggelre Máté megfordult magától,és nagyon tetszik neki!
Szerintetek nem korai még?
Fanni annak idején szerintem később fordult meg olyan 4 hónapos körül!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Nóri,legalább valakinek tetszett ez a vihar :wink: Jó korán ébredt Lilcsi,még jó,hogy visszaaludt! :)

Linda,na látod már kifestve is ki van :) Pusztaiból leszűrhettem volna,hogy Cegléden fogsz szülni.Tanácsadásra itthon jársz?Ki a védőnőd?

Katlina,már csak 20 nap,huu de jó nektek! :) Várjuk a képeket majd! :) Robikának jobbulást!

Ivett,Luca pár hetes korában kezdett forgolódni,aztán abbahagyta,jó ideig nem is csinálta :cry: Aztán mostmeg már gyakorolja,van hogy naponta többször,de van,hogy egyszer sem :( Olyankor vagyok szomorú :( De Máté is jó erőben van,biztosan azért siekrül neki megfordulni ilyen korán :)

Kép
Kép
tundi24

Na, ma délelőtt mentünk be a Leonardóba. Vettem is cipőt Lilcsinek, 2000 Ft-ért. De még tudtam volna venni, csak nem tudom, mennyit nőhet a lába őszig?? 2 számmal kéne nagyobbat venni?? Vagy ez hülyeség, ne vegyek előre?? Olyan tuti bundabéléses gumicsizma is volt! Bár amilyen telek vannak mostanában....
Potom áron vannak....holnap visszamegyek és veszek sportcipőt magamnak is. Kisasszony azt már rosszul tűrte, hogy nagy cipőket is nézni kellett :roll:

Katlina! De jó lesz nektek! Úgy várom már a képeket, meg az élménybeszámolót majd! :lol: Mekkora nagyságrendű költségvetésnél tartotok? Persze, ha nem nagyon indiszkrét a kérdés... :oops:

Lilcsi amúgy jól van, ma még nem kakilt semilyet :shock: Jól megfogtam a hasát már meg? Reggel farkaséhesen vetette rá magát a kekszre, utána még kenyeret is evett. Délben megint a répa-krumpli-főzit ette. Jóval többet, mint tegnap :lol:

Lilcsi is 3 hónaposan fordult meg...igaz, utána 1 hónapra el is felejtette, de ez a 3 hónapos kor nincsen korán egyáltalán....szerintem.

Francba...tegnap este nem elaludtam a Bourne rejtély utolsó fél óráját? :evil: :evil:

Ildikó! Igérted, hogy suli után jössz, ha marad erőd!!! Nem maradt? :)

Szazsa! Te is régen írtál már...nyakad hogy van már?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!!

Tegnap már nem volt lelkierőm írni mikor hazaértünk ....annyira "jó" volt anyósnál lenni :roll: Na mindegy ezzel nem terhellek benneteket.

Tündi!
Köszi kérdésed Dia jól van már nem is "annyira"köhög :) Sajnálom,hogy még mindig nincs kész a konyhabútorotok :( Eltudom képzelni mennyire idegölő lehet de majd csak készen lesz már és akkor lehet pakolni :)

Hajni!!
De édes Franci ahogy alszik a szopis párnán :) Nem vettünk még Diusnak azt a gyógyit amit ajánlottál neki még mindig azt kapja amit szokott.

Szilvi!
Nagyon szuperek a képek :D

Andi!
Köszi az infókat a vitaminokról :)

Melinda!
ÜDV KÖZÖTTÜNK!!!

Megyek is mert a kisasszony nagyon rosszul ébredt :( Nem tudom mi lehet vele csak üvölt :(

KépKép
diÁcska

Máté baba!

Kép Kép Kép Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Kukuccs!

:D

Majd jövök, visszaolvasok!

Jaj, Máté baba nagyon szééép! Nagyon menő gatyesza van!

Melinda! Üdv! :D

Tündi: Veled érzek. Minket minden mesterember átvert. :shock: :cry: Az rosszabb, mint némi késés...

Piri elment vagy csak tűzszünetet tart, nem tudom, de nagyon élvezem. :D :D
Szilvi: Jaj, olyan édes ez a Dávid baba, muszáj, hogy legyen egy kisfiunk is!

Nóri: Cupp Lilcsinek, örülök, hogy már jobban van. A Bourne rejtély tök jó film, de én még Chamberlain-el láttam, imádtam a Tövismadarak óta....

Hajni: Az a szopispárnás kép.... :D :D

Katlina: De jóóóó nektek!!!!! :D

Majd jövök még, csak átfutottam, mit írtatok.
jaimee1

Melinda: :D :D Réka is Emese volt sokáig. Ha tetszik, hagyd a reklámot a csudába, rövid időn belül senki sem fog rá emlékezni. :D :D Már nem is emlékszem, hogy hogyan lett Réka Réka.....Talán mert Koppány lánya, Attila felesége is Réka volt...A becézéssel nem lesz gond....Nekem nagyon tetszik az Emese. Nem áll jól a szeme se. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Erika! Végre!!!! Tán el volt veszve a klaviatúrád? :lol:

Az Emeséről amúgy nekem is ez ugrik be, a reklám meg tetszik. Nekem nem negatív.

Holnap mész dokihoz? Remélem...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Á, alulról néztem a béka fenekét, jó messziről azt is...
:cry: :?

Elment a piri teljesen, úgyhogy úgy gondoltam, hogy nem köll dokihoz mennem. Vagy menjek mégis? :? :roll:
jaimee1

Hát ez jó...ha ott van piri azért nem mész, ha elment, azért... :roll: ...okos kislány....Kép

Mitől voltál depis?? Vagy csak úgy?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Jaimee.örülök,hogy piri visszavonult :) .ugye milyen szupi is csajnak lenni,mikor a pirivel bajlódik az ember lánya?! :twisted:

Ivett.
Nekem a 3.kép irtóra tetszik :) az a pici-nagy mosoly :)
de tényleg nagyon aranyos mindegyiken.
Ha lesz kedved teszel fel Fanniról is képet? ahogy nézem pont 2hó van ő és a fiam közt

És gratula Máténak a megforduláshoz.nem korai.nálunk Zsolti már 2hósan fordult oda és vissza.kicsit Sziszinél meg is rémültem-mert ő meg 6hósan!!!,de már mindkettő állt 7,5hósan és 10,5hósan szaladtak maguktól.szóval nagyon ügyi Máté.

Vali.nyugodtam terhelj csak minket :). Remélem nem idegesítettek fel anyósodéknál nagyon.
Diusnak jobb kedve lett ébredés után?

Katlina.huuu már csak 20nap.én is nagyon várom a képeket.remélem minden nagyon-nagyon szupi lesz.addigra Robika is fitt lesz és meggyógyul teljesen meglátod.majd írj,hogy mit mondott azért a doki.

Melinda.nekem is tetszik az Emese.és bennem sem kelt negatív érzéseket a reklám..

Elin.
tényleg szupi akciosak most ott a cipők.én is kb 3hete vettem egy tavaszi csizmit magamnak 2,5e-ért.
Énis ilyenkor bespájzolnék a gyerekeknek is-de én sem merek mert passzolom,hogy mennyit nől a lábuk :wink:

Én is holnap viszem vissza a fülészetre kontrollra Sziszit.de nem akarom Rahat O-hoz most :evil: -úgyhogy bepróbálkozunk korán reggel,hátha fogadnak :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri: Ugye okos vagyok? :D :D Hát eddig az volt a bajom, hogy szülés óta nagyjából nonstop vérzek. Na, ez most elmúlt, úgyhogy okafogyottá vált az egész. :D Most ha elmegyek, mit mondjak? Khm...izé...egy hónapig megvolt a mensim...De már elmúlt. Erre a doki kb.: Jóóólvanakkor, Erika, menjen szééépen haza.... :D :D :D

Vali: Hát igen, bár minden egyes rokon megválogatható volna...
jaimee1

Hali!

Na, egy kicsit lenyugodtam már... a fociról volt szó, nem akarlak vele titeket terhelni.

Melinda, üdv a csapatban :lol:

Ma csináltuk a semmit, és olyan jó volt. :lol: Itt volt Csongi haverja, délelőtt, délután, társasoztunk is egy kicsit. Már nagyon kellett egy ilyen nap!

Ivett, nagyon nő ez a Máté gyerek :lol: Hát Csongi is kb. 3,5 hónaposan fordult meg, de kellett neki egy hónap, míg vissza is tudott fordulni. Addig üvöltött, hogy fordítsam vissza, mert hason meg utált lenni :?

Dávidnak utólag is boldog névnapot kívánok! Hová nő még ez a fiú :wink: :lol:

Jaimee, hát a dokikkal én is így szoktam lenni. Addig gondolkodom, hogy el kellene menni, amíg meg nem szűnik a probléma... :wink:

Cleo, én csípem Omid dokit, velünk nagyon hozzáértő és kedves volt, bár az már lassan 4 éve... viszont nem tudom, vettél-e észre valamit a hallásán, mert nálunk ő állapította meg a halláscsökkenést és tényleg az volt neki. Így ki is vette a manduláját, aztán egy évben egyszer láttunk orvost...

Évi és
Kép
csongianya

No..vasárnap estére mindenki előkerül :shock: :lol: ?

Erika! Akkor legalább hívd fel...bár azt eddig is megtehetted volna :?

Andi! Inkább hívd fel őket előbb...mármint az SZTK-t, mert tapasztaltam olyat, hogy nem is az az orvos rendelt, akinek a neve ki volt téve... :roll:
Amúgy Sohajda drnéni is azt mondta, hogy az orrmandula kivétele nem megoldás. Meg visszanől úgyis :?
Én is megfogtam egy csizmát :lol: Elképzeltem, hogy 1 7/8-os nacival milyen jól nézne ki, aztán a kövér lábamra képzeltem és visszatettem :oops:

Katlina! Csinálj már egy vonalzót a nagy napnak is!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Cleo!

Fanniról egy kép!
Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Nóri, én azért ezzel a mandulás dologgal vitatkoznék egy kicsit... :wink:

Nekem kétszer vették ki, 6-7 éves koromban. Mikor harmadjára is kinőtt, azt mondtam, én ugyan nem megyek többet. Azóta is együtt élek vele. Papírzsepi nélkül nem indulhatok el sehová és hajlamos vagyok a légúti betegségekre.

Csonginak 3 évesen kivetettem. De nekünk már előtte a dokinénink mondta, hogy készüljek, mert a vége úgy is az lett. És mikor megállapították a halláscsökkenést, a nagyon nagy orrmandula miatt, akkor nem gondolkodtam tovább. A hallásával nem játszok a gyereknek, inkább kivetettem mindkét manduláját (volt mandula gyulladása is előtte). Utána orvost tényleg alig láttunk, előtte meg antibiotikumon éltünk. Én végül azt mondtam, ennél nagyobb bajunk ne legyen.

Ja, és lekopogom, most lesz 7 éves és nem nőtt vissza :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Ivett: De szépek vagytok!!! :D :D Kép

Ez meg itt a Réka lyány lába! :D
jaimee1

Erika! Ez hogy jutott eszedbe??? :lol: De naon jó!!!

Évi! Velem hiába vitatkozol....csakis a doktornővel :lol:

Na, én is elteszem magam holnapra...
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ivett nagyon szépek vagytok a képeken :)

Ma kikészített a nőcim ez ahhoz vezetett,hogy egész délután takarítottam este 6 ra végeztem :) De legalább holnap már csak kisebb munkálatok lesznek :)

Nóri!!
Miket nem mondasz már???Kövér lábad???Hol????????? Enyje mááá tessék megvenni a csizmát :)

Most ennyi futotta erőmből mert a csajom úgy pörög mintha most lenne reggel megyek és megpróbálom altatni ...

Kép Kép

KépKép
diÁcska

Reagálok:

Tündi: Gyönyörű lett a fürdőszoba. És az a káááád... :D
Fogigátlót nem szedek, nem is ismerem mi az, csak hírből. :D :D
K vitamin: elszalasztom érte az uram, ha mondasz egy címet. Este 6 után ér rá. Napközben is, csak akkor nem tom mikor, nincs 2 egyforma napja. EV a szentem.

Nagyon utólag :oops: :oops: :oops: a Dávidoknak boldog névnapot. Nekünk vezetéknév. Hehe...Mármint nekem sajna nem.... :cry:

Nóri: Imádom a kosodat, azért örülök, hogy nem hallom, mit "mond"... :D :D
jaimee1

Ja, szemöldökgyanta reakcióm lemaradt.
VAN ILYEN? :shock: Én még csipeszelek.
jaimee1

Na, megyek, tentézek, Hajni orindzs betűitől kifolyt a szemem. :wink: :D :D :D
jaimee1

Na, még mindig én...bocsi...leég a képemről a bőr....szóval:
Nóri: talpacskafotó -- apa lőtte, én tartom a lábacskáit peluscsere közben. Imádnivaló lábacskái és kezecskéi vannak. Mielőtt megkérdezed, igen, a kezét is fotóztam már... :D Na megyek most már tényleg....
jaimee1

Névnapos csemeték, Boldog Névnapot! Kép

Tündi, nagyon szép lesz a házatok, mi sajnos nem tudtuk az egészet felújítani első nekifutásra sem, sőt az összes többi próbálkozás alkalmával sem 8) , de már nem is fogjuk, majd aki megveszi, az a saját izlésére alakítja.

Jaimee, a kép bombajó, elmentem, jó lesz "megérkeztem"-nek! :D

Ivett, szépek vagytok!

A suli teljesen lefárasztott, na meg tegnap egész nap vasaltam, mert a férjem ma indult Olaszországba. Egész héten oda lesz, így mi meg itthon egyedül. :cry:
Valaki kérdezte, hogy milyen lesz Ancsika egyéni kötélgyakorlata. Hát fantasztikus! Persze én az anyukája vagyok, nekem kötelességem akkor is azt mondani, ha nem is lenne jó, de én nagyon kritikus vagyok. :roll:
Gyorsasági szám is lesz, ami azt jelenti, hogy fél perc alatt lemérik, hogy mennyi futólépést csinál. Csütörtökön az edzésen, 92-t csinált, az nagyon jó. :!: Kb. ennyiket csinálnak a gimis nagylányok!

Na majd még jövök, megyünk vásárolni! :P

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

No, akkor kezdem előlről :evil: ...
Kép

Éééés: Lucának boldog hófordulót!
Kép

Ildi! Gratulálok Ancsinak is, ügyes nagyon! Kis géppuskalábú :lol:
És igenis, ti is szépen felújítottátok a házat! Ahogy elmondtad, hogy előtte milyen volt.... :shock:

Erika! Mertem remélni, hogy a kezecske is meg van örökítve :lol: Én is fotóztam amúgy, de úgy rémlik, hogy a keze a kezemben volt, a lába meg a lábamnál....összehasonlítás végett :wink:
Szemöldökgyanta meg persze, hogy van!! Én mindig is azzal szedettem. Csak most itthon, magamnak csináltam. Csipesszel 1x szedte a kozmetkus, hát még 2 óra múlva is sirattam :cry: :lol: Ja, és gyantapatronban is van olyan kicsi, amit szemöldökhöz használnak.

Lilcsit elvittem bölcsibe, de szóltam, hogy tejet még ne adjanak neki, csak teát. Erre a dadus: akkor vizet. Oké...ha nincsen tea egy bölcsiben... :shock: Még jó, hogy itthon megivott indulás előtt egy üveggel. Vittem is be, szóltam, hogy a szekrényében van. Remélem, odaadják neki.

Ki van téve a bölcsiben, hogy 7-én 10-kor és 14 órakor Kolompos koncert lesz a ANK-ban. Hogy miért hétköznap???? De lehet, elviszem Lilcsit... :wink: Táncizhatna egy jót..vagy ordítana a sok idegentől :lol:

Asszem, kikérem az ehavi kismamabérletet...hátha buszozok :wink:
Mindjárt megyek a Leonardóba, meg DM-be, Plusba....

Szilvi!! Tessék felébredni!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Vali, van az a kávés, vaníliás csigás képed, de jó lenne az most itt nekem élőben....

Ildi: Gratula a csajszihoz, milyen ügyes!

Nóri: Tényleg, miért nincs tea egy bölcsiben???

Szilvi??

Híradó:
1)Történelmi nap a mai: visszavisszük a kölcsönzőbe a babamérleget. Hogy ez hogy fog nekem hiányozni... :cry: :D
2)Piri távoztával nagyon beindult a tejem, remélem, így is marad. :D
3)Gőgicsélünk és vigyorgunk egész nap. Rékának mondjuk jobban áll ez már....
4)Szombaton beugrottunk a Corába, úúúúgy csodálkozott Réka, nézgelődött nagyon. A türelmét azért nem teszteltük és nem maradtunk sokáig. Az Obi-ba (hatamas tömegnyomor volt, nem tudom, mit osztogattak ingyééé) már egyedül mentem.

Ja, Réka ezt üzeni: oooooóóóöööööö, azaz puszi mindenkinek!

Szép napot!
jaimee1

Sziasztok!

Csak bekukkantottam,majd jövök ha Franci elaludt,mert az előbb is úgy összekeverte a billentyűzeten a betűket,hogy jobbnak láttam újraindítani a gépet! :?

Melinda!
Üdv.a csapatban! :D :D :D

Erika!!!!!!!!!!!!!!
Nem is írtam orindzsal!
Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?