Új privát üzeneted érkezett!

(samu utána 11 hónapig szopizott, nem lett cumizavaros, stb stb)
kerekpocak

Apanak nem kell semmi ruha, de ha gondolod egy papucsot bedobhatsz neki.

Cukrosviz, hidd el jol fog jonni!

Kép

Kép
cirkuszka

Nem a cumizavarosságtól félek, nem is hiszem, hogy ezért zavara lehet a babának... másik topicban már kifejtettem, hogy egyik gyerekem sem lett az, pedig mindkettőt próbáltam itatni, meg a cumit is tuszkoltam a szájukba, de nem kellett. Atis elfogadta az üveget, Barnus üvöltött, ha a szájához ért.. :lol:
Én csak a cukros vizet nem szeretném, legalábbis, ha nem muszály! Akkor éjszakára is marad nálam, ha a csecsemősök megitatják!
A Péterffyben nem adtak semmit éjjel, hanem reggel inkább hamarabb hozták ki szopizni, ha nagyon sirt, bár össz. a szülés utáni éjszakát volt bent meg még egy felet... azért felet, mert kijött a csecsemős rámnézni hajnalban, hogy alszom-e, mert ha nem, akkor hozná a törpit, mert kajáért sir... fent voltam félig, igy hallottam, amikor benyitott, úgyhogy hozta is vissza enni. Én nagyon meg voltam elégedve ezzel a hozzáállással. Ott is volt, aki adta a cukros vizet a babájának, de tolerálták a csecsemősök, hogy van, aki nem akar adni.
Mindegy, majd kiderül, hogy lesz, de azért biztos nem leszek boldog, ha a tudtom nélkül megitatják!
Vendég

ági: nem kötözködni akarok, de miért nem komálod a cukrosvizet? nem mindenkinek indul be rögtön a teje, addig is a cukrosvíz segíti a magzatszurok távozását, beindítja a bélműködést, nem lesz éhes a baba, jót tesz a veséknek, nem sárgul be, nem sír annyira- mert nem olyan éhes. szal miért is baj a cukrosvíz? sosem értettem, h mi szól ellene? nyilván a tej jobban fog majd tetszeni neki, hiszen sokkal fincsibb. plusz szopizni is nyilván jobb mint egy gumi izű cuccból inni. szal sehova nem zavar be, csak jót tesz, mi vele a gond?

de nem izélni akarok, csak érdekel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

ja, itt a csecsemősök senkinek nem hozzák ki a babát, az anyukák mennek értük, ill. hozzák-viszik őket. rengeteg baba jut (amikor én szültem konkrétan 28) átlag 2 csecsemős nővérre, ha akarnák se tudnák szá,monkövetni, h ki merre meddig. minden baba úgy van elhelyezve, h kap egy kis bevásárlókocsit, benne a cukrosvizes cumisüveggel, plusz légzésfigyelő is van minden babának. reggel sorban állnak az anyukák, h elhozhassák a babókat, este vissza lehet vinni, ha akarod. az, h marad e éjszakára, nem csak az anyuká múlik, hanem a szobatársakon is. ha nem sikerül egy ágyasba kerülni, akkor meg kell beszélni. ha pl 5 ágyas szobába kerülünk, lehet h nem mindenki lesz azért oda, h a mi babaánk egész éjjel vígad, míg ők pihenni szeretnének. :lol: :lol:
kerekpocak

[quote="kerekpocak"]j írta:kerekpocak(amikor én szültem konkrétan 28) átlag 2 csecsemős nővérre,

tehát 28 akart ez lenni.
huszonnyolc baba 2 csnővérre
kerekpocak

cirkuszka

Számomra nagyon hasznos volt amiket írtál köszönet!!

Annyit szeretnék még kérdezni,hogy amikor beindul a szülés és beérünk a kórházba,akkor ugye már viszem az összes pakkomat.Na, most azt nem lehet bevinni a szülőszobára hanem külön kell csinálni egy kisebb pakkot is?? Mert én úgygondoltam hogy viszem a nagy táskát és majd abból kiveszem ami kell nem csinálok kettőt.

Ági

Kép
hági

Sziasztok!

Ma befejeztem teljesen a babaszobát apával és a nagytesóval...

Ennyire már rég fáradtam el... :oops:

De Tommyboy még mindíg jól érzi magát odabent. :wink:

Köszönöm nektek a sok infót,átrendezem reggel a cuccom,most már kiokosítva... :lol:

Cirkuszka: Ennél pazarabb felvilágosítást nem is kaphattunk volna!!! :wink:

Annak idején én még a minkahelyemen megbeszéltem Molnár dr-ral,hogy nála szeretnék szülni,de megmondom őszintén,hogy szülésznőről nem beszéltünk... :cry:

Ez gáz,szerinted? :oops:

Azt hallottam,hogy mindegyik aranyos...

Ja,meg azt is olvastam,hogy jóval előre kellett volna jeleznem a szülésznőnek,hogy vele szeretnék szülni...
silver76

én úgy tudom 2 pakk kell.
kerekpocak

de nem 100%
kerekpocak

:lol: az enyém bele sem fért volna egy táskába! :lol:
Hogy tudtok okosan pakolni, hogy egy táskába belemegy? :D Csak a köntösöm, törcsik már fél táska... :roll: mondjuk a szülésfelkészitő anyag és a gólyaház alapján rögtön két tatyeszba pakoltam... egyszerübb is lesz igy, az tuti!
Barninál egy táskám volt (uhh, egy buzinagy) és minden ömlesztve benne, hát nem volt egyszerü a szülőszobán kisilabizálni, hogy mi hol van... anyám is idegbajt kapott, amikor kereste a budipapirt meg a hálóingemet (ott sajátban szültünk) és minden akadt a kezébe, csak az nem... most célirányosan, ha ki is pakolom az egészet, legalább minden kelleni fog! :D
Zoli már rosszul kezdett lenni, mikor mutattam neki a kiságyban heverő két db táskát, meg a pelusozótáskában Zsófibaba cuccosát... :lol: kérdezte, hogy ezt ugye nem akarom mindet vinni? Mondtam, hogy dehogynem... és még ez nincs teljesen kész, hiányzik belőle.. ja és még a szopipárnámat el sem raktam! :lol: Akkor kiment elszivni egy cigit... :lol: :lol:
Vendég

hehehe... ági, szegény férjecskéd... tényleg az már? mi van az esküvővel? mintha írtad volna, h mostanában volt/lesz.
én köntöst nem viszek, samunál is egy kapucnis pulcsiban voltam + ugye én pizsis vagyok :)
kerekpocak

Zsófi!

Teljesen jó a memóriád! :wink: Most lesz az esküvőnk március 22.-én. Készülünk, vásárolgatunk. Már majdnem minden megvan. De az anyagi csőd az mindenképpen.. :lol: Pedig össz a szüleink lesznek, tesóink (akik egyben a tanúink), meg az én Öcsém barátnője, és még a 3 gyerekünk (+a pocakZsófi).... totál szűk családi körben, mert ennél szűkebbre nem is vehetnénk. Legfeljebb egy emberrel, Öcsi barinőjével, dehát pont ő az, aki szerintem inkább segitség, ha ott van, minthogy gond lenne. :)
Mondjuk indultunk egy kéttanús papiraláirásos házasságkötésről, aztán kikötöttünk itt... :lol: dehát azért a szülőket illik meghivni, akármilyen kicsire is terveztük. Megbeszéltük mindenkivel, hogy csak itthon lesz egy kis kaja-pia utána nálunk, nem megyünk étterembe (azért az 12főre is szép ár, főleg igy, babaérkezés előtt), de mindenkinek tetszett az ötlet és igazából nekem semmit nem kell csinálni, mert Anya elvállalta a salátákat, meg tiramisut, ilyeneket, Anyósomék pedig a hozzávaló husikat, egyebeket. Nekem az innivalóról meg a tortáról kell gondoskodnom csak.
Meg hogy túléljem 36.hetesen azt a napot... :lol: Nem nagy felhajtás ide-oda, tudom, hogy hülyére fogom izgulni magam... sehogy nem fog állni a hajam, a sminkem, tuti, hogy összekoszolom a ruhámat, stb... még csoda, ha előtte 10perccel nem fog elfolyni a magzatviz.... :lol:
De majd úgyis teszek képeket róla (márha vkit érdekel), remélem sikerülni fognak, mert fotós nem lesz, saját géppel fogunk fényképezni, kamerázni (spúr vagyok, de az is egy vagyon)....
Na, sokat beszélek.... :lol:
Vendég

Hááát, csajok, ismét 2 csodás napon vagyok túl...Köszi Hági a Salvusos infót, már mondták többen is, ma reggel végre vett a párom, mert szombat reggel elfelejtette...én csak 1-2 kortyot ittam belőle, de már használt (szombat-vasárnap a reggeli róka barna volt teljesen :oops: szvsz igencsak véres), szóval, éppen időben jött az ötlet (pedig már tejet is ittam, az allergiám ellenére, de az sem segített...) tegnap estére meg olyan szinten begörcsöltem, már az órát is elkezdtem nézni, tutira vettem, hogy megszülök...de szerencsére (?) folyamatosan görcsöltem, víz maradt, így majd szerdán kifaggatom a dokimat, hogyan is legyen, ha mégis ennyi idősen indulnánk :( (A csomagot meg összepakolom, ne a pánikban kelljen...babókat még úgysem kapnám meg, tehát elég csak az én cuccaimat összeszedni.) :D

A csomagos infók nagggyon korrektek, köszi mindenkinek! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok,

Nagyon szivesen az eddigi infot!

Hagi,
En ket pakkot csinaltam, kint vannak szekrenyek ahova betudod tenni a cuccokat amiket visszel amig nincs szobad lent az osztalyon, oda beteheted es ha kell vmi apanak mondod! Nalunk is igy volt de volt egy szuloszobas csomag, es mondtam apanak hogy mit hozzon be!

Silver,
nem nem gaz dehogy is, mondjuk en elotte ismertem Annamarit mar mert az ocsem nala szuletet es akkor joban lettunk, en a 20 het kornyeken szoltam neki hogy szeretnem ha O lenne ott, akkor beirta a naptarjaba a szulesem varhato idopontjat, meg amikor kiderult hogy baba van akkor hozza mentem be es mondtam hogy olyan dr mondjon akire sajat magat is rabizna :D

De nekem Annamari nagyon bevalt, es tenyleg csak ajanlani tudom mindenkinek! Vegig ott volt velem, ugye hetvege volt es Molnar dr nem volt bent folyton hivta es mondta hogy hol tartunk amikor az EDA-t megkaptam hivta hogy johet 1 ora sem telt el es mar ott is volt, a mutoben is ott volt mellettem igy csak nagyon nagyon koszonni tudom Neki a segitseget! Pedig szegeny mar 36oraja akkor nem aludt de ezt cseppet sem mutatta ki es 15orat vegig velem toltotte!

Kulonben en 2 nagy borondel mentem :D mint aki egy kulfoldi utazasra keszul :D

Ha kell meg info szoljatok:D

Kép

Kép
cirkuszka

babyteve: én tegnap egész álló nap keményedtem és görcsöltem, be is paráztam, h szülök, de szerencsére nem. a lányok azt mondták az anyukásban, h valszin a hirtelen jött meleg zavart be így. valszin akkor náload is ez volt!
kerekpocak

Sziasztok!

Lengyel Zsuzsinak üzenem ,hogyha lesz mit íde írnom akkor ezt a felhasználói nevet figyelje.

puszi .
Vero

Kép
veronak

Ez az, Zsófi, én is a frontoktól félek, szinte mindennap van vmilyen... :twisted: De akkor még Ti is egyben :D

Annamariról: én Tomit nála szültem, az akkori dokimról inkább nem mondok semmit, de Annamari már akkor is nagyon a toppon volt szakmailag (is, meg lelkileg is...én egyedül szültem, és nagyon sokat köszönhetek neki!). Ami még külön pozitívum vele szemben: barátnőm 3 éve pont hozzá került, és én voltam bent vele, és megismert. Mondtam is a barátnőmnek, hogy oké, itt nem lesz semmmi gond, tuti kezekben van. :D Így is volt :D

Kép
babyteve2

Babyteve, es most Annamari lesz? :D

Kép

Kép
cirkuszka

Hellóka!

Úgy látom,mindenki jól viseli a 20 fokos tavaszt!! :lol: :lol: :lol:

Mához egy hét és én már nem akarok 2 in 1 lenni... :wink: vagyis hivatalosan annyi idő van még hátra. :shock:

Nem tudom,nekem is keményedik a hasam,de tegnap délután a hasam aljába olyan fájdalom hasított kétszer is,mintha kést szútrak volna bele...és iszonyúan égett.... :roll:

Komolyan mondom,csajok,nem vagyok egy törékeny típus,de összegörnyedtem és még el is bőgtem magam... :oops:

Nem tudom,mi az isten lehetett...2-szer volt ,aztán elmúlt...

A párom megkérdezte,hogy a szülést hogy fogom túlélni? :oops:

Tényleg?Hogy fogom? :shock:

Cirkuszka:Köszi,megnyugodtam a szülésznőt ill.A múlt vasárnap akikkel találkoztam,mind nagyon kedvesek voltak,pedig annyi szülés ment épp,hogy már csak én hiányoztam nekik a ctg-mmel...

A cuccom teljesen összepakolva egy nagy bőrönd,egy kisebb táska + egy szatyor... 8)

A babaszoba kész,most már én is...és kezdek most már félni...olyan régen volt 1998,amikor a kis Dominikom született... :oops:
silver76

Hahó!

Szép hetet mindenkinek! Milyen jól megindult a topik!

Cirkuszka!
Köszi szépen az infókat! SZuper jó leírást készítettél.

Silver!
Tanácsokat vettem, de az alvási képességem sokat esett az elmúlt két hétben. De már tudok félálomban nyújtógyakorlatokat végezni. Végül ez is egy eredmény :)

Mostanában olyan hülye paráim van. Éjjel mindig aggódom, hogy bárhogy is fekszem, valami bajt okozom a babának. A másik meg az, hogy nem veszem észre és elszivárog a magzatvíz. De hogy honnan kattantak ezek be, azt nem tudom.

Lányok!

Ha valakinek van megbízható és tapasztalt angoltanár ismerőse (az 1-es villamoshoz vagy a 3-as metróhoz közel), aki tanítana cégnél egész jó pénzért (és még számlaképesnek sem kell lennie), légyszi küldje el nekem priviben az elérhetőségeit, mert nem bírom egyszerűen megszervezni az utánpótlásomat, mindenki fullon van, akit hívok, pedig olyan jó lenne már pihenni.

A másik meg. Balázs úgy tűnik, nem frontérzékeny. Azért remélem, van olyan természeti befolyás, ami be tudja majd indítani a születését.

Eszter

Kép
eszter.eu

Helló

Én nem tudom hogy, de nekem befér mindenem 1 nagy táskába és elég átláthatóan.Úgyhogy én csak azt viszem úgydöntöttem.

De azért köszi az infókat.

Ági

Kép
hági

Elkészült a 35 hetes kép. No ez már bálnás.

Kép

De lefotóztam a deréknyújtó gyakorlatomat, dicsekvés és ösztönzés képpen. Elég sok fájdalmamat mulasztotta már el. 13 hete gyakorlom.

Kép

Eszter

Kép
eszter.eu

nem is nagy a pocid! az enyém is kb ekkora! sztem tök normális méretű, így a 35. hétre.

nyújtó gyakorlat nem semmi!!! ügyes vagy! ilyenkor hova dugod a hasadat??? :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

De hiszen épp most mondtad, hogy nem is nagy :lol:

Eszter

Kép
eszter.eu

na jó-jó, de akkor is!!
kerekpocak

Eszter!!!!

Minden elismerésem!!!! :lol:

Nem semmi ez a póz...te aztán hipp-hopp kitornázod majd a bébit! :wink:

Szerintem teljesen csini és norm méretű pocid van.

Nem vagy behízva és azért tűnik nagy nak a pocakod.Nekem hátulról semmi nem látszik( állítólag),de tegnap a Bricostore-ban arra fogadtak a pénztárosok,hogy ikreket várok e.

Sajna nem tudok feltenni képet...

Tök mindegy,kinek mekkora a pocija,csak egészséges kis manó lakjon benne... :D :D :D :D

Apropó frontok...vigyázzatok magatokra,ma meleg,holnap reggel hideg front...én már örülnék,ha Tommyboy reagálna valamit...mondjuk holnap reggel... :wink:

De apa szerint megvárja a márciust,hogy még ebben is rá hasonlítson :?
Nem hiába nevezi kicsi én-nek...

Eszter:Most ott tartok,hogy éjféltől 7-ig,7-8 szor megyek ki pisilni,és kb 20 perc kell amíg visszaalszom...szóval azért 3 órát sikerül összehoznom...

Én is azon parázok,hogy nem e a magzatvizem szivárog,van valami betét,ami kékre színeződik,ha igen,de baromi drága állítólag...

A védőnő szerint a folyás is lehet már olyan mennyiségű a hormonok miatt,hogy azt hiheti az ember,magzatvíz...

Ne félj,szerintem minden okés nálad is,csak mi ilyen kis aggódósak vagyunk... :oops:
silver76

Húúúúú Eszter én ilyet még nem terhesen sem tudok csinálni,nem még most :shock:
Ha ilyen rugalmas és edzett vagy, akkor nem is kell félned a szüléstől. :) Amúgy szerintem is átlagos a hasad.

Holnap megyek a 36.heti laborra,megint éhgyomira júj nagyon utálom :( Aztán kajcsi és csinálnak ctg-t is.

Na, én is csináltam egy képet. Amúgy nekem sokan mondják hogy kicsi a hasam a koromhoz képest,de ahogy silver76 mondja amíg egészséges a manó nem érdekel.

Kép

Kép
hági

Sziasztok!

Tényleg nincs nagy pocid Ági, de nagyon csini vagy, te sem hiztál sokat!
És Eszternek sem tudom, mi baja van magával... vékony vagy, ezért tünik nagynak a pocid, egyébként teljesen normális a mérete! :wink:

Felbuzdulva a képeken, csináltam énis gyorsan egy frisspocakot:

Kép

Most, hogy összehasonlitottam a két héttel ezelőtti pociképemmel, rohamosan nő a kisasszony! :shock:
Szemmel láthatóan sokat nőtt a hasam!

Ha igy folytatom, nem tudom, hogy fogok levánszorogni az anyakönyvvezetőhöz egy hónap múlva.. :roll: hosszú ruhában, alkalmi cipőben... :shock: kiváncsi leszek magamra! Mindenesetre legalább csinálok az Ady Endre utcának egy humordélutánt, ahogy pingvinként araszolok előre menyasszonyi ruhában.... Pingvinmenyasszonyt úgysem lát sokat az ember... :lol:
Vendég

Húúú lányok mi ez a pangás mindenki punnyad?Mert én állandóan csak aludnék.Mivel ugye éjszaka már hetek óta 4-5órákat sikerül.Valahogy napközben azért menne. Lara is nyugisabb olyankor.

Ma voltam laborban,meg ctg-n. Hihetetlen hogy néz az emberre az a sok idős ott a laborban mikor előre megyek.Kb mint aki embert ölt. :evil:

Ctg-n persze törvényszerüen az én kislányom, aki a nap 24 órájából 20at ugrabugrál ott bealudt :). Aztán rátettték a hasamra azt sokkoló kinézetű ébresztő valamit, akkor szegénykém akkorát ugrott tök sajnáltam. :lol:
Megkaptam a streptococcus eredményemet is és szerencsére negatív lett.

Üdv

Kép
hági

Úristen 25nap el sem hiszem :o

Kép
hági

Jó estét lányok!

Biztosan túl jó az idő a netezéshez :) Fúúú, de komálom ezt a tavaszt!

Silver! És álmodban még nem megy toalettlátogatás? :lol: Dúrva!
Nálam asszem a teljes lefáradás működik ilyen jó altatóként. Még mindig csak 1-2-szer megyek ki éjjel és gyakorlatilag nem ébredek fel közben. A fenékgörcsölést pedig pedig csak f6 körül kezdem érezni. Igaz minden estére fizikailag, pszichésen és mentálisan is 0ra fárasztom magam. Kristóf szokott mesét olvasni Balázsnak az ágyban, én kb. 3 mondatot hallok belőle aztán kakukkk :D

Ági!

Hova kell menni ctgre? Ugye nem a szülőszobára? Csak mert én ezt a riasztót nem fogom engedni,de nem lenne jó a szülésznőkkel összeveszni.

Egy héttel előttem jársz :wink: Remélem, betartjuk a sorrendet. Én marha határozottan úgy érzem/tervezem, hogy márc. 28-30-án fog megszületni Balázs. Persze reményeim szerint nem 3 nap alatt :roll:

Eszter

Kép
eszter.eu

ctg lent van, ahol az afp-t is levették.
kerekpocak

Sziasztok!

Csak egy gyors hírrel zavarom az annyira nem is ismeretlen csapatot
Tegnap este megszülettek Erika ikrei: Kíra, 2460gr és 47 cm. Martin 2900gr és 51cm.
Helló Fatima, ennél kisebb már nem is lehetne a világ.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Nagy-nagy gratuláció Erikának, Martinnak és Kírának!

Szép nagy babák! :)

Eszter

Kép
eszter.eu

Köszi Zsófi! Akkor ott nem futok össze szülésznőkkel, ugye?

Eszter

Kép
eszter.eu

Nem szerintem ott nem futsz össze szülésznővel.

Azt a risztót azért használják mert kell a ctg eredményen lenni legalább 10magzatmozgásnak,mert ha nem akkor értékelhetetlen és ott kell ülnöd órákig.Mert első blikkre én is elutasítottam azt az izét és akkor mondta a nő, hogy akkor délig ott ülhetek.Nem hiszem hogy káros hatása lenne.

Én is úgy tervezem,hogy csak 3hét múlva szülök,d majd a leányzó eldönti. :) Sajnos ez nem töllünk függ.

Ági

Kép
hági

Ági!

Hányszor kell egy héten menni ctg-re?

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok,
Erikanak gratulalok :D

En a 2dik emeltetre jartam CTG-re, nem tudom hogy lent ahol az AFP levettek ott van e CTG :S

Eszter Eu, egy heten 1 x a 40het elmulta utan van mashogy.

Nekem soha nem piszkalta a szulesznom azzal a riasztoval, egyszeruen megmozgatta a pocimat es utana felebredt :lol:

Silver, irtam pü-t :D :D

LAnyok kitartas mindjart vege!!! :D :lol:

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok ! :D

Cirkuszka: vettem a pü-t,küldtem a választ!!! :lol: :lol: :lol:

A ctg:Én lent voltam mindíg,ott ahol az afp-t veszik le,3 asszisztens van ott felváltva meg néha tanuló szülésznők is...

Amikor vasárnap nem mozgott a bébi,akkor csináltak ent a szülőszobán.
A 36 héttől kellett mennem,mindíg adtak új időpontot,kivéve most,mert betöltött 39 hét után már a doki ad ,és a lányokhoz vissza kell menni szólni,mikorra írjanak be...

Van,aki 2 naponta jár a 39 hét után,szerintem ezt orvosa és eredménye válogatja...

Nekem pl szerda után most vasárnap kell bemennem,mert ügyeletes a dr bácsink... :wink:

Csinálunk ctg-t,uh-t,és megvizsgál...ha addig meg nem szülök...

Azt mondta,1 ujjnyira vagyok nyitva,és hogy azért vasárnap,ha megyünk be ctg-re,legyen az autóban a pakkom... :oops:

Végülis hétfőre vagyunk kiírva... :wink:

Egyébként amióta megvizsgált szerdán,azóta vannak rendszertelen ,de egyre ,,finomabb" fájásaim... 8)

Mindenkinek nagyon szorítok,főleg a finis felé közeledőknek!!! :D :D

Tényleg,csak én vagyok most ennyire a part szélén?Jó lenne valakivel összefutni személyesen is odabent a kórházban... :lol:
silver76

Ja,a riasztóról...nálam is használták ,a lényege,hogy hangot ad ki,az én kicsi fiam meg sem mozdult rá,a csokira és a kólára(pár korty csupán!) viszont annál inkább! :wink:

Semmit nem érzel és a baba is csak a hangot érzékeli az egészből...

A lényeg,hogy csoki legyen nálad,vagy olyan csemege amit nagyon szeretsz,arra beindulnak a drágák...

Volt kismama,aki szegény 1 órán át ült ott,mire értékelhető eredménye lett....

Nála végül a kóla vált be... 8)
silver76

Eszter a lányok már mindent leírtak a ctg-ről.

Én is egy héten 1x járok most még,és le a terhesgondozóba. Aztán az eredményt fel kell vinnem a dokimnak. Ha nincs ott a dokid, akkor azt hiszem az ügyeletes orvosnak kell megmutatni.

Silver76

Én is szorítok neked nagyon,te vagy most a finisben :D

Ági

Kép
hági

Sziasztok,

de furcsa hogy a terhesgondozoba jartok ctg-re, en mindig a szuloszobara mentem , talan azert mert volt fogadott szulesznom?

Silver HAJRA! Irtam pü-t :D

Kép

Kép
cirkuszka

pont azok járnak a szülőszobára, akiknek van fogadott szülésznőjük. amúgy a ctg "hivatalosan" lent van a fsz-ten. oda is van kiírva.
kerekpocak

Köszi a bíztatást csajok!!! :wink:

Remélem,minden jól alakul vasárnap... :shock:

Kellemes hétvégét mindenkinek! :lol:

Kata
silver76

Sziasztok,

kerekpocak akkor ertem...

Silver hajra Veled vagyok :D Jon a hidegfront :) jo bulit csapj vasarnap Molnarral :D

Kép

Kép
cirkuszka

Hát Silver, ha erre a frontra nem bújik ki a bébid, akkor nemtom.... :roll: de mennek a drukkok nektek!!!!

Az enyém tiszta gyagya két napja... folyamatosan keményedik, már szerintem lassan túladagolom a magnéziumot meg a fekvést és mégis! Fájásaim nincsenek, de ha nem fekszem, elég ha pl. elmegyek pisilni (kemény 6 lépés a budi a szobától) már beton lesz a pocak... :roll: Úgyhogy fekszem is mint egy jókislány!!!
Hétfőn voltam dokinál, a méhszáj totál zárt volt szerencsére... remélem, azóta sem nyilt semennyit!

GRATULA AZ ÚJONNAN SZÜLETETT BABÁKHOZ!!!!! :)

Remélem, az enyém birja még a frontokat... mondtam neki, hogy még egy hónapig bent kell maradjon, aztán kijöhet, ha nagyon nem bir a seggével... :roll: de addig kötelező szinten nyugodtság és béke van odabent! Semmi kifelé indulatoskodás!!!
Vendég

én egész nap keményedtem. tuti a front miatt van. nekem fáj is, görcsöl. jó lenne még 1 hónapig minimum kitartani. (biztos menni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
kerekpocak

Igen Zsófi! Akkor tűzzük ki célul, hogy min.még egy hónapig maradjanak bent!!! Uhh, én egyre neccesebbnek érzem ezt az esküvőt. Annyira nyugtalanit, hogy egy hóval szülés előtt lesz!!
Anyám is ma azt mondja, hogy hát igen, minden legyen meg mostmár, mert nekem benne van a pakliban, hogy egy hónappal a kiirt időpont előtt akár jöhet is! Mondtam neki, köszike ezt a biztató mondatot, igazán ez kellett most, amikor amúgyis tiszta para vagyok emiatt!!! :evil:
Dejó lenne most egy hónappal öregebbnek lenni! Annyira nyűgős vagyok!!!! Zsófi meg szétszedi odabenn a belső tartozékaimat! Rendszeresen be akarja tuszmákolni a seggét a bal bordám alá és nem veszi észre, hogy az nem fog menni!! Én meg csillagokat látok!!! :roll:

Zsófi! Pocakfotó????? Nem akarsz mutizni nekünk egy Jónás-lakot?? :)
Vendég

Silver mi volt Molnarnal?

Kép

Kép
cirkuszka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?