Helló!
Hazaértem, csaj és a sintér is jól bírták.
Mellsőfali lepény-> nagy has, kisebb mozgásérzés
Ödéma-> fokozott figyelem, heti egyszer galopp a védőnőhöz pisiellenőrzésre+vérnyomásmérésre, sajnos egyebet nem lehet tenni.
Sószegény kaja- > olvasva Montit, én mindig így kajoltam, csak én még nem is pattogatott kukózok, meg házi kolbink sincs
vagy inkább
Szonográfus néni-> tapasztalt vagyok, de ezt a gyereket igen nehéz bemérni.
Konkrétan úgy úszott el a fej elől, ahogy ő akart. Keresztbe kasul fekszik egyelőre, esze ágában nincs valamely irányba állni. Eddig csak hallottam a harántfekvésről.
Hallottam a szívhangját, de sajna nem láttam semmit, csak Kofa, mert ideiglenesen nem volt kivetítő monitor. Kofa viszont nagyon élvezte a mozit. És a kis cseles, miután megnézték a fejét, szívét stb. kérésünknek megfelelően csak sutyiban akarta megkukkolni a néni a lábai közét, de nem mutatta. Jessz, mi gyerekünk!
Dreika!
Köszi a pisilehetőséget, komolyan becsurrantottam volna. És Sugi jól mondja, 7. héten kezdtem a hányást, előtte nem volt tünetem, sem mellileg, talán többet pisiltem.
Sugi!
Ha nagyon gáz a hányás torecan kúpot is lehet íratni. Amúgy szerintem nem ment ki a kötött a divatból. A 2006. nyári babások közül van aki most babarucikat köt, és nagyon csinik. Én őszre beneveztem nála egy csíkos pulcsira Kingának.
Babakocsi: PP Venezia. A Brendonban jól kipróbáltunk mindent, aztán a babaszoba.hu-n megvettem használtan. Annyira volt használt, hogy a szobában kipróbálták, rajta a neylon minden. 2/3-ad annyi volt, mint a bolti ára és kvázi új volt.
Ami nekem fontos: könnyű, kicsi, viszonylag masszív gumikkal, fordítható tolókar, én is össze tudjam zárni könnyen. Ami utólag kiderült, hogy szuper, a nyitható kupola, azaz kabriósítható a járgány. Ez a hasonfekvő gyerekemnél olyan fícsör volt, hogy áldottam az eszem, hogy ilyet vettünk, holott fogalmam nem volt, hogy ezt is fogom használni. Órákig nézelődött belőle.
És érdekes módon a babaülést is bele lehet pattintani, de azt nem nagyon használtuk ki.