Új privát üzeneted érkezett!

Na,jellemző ez is,a lapalj is azt jelenzi ennyi volt(sőt még a lapalj se jött össze :lol: )

igen,Leos,csak a felsők kazettásak szétszedve,az alsó meg sima.

Szilvi!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: aztán mjeg felhív és leb@sz hogy mér nem őt hívtam :roll:
Vendég

Vicuska
Rád bízom a dolgot. (szerintem is úgy járok a legjobban) Nem hinném, hogy leszedné a kobakod. Majd felpakolom pár poénnal. :lol:
Majd meséld el a fejleményeket!!!!!!
Vendég

Na basszus a videót meg nem tettem fel.

Teszt: ma csináltam, de még negatív, elvileg ma kellett volna, hogy megjöjjön, Levinél is későn mutatta ki, úgyhogy még reménykedem. A hőm ma 36.9. No majd meglátjuk :D . Megyek is mert megjött a párom ebédelni.
A videó:

http://www.indavideo.hu/video/4-es_ikrek

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vicuska, Bessy rátok gondoltam mikor néztem a videót :lol: !

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Sziasztok!

Zsuzsó!Örülök,hogy jöttél,már azt hittük,hogy megbántottunk valamivel,nem tudtuk miért tűntél úgy el!Gratulálok Kata babához,nagyon édes,megnéztem a képeket!Sok boldogságot,jó egészséget!

Lányok!Annyira jó volt nézegetni a képeket!Minden baba nagyon aranyos,szép,husika! :lol: :lol:

Vikike!Könnyesre nevettem magam a 4-es ikrek kacagásán!!Majd megnézem újra,annyira aranyosak!! :lol: :lol:

Vicuska!Én is átlestem,tényleg látszik a második csík,nem beszélsz A dokival?
Vendég

Nálunk minden nap fél 2 körül elmegy pár percre a net!Na de most megint itt vagyok! :D

Szilvi!Reméljük,hogy nem okoz majd sok problémát a visszér,és nem kell mostanában műteni,és gondtalanul Titababázhatsz! :D

Viki!Drukkolok,hogy pozitívat tesztelj!+++++++Levinél mikor lett pozitív?

Rólunk!Tegnap este is lázas volt Martinka.Ma délelőtt tele lett pöttyökkel a mellkasa és a hasa,lehet,hogy a vírus ütötte ki.Elvittem a dokihoz is,azt mondta,hogy mostmár nem olyan piros a torka mint kedden volt,és a nyirokcsomói sem olyan duzzadtak.Kíváncsi vagyok milyen lesz az esténk,de már jó lenne ha meggyógyulna!Nagyon rossz így látni őt,tegnap este már bőgtem egy nagyot!
Vendég

Vikike!

pár nap és bezebrásodsz :lol:
jó a videó(de én 2-vel megelégednék eccerre :shock: 8) )

Alexa!

hogy vagytok??????????
úgy se tud mit mondani,azon kívül, hogy várjunk pár napot :?

Kép
Vendég

Alexa!

Jobbulást a kicsinek :)

Kép
Vendég

Alexa, Levinél úgy emlékszem a 40.napon lett pozitív a teszt úgyhogy még van egy kis időm. Csináltam ma reggel, kimentem a teraszra mert ott természetes fény van és megnéztem a tesztet, nagyon nagyon halovány csíkot látok, de nem biztos, lehet csak odaképzeltem, úgyhogy még várok, ha nem jön meg holnap sem akkor már kezdek nagyon reménykedni, addig még nem élem bele magam.
Martinkának jobbulást, nagyon sajnálom, szörnyű mikor beteg a gyerek :( . Én is majd meg őrültem mikor egy hétig eltartott a láza Levinek.

Vicuska, hát asszem én sem szeretnék négyes ikreket :shock: ! Köszi a drukkot :D , remélem igazad lesz és bezebrásodok. Ha nem akkor meg veled együtt :D !

Zsuzsó nagyon szép Kata baba, sógoroméknál is van egy Kata baba, vagyis ő már 4 éves, nem annyira baba :D . Sok boldogságot a picihez.

Mindenkinek köszönöm ám a drukkokat! Asszem egy ideig még potyognak a babák ebben a topicban szerencsére :D . Vicuska és Bessy rajtatok van a világ szeme :D !

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike
Mennek a drukkok! :)

Alexa
Abban bízom, hogy szülés után jobb lesz majd a helyzet, akkor talán megúszom a kést.
Sajnálom, hogy Martinka még mindig beteg. Minél gyorsabb gyógyulást!!!

Vicuska
Mikor hívod fel?
Ez a macska... be....ás. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors bekukk,aztán megyek csicsikázni,mert rám parancsoltak az ideggyógyászaton.Ma voltam EEG-n többször is bealudtam a vizsgálat alatt a nőci nem igazán volt elégedett és rám parancsolt,hogy aludjak többet és pihenjek,mert ebből baj lesz.Postán küldik az eredményt és utána megyek vissza a dokihoz,és ha lát valami eltérőt az EEG-men akkor gyógyszert kell szednem :cry: .Nagyon nem szeretnék,attól még fáradtabb vagyok és a tejcibe is átmegy vmennyire :( .

Andeszéknál szuper lenne egy kerti parti! :D

Vikike!
Szorítok,hogy ne jöjjön meg a mensi,nem sokára egyértelmű + lesz a teszt.

Vicuska!
Továbbra is nagyon drukkolok,hátha mégis vannak csodák!!!Hogy döntöttél,mikor beszélsz vagy mész a dokihoz?Jövőhéten?

Chrissyy!
Nagyon édes Martinka és Ti is nagyon szépek voltatok az esküvőtökön,nagyon jók a képek!

Kata!
Tündéri Geri bébi,nekem olyan furcsa,hogy ilyen nagy!Noel olyan picike volt.Köszi a képet a kis Barbiról ő is nagyon édes kislány!

Alexa!
Remélem gyorsan meggyógyul a kissrácotok,jobbulást neki!
Vendég

Gabi
Miért kellett a kobakodba kukkantani?
Jól teszed, aludj amennyit csak lehet.
Vendég

Sziasztok!
Hát, most hogy már dolgozom, nem tudok olyan sűrűn jönni. Lejárt a gyönygyéletem.
Visszaolvasni még mindig nem tudtam, még jó, hogy jön a hétvége.

Magamról csak annyit, hogy azt hiszem most beindult a pocinövésem, mert többen mondták, hogy látszik valami. :) Amúgy jól vagyunk.

Mindenkit puszilok!!

Vikikének drukk, mert mostanában tesztel!!
n.k.ildi

Szilvi!
Epilepsziás vagyok,ezért kellett dilidokihoz mennem.

Ildi!
Örülök,hogy jól vagytok!

Na most már tényleg megyek pihizni
Vendég

Gabi!
reméljük nem lesz semmi gond a buksiddal :shock: :lol:

nem hívom a dokit :? minek :roll:
Vendég

Ildi
Tőled is jöhet pocikép. :)

Gabi
A szomszédasszonyom is epilepsziás. Nem egy kellemes dolog. :( Remélem, minden rendben lesz.
Jó pihit!

Elzúzok, át kell magam verekedni a péntek délutáni csúcsforgalmon. :?
Mindenkinek szép hétvégét!!!
Vendég

Sziasztok!

Látom kezdődik a hétvége.....

Alexa, sajnálom hogy Martinka nincs jól, mielöbb gyogyulgassatok.

Gabi, remélem nem kell a gyógyi. Tudom milyen szar ha azt beveszed (én legalábbis olyan tompa voltam tőle mint a fene, este 8kor már aludtam). Na meg aztán Noelnek se lenne jó. Pihenj amikor csak tudsz. Nekem anno a kialvatlanságtól alakult ki a betgség.

Ildi, kérünk pociképet.

madiani

Jó reggelt!

Hát nem jött senki.....:)
Akkor ma én is takarítok. Pussz mindenkienk
Kellemes hétvégét

madiani

Sziasztok!
Élek ám, csak nem volt gépem :? Visszaolvasgattam, de most nem reagálok mindenkinek, bocsi...
Zsuzsó, nagyon szép babád van!! :D
Gabi, sajnálom, hogy beteg vagy, nehéz lehet együttélni ezzel... :(
Nati, gratulálok a mocorgáshoz! :)
Enikő, ápr. 25-én születtem :D Csak fehérvárit keresel?
Judy meddig lesz még bent??
Amúgy minden baba egy tünemény, aranyosak a képek róluk! :D

Mi: mostanában minden este mensisen fáj a hasam, eközben összehúzódok és majdnem egy percig eltart, 2-3 szokott lenni, szinte egymás után, rendszeretlenül. Aztán nyom nélkül elmúlik. Ezek a jóslók? Kiváncsi vagyok nagyon, Svarci mit szól, gondoltam rá hogy elmegyek hétfőn (is), csak nincs kedvem várni :? Csütörtökön meg elvileg időre megyek, 2. leszek.
Vendég

Hello.

Márti, most már jöhet KisAti, ha akar, elég "idős" vagy hozzá, hogy megszülessen, ha akar. Igen, ezek a jóslók, azt mondta a szülésznőm, örüljek neki, ha vannak, könnyebben tágulok! Igazad van, menj el hétfőn S-hoz, lehet, néz méhszájat is, attól okosabbak leszünk, várható-e KisAti mostanában!! (Bár nálam sem volt még méhszáj szerint Geri, aztán mégis jött)

Gabi, mióta vagy epilepsziás? Pihizzél sokat, hátha megúszod a gyogyit!!!

Judy, ma elvileg jössz haza!! remélem segítenek otthon!!!

NAti, tényleg, még nem is gratuláltam a mocorgáshoz!! Ugye milyen isteni érzés?? És ez csak erősödni fog!! :P

Vicuska?? Mi újság??? Tudom, hétvégi ügyeletes vagy, nem tudom, ráérsz-e jönni?! :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szia Márti!

Ha megnyugtat,akkor menj el hozzá előbb.Én is ezt tettem anno,bár nekem egész nap ilyen fájásaim voltak,nem csak esténként.
Vendég

A tegnap éjszakánk nem volt valami jó. Geri este fél 8-tól éjfélig fent volt, semmi nem volt jó neki. Lehet, hogy a hülye időt érezte?? Ma is sokat nyüglődik, most sem alszik, éppen apa mellkasán pihizik. Illetve amit ér, bekap :wink: Vércse kisfiú, mindig éhes! :lol: Amilyen szél fúj, fel vagyok készülve, hogy a mai napunk sem lesz nyugodt. Na, most elaludt apán! :lol: meglátjuk, meddig tart.

Vikike? Teszteltél esetleg ma is, vagy kibírod még??? :roll: :shock:

Alexa, jobban vagytok már??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

köszi lányok!
wow mekkora gyík a vonalzóm (az alsó) inkább le is veszem... vmi 5 hetet és 2 napot ír a 36. hétig :D
Vendég

Sziasztok!

Márti!
még egy hetet húzz ki vhogy,aztán már megnyugodhatsz!!!

Kata!
Nem kell meglepődni,ezt a hülye szeles időt nagyon megérzik,sok türelem és babusgatás-ilyenkor csak ez segít.

Amúgy kb 8 éve vagyok kisrohamos epilepsziás,nem rángatózok és nem habzik a szám,"csak" képzelődök és elvesztem az eszméletemet,bár eszméletvesztésem már nagyon régen volt.Kb 5 éve nem szedek gyógyszert és azóta se ájultam el,de az EEG tavaly is azt mutatta,hogy még meg van a betegségem.Terhesség alatt se szedtem gyógyszert és most se akarok!De szinte biztos vagyok benne,hogy felírja a doki.
Nem akarom a kisfiamat ilyenekkel mérgezni...
:cry: :cry: :cry: :cry:
Azért köszönöm,hogy gondoltok rám!

Ani!
Neked el is múlt???
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukkolok pihenésképpen. Nem is gondoltam volna hogy ennyire elfáradok. Fél órát takarítok, azt egy órát pihennem kell, mert légszomjam lesz attól meg leesik a férnyomásom és a fal színéhez kezdek hasonlítani. :) Na de ráérek szép lassan megcsinálom.

Márti, örülök hogy jelentkeztél. Én még nem tudom ez mit jelent de valószínű jóslófájások. Ha megnyugtat inkább menj elöbb a dokkerhoz.

Kata, sajnálom hogy nyügi Geri baba, de sok anyukától hallotam már hogy a szeles idő nagyon megviseli a babákat. Kitartás

Alexa, hogy vagytok?

Vicuska, ha tudsz jelentkezz!

madiani

Gabi, nekem 13 évesen volt egy nagyrohamom (rángatózás, szájhabzás, eszméletvesztés meg amit akartok :) ) Én nem emlékszem semmire, viszont Vikike ott volt, ő látta. Szegények (másik barátnőnkel) biztos nagyon megijedtek. Korházba kerültem és beállítottak egy elég erős gyógyit jó nagy adagba. Sokáig kontrolokra jártam (havonta, két havonta, negyedévente), EEG csináltak meg vért vettek. Szép fokozatossan (7 év allatt) lecsökkentették a gyógyit és végül 21 évesen abbahagytam és azóta tünetmentes vagyok. Ez sajna olyan betegség hogy megyógyulni soha nem fogok, bármikor előjöhet. A szerencsém az volt hogy gyermekkorba jött elő és akkor sokkal könnyebb ezt "gyógyítani". Ha most lenne egy akkora rohamom, valószínű gyógyit kapnék és a jogsim is ugrana. Amikor elbúcsúzott a neurológusom, kérdeztem hogy már soha többet nem is kell kontrolra jönnöm és szerencsémre azt mondta hogy csak akkor ha bármi tünetem van. Viszont minden dokinak mondanom kell, sőt a jogsimba is be kéne írnom. A babára is rákérdeztem, azt mondta kicsi az esélye hogy örökli, és ha megnyugtat szívesen megvizsgálja majd.

madiani

Sziasztok!

Köszönjük szépen,talán már jobban van Martinkánk!A pöttyei múlóban,és tegnap este "csak" hőemelkedése volt.

Férjecském családjában is előfordult epilepszia,sokszor eszünkbe jutott,hogy mi lesz,ha Martinka örökli!Jó is,hogy írtad Ani,hogy kicsi az esélye,remélem így is lesz!

Kata!Biztos érezte Geri ezt a hülye szelet,a kisbabák sokkal jobban megérzik a frontokat.Micsoda kis étkes baba!Édes lehet,ahogy mindenre nyitja a kis száját! :D

Vikike,teszt??Anival jó barátnők vagytok,vagy rokonok is?

Megyek,mert megsűltek a szedres párnácskák! :P :P :D
Vendég

Jajj Bessy!!Március van!!Hajrá!!Hurrá!! :D :D :wink:
Vendég

Sziasztok! Csak gyors helyzetjelentés :D : a mai hőm szintén 36.9 és stabil mert tegnap is ennyi volt, mensi még sehol(remélem nem is lesz), szurkálást érzem a pocim alján mint Levinél :D , tesztet ma is csináltam, de felesleges volt mert két naponta duplázódik a hcg és tegnap is csináltam, szóval még mindig halvány csík, de jött tegnap Anita megnézte és ő is látta :D , nem csak odaképzeltem. Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!

Alexa nem vagyunk rokonok Anitával, bár ennyi év után én nekem már olyan mintha a testvérem lenne :D , mindent meg tudunk egymással beszélni, nagyon szeretem :D , de hárman vagyunk nagyon jó barátnők még általános iskolából aminek már igencsak jó pár éve.
Örülök, hogy jobban van Martinka!

Na puszi mindenkinek, megyek takarítani, bevontam apát is, Levi meg alszik :D .

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Helló lányok!

Rakok fel képet, amint megjön végre postán a fényképezőnk. Hihetetlen, milyen lassan ér ide. Addig is növesztem a pocim. :) :) bár már látszik valami!!!

Gabi! Szerintünk is nagyon szép a ház, már belülről is láttunk kéeket róla. Most azon gondolkozunk, hogy megéri-e nekünk megvenni úgy, hogy nem kapunk rá szoc-polt. Ezen agyalunk ezerrel.

Vikike! Én nagyon drukkolok továbbra is! Jó takarítást!

Ani! Takarítás alatt is tessék sokat inni pihengetés közben!

Gyönyörű baba Barbika is meg Gergőke is!!

Jó volt a 4-es ikrekről a kis móka. Tüneményesen nevettek. Én is jókat mosolyogtam.
n.k.ildi

Viki!Akkor óvatosan azzal a takarítással!! :wink: :D Én is sokára teszteltem, a 38. napon,de akkor naggyon ott volt a 2.csík!!Előbb megjelent,mint a kontroll csík! :D :D

Ildi!Gondolom örültek neked a gyerekek!! :D
Vendég

Alexa, óvatos voltam, apát is bevontam aranyos volt :D .
Levinél is sokára mutatta ki a teszt, de már nagyon halványan látszik és ma egész nap szurkál :D .

Ildi várom majd a képet a pociról :D , meddig fogsz dolgozni?

Judy remélem hazaértetek!

Kép
Kép
vikike_

Sziasztok!

Ilyen nincs! Amikor el akartam küldeni a hozzászólásomat, ledobott a net! :evil: :evil: :evil: Megpróbálom összeszedni megint a gondolataimat.

Lányok!
Mindegyőtök babája gyönyörűséges! Nagyon jó nézegetni a képeket! Tegyetek fel minél többet!

Chrissy
Nagyon szépek voltatok az esküvőn!

Vikike
Nagyon drukkolok, hogy erősödjön a csík!
A 4-es ikrek annyira aranyosak, nem lehet betelni velük! Már egy csomószor megnéztem őket. Apának is mutattam, neki is tetszettek.
Igen, végre március! :D Már csak 2 hét.... :D

Szilvi
Kíváncsi vagyok, mit mondott RL. De ha táppénzre "ítélt" azért valahogy majd tudsz jönni? Nagyon hiányoznál... :wink: :wink:

Vicuska
Hááát, te aztán nagyon nagy rejtély vagy! :wink: :wink: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy akkor most mi van :shock:
Nálunk március közepétől stimu.

Ildi
Hogy fogadtak a gyerekek? Biztos nagyon örültek. Lehet, hogy meg is írtad, akkor bocsi. :?

Gabi
Remélem, jó lesz az EEG-d, és nem kell gyógyszert szedned!

Ani
Ügyes vagy, csak szép lassan, komótosan. Bár gondolom, másképp már nem is megy :wink: Éééééés: INNI!!! :wink:

Márti
Szerintem se várd meg a csütörtököt, menj el hétfőn Schwarzihoz!
Kisati nem sokára kibújik :D ,deremélem, még legalább 1 hetet marad a pocidban.

Judy
Már biztos otthon vagytok. :D Kíváncsi vagyok, hogy a fiúk hogy fogadták Barbikát. :D

Alexa
Örülök, hogy Martinka jobban van. Nem derült ki, hogy mitől lettek a pöttyei? Amikor először írtad, azt hittem, bárányhimlős lett...
bessy76

Vikike!!!!!!!!!!!
jól olvasom,hogy tegnap meg ma is pozitíííííííííííííííííííívat pisiltél????????????????????????? :P :P :P :P :P :P :P hurrá,drukkolok,hogy baba legyen :wink:

velem semmi extra,hulla vagyok,most értem nemrég haza :shock: :evil: ,cicik majd kidurrannak :oops: ,piri sehol,reggel teszt poz. :roll: :roll: :roll:
Vendég

[quote="andesz78"]
írta:
andesz78Mi vettünk egy nagy zsák ilyen mikrogyöngyöt,ha gondolod,adok el belőle,egy szopis párnára valót! :D

Andi, hol vettétek... Én csak Pesten tudok, de oda most egy ideig nem jutok el... :(

Zs

KépKép
fzsuzso80

Ja, Kata már reggelizett, én meg nem aludtam vissza... Hihetetlen, de éjszaka hat-hét órákat alszik... Valahol olvastam, hogy ilyen kicsi babák ritkán alszanak öt óránál többet, mert a hasuk felveri őket... Na, hát a drágának jó alvókája van, biztos apától örökölte... :lol:
Egyébként nő is nagyokat, már lassan öt kiló... :oops:
Hogy tegnap hogy fújt a szél... Babákat tényleg megviseli, Kata is nyüszis volt tegnap, nem is hittem volna.
Na pá, majd még benézek!

KépKép
fzsuzso80

Zsuzsó!
Anyukámnak van ismerőse,akinél vette,de egy hatalmas zsákkal meg kellett vennünk belőle!Nem nagyon tudok máshol,ahol lehetne kapni! :roll:
Jó,hogy Katád ilyen sokat alszik! :D
Judy?!
Remélem otthon vagytok! :lol:
Ha lesz egy szusszanásnyi időd,gyere! :lol:
Várjuk a képeket! :lol:
Kata!
Geri bébi hogy van?!Hogy viselte a szeles időt?!
Vicus,Vikike?!
Mai tesztek? :roll:
Remélem mindkettőtöknek ++++++++++++++++++++!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Ja,és boldog hófordulót az én Drágámnak! :lol:
Képzeljétek,már majdnem minden nap,megfordul hasról a hátára! :D
Ja,kedden 11 re szurira megyünk! :?

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz, boldog hófordulót! :)
Viki, szerintem ++hírekkel jössz :D
Ildi, nagyon kíváncsi vagyok a képekre!!
Zsuzsó, annyira tünemény ez a képecske a vonalzódon! :D tényleg megviseli a szél meg a szar idő a gyerkőcöket, voltunk tegnap 1 családnál, 3 lurkó 1-5 évesig, tiszta nyűgösek voltak. Vajon a pocilakók is érzik??

Csajok, egész éjjel ébren voltam szinte, hol a szélvihar miatt, hol görcsölgettem, meg fájdogál a medencecsontom és állandóan melegem van :? már utálom az éjszakákat. De az is lehet a bajom hogy napközben nem fáradok le eléggé, ezért nem tudok aludni?? Éjfélkor kapcsoltam le a villanyt de még legalább 2 órát forgolódtam aztán folyton felébredtem. És nem vagyok álmos....
Vendég

Sziasztok!
A gyerekek édesen fogadtak az oviba. El akartak mondani mindent egyszerre, ami azalatt az egy hónap alatt történt, még nem voltam. Mindenki csak beszélt és beszélt. Meg simizték a pocim, beszéltek hozzá, meg a babáról is kérdezgettek.
Amúgy május végéig gondoltam a munkát.

Andesz! Bencének boldog 3. hófordulót. Kedden gondolok Rátok!! Biztosan ügyes lesz szurin.
Andesz már csak hét két. :lol: :D

Márti! Lehet kisAti már nagyon készülődik kifelé, ezt érzed, na meg ez az időjárás.... azért tartsd benn még egy picit!

Vicuska, Vikike mai tasztetek milyen lett?? Vicuska remélem még pihizel, mert tegnap soká értél haza.

Nekem is hiányozna Szilvi, remélem ha táppénrzre is megy jön majd hozzánk sokat!!

Ani! Remélem jól vagy, és iszol folyamatosan!!

Bessy! Neked is már csak két hét. Gyorsan el fog tellni!! :lol:

Judy! Majd írjál légyszi, ha tudsz! Hogy fogadták a fiúk a hugit?

Puszi Nektek!
n.k.ildi

Sziasztok!

Alexa, örülök hogy jobban van már Martinka. Ne aggódj nem lesz gond az epilepsziával, biztosan nem örökli.

Bessy, Andesz hónap közepén csak rátok gondolunk. :)

Vikikém, nagyon drága vagy. :) Pusszi. Nagyon várom hogy ma is jelentkezz!!!

Ildi, mindig rád gondolok amikor iszom :) Köszi jól vagyok.

Judy, vajon otthon lehettek már? Remélem bírod.

Bessy, köszi, csak komtossan, de megcsináltam. Szép rend van, ezt úgy szeretem. (csak kicsit vagyok rendmániás :) )

Vicus, már nagyon kíváncsi vagyok mi van. Remélem holnap hívod a dokit.

Zsu, de jó hogy ennyit alszik Kata, de szeretném ha Roni is ilyen lenne.

Andesz, boldog hófordulót Bencének, keddre mennek a drukkok, hogy ne fájjon neki.

Márti, hamarossan vége lesz ennek is (és akkor majd másért nem tudsz aludni :) )

Kata, hogy bírod? Geri baba jó fiú?

madiani

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, nem hiába volt :D !

Ma már nagyon szépen lehet látni a második csíkot és a hőm is még mindig 36.9. :D , úgyhogy most már kijelenthetem, hogy pozitívat teszteltem :D :D !! Időpontot majd áprilisra kérek, addigra már látszania kell szépen a babónak, a dokim is mondta, hogy poz. teszt után még várjunk négy hetet és akkor már szívhang is lesz. Hát most addig nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen és szépen fejlődjön a kistesó :D . Képzeljétek a Jónás naptár februári hónapra kislányt jósolt nekem, egy kedves barátnőm nézte meg, kíváncsi vagyok :wink: . A lényeg, hogy egézséges legyen és minden szépen folytatódjon.

Szerintetek tegyek fel vonalzót, vagy majd doki után? Ti a doki után raktatok fel vonalzót?

Kép
Kép
vikike_

Vicuska hát nagyon drukkolok neked, hogy mégis babó legyen a pocidban, mert ez elég érdekes, hogy nem jött még meg és teszt pozitív :roll: . Lehet mégis együtt pocakosodunk :D ?

Zsuzsó tényleg nagyon jó alvókája van Kata babának, csak így tovább. Az időjárás tényleg nagyon meg tudja viselni a gyerekeket, de remélem elmegy most már ez a rossz idő és jön az igazi tavasz.

Andesz
boldog hófordulót a kis Bencének! Nagyon ügyes legényke, hogy így forgolódik már, akkor nem lehet már az ágyon sem hagyni egy pillanatra sem. Elfelejtettem mondani, hogy milyen aranyos a nagyfiad is, biztos zavarban volt szegényke :wink: . Nem kérdezte utána, hogy kik voltak ezek a nénik?

Szilvi én is nagyon sajnálnám ha táppénzre mész, persze érthető
:wink: , hiányozni fogsz. Mindig mindenkivel olyan figyelmes vagy, követni tudod nagyon a dolgokat és válaszolsz is. Gondolom már csak az új házban lesz net, és ha már megszültél akkor hogy hallunk felőled?

Judy remélem minden rendben és már otthon vagytok, csak gondolom persze, hogy nem a gép az első. Nem gond ám, hogy nem tudtunk sokat beszélgetni a látogatásnál, nem akartam zavarni hiszen már jött a férjed is :) . Levi azért el volt a nővérkével. A lényeg, hogy váltottunk egy két szót és láttam, hogy jól vagytok.

Chrissyy, nagyon szépek vagytok az esküvői képeken, jól sikerültek. Én is néha nosztalgiázom, és hihetetlen, hogy megy az idő. Martinka nyügösködik még?

Alexa jól vagytok? Remélem már minden oké Martinkával! Még szopizik, vagy adsz már neki tejet is? Levi már kapja egy éves kora után, szerencsére nem jött elő egyenlőre semmi allergia.

Kata hogy van Geri baba? Jövőhéten már egyedül lesztek, vagy vett még ki szabit a párod? Sétálni gondolom még nem voltatok, bár te ki tudod tenni a teraszra ha családi házban laktok.

Kriszta remélem ti is jól vagytok, és jelentkezz majd ha tudsz, meg persze képeket is várunk!

Tand
lehet hogy már megszületett Gréta baba?

Márti a tévére sem tudsz elaludni, én mindig arra alszom el hamar, amúgy meg forgolódom én is sokáig. Emlékszem nekem is rossz volt már az alvás a végén, nagyon kényelmetlen volt. Azért még szorítok, hogy Kisati bent maradjon.

Bessy akkor megy a drukk neked is márciusra, nem lenne rossz ha lenne még két párom :D . Szerintem is tüneményesek az ikrek, gondolom te is megelégednél kettővel :lol: .

Gabi
biztos izgulsz az eredményért, hát reméljük megúszod a gyógyszert. Tényleg nem lenne jó szoptatás alatt, főleg ha van tejed. És mit mondtak, akkor nem is szoptathatsz ha átmegy a tejbe, vagy nem okoz gondot?

Enikő talán én még nem is üdvözöltelek :roll: . Gratulálok a babához!

Ildi édesek lehettek a gyerekek, el is tudom képzelni, hogy fogadtak szinte itt van a szemem elött. Én is mikor néha bemegyek az oviba akkor egyből jönnek és be nem áll a kis szájuk :wink: , azt sem tudom kire figyeljek.

Kép
Kép
vikike_

Vikike!!!Ez nagyszerűű!!GRATULÁLOK!!!!!
Én a 41.napon voltam UH-n,nem bírntam várni,meg izgatott,hogy jó helyen van-e.
Nagyon vigyázz magadra!!Sok puszi,ölelés!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Vikike!Jobban van Martinka és mára eltűntek a pöttyei.A popsija viszont nagyon piros,a Neogranormon nem gyógyítja,ma vettünk Bepanthent,remélem segít.

Esténként és hajnalban szopizik,de már nagyon kevés tejem van.Vettünk BEBA 3 Actív tejitalt,még tehéntejet nem mertünk adni.
Vendég

Köszi Alexa :D , nehéz lesz kivárni, de Levivel is úgy voltam, hogy volt már szívhang. Bár most, lehet kicsit beizzítottál és elöbb megyek, majd meglátom mikorra kapok időpontot, nem szeretném azt átélni amit Judy meg Anita, ezért mennék inkább kicsit később.

Húú Levinek mikor hasmenése volt nagyon csúnya volt a popója még pici seb is volt rajta, nagyon sírt szegénykém. Egyedül a (hát nem igaz nem jut eszembe a kenőcs neve, drága, de nagyon jó). Levi meg alszik és nem tudom megnézni. Majd eszembejut akkor írom.

Nati POCI KÉPET KÉRÜNK!!! Hol tartasz vásárlás ügyben, miket vettél már a babónak :) ?

Kép
Kép
vikike_

Viki, nagyon jó híír!!!! Tudtam én! :) Hát, én bizony rögtön elmentem UH-ra, a mensimnek csütörtökön kellett volna megjönnie, kedden teszteltem pozitívat és köv csütörtökön BB 4 hetes petezsákot látott. :D Nem bírtam volna várni egy percet sem, meg nagyon aggódtam a méhen kívüli miatt is, volt sok a családban :?
Nem is az, hogy kényelmetlen az alvás, bírok én még minden pózt, csak nagyon melegem van, az ujjaim forróak és nem érzem hogy álmos lennék :) a tv-re el tudok aludni akár napközben is, de este nem lehet, mert apuci nagyon korán kel és szeretne pihenni, ha meg egész éjjel megy a tv nem könnyű :)
Egyre több összehúzódásom van és ma már napközben is görcsölt egyszer. Kisati utána mindig beindul, összevissza ficereg, biztos nem érti mi a fene van :)
Ildi tök aranyos lehetett a sok kis kölök a pocid körül :D
Vendég

francba...
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?