Vicuska hát nagyon drukkolok neked, hogy mégis babó legyen a pocidban, mert ez elég érdekes, hogy nem jött még meg és teszt pozitív
. Lehet mégis együtt pocakosodunk
?
Zsuzsó tényleg nagyon jó alvókája van Kata babának, csak így tovább. Az időjárás tényleg nagyon meg tudja viselni a gyerekeket, de remélem elmegy most már ez a rossz idő és jön az igazi tavasz.
Andesz boldog hófordulót a kis Bencének! Nagyon ügyes legényke, hogy így forgolódik már, akkor nem lehet már az ágyon sem hagyni egy pillanatra sem. Elfelejtettem mondani, hogy milyen aranyos a nagyfiad is, biztos zavarban volt szegényke
. Nem kérdezte utána, hogy kik voltak ezek a nénik?
Szilvi én is nagyon sajnálnám ha táppénzre mész, persze érthető
, hiányozni fogsz. Mindig mindenkivel olyan figyelmes vagy, követni tudod nagyon a dolgokat és válaszolsz is. Gondolom már csak az új házban lesz net, és ha már megszültél akkor hogy hallunk felőled?
Judy remélem minden rendben és már otthon vagytok, csak gondolom persze, hogy nem a gép az első. Nem gond ám, hogy nem tudtunk sokat beszélgetni a látogatásnál, nem akartam zavarni hiszen már jött a férjed is
. Levi azért el volt a nővérkével. A lényeg, hogy váltottunk egy két szót és láttam, hogy jól vagytok.
Chrissyy, nagyon szépek vagytok az esküvői képeken, jól sikerültek. Én is néha nosztalgiázom, és hihetetlen, hogy megy az idő. Martinka nyügösködik még?
Alexa jól vagytok? Remélem már minden oké Martinkával! Még szopizik, vagy adsz már neki tejet is? Levi már kapja egy éves kora után, szerencsére nem jött elő egyenlőre semmi allergia.
Kata hogy van Geri baba? Jövőhéten már egyedül lesztek, vagy vett még ki szabit a párod? Sétálni gondolom még nem voltatok, bár te ki tudod tenni a teraszra ha családi házban laktok.
Kriszta remélem ti is jól vagytok, és jelentkezz majd ha tudsz, meg persze képeket is várunk!
Tand lehet hogy már megszületett Gréta baba?
Márti a tévére sem tudsz elaludni, én mindig arra alszom el hamar, amúgy meg forgolódom én is sokáig. Emlékszem nekem is rossz volt már az alvás a végén, nagyon kényelmetlen volt. Azért még szorítok, hogy Kisati bent maradjon.
Bessy akkor megy a drukk neked is márciusra, nem lenne rossz ha lenne még két párom
. Szerintem is tüneményesek az ikrek, gondolom te is megelégednél kettővel
.
Gabi biztos izgulsz az eredményért, hát reméljük megúszod a gyógyszert. Tényleg nem lenne jó szoptatás alatt, főleg ha van tejed. És mit mondtak, akkor nem is szoptathatsz ha átmegy a tejbe, vagy nem okoz gondot?
Enikő talán én még nem is üdvözöltelek
. Gratulálok a babához!
Ildi édesek lehettek a gyerekek, el is tudom képzelni, hogy fogadtak szinte itt van a szemem elött. Én is mikor néha bemegyek az oviba akkor egyből jönnek és be nem áll a kis szájuk
, azt sem tudom kire figyeljek.