Sziasztok!
Én is boldog szülinapot kívánok Janának! Ákinak pedig boldog névnapot (így utólag)!
Adri
Mikor csinálják a tejterhelést? Petikének a két éves szülinapja előtt egy héttel csinálták. Az első éjszakára hazaengedtek minket, de a másodikat bent kellett tölteni. Én is nagyon féltem, hogy nem fog ott aludni, de nem volt semmi baj. Aludt rendesen. A probléma az volt, hogy még addig soha nem ivott tejet, s nem engedték, hogy tegyünk bele kakaóport. Két decit kellett volna meginni, de csak egy decit tudtunk vele nagy nehezen megitatni. Nálunk az volt a baj, hogy már fél hét körül reggelizni szokott, s ott nyolcig nem lehetett enni, inni adni neki, s azt elég nehezen viselte. De végülis sikerült elterelni a figyelmét. Amikor megitta a tejet, utána azt hiszem négyszer vettek tőle vért az ujjából (a tej előtt pedig vénásan), s másnap reggel szintén éhgyomorra még egyszer az ujjából. S harmadnap délután lett eredmény.
Kisévi
Gratuálok Réka első lépéseihez! Nagyon ügyes a lánykád! Kíváncsi vagyok Dorka mikor indul el. Állandóan állni akar! Kicsit még korai, a héten volt öthónapos.
Thymi
Hihetetlen mennyire hasonlítanak a manócskák! Elképesztő!
Nagyon szép gyerkőcök! Az iwiwen láttam, hogy Hunyadis voltál. Én is odajártam, igaz egy kicsit korábban
Viszont valószínűleg a testvérem alatt jártál.
Hajny
Milyen meló lenne az Auchanba? Engem is érdekelne valami munkalehetőség, de még nem tudom, hogyan csináljam. A legjobb az lenne, ha találnék valamit, amit itthon tudok este csinálni. Általában fél kilenc körül már alszanak.
Bepagabi
Nagyon édesek a fiaid! Levi mosolya nagyon huncut!
Lina
Remélem gyorsan meggyógyul Lili, s minden rendben lesz! Szorítok Nektek nagyon! Jössz majd a Bányais bulira? Mi valószínűleg megyünk, ha nem jön közbe semmi.
Dettus
Lenicke mondókázik? Az én kisfiam nagyon nem akar, igaz egész nap beszél, de versikét nem lehet neki megtanítani, nagyon nem érdekli. Csak az autók és a vonatok. Már szinte minden autómárkát felismer, s nagyon szereti a szerelős műsorokat, már lassan meg tud javítani egy autót:-)
Lili
Ti hogy vagytok? Zsófi? Nálunk most dúl a testvérféltékenység, már néha nem tudom, hogy mit csináljak, annyira tud hisztizni Petike. Olvastam egy könyvet s abban az volt, hogy mondjam neki, hogy ha így viselkedsz nem látlak, s nem hallak. Eddig viszonylag bejött, remélem megérti lassan, hogy ugyanúgy szeretem mint eddig.
A héten a baon-on fenn vannak a gyerkőceim képei a fotópályázaton. Ha tetszik a kép, s van kedvetek és időtök küldenétek rájuk szavazatokat?
Ezeken a linken vannak:
http://www.baon.hu/verseny_popup.php?id=1912
http://www.baon.hu/verseny_popup.php?id=1911
Előre is köszi mindenkinek!
Szép napot, állítólag ma még ilyen szép napsütés lesz!
Sziasztok
Andi