Új privát üzeneted érkezett!

interspárba voltam a babaosztályon.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera.megint laptető :lol: :lol: :lol: :?
na én megyek kicsit tv-ni aztán fürcsi,majd este elkapom apát :oops: :oops:
puszika mindenkinek :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Voltam tegnap UH-n. A baba méretei:

BPD: 93mm OFD: 113mm HC: 329mm
AD1: 99mm AD2: 92mm AC: 324mm
FL: 74mm

Vera!

Teljesen igazad van, nem kell bedőlni az UH-s vizsgálat által mért súlynak. Az orvosom szerint nincs meg 4000gr, Ő csinálta tegnap az UH-s vizsgálatot.

Legközelebb hétfőn kell mennem a dokihoz.
Vendég

Nita!

Milyen az Interspar babaosztályának a felszereltsége?
Vendég

Sziasztok!

Luca,
küldtem privit!

Majd jövök, most :arrow:

KépKép
dreika

Nita, először én is Perego Duette-t néztem, csak nem lehet teljesen vízszintesig dönteni.Ez volt az egyik kiválasztottam.
A Peregot amúgy nagyon szeretem, Veneziát szerettem volna, egy babának.Csak hát duplázódtunk. :lol:

Most még bejött a Jané.Erről eddig még nem is hallottam, de nagyon tetszik.

Bergont sem ismerem.Majd megnézegetem...

Aliz, jó, hogy minden oké!

Vera, én már nem tesztelek. :lol:

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Véget ért az vendégség, Megünnepeltük a "kis" 5-évesemet!
Olyan boldog volt, ragyogott az arca, nagyon örült az ajándékának, mondta, h : pont erre vágytam!
Az oviban is megünnepelték, 2 tortát is csináltam oda, h jusson minden gyereknek.

Viszont velem nem tudom mi van, ma többször rám jött a sírás, alig bírtam abbahagyni.

Most is, h kitették a lábuk a vendégek...elkezdtem bömbölni.
Annyira nyomorultul érzem magam!

Szülinapon el szoktam mindig mesélni a fiaimnak, h hogyan vártam őket, milyen volt mikor megszülettek, és olyan rossz ilyenkor h mesélem, h az apjuk ott volt akkor... pedig már 3 éve nincs velük.

De akkor is olyan rossz érzés mikor látom, h milyen lelkesen kérdezi, h akkor ott volt apa és fogta őt...

Na, elég.

Kép
zmimi

Mimi, vannak dolgok, amik fájnak.Hiába próbáljuk túltenni magunkat rajta, néha előjön...
Pihend ki Magad, holnap már jobb lesz!
Addig küldök egy ölelést...

Kép
Vendég

Sziasztok!

Luca68!

Nekem BERGON babakocsim van. Elég masszívak, jól bírják a kiképzést. Meg külsőre is elég trendik.

Voltam a Soroksári úton lévő Babyoutlet-ben. Hát az árakról mit ne mondjak......................
Nem tudom, hogy kinek/kiknek a pénztárcájához igazítják ott az árakat. De az biztos, hogy nagyon drága egy üzlet, akár a BRENDON.
De az az igazság, hogy amikor kiderül valakiről, hogy kismama, onnan kezdve szinte minden 50-60%-kal többe kerül a normál árakhoz viszonyítva. :shock:
Vendég

Mimi!

Kép
Vendég

Vera,szépek!
Bár nekem jobban tetszik, aminek rendesen van 4 kereke...
Ikerkocsiból nehezebb ám jót találni!
Mert ami jó masszív, az nehéz és hatalmas.

Ez tetszik:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, hogy most vagyok,de nem voltam gép közelben.

Vera! Nem jo az msn-em,ha jo lesz felveszlek. Miért van olyan sok hcg-d?

Szépek a babakocsik, de nekem jobban bejönnek az ugymond hagyományosak.

Ma jött meg az LH.m és a mikroszkopom. Az Lh-t mikortol érdemes elkezdeni?
encike 2

Tehát csakis menszi után vmikor.
Alig várom, hoy rendesen beálljon.
Akkor aztán...!!!!
encike 2

Vera!
Bocsi, de már nagyon késő van, mondd már meg mennyiért vetted a vitanin az lh-t?
Ott nincsenek árak, le kell tölteni, de már nagyon fáradt vagyok.
A hőgörbéhez sincs most türelmem, privibe ird meg légyszi, hogy csináljam. Néztem, de nem megy.
Bocsika, mostmár alszom- ülve.
encike 2

Vera!
Köszi az infót!
Era

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Jó régen nem voltam, olvasni is csak most tudtam. Jó sokat írtatok, majd' egy órámba telt visszaolvasni. Az ok: elvágták a telefonkábeleket kábeltolvajok itt Kispesten, így nem volt egy hétig se net, se telefon. :twisted:

Mimi! Én is 7 kg-nál tartok, de nekem szerencsére türelmes az orvosom és a védőnőm is, úgyhogy nem nagyon szólnak érte. Persze én ettől nem nyugszom meg, mert eleve túlsúllyal indultam (73 kg) és most nagyon a 80 kg felé leng a mutató és valahogy az olyan lélektani határ nálam. Viszont már 4 hete tartom ezt a súlyt, nem lépem át a 80-at.

A toxémiával engem is riogatnak az orvosok, de nálam a vérnyomás miatt. Már megint 130/90 volt a héten. Vizesedik is a lábam, de a vizeletem egyelőre rendben. Új cipőt kellett vennem, mert a tavalyi tavaszi cipőimbe nem ment bele a lábam. :twisted: Bár új cipőt mindig szívesen veszek. 8) Én azt látom, hogy nálam bejön a sószegénység. Amíg betartom, addig nincs vizesedés és lejjebb megy a vérnyomásom is. Csak aztán pár nap múlva benyomok egy jó adag pattogatott kukoricát (sósat persze) vagy kesudiót és már másnap olyan a lábam, mint a 80 éves nagymamámnak. :roll: :twisted: Igazából nem a sótól vagyok eltiltva, hanem a sok sótól. Hiszen eszem kenyeret, sajtot, iszom ásványvizet, ha főzök abba is rakok sót, csak kevesebbet. Igyekszem nem enni felvágottakat, virslit, kínai kaját, pizzát, hamburgert, bacon szalonnát, sós nasikat, paradicsomot , paprikát nem sózom meg. Kínlódok is rendesen, mert mindig is a sós dolgokat kívántam. Vizet iszom rendesen. Csak hát néha meginogok és akkor jön a fentebb említett pattogatott kukorica. Vagy a múltkori házi sült kolbász. Na, az sem volt sótlan. :roll:

Elkezdtük felújítani a Marci-szobát. Régi tapéta le, falak csiszolása. Nem tudom a páromat meggyőzni, hogy hívjunk szakembert, aki pikk-pakk megcsinálja, Robi szeretné sajátkezűleg csinálni. Hagyom, hagy "játsszon" vele, csak attól félek, hogy sosem leszünk készen.

Én még mindig nem vettem semmit! Nem is tudnám hová rakni jelenleg. Attól félek zsúfolt utolsó hónapom lesz. Rohangálhatok majd mindenért. :twisted:

Dreika! Neked hatalmas gratula a zebrához! :lol:

Lányok! Tesztekhez, görbékhez nem tudok hozzászólni, én sosem csináltam. Gyorsan kiderült, hogy anovulációsak a ciklusaim, onnantól meg jött a Closti és a középidős tüszőkukucs.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

puszi mindenkinek, nagyon szorítok a várakozóknak.
Dreika hogy vagy?
Juca remélem nemlesz semmi gond nálatok, épp csak elmúlt a hányós időszakod most meg ez.Szorítok.
Luca haladunk, te már 10 hét......még 2 hét és megnyugodhatsz.
Nekem még van 3, nagyon nehezen telik, mert megküzdök minden perccel, A hülye közérzet mellett , még dolgozom is, pedig annyira kötögetnék, szépen pihizve az ágyban.
Az a baj hogy a kötött áruk kimentek a divatból, sajna.
Holnap megyünk anyósékhoz, úgy 30 km az út, hányszor kell majd megállni, a fene tudja, és ott mi lesz velem a kisvödröm nélkül? :roll:
na majd hétfőn elmesélem.
Vera szedsz valami erősítőt legalább?

Kép

Kép
napsugár035

babakocsi.
ilyen 3 kerekű micsodát tuti nem vennék, amilyen hülye vagyok fölborítanám, nagyon trendi meg minden, de én maradok a hagyományos 4 kerekűnél.
Tavaly nagy szél volt erre, az egyik pizzéria előtt megállt egy anyuka, a babakocsit ráhagyta a nagyobbacska gyerekére, jött egy szél elkapta a babakocsit fölborította, alig tudták megfogni, főút mellett.
Na ennyi elég volt nekem , mostmár van miért parázni megint.

Kép

Kép
napsugár035

ppetike:amikor én még ott dolgoztam /2éve/ akkor még nagyon jó volt,sok minden volt és jó árak voltak,most milyen azt már sajna nem tudom. :?
menj a soroksári uton levő astyba,én ott vettem a bergon kocsit és még sok nagyon jó kocsi van tűrhető áron.
pontos cím:soroksári ut.110.
érdemes oda elmenned :lol:
luca:nagyon jó az az ikerkocsi amit kitettél,de gondolom jó drága :?
az a 3 kerekű nekem se tetszik túl csicsásnak tarom.na meg nem az én pénztárcámnak szabták az árát :? :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Lányok!

Luca, Ppetike, köszönöm az ölelést!!!

Már kicsit jobban vagyok, a férjem szeretgetett (lelkem is! :wink: ) és olyan édi volt, h tegnap hozott nekem egy csokor tulipánt a fiam szülinapjára, pedig nem is ő az édesapa...

Monti, az nagyon jó, h egy hónapja nem híztál! Gratu! :D

Én most -1 kg, amióta (szerda) csinálom a diétát. :D :D
A dietetikus végül is annyit mondott el, amit eddig is tudtam, de nagyon normális volt, ő nem volt elhűlve a 7kg-tól.

Azt mondta, h ha jó a cukorterhelés, akkor semmi gáz. Persze hátrányomra nem válik, ha odafigyelek a bevitt dolgokra.

Megyek viszem a kutyát, mert nagyon nézeget... :twisted:

Kép
zmimi

zmimi:örülök,hogy már jobban vagy:) :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

encike
az LH teszt csík ha 25 darabosat veszel akkor 135 ft/db-re jön ki durván. a kazettásat vettem én 40 darabosat 165/db-ért.
A terhességi csík a 25 darabosat kaptam 105/db-ért.

Napocska
mire gondolsz? utrora? Azt majd ha halványodni fog a hcg akkor kezdem el napi 1-et

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Lina,
Beni is nagyon nekiindult a bilizésnek pár hete, aztán azóta megint nem akar. Én nem erőltetem, mindig megkérdezem, hogy akar-e ráülni, ha nem hát nem.
Szerintem olyan ütemben kell haladni, ahogy a gyerek akarja.

Csucsu, Nita,
Szerintem sem jó, ha másfél órát ül a bilin, akkor kell ráülni, amikor érzi, hogy kell. Ez a szobatisztaság, mikor az ingert felismerik és visszatartják, amíg bilire/wc-re mennek.

Zsuzsu, Sugi,
Köszi jól vagyok, de jobban parázok mint gondoltam. Most éppen azon, hogy jelenleg semmi tünetem.

Pocakosok, kinek mikor kezdődtek a tünetek :?: :?: :?:

Mimi,
boldog születésnapot a nagyfiadnak! Képet nem teszel?
Miket kapott?

Monti,
Ha elkészül a szoba, mindenképp rakjál képet!
Én is +10 kilóról indulok a fiamhoz képest, hááát remélem most nem hízok 20 kilót … :?

KépKép
dreika

kedves dreika kismama.
5 hetes elmúltam amikor kezdődtek, de azok a mostanihoz képest semmi volt.
6+3-on voltam a dokinál, utána egyre gyakrabban hánytam, de az enyém nem mérvadó, juca a 7 hét után volt roszabbúl, mégis elege lett belőle.
Örülj neki, hogy még nyugszik a gyomrod

Kép

Kép
napsugár035

vera.
nem arra gondolok, hogy fölerősödtél e a műtét után?
elevit, vagy valami erősítő

Kép

Kép
napsugár035

Mimi, jobbulást a lelkednek :D

Dreika, nekem a 7. -8. hét körül kezdődött a fekete leves, úgyhogy még ráérsz :lol:

Én piere cardin -ha jól írtam egyáltalán- kocsit vettem, 30.000 körül volt. Nem hiszem hogy a százezresek annyival többet tudnának.
Amik nálam fontosak voltak, az az, hogy 2 irányból lehessen tolni, vízszintesig lehessen dönteni a háttámlát, és átalakítható legyen sportkocsivá, amikor annyi idős lesz majd.
Ezeknek megfelel, oszt kész. És szép piros szürke fehér :D
Jó étvágyat mindenkinek így dél körül!
Vendég

Kacika, Nita, nektek is köszi! Már javulóban vagyok! :D

Dreika, Nem tudok képet feltenni, mert vmi lett a kábelünkkel, amivel feltudom tölteni a számgépre a fényképezőről... :evil:

pedig farsangi képeket is akartam feltenni, méhecskék voltunk a férjemmel múlt hétvégén. Na, azon röhögnétek, az bizti. :twisted:

Nagyon szupi kocsikat nézegettek! Nekünk marad az 5 évestől az ő Graco Ultima kocsija. Én szeretem, és szuper állapotban van. Nem veszek újat, pedig tényleg nagyon jókat lehet kapni.

Kép
zmimi

dreika:nekem épp az a baj hogy alig űl valamit is a bilin. :?
zmimi:örülök ha már jól érzed magad csak így továb! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika: szabina sem ül másfél órát a bilin. Én azt írtam egyszer volt, hogy rá akart ülni és folyamatosan akart bele produkálni de semmi sem jött. Na akkor valóban sokat ült a bilin de nem én ültettem oda hanem ő akart ráülni mert tetszett neki. Én nem erőltetetm sőt majd ahogy ő akarja úgy lesz.

Kép
csucsu05

Voltunk délelőtt orvosnál, javul Lili, már csak minimális a hurut, de megegyeztünk, hogy megyünk új időpontért, mivel úgysem ma műtik, legközelebb max. kedden, addigra meg meggyógyul. Remélem nagyon nem húzódik el, nem lesz rosszabb, vagy bármi ilyesmi. Fél 4-re megyünk fülészetre, tisztára izgulok, hogy mi lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Helló!

Hazaértem, csaj és a sintér is jól bírták.

Mellsőfali lepény-> nagy has, kisebb mozgásérzés
Ödéma-> fokozott figyelem, heti egyszer galopp a védőnőhöz pisiellenőrzésre+vérnyomásmérésre, sajnos egyebet nem lehet tenni.
Sószegény kaja- > olvasva Montit, én mindig így kajoltam, csak én még nem is pattogatott kukózok, meg házi kolbink sincs :cry: vagy inkább :lol:
Szonográfus néni-> tapasztalt vagyok, de ezt a gyereket igen nehéz bemérni. :twisted: Konkrétan úgy úszott el a fej elől, ahogy ő akart. Keresztbe kasul fekszik egyelőre, esze ágában nincs valamely irányba állni. Eddig csak hallottam a harántfekvésről. :? Hallottam a szívhangját, de sajna nem láttam semmit, csak Kofa, mert ideiglenesen nem volt kivetítő monitor. Kofa viszont nagyon élvezte a mozit. És a kis cseles, miután megnézték a fejét, szívét stb. kérésünknek megfelelően csak sutyiban akarta megkukkolni a néni a lábai közét, de nem mutatta. Jessz, mi gyerekünk! :lol:

Dreika!

Köszi a pisilehetőséget, komolyan becsurrantottam volna. És Sugi jól mondja, 7. héten kezdtem a hányást, előtte nem volt tünetem, sem mellileg, talán többet pisiltem.

Sugi!

Ha nagyon gáz a hányás torecan kúpot is lehet íratni. Amúgy szerintem nem ment ki a kötött a divatból. A 2006. nyári babások közül van aki most babarucikat köt, és nagyon csinik. Én őszre beneveztem nála egy csíkos pulcsira Kingának.

Babakocsi: PP Venezia. A Brendonban jól kipróbáltunk mindent, aztán a babaszoba.hu-n megvettem használtan. Annyira volt használt, hogy a szobában kipróbálták, rajta a neylon minden. 2/3-ad annyi volt, mint a bolti ára és kvázi új volt.

Ami nekem fontos: könnyű, kicsi, viszonylag masszív gumikkal, fordítható tolókar, én is össze tudjam zárni könnyen. Ami utólag kiderült, hogy szuper, a nyitható kupola, azaz kabriósítható a járgány. Ez a hasonfekvő gyerekemnél olyan fícsör volt, hogy áldottam az eszem, hogy ilyet vettünk, holott fogalmam nem volt, hogy ezt is fogom használni. Órákig nézelődött belőle. :lol:
Kép
Kép

És érdekes módon a babaülést is bele lehet pattintani, de azt nem nagyon használtuk ki.

tjuca

Juca, nekem is ez volt az álom babakocsi.Vivinél ilyenem volt, imádtam!
Már a múltkori babánál -8 hetesen-majdnem vettem is egyet, annyira kedvező áron találtam használtan.Újban nem is gondolkodtam.
De ikerkocsiban nincs hasonló. :cry:
Talán a PP duette.
Aztán van a PP Aria Twin, de ez újszülöttnek nem jó.
Meg most elcseszték, mert eddig mindegyik ülőrész egyforma szélességű volt, most meg már nem egyforma, egyik szélesebb.És ha egyformák a babák??????Ha már egyszer ikrek...
Használtan biztos lehetne találni még a régebbi fajtát.

Vannak szuperek, horror áron.Mint a Jané.Hordozókkal 260 000 Ft. :roll:

De ami minden téren tökéletesen megfelelne, olyant még nem találtam. :cry:
Ami befér a kocsiba, lehet benne udvaron altatni, és könnyen csukódik, lehet bébihordozót csatlakoztatni hozzá, és nem horror áron...ilyen nincs.

Lina, gondolok Rátok, mindjárt fél négy!
Vendég

Dreika, nekem 5-6 hét körül kezdődött a komolyabb émelygés.Még nem csökkent.

Ha nagyon aggódsz, csinálj mégegy tesztet.Ha erős a csík, nincs ok aggodalomra.

Én kétnaponta csináltam. :oops: Meg 2 hét múlva mégegyet. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Nekem a "rokával" kapcsolatban annyit tudok, hogy anno az elsővel semmi nyom nem volt 5 hos koromig meloztam. Viszont a 2. babával 6 hetet betöltöttem és onnanstol kezdve szoszerint majdnem végig roka volt. Mondta a védőnő, hogy tuti fiu lesz. Hát nagyon mellé fogott, mert puncis lett.

Vera!
Ha a tesztcsik 105ft, nem rendelnél a nevemben? Privibe megadom a cimem. Ugy jo?
encike 2

linácska:remélem mostmár minden rendben lesz.drukkolok nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na jó hangyányit nyugodtabb vagyok. :oops: :D Köszi!

Mimi,
Pedig nagyon kiváncsi lennék Mimi a méhecskére. :lol:

Nita, Csucsu,
Oké-oké, félreolvastam. :wink: :oops:

Juca,
Hát iszonyú meglepetést okoztál ma, nagyon rendes vagy, hogy elhoztad nekem az utrót. Ezer köszönet. :D
Gratula a babókához, nagyon huncut, de ezt már az elején is jelezte. :D

Brendonnal kapcsolatban akartam én is írni, amit Juca is csinált, hogy szerintem érdemes elmenni, főleg ha babakocsit vagy ülést terveztek venni, ott jól ki lehet mindent próbálni, ülésbe be is kötik rendesen a gyereket, aztán ami tetszik azt ki lehet nézni és ott megvenni ahol a legolcsóbb.

Babakocsi: na lányok nekem csúnya 3 kerekűm van, hát nekem tetszik és imádom!

KépKép
dreika

dreika:nem teszel fel képet a "csúnya" 3 kerekűdről?én kiváncsi lenék rá :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megvan az új időpont jövő péntek. Igazából nem túl jó, mert így csütörtökön mehetünk dokihoz az altatás miatt, de nekem csütörtökön megbeszélésem lett volna, amit én szerveztem, és mindenképpen meg akartam tartani. Plusz pénteken lett volna még egy árubemutató, ami az ovi szempontjából fontos, mert ha elmegy 30 pár, kap pénzt az ovi. Hát mi most így nem tudunk menni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
sajnálom, hogy nem a legjobb a péntek, viszont hurrá az új időpontnak, remélem semmi nem jön közbe már.

Nita :D
itten van:
Kép
Kép

KépKép
dreika

dreika én nem vagyok 3 kerűs párti de ez nem tudom mért de nagyon nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

dreika:már írni se tudok :cry: :?
nagyon tetszik nekem a kocsitok ezt akartam írni.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina,sajnálom, hogy nem a legjobb időpontot sikerült kapni...

Most mész majd tüszőkukucsra?
Diétát tudod tartani?
Vendég

lina nagyon haladsz előre :lol: már 10 hetesek a pocaklakók!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na jók legyetek lányok.mára én elteszem magam.puszi mindenkinek.holnap talizunk.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika: nagyon tetszenek nekem a 3kerekű kocsik. Régen kimondottan nem tetszett de később egyre jobban megtetszett. És a piros szín meg csoda. Az fiúnak is lánynak is jó. Na ilyet én is elfogadnék.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?