Sziasztok!
NAGYON ELEGEM VAN EBBŐL A VIHARBÓL,nem lehet aludni fél éjszaka miatta.
Vivien:én is csak azt tudom mondani amit a többiek,csodálom hogy igy birod,én már elküldtem volna asszem melegebb éghajlatra mindenkit.
A sirni hagyást kétgyerekkel totál meg tudom érteni,hiszen elég nehéz egyszerre egy embernek ellátni két gyereket,plusz magát,plusz egyéb dolgokat.
Aminál nem birtam hallgatni ha sir,most jobban tlerálom ha Petike sir,vagy ha csak nyöszörög nem kapkodom fel,úgy mint Aminál tettem.
Juti:
Ne aggódj ezen,én se tudok szopi után fejni semmit,igy volt Amival is,mégis csak szopizott 4 és fél hós koráig.
Most is csak akkor tudok fejni ha egyik ciciből neme szik,és az se több 40ml-nél.
Tudom hogy sokan nem hisznek ezkben,én csak leirom Neked azokat a tejserkentőket amik közszájon forognak.,ill.amiket én hallottam
MAci kávé,ananászlé,alkoholmentes sör,ca-pezsgőtabletta.
Homeós bogyó:urtica,ricinus chommunis
Van egy új gyógynövényes kapszula,More milk plus(jó drága)
Meg a szopis teákat ismerem még.
Tudom hogy a tejcsi a szopi alat termelődik,stb.stb..de az én tapasztalatom akkor is az,hogy a folytonos szopitól nem lett több tejem,ellenben ha volt szünet igen,nekem mondhat bki bmit ,ez az én tapasztalatom.
ŰNekem még az a kedvencem hogy pihi-pihi-pihi.Mikor?
reggel 6-kor kipaatan Ami szeme,megcsinálom a kakaóját,közbe csinálok kajáta férjemnek.közbe petike vagy alszik vagy nem.Vmikor megpróbálok reggelizni,teát főzök,mosogatok,adok reggelit Aminak,szopiztatok,és akkor még semmit nem játszottam a lánnyal,nem voltunk kint,és már hipp-hopp 10 óravan.
Manka:hajrá ,hajrá,nagyon drukkolunk!!!
Március az szép hónap,én is márciusi vagyok.
Laura!én is akartam kérdezni megoldódott a szopi gondok?
nekem péntek óta megy el a tejcsim,elkezdtem szedni augmentint,nőgyógyász irta fel,és azt mondják attól nem lehet,de azért gyanús.= végén nagyon kevesett evett Petike,mindig elfárad a szopi közben,és egyszerűen nem lehet megetetni.És 30 gr-al is elvan 3 órát,meg 70-el is.Pedig olyan szépen evett 70-ket.Abbahagyom ezt az antibiót,és remélem rendeződik a dolog.