Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Norka
Nagyon nagy gratuláció.....én meglepődtem! :wink:

LEcso
Fantasztikussan szép a kisfiatok, sok egészséget és boldogságot kívánok Nektek!!

Kincs-em :)
Pelus--ahogy Kavics is irta---annon bevásároltunk belőle,100db,,,felbontás után kettőt kapásből kidobtam mert nem volt patentja,a kaka elől hátul oldalt mindenhol kijött,nem illeszkedet Mironhoz......viszont valakinek meg nagyon bevált,,,hallotttam ilyet is :roll:
Légzésfigyelő,,kell,,, legalábbbis szerintem,,nálunk is beriasztott egy párszor,az első két hónapban volt pár riasztás ,ami sztem valós volt ,mert annyira mélyen tudott aludni és olyan kis levegő vételekkel......én nyugodtabb voltam igy+nálam nem alakult ki ,h minden nyikanásra felkeljek :oops: ,mikor már üvöltöt :oops:
Orrszivó porszívó úgy tudom akkor is hatásos.

Kavicska,Lafi
Benne vagyok a taliban :) ,hol legyen,hozzánk jöhettekha gondoljátok..kiskavicska szempontjából házhoz menjünk(nem korai)?????Nekem mindegy találjátok ki! De jó lesz! :wink:

Monácska
Szépek voltatok nagyon,a csokor is :wink: ...de ezt a tortát nem kellett volna :lol: :wink:

jokaliza
várjuk a szüléstörit!

Bettica
Grat a kiskukishoz! :wink:

további szép hétvégét
Vendég

csakegy, nálunk is 2-3 napja nyűg. ilyen nem szokott lenni. alig lehet letenni. egyeüdl el sincs. az éjszaka meg szörnyű volt. mármint máshoz képest lehet nem, de magunkhoz képest igen.....
szerintem az idő. látod, kavics is kész van.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

sziasztok

Újra itthon :D
Minden rendben velünk,jó kisfiú Tomi.Úgy néz ki lesz tejcsi is

Köszönöm a névnapi köszöntőket!

Kép

Kép
lecso

NORKA GRATULÁLOK A POCAKLAKÓHOZ! :D

Kép

Kép
lecso

MONÁCSKA:GRATULÁLOK AZ ESKÜVŐHÖZ,NAGYON-NAGYON SZÉP MENNYASSZONY VOLTÁL!!! :D

Kép

Kép
lecso

Lafi, Gabika! :D

Szerintetek én addigra megszülök???
Esküszöm már fogalmam sincs! :roll:
Persze 37+5-el ne akarjak annyira ugrálni, mert bőszen ráérek még! :roll: :lol: :lol: De van esélyem 23-24-én még egyben lenni! :roll:

Lecso! :D
Üdv. újra otthon és közöttünk. Részletes szülésélmény beszámolót kérünk, amint van időd megírni! :)
És fotókat a kissrácról.

Sok sok tejcsi legyen!!!

37+5
Vendég

Sziasztok!

Lecso!

Csak azt tudom mondani amit Kavics. Kérjük majd a beszámolót! :wink:

Kavicska és a többiek!

Ma és tegnap 6kor felébredtünk mindketten, pedig tegnap este még 11kor is kukorékoltam. :roll: Sosem szoktunk délig aludni, de ez már nagyon extrém... :? Nem csodálom ha sem Ti, sem a babák nem tudnak aludni. A barométeren akkorát esett a légnyomás hogy az valami őrület... csak lestem és mindezt két nap alatt...

Jah, Neked akartam mondani, hogy voltunk tegnap egy ismerősnél, múlt csütörtökön járt le neki a 40 hét és még jósló fájásai sincsenek. Volt már neki mindenféle front, holdtölte, holdfogyatkozás, és nem használt. :lol: Volt POSE-n is, de semmi és nagyon rosszul viseli ezt az egészet, mert a lányát is nagyon túlhordta. Szóval mondd meg a kicsi fiúnak, hogy akár lehet kívül tágasabb is, ne tartsa magát vissza. :) Bár amennyire belebeszélted a 38 hetet, addig biztos nem fog megszületni. :D

Monácska!

Gratula! :D
Hümm... a csokor szerintem kritikán aluli (én a virágos fejéhez vágtam volna), de ezen tényleg ne bánkódj, enélkül is gyönyörűek voltatok. :D
Nóri hogy van? Mostmár lesz időd az általad említett befelé fordulásra, vagy még mindig menésben vagy?

Hajni! :D

Hát persze hogy jöhetsz! :lol:
Zazzy is meg szokott itt jelenni gyakran, szóval ne tartsd magad vissza. :D
A homeós cuccok tényleg jók lehetnek, de arra készülj fel hogy valószínű a patikus részletesen kifaggat, hogy milyen érzés, mitől jobb-rosszabb, stb.

Csajok!

Kecske és császárfa lázban égek! :lol:
A császárfa nem téma, beszerezzük és jól elültetjük hogy legyen nagy-nagy árnyék az udvarban. :D
A kecsókkal viszont teljes kábulat van. :lol: Törpe kecsó (= törpe kecske) típusra vagyok teljesen begerjedve. Most bújok mindent ami kecskés és pár hónapon belül biztos lesz két lány kecském, akik majd jól leberregik a füvet a birtokon. Olyan sztorikat olvastam róluk hogy ihaj, mókás (ördögi) kis állatok a kecskék... :lol: :lol:
A baba mellé felüdülés lesz két zsivány keccs. :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee: :lol:
Muszáj vagyok itt megjelenni, mert lentre alig ír valaki, és ha szómenésem, hát muszáj, hogy valaki meghallgasson, nameg kísértem a sorsom, hátha minél hamarabb jöhetek ide véglegesen. :wink:

Kép
Kép
zazzy

KÉSZ... Elegem van... MI VaN ITT???? Lilla aki eddig mintagyerek volt (ld. 8-kor letettük, szó nélkül elaludt és aludt, aludt)... na ő most nem is tudom meddig visított, üvöltött, hörgött. Ha csak az ágy közelébe vittük, hiszti volt.

Életében először csinált ilyet. Nem értem :(((( Nappal se aludt, tiszta hulla volt szegény. Ébren tök jól érzi magát, csak ne vigyem az ágya közelébe.

Lehet, hogy 3 napja rosszat álmodott és azóta fél tőle??? Vagy valamitől a szobában???

Holnap átrendezem a szobát, nincs jobb ötletem :(((

(máskor is volt már eső és bazi nagy szél, soha nem volt belőle gond...)
Vendég

(férjem szerint biztosan a szél, mert az rántgatja a redőnyt és Lilla ezért fél a sötétben egyedül... mit lehet ez ellen tenni???? Jelzőfény az van a szobában, nincs korom sötét plusz a nappaliból is beáramlik a fény...)
Vendég

csakegy: kitartás.
ma zsuzsi napközben kétszer 30 percet aludt. én hülye kivittem sétálni, nem néztem mennyire fúj a szél. annyir anem tetszett neki, hogy megforta a cumiját és kb. 3 méterre eldobta :lol:

hát..és ha esetleg ma melletted aludna?? nagyon hülye ez az időjárás. mindenki meg van zakkanva.

Kép

dimet

Sziasztok!

Monácska!

Én tuti nem fizettem volna ki ezt a csokrot! Még ilyet, h. a felébe nem tesz virágot! Komolyan mondom hihetetlen! :shock: :evil:

Nálunk mondjuk csak nem olyan virágot hozott, mint amit rendeltem, de azután, h. aznap reggel azzal fogadtak az anyakönyvvezetőnél - ahova már csak a biztonság kedvéért a szöveget egyeztetni mentem be - h. "Miért, lesz esküvő?" :shock: , majd a tortámra felejtettek el bordó marcipánrózsát rendelni :evil: , szóval mindezek után a virágosnál már vhogy nem voltam egyezkedős hangulatban, így esküvő előtti este még mehettünk a Tecsóba orchideát venni és reggel a fodrász és kozmi előtt mentünk megkérni egy virágos ismerőst, h. kösse meg. Hát egyáltalán nem olyan lett, mint amilyet akartam, de legalább volt! :evil:

Szépek voltatok és ez a lényeg! És én sem gondoltam volna, h. ekkora fiad van! :roll:

Csakegy!

Front van! Gergő is reggel óta nyűgös, most nem akar aludni, párom most jön ki tőle harmadszor, idézem: " mostmár hozzájárult, h. otthagyjam."(mármint a gyerek nem üvölt állva, amikor kijött) :twisted:

Nem lehet, h. Lillának a foga jön? Mármint a másik? :lol:
A fogmosással nálunk sem voltak nagyobb gondok a 3-asok áttöréséig, de azok körül elég sokáig vörös volt az ínye, gondolom ennek megfelelően érzékeny is, de a 4-esek miatt mindenképpen mosni kellett!
Nem piszkálja a fülét mostanában többször? Vagy a füle előtt?

Monee!

A kecskék édes pofák, de van egy hatalmas különbség a kecske és a birka közt: a birka csak egy bizonyos magasságig harapja le a füvet, a kecske ezzel szemben tövig! És a fák törzséről a kérget is lerágja, kinyírva ezzel a fákat! A csalánon kívül mindent megzabál! Egyetlen kecske képes sáros pusztasággá változtatni egy 200 négyszögöles kertet! Saját szememmel láttam. Gyomirtónak ideális, kő kövön nem marad!
Szóval jól gondold meg!
A kutyák csak a tujákat pisilik ki, összeszarják az udvart és lyukakat ásnak a kerítés alatt. Szerintem még mindig jobb! :wink:
A macska a legjobb választás, mert az még a kakáját is bekaparja!
Esetleg nyúl? :roll:

Mi az a császárfa?

Kincs!

Légzésfigyelő: Nekünk 3 lapos Babycontrol van, lefedi a teljes kiságyat, sosem volt téves risztás. Én nyugodt voltam mellette!

Orrszívó: Pesztonkánk is volt, de a porszívós jóval hatékonyabb, állítólag beszabályozza magát. Mindenesetre az agya eddig nem jött kifelé. :twisted:

rambóka

Nálunk is érződik a front....megy az üvöltés úgy 2 napja folyamatosan...mindenért üvölt...

Kincs, nekünk akciós angelcare van bébiőrrel és captivával, teljesen meg vagyok elégedve, néha beriaszt, de csak ritkásan...ekkor arrébbtolom a gyereket egy picit....de ez tényleg nagynéha fordult csak elő, mostanában meg nem...ez inkább a kezdetekben, amikor kisebb volt és a lapokról lemászott, most hogy nagyobb, nem tud úgy ficánkolni, simán nincs riasztás.

Mi is porszívózuntunk, már nem, mert doki szerint nem tesz jót, csak ha náthás vagy taknyos...hadd trüsszögje ki, mert anélkül hozzászokik, ezt mondta, és tényleg szépen kitrüsszögi.
Vendég

Lányok!

Én is kivagyok! :(

Én nem tudom mi lesz így velem/velünk?!

Életemben ennyire az éjszakáktól csak tizenévesen irtóztam. Akkor attól féltem, hogy meghalok és reggelre már nem leszek.

Most vergődök az ágyban. Nem tudok elaludni, ha esetleg elalszom csak 1 órát sikerül aludni. Felébredek.

Álmos vagyok, de ez a pszihés túlstimoltság nem engedi, hogy lelazuljak.
Megpróbáltam a Valerianat. Úgy érzem nekem semmit sem hat!

A párom közben durmol. És sajnál, hogy én hogy vergődök.

Állandóan légszomjjal küzködök. Legszívesebben a szabadban aludnék. Hogy legyen elég levegő.

Én aki annyira imádom az ágyat, nem bírok a közelébe sem menni!

A múlt éjszaka is ez volt, nem tudom most mi lesz! :(

Az orrom javult, de nem tökéletes! Ez is zavar pszihésen. Állandóan attól rettegek, hogy mikor dugul megint és nem fogok levegőt venni! :?

Az idő tutti bekavar. De ez így nagyon nem jó.

Holnap megyek dokihoz, hát töviről hegyire elmesélem neki ezt a már több mint egy hetes hányattatást!
Hátha tud valamit mondani, vagy javasolni!

Mostmár kezdem elfogadni, hogy valószínüleg a terhesség végével függ össze.

Lehet a gyerek már nyomja a rekeszt és kevesebb a "levegő", nagyobb az oxigén igény és erre még rájön az orrdugulás.
Ez megspékelve hormonális pszihés állapottal és kész is vagyok! :(

Olyannyira sírhatnékom van, hogy azt elmondani nem lehet!
De nem tudok. :shock:

Már nem tudom mit kezdjek magammal. :?

Azon gondolkodom, hogy megvetem az ágyat a nagyszobába, nyitott erkélyajtóval és megpróbálok itt aludni. Legyen valamennyi fény és zaj! :roll:

Kell legyen valami a levegőben. Csakegy Lillája, Zsuzsi. Szóval valamit érzünk.

(én eddig nem voltam ilyen, a terhességi hormon tesznek ennyire érzékennyé :roll: )

Ne haragudjatok, hogy ezt így rátok zúdítom. Komolyan már azt sem hiszem el, hogy a szüléssel véget ér. Mert mi van akkor ha semmi köze a terhességhez?

Nem gondoltam, hogy ide jutok. :roll: Hogy ennyire negatív leszek ennek a csodálatos áldott állapotomnak a végére!
Már szinte szégyellem magam, hiszen nagyon ronda dolog ezt az egész állapotot erre a pici életre fogni!

Na mostmár tényleg mindjárt bőgök!
Vendég

Rambóka: igen. Lillának jön a másik foga (a sarka mintha bújna kifelé) de ami most van ... na olyan még nem volt. Áll és üvölt mint akit nyúznak (most raktuk le másodszor...) Egyébként akkor is üvölt ha mellette ülök/állok, csak akkor nem üvölt ha nem emlegetem az "alvás" és az "álmos" szavakat és vagy a kezemben tartom vagy a mellemen lóg - lehetőleg a nappaliban. Mondjuk most az a trükk, hogy előtte ülök a sötét hálószobában és miközben üvölt azt mondom neki, hogy nem fogom kivenni, aludjon, feküdjön le. Így néz rám, üvölt, de mintha lanyhulna a lelkesedése. Ha 10 percig előtte ülök utána ajtócsukódás után már csak 2-3 percig üvölt... (most dőlt ki). (na így próbáljon az ember kistesót gyártani... esélytelen...)
Vendég

dimet: Mi is kivittük Lillát de kenguruban és csak a kocsihoz :) (azzal nem volt baja... de ilyen tetü időt... brrrr...) Kitartás nektek is!!!
Vendég

Kavicska: ez már a hajrá:) Azt mondják, a vége már csak arról szól, hogy az ember már csak azért szurkol, hogy kibújjon végre a kis buckalakó... Gondolom tök nehéz lenne elengednia babát ha a végén minden tök jó lenne ... így meg örömujjongani fogsz majd ha végre elkezdődik a szülés :)))))

Ja: Sedatif PC. Homeós nyugtatóféleség, nem árt, nem lehet hozzászokni, lenyugtatja az ember agyát és a gondolatait. Terhesen is szedhető, nincs ellenjavallat!!!! (plusz levendulatea!!!! nekem azt ajánlották az egyik bioboltban)
Vendég

[quote="csakegy"]K írta:csakegyavicska: ez már a hajrá:) Azt mondják, a vége már csak arról szól, hogy az ember már csak azért szurkol, hogy kibújjon végre a kis buckalakó... Gondolom tök nehéz lenne elengednia babát ha a végén minden tök jó lenne ... így meg örömujjongani fogsz majd ha végre elkezdődik a szülés :)))))

Ezt jól megfogalmaztad!
Lehet van benne valami! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek votl valami nyűgje a végére!
Úgy látom nekem ez jutott.

Vártam aranyeret, ischiasos fájdalmakat, derékfájdalmat, kinyílt méhszájat amivel feküdni kell, fájdalmas babamozgást, vese, máj gyomor, bordák rugdosását, kevés étvágyat mert a gyerek nyomja a gyomrom, gyomorsavtúltengést és emiatt ülve alvást, kifejezett lábödémát, éjszakai nagyon gyakori pisilést, intenziv csípőfájdalmat az oldalt fekvéstől, terhességi diabról és magasvérnyomásról már ne is beszéljünk... és még sorolhatnám a többit! :lol: :lol:

NEM!
Ezek mind hiányoznak!
Van helyette orrdugulás, nehézlégzés, alvászavar!

Batta meg!
Az ember nem feltétlenül azt kapja amit vár! :lol: :lol: :lol:
Hanem ami jut! :lol: :lol:
Vendég

Holnap NST és méhszáj vizsgálat!
Jól kipanaszkodom magam a dokinak! :roll:

Remélem kisfiam hozza a formáját az NST alatt. Múltkor végig ugrándozta. nagyon büszke voltam rá, mert egy rakás pocaklakó a legintenzivebb pocakrázásra sem reagált! :lol: Én csak nyomogattam a gombot! :lol:
Igaz eltelt kb 10 perc mire rájöttem, hogy mit is kell hallani :? :oops: (annyira sztereoban ment a többi gyerek szívhangja), nem tudtam, hogy melyik tartozik hozzám. :lol: És minden egyes mozgással elmászott a tappancs alól, vinni kellett utánna! :lol: :lol:
Vendég

Kavicska, kitatartas!!!

Szerintem mar nincs tul sok hatra...az elozo hsz-t mintha csak en irtam volna szules elott par nappal...total igy vergodtem...Egy vigaszom van neked: ezek utan mar megvaltas volt a szules es abszolut nem feltem tole, sot....
alice27

kavics, én is akartam már írni 2 napja, ait alice...hogy gyanús vagy te... :) én ilyen állapotba a szülés előtt 1 héttel kerültem. mármint lelki. semmi sem jó. pedig végig jól éreztem magam, pörögtem. de vhogy vmi nem smakkolt:) és a szüléssel EZ elmúlik. de jön más. de nyugi. az is elmúlik. és minden szép és jó és fáradtságos lesz!!! :)
olvasgass babakönyveket!! nézzél vmit a tv-ben. hátha elnyom az álom. igyál kamilla teát. (málnalevelet iszod?????) bambuljál. többet nem tehetsz. ez már a vég :D

ja, csajok. már írni akartam anyósomtél még anno kaptam egy könyvet:
FRANK CAPLAN: AZ ÉLET ELSŐ TIZENKÉT HÓNAPJA (meidicina kiadó). ez speciel 86os kiadás. de negyon jó. hónapról-hónapra leírja a fejslődést. testi-lelki. nem ragaszkodva a hülye kötöttségekhez. nagyon szeretem ezt a könyvet. ajánlom mindenkinek!

zsuzsi alszik. azzal nem volt sok gond. kíváncsi vagyok meddig. vagy fel fog-e kelegetni. jön a hideg idő:( még egy front hatás...brrrrrrrr :?

Kép

dimet

csajok nem hiszitek el...

2 hét múlva megkezdtük volna a költözést a vadiúj házunkba, erre kis híján leégett... :cry:

éjjel 2óta fent vagyunk. részlegesen cserélni kell a tetőt, ablakot is, teljes újraparkettázás, festés. bent tökig ér a víz a tűzoltók miatt.

Azt hiszem nem kell részletezni mennyire kivagyok.... :cry: :cry: :cry:

a villanyszerelő hibázott, a tetőtérben felrobbant az elektromos doboz, a szomszéd éppen látta. ha nem veszi azonnal észre, porig égett volna a ház, biztosítva még nincs. és minden pénzünk benne.
Vendég

Norka!

Ez borzasztó! :cry: Nem találok szavakat! :cry:
Vendég

Jézusom Norka! :( :( :(
Vigyázz nagyon magadra, ennyi szar után remélhetőleg a baba kapaszkodik legalább nagyon!

Biztos nem tudtok még semmit, de ha majd lesz valami írj, hogy tudtatok-e valami kártalanításhoz jutni.

Nagyon sajnálom!

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

basszus, norka...sajnálom. vigyázz magatokra!!!!!

Kép

dimet

Norka, ez döbbenet ! Nagyon vigyázz magadra !!!

Kavics, én annyira sajnállak, bár tudom ezzel nem sokra mész :?
A halálfélelmet nagyon megértem. 2 napja iszonyúan be van durranva a torkom, reggel sírva hívtam az uramat, hogy most meg fogok fulladni :lol:

Tud valaki torokfájásra valami tuti jó módszert ???? akár homeos szer-tipp is jöhet..

Bettica, huhh, nagyon szép a kisfiatok, és micsoda nagy lába van :lol:
mniki

Sziasztok!

Hu, Norka, ez nem semmi...elkepzelem, mit erzetetek (nehany evvel ezelott mi is epitkeztunk, ez alig vartuk a koltozest)...ez a villanyszerelo nagy pancser lehet!!

Niki, annyira orulok, hogy hallok feloled... :lol: ..Nagyon drukkolok Neked, es jo, hogy kiderult vegre, hogy mi a gond...annyira erzem, hogy nem kell mar sokaig varnotok a sikerre!!!
Torokfajasra van par bevalt szerem (mar tobb mint tiz eve homéopatias haziorvosom van)...
Korai kezelesnel a PHYTOLACCA DECANDRA-t ajanlom...ez akkor a leghatasosabb, ha kezd pirosodni a torkod...minel elobb veszed be, annal jobb...Ha mar keso, es jo piros, gyulladt a mandula, akkor a MERCURIUS SOLUBILIS 15 CH -t ajanlanam...Ha nagyon faj, akkor a BELLADONNA 9-15 CH eleg hatasosan csillapitja a fajdalmat...eznekivul meg jo lehet a MERCURIUS SOLUBILIS 15 CH a begyulladt torokra....+ a HOMEOGENE ami nekem eddig csaknem mindig hasznalt.

Kavicska, hirek????

Mindenkinek jo napot!

Alice
alice27

Sziasztok!

Norka: Nagyon sajnálom. Remélem azért sikerül pénztárcabarát megoldást találni. Ne idegeskedj! Tudom nehéz, de most inkább a pici babóra kell gondolnotok.

Hajni: Gyere csak, megelőlegezzük neked azt a pocaklakót :lol: Hamarosan úgy is ide irkálnál ;)

Csakegy, Dimet: Kitartás... Reméljük hamarosan elszáll ez a fránya idő. Egész hétvégén otthon szenvedtünk az urammal. Tegnap csak ebédet főzni keltünk fel.

Szép csokrokat tettetek fel. Ha egyszer lesz esküvő, akkor majd én is valami bordós árnyalatú csokrot szeretnék, nekem azok jönnek be nagyon. :roll:
Monácska: Bosszantó, ha az ember annyira készül a nagy napra és ilyeneken kell idegeskednie. Sajnos eltolták a csokrodat, de a házasságotok kimenetele szerencsére nem ezen múlik ;)
Valszeg én is otthagytam volna a csajnál, hogy kenjék a hajukra. Aztán gyorsban kerítettem volna máshonnan valami szép csokrot. Gondolom fél-egy óra alatt csak össze lehet hozni valami szépet (kivéve, ha az ember az utolsó pillanatban ment el a csokorét, mert akkor ugye már semmire sincs idő...). De akkor is az lett volna a minimum, hogy megpróbálnak javítani rajta (kedvezményről ne is beszéljünk)... :evil:

Köszönjük a dícséreteket. Apa nagyon büszke magára, mindenkinek elmondja, hogy fia lesz :lol:

(Dimet: Küldöm a mailt, csak előkeresem a pocakfotót, amit a múltkor tettem ide fel ;) )

Kép

Kép
bettica

Norka : :(((((((( Iszonyúan hangzik :((((((((( Remélem sikerül a lehető legkevesebb stresszel tólélni ezt a kálváriát :(((((((

(a villanyszerelőtől volt valami papírotok az elvégzett munkáról? csak mert akkor legalább perelhetnétek... sovány vígasz de talán visszajönne a kár egy része.)
Vendég

Alice, hálásan köszönöm !!! :D
mniki

Dimet: Nem megy át a mail. :( Persze konkrét hibaüzit nem kaptam... :evil: Lehet megtelt a postaládád?

Kép

Kép
bettica

Úristen Norka!!!!!!!!!!!!!!!!
(tekintsd tárgytalannak, hogy a másik topicban kérdeztem, hogy vagy)

szerintem is pereljetek.
ha nem adott papírt, akkor meg még cikibb neki, mert még az apeh is rázúdulhat.
tanú van 20000, hogy ő csinálta, nem?
valamit csak visszakaptok.

de nagy pancserek vannak. kár, hogy nincsenek valamiféle kamarák az ilyen szakiknál is. az ilyet rögtön kicsuknák, az életben nem kapna többet munkát.

mekkora a kár? a tetőtérben?

kavicska kitartás!!!!!!
magamnak is ezt mondom, de még nagyon az elején vagyok....
de nagyon pocsékul. :cry:

lányok, aki már szült többször is, a második könnyebb mint az első????

Kép

Kép
csillagfény

Norka teljes döbbenet nálam is.

Épp reggel gondoltam rád, mi lehet veled, csak nincs baj, mert nem válaszoltál a mélemre, és ilyet soha nem csináltál még. Most olvaslak hát ezért. (Nehogy válaszolj!!)

Én sem tudok mit mondani, ha az együttérzés segít valamennyit, akkor teljes mértékben átérzem mit érezhettek.

próbáljatok tényleg valami megoldásfélét találni! (ha bármiben tudok segíteni, Bogi felügyelet, kaja :lol: vagy ilyesmi csak szólj!)

Csillag általában igen, könnyebb. nekem sokkal könnyebb volt a második, klasszisokkal, bár az első sem volt nehéz, de mégis volt különbség.

Monácska ajajj ez a csokor tényleg döbbenet, én sem vettem volna át és fizettem volna ki, komolyan bármely sarki virágboltba bemész, és felkapsz egy csokor tulipánt szalaggal összekötve és szebb lett volna...de nem ez volt a főszereplő, most már ne rágd magad rajta! te viszont nagyon szép voltál!

Lecso hatalmas gratula a gyönyörű kisfiatokhoz!

csakegy ez egyértelműen fog, nem front, Johanna ugyanezt csinálta. ugye eddig elszabotálta a fogzást, hogy tudjon szopizni sokáig, most meg egyszerre jön neki is vagy négy. Johanna is utána behozta fogban a lemaradást, egyszerre növesztett 3-4 fogat, naggyon szenvedtük, tényleg állandó üvöltés volt. neked is ha fekszel jobban fáj a fogad, nem?

mi ilyenkor este kis adag nurofent adtunk neki, kis fájdalomcsillapítónak, mert ilyenkor már a dentinox gél sem használt, és attól aludt szépen.

kavics doki mit mondott? Vizsgálaton mi volt? neked már egy heted sincs hátra. Sőőőt... :wink:
Többit elfelejtettem, mindenkitől bocsi, de nagyon sokat írtatok!

Kép

Kép
rejo

bettica, nincs megtelve, tuti. nem jött át semmi.

Kép

dimet

Akkor a fene vigye el... :evil: Megpróbálom a gmail-emről ;)

Kép

Kép
bettica

Remélem, így már megkapod...

Szólj, ha estig nem érkezik meg ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!!

Norka: lezsibbadtam én is.... Figyelj csak! Nincs a villanyszerelőnek valamiféle felelősségbiztosítása? Volt fővállalkozótok vagy magatok építkeztetek? Mert ha esetleg volt fővállalkozó, akkor lehet hogy csinált az építkezésre biztosítást, attól hogy ti még nem kötöttétek meg. Átérzem a helyzetet.... Mi most kezdünk építkezni..

Monácska! nagyon szépek voltatok, a csokrot meg sz...rd le!!! TÉnyleg minden esküvőn van valami ziccer! Csak vígasztalásképpen: a templomi bevonulásunkra felkértük az új kántort, hogy a nászindulót játssza el. 4 héttel előre lebeszéltük, még kérdezte is hogy melyiket a 2 közül, mert tudja mindkettőt? Erre mikor vonulunk be a templomba, rázendít az orgona, és az első két akkord után totál hamisan játszotta végig!!! A videón már kivágtuk a hamis zenét, és a jót alátettük, csak a fejünket nem tudtuk kicserélni :lol: !! De borzasztó volt!! Nem túlzok! Mint amikor egy kis ovis üti a zongorát!!!! Pedig a szertartás alatti zenét tök jól nyomta!!!!
És mikor vége volt a szertartásnak, azt gondoltuk hogy már van annyi esze, hogy nem kezdi el megint a nászindulót játszani, de tévedtünk..... Na nem is mondom hogy milyen fejet vágunk a videón!!!! :twisted: :mrgreen:
Ja, és a másik poén, hogy a galambreptetés nálunk úgy zajlott, hogy kinyitottuk a galambdoboz tetejét, és a galambok nem repültek ki, hanem ott pislogtak kifelé... :mrgreen: Meg kellett rázni a dobozt, hogy kirepüljenek... Volt nagy röhögés, mit mondjak....

Rambóka, Csakegy: gyereksztorikon bepisilek, komolyan!!!!

Dimet: Zsuzsi hogy aludt? Nálunk szörnyű nappalok után óránkénti felkeléses éjszakák vannak 3 napja... Tuti tényleg front van...
Aranykavics: igyál levendula teát, enyhe nyugtató, szerintem jobb így terhesen, mint a valeriana. És kitartás!!!!! Szorítok hogy könnyű szülésed legyen!!
Vendég

Lányok: az én egyik "nagy" problémám, hogy az uramnak a kedvére tehessek: tesz-vesz város-os szőnyeget szeretnénk... Van valakinek ötlete, hogy hol lehet ilyet kapni? Akár használtan is jó lenne, ha nincs nagyon lestrapálva (tesz-vesz, vatera kilőve...)

Kép

Kép
bettica

Norka sajnálom, ha bármiben tudok segíteni, akér a szervezésben, akár magánügyekben, kérlek fektétlenül szólj!
Vendég

Monácska üzeni, hogy az eltűnése oka a fránya net :evil: nem mükszik, de amint helyreáll, siet vissza!
Vendég

Sziasztok!

Norka!
Én még mindig nem térek magamhoz, attól amit írtál. :roll: Annyira együttérzek veletek, hogy azt el sem lehet mondani! :(

Most jövök dokitól.
1 cm-re nyitva a méhnyak. Teljesen!

Reggel óta egyfolytában keményedek! a kórháztól gyalog jöttem haza. Ott is végig éreztem.

Persze NST alatt, ahogy ültem különösebben fájástevékenységet nem produkáltam.
Babó ő fickándozott mint mindig :lol: szívhangja rendben.

A doki szerint a gyerek lennebb van :shock: , eléggé elindultak a dolgok a 11 nappal ezelőtti vizsgálathoz képest!

Azt mondta, hogy csütörtökön megint NST, vagy az is lehet hogy addig még összefutunk :shock: (értsd szülünk :shock: ).

De persze azt is elmondta, hogy ezzel terminusig is ki lehet húzni! De kicsi esélyt ad március 18-ig!

Hát ez van velem!
Vendég

Wow Kavics :lol: Izgi már nagyon... Meglesz az a 38 hét szerintem. Onnantól meg már tényleg finish ;) Gyerekszoba kész? Fotót kaphatunk? Na meg persze egy poci fotót se sajnálj tőlünk, légysziiiii :mrgreen:

Baba eső lesz hamarosan... :D

Norka: Folyamatosan rajtatok jár az agyam... Tök mindegy, hogy kértetek-e számlát attól a villanyszerelőtől vagy sem, reméljük lesz annyi gerinc benne, hogy igenis kitalál valamit... Pfff, agyam eldobom... Majd számolj be róla, hogy mit sikerült vele egyeztetni, ha nem privát az ügy, mert engem is nagyon érdekel, hogy miként fog végződni az egész...

Hamarosan kezdhetem én is vágni a centit, sőt jövő hétvégén a 3. trimeszterbe lépünk... :mrgreen:

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Norka!
Nem térek magamhoz....Én nem is tudnám mit csinálnék ilyen helyzetben.Azért remélem meg lehet oldani valami kártérítést,nehogymár a Ti zsebetekre menjen más hibája!!!

Kavics!
Lehet nemsokára látjuk Kiskavicskát??

Monácska!
Szépek voltatok a nagy napon!A csokor....hát, elhiszem, hogy dühös voltál, na meg persze az ember babásan mindenen duplán aggódik...
Majd jót nevettek rajta az évfordulókon.
ezoterike

kavics, te jövő hét elejénél nem húzod tovább :) wow.
caullyphyllum. szedd.

norka, ha tudsz majd jelentkezz, hogy mit tudtatok intézni.

ma éjszaka jól aludt. de nappal még csak fél órát. mondjuk negyed 10ig aludtunk:)

Kép

dimet

Sziasztok,

még nem tértünk teljesen magunkhoz.

Végülis a kár nagysága nem olyan nagy mértékű (na jó ez relatív, jó egy millás biztos megvan, ha csak az anyagköltséget nézzük), inkább a szag és a látvány borzasztó.
Újra kell festeni mindent és a parkettát is ki kell cserélni. Az a szerencse hogy kevés helyen volt parketta, többségben kőlap van. A tető negyedét ki kell cserélni kb, ez ácsmunka, annyi cserép még maradt pluszban (olasz import, óriási mázli hogy maradt, mert az még több hét lenne, hogy pótoljuk). Két ablakot cserélni.
Most mindenki kint van a háznál, az összes munkás visszajött. Az a baj, hogy hó végéig költözni kellene. Nem nagyon van rá esély. Hogy milyen cirkusz lesz még itt... plusz 3-4 hét a csúszás, az a baj. Már majdnem készen voltunk. A vevők őrjöngeni fognak, nekik is költözni kell. De én kisgyerekkel és 2 állattal nem megyek sehova.

Az áramosok azt mondják, hogy nem ők tehetnek róla, a vihar olyan szinten fújta rá az esőt a tetőre, hogy beesett a víz a tetőn keresztül az elektromos dobozra és attól robbant fel. Mutogatnak az ácsokra (hogy nem volt elég erős a tető), ők meg vissza. Természetesen a férjem kifele szervezte a munkát többfele. Most megtanultuk örök életre, hogy ilyet soha többet.
Akkor lett volna gáz, ha az egész ház leég. Kin hajtottunk volna be azt a sok milliót, amibe a ház van? És nem sok híja volt, ugyanis a szomszéd éppen hallotta a robbanást (nem aludt, mint Kavicska) éjjel 2kor, kinézett és azonnal hívta a tűzoltókat, tehát kb. 20 percig égett a ház. De ha ő is alszik... :( hát ebbe nem is szabad belegondolni. Vagy ami még rosszabb, 3 hét múlva történik meg, amikor már ott alszunk a felső szinten. Pontosan a háló fölötti tetőtérben történt. :(

Nekünk a mostani (régi) ház bővítése is hasonló balszerencsével járt. Le volt már véve a tető tetőtér-építés miatt, új tetőt is akartunk, amikor az önkormányzat leállítatta az építkezést (egy nagyon szemét ügyintézőnk volt, akit ráadásul kompromittált valamivel a szintén szemét, irigy szomszéd), és beázott az egész vadiúj alsó szint, a kár majdnem 2 milliós volt. Szintén márciusban történt. Abba is majdnem beleőrültünk.
Hazajött a férjem hajnalban, és azt mondta, drágám soha többet nem építkezünk... :(

Láttuk ma is babát, Krizsa végre hüvelyi UH-val nézett meg, és eszerint kb. most vagyok 7 hetes, úgyhogy kicsit előrébb tekerjük az időszámítást (valószínűbbnek is tűnik így a dolog az együttlét alapján). Azt mondták bent, ha ennyi szarságot kibírt már a baba, akkor erős mint a bivaly.

Kavicska! Szerintem ütött az órátok. Nem adok nektek egy hetet...

bocsi hogy most nem reagálok vissza, szégyellem is, de úgy érzem most megállt a világ...
Vendég

Sziasztok!

Norka, iszonyú ami Veletek történt! Apával mi is azt beszéltük, hogy a gatyáját el kéne perelni a villanyásznak! :evil:
Az meg külön durva, hogy egymásra mutogatnak az ácsokkal! :evil:
7 hetesedhez még egyszer gratula! :lol:

Kavicska, ez már tényleg a finis! :lol: :wink: Dimetben lehet bízni, Lecsónak amit jósolt, az is bejött (+/- 1 nap nem számít! :wink: ) Nagyon izgi!!!

Bocsi, hogy nem reagálok mindenkire, de Dorka nagyon sz@rul volt a hétvégén és még mindig nincs túl rajta, nagyon igényli a társaságomat.
Valószínűleg az antibiotikum vágta haza a pociját. Másfél napig f.sott mint a víz, epe jött belőle, görcsölt a pocija, iszonyatosakat pukkantott, máját, epéjét fájlalta... Alig aludtunk 2 napig, éjjel is felébresztette a hasa, egy csomag pelust elhasználtunk 2 nap alatt...
Most már jobb egy fokkal, csak hajnalban volt kaki, de a kegyetlen pukik még megvannak... És nyűgös, mert kialvatlan, kimerítette a hétvége. Szívem szakadt meg érte. :cry: Itatom, de szegény már ezt is nyaggatásnak érzi...

Na, nem panaszkodom, majd csak túl leszünk ezen is! De legalább a füle nem fáj már :?

Kép

Kép
anyoooka

Egy kis humor:

Nehéz dolog a szülővé válás, és könyvekből bizony nem is lehet
megtanulni. Ezért javasoljuk minden leendő szülőnek, végezze el az
alábbi 12 pontos tesztet. Bízunk benne, hogy az alábbiak segítenek
eldönteni: érett-e a gyerekvállalásra.

1. Nők: Tölts meg egy kispárnahuzatot babbal, dugd be a ruhád alá,
és hordd ott 9 hónapig. Az idő leteltével vedd ki a bab egytizedét.

Férfiak: Menj be a helyi gyógyszertárba, és tedd ki az összes nálad
lévő pénzt a pultra, hadd válogasson belőle kedvére a gyógyszertáros.
Aztán értesítsd a legközelebbi bevásárlóközpontot, hogy fizetésedet
ezentúl közvetlenül nekik utaltatod. Menj haza, és olvasd végig az
újságot - utoljára.

2. Keresd fel barátaidat, akiknek már van gyerekük, és tölts el
velük egy napot. Majd mondd el nyíltan nekik, hogy szörnyen
türelmetlenek a gyerekekkel, fegyelmezési módszereik röhejesek,
toleranciaszintjük a nullán, és hogy egyáltalán nem érted, hogyan
fajulhattak idáig a dolgok. Mondd el nekik azt is, hogyan kellene
jobban kialakítani a gyerekek alvási és étkezési szokásait,
biliztetését, és egyáltalán: viselkedését. Élvezd! Úgyis ez az utolsó
alkalom, hogy tudod a válaszokat.

3. Az éjszakák előzetes gyakorlásához először is készíts egy 4-6
kilós csomagocskát. Sétálj vele körbe-körbe a nappaliban délután 5-től
este 10-ig. 10-kor tedd le, állítsd be az ébresztőórát éjfélre, és
menj aludni. Kelj fel éjfélkor, ismét sétálj kicsit a csomagocskával
1-ig. Állítsd be az ébresztőt 3-ra. De mivel úgysem tudsz elaludni,
kelj fel 2-kor, dobj be valami italt. Feküdj le háromnegyed 3-kor. Az
ébresztő 3-kor megszólal, ekkor kelj fel újra, és dúdolj dalocskákat a
sötétben 4-ig. Állítsd be az ébresztőt 5-re. Kelj fel, csinálj
reggelit. Tartsd ezt a ritmust 5 évig. Mosolyogj.

4. A rendetlenség előzetes gyakorlását kezdd azzal, hogy lekvárt
kensz a kanapéra, és vajat a függönyre. Dugj be egy halrudacskát a
CD-játszó mögé, és hagyd ott egész nyárra. Dugd be az ujjad az egyik
cserépbe, majd húzd végig a falon. A foltokat zsírkrétával fedd el.

5. Az öltöztetés gyakorlásához vásárolj egy polipot és egy hálós
szatyrot. Próbáld úgy belegyömöszölni a polipot a hálóba, hogy egyik
karja sem lóg ki. A rendelkezésedre álló idő: egész reggel.

6. Fogj egy üres tojásosdobozt, majd egy olló és némi festék
segítségével csinálj belőle krokodilt. Fogj egy vécépapírhengert, egy
darab alufóliát meg egy kis celluxot, és készíts karácsonyfát. Végül
fogj egy üres tejesdobozt, egy pingponglabdát és egy üres mogyorós
zacskót, és készítsd el az Eiffel-torony élethű makettjét. Ha
sikerült, valószínűleg megállod a helyed a baba-mama klub
játszóházában.

7. Add el a Skodát, és vegyél egy furgont. Ahogy megvan, helyezz
csokifagyit a kesztyűtartóba, és hagyd ott. Dugj húszast a magnóba.
Vegyél egy tányér krémest, és kend szét a hátsó ülésen. Majd fogj egy
gereblyét, és jól húzd végig a kocsi mindkét oldalán.

8. Öltözz fel csinosan, mert elmész otthonról. Várj a vécé előtt
fél órát. Menj ki a bejárati ajtón. Gyere vissza. Menj ki. Gyere
vissza megint. Menj ki. Sétálj el a kapuig. Sétálj vissza. Sétálj
megint el a kapuig. Sétálj a járdán nagyon lassan 5 percig. Szemlélj
meg jól minden egyes cigarettacsikket, kiköpött rágógumit, koszos
papírzsebkendőt és döglött bogarat. Sétálj vissza a kapuhoz. Kezdj el
visítani, hogy eleged van az egészből - akkor csinálod jól, ha
kijönnek a szomszédok. Ha már érzed, hogy ez katasztrófa, menj vissza
a házba. Most már talán el tudod vinni sétálni a gyerekedet.

9. Mindig mindent ötször mondj.

10. Menj el a bevásárlóközpontba. Vigyél magaddal valamit, ami
megfelel egy óvodáskorú gyereknek - egy felnőtt kecske tökéletes. Ha
két gyereket szeretnél, vigyél két kecskét. Csináld meg a heti
bevásárlást úgy, hogy soha ne veszítsd szem elől a kecskéket. Fizess
ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy eltörnek.

11. Kapard ki egy görögdinnye belét. Fúrj egy kicsi lyukat az egyik
oldalára. Lógasd fel a plafonra, hogy jobbra-balra lengjen. Fogj egy
tál szétázott csokigolyócskát, és próbáld belekanalazni a lengő
dinnyébe, miközben repülőgépnek álcázod magad. Mikor már a felével
megvagy, öntsd a maradékot az öledbe, de ügyelj rá, hogy jó sok jusson
a padlóra is.

12. Tanuld meg a nevét a Pokémon és a Tini Nindzsa Teknősök összes
szereplőjének. Vedd meg az összes fellelhető gyerek-CD-t, és legalább
napi három óra hosszát hallgasd őket, maximális hangerőn. Ha azon
kapod magad, hogy azt dúdolgatod a munkahelyeden, hogy a Duda, duda
szőrös, hátam libabőrös - gratulálunk! Megfeleltél a teszten:
vállalkozhatsz a gyereknevelés nemes feladatára.

Kép

Kép
anyoooka

Norka!

Basszus! :shock:
Ezt nem hiszem el! :evil:
Lehet, h. tényleg jobb, ha többet nem építkeztek! :shock:
Tényleg mázli, h. nem laktatok még benne!
Most persze mindenki a másikra mutogat! :evil:
Én azt nem értem, h. ha van vízálló villanykapcsoló, vízálló lámpafoglalat, akkor egy ilyen elektromos szekrényt miért nem eleve így csinálnak meg? :evil:
Remélem kiszáradnak a falak, mire be tudtok majd költözni. Még jó, h. nyár jön és nem tél!

Stressztűrő kismaszatotok van, az tény, mindent kibír!

Kavics!

Én 39-re tippelek. Meglátjuk bejön-e. :wink:
Szép lassan tágulsz és mire bementek, már csak nyomni kell! :wink: :lol:

Bettica!

Ezek közül egyik sem olyan?
http://www.diego.hu/padloszonyeg_termek ... 6285762205
http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... ,53,1.html
http://garazsbolt.extra.hu/index.php?id=56
http://www.sulak.hu/index.php?select=termekek
http://209.85.135.104/search?q=cache:e4 ... d=36&gl=hu
Vagy esetleg egy ilyen: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20101871

Sajnos nem tudom, milyen az a Tesz-vesz város. :oops:

rambóka

Anyóó!

Protexim restore nekünk nagyon bevált!
Két nap alatt teljesen rendbetette a hasmenés után a gyerek székletét, míg a Normaflore-ral a múltkor még hetekig bűzös és hígabb volt.
Antibiotikum után is jó lesz.
DM-ben kapható, ha van Bababónuszotok, most akciós!

rambóka

Rambóka: Köszi. 2 hete vadászom ezeket és csak a Diegosat találtam... Tulajdonképpen én sem tudom, hogy pontosan melyik is az :oops: Megmutatom majd a páromnak őket, hogy aztán válogathasson...

Norka: Kívánom, hogy ne kelljen többet építkeznetek. Ez is ember feletti, amit kiálltatok eddig...

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?