Zsófi!
Teljesen jó a memóriád!
Most lesz az esküvőnk március 22.-én. Készülünk, vásárolgatunk. Már majdnem minden megvan. De az anyagi csőd az mindenképpen..
Pedig össz a szüleink lesznek, tesóink (akik egyben a tanúink), meg az én Öcsém barátnője, és még a 3 gyerekünk (+a pocakZsófi).... totál szűk családi körben, mert ennél szűkebbre nem is vehetnénk. Legfeljebb egy emberrel, Öcsi barinőjével, dehát pont ő az, aki szerintem inkább segitség, ha ott van, minthogy gond lenne.
Mondjuk indultunk egy kéttanús papiraláirásos házasságkötésről, aztán kikötöttünk itt...
dehát azért a szülőket illik meghivni, akármilyen kicsire is terveztük. Megbeszéltük mindenkivel, hogy csak itthon lesz egy kis kaja-pia utána nálunk, nem megyünk étterembe (azért az 12főre is szép ár, főleg igy, babaérkezés előtt), de mindenkinek tetszett az ötlet és igazából nekem semmit nem kell csinálni, mert Anya elvállalta a salátákat, meg tiramisut, ilyeneket, Anyósomék pedig a hozzávaló husikat, egyebeket. Nekem az innivalóról meg a tortáról kell gondoskodnom csak.
Meg hogy túléljem 36.hetesen azt a napot...
Nem nagy felhajtás ide-oda, tudom, hogy hülyére fogom izgulni magam... sehogy nem fog állni a hajam, a sminkem, tuti, hogy összekoszolom a ruhámat, stb... még csoda, ha előtte 10perccel nem fog elfolyni a magzatviz....
De majd úgyis teszek képeket róla (márha vkit érdekel), remélem sikerülni fognak, mert fotós nem lesz, saját géppel fogunk fényképezni, kamerázni (spúr vagyok, de az is egy vagyon)....
Na, sokat beszélek....