Sziasztok!
Nem fogok tudni reagálni mindenkinek, csak röviden, mert benéztem, és láttam, többször meg lettem szólítva
Szóval: Stop Shop-os játszóház. Arra jó, ha nincs hol talizni, van a felnőtteknek is lehetősége leülni, beszélgetni, közben a kicsik tudnak csúszni-mászni, bébicsúszda is van, meg kisház. A többi rész a nagyobbaknak való inkább, egy tombolda. De a felnőttek is bemehetnek, végigkísérhetik a kölköket a pályán.
Kiscica: valóban jön a cicaszezon, nekünk két lánycicánk van
Van egy fekete, bár ő még szerintem tavasszal nem fog szülni. Van fekete kandúr az utcában, az is folyton itt settenkedik, és van nekem vörös kandúrom. És cirmos lány is. Mindegyik szuper egerész, fiú is, lány is
Érdemes megvárni a tavaszi-nyári cicákat, ők lesznek szép erősek, egészségesek őszre-télre
Paramami: én nem vagyok az, az egyetlen, amit nem bírok, az a hányás. Tavaly szilveszterkor mi is végighánytuk-f.stuk a napot, szerencsére nem lett belőle nagyobb baj. De az tény, hogy a kóla jó a hányásra. Épp az a lényege, hoyg míg a vizet, teát kihányja az ember, a kóla megnyugtatja a gyomrot, és nem jön vissza. Nagyon kevés kell csak, és nagyon hideg legyen. Mi próbáltuk
Egyébként most mi is betegek vagyunk, tegnap föl se bírtam kelni. Balázs kezdte, vasárnap estére belázasodott, és elkezdett köhögni. Nappal egész jól van, esténként fölmegy a hője, és már taknyos is. Kedd estére én is belázasodtam, éjszaka Gergő is tüzes volt. Tegnap mi Gergővel jó szarul voltunk, neki egész nap liftezett föl-le a láza, többnyire csak bágyadtan feküdt. Az éjszaka mozgalmasan telt, valaki mindig nyafogott valamiért, leginkább orrot fújtunk és ittunk. Gergő éjjel is 39 fölött volt, de magától lement, és ma még nem volt semmi / kop-kop/, jól is van. Én beszélni nem tudok, rémesen fáj az egész légcsövem, torkom, köhögök, gyerekek szintén köhögnek, taknyolnak.
Most ennyi, mennem kell.