Új privát üzeneted érkezett!

hajny: ja persze, hogy lefotózom a tortát és majd teszek képeket este!! Köszi mégegyszer! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Én is boldog szülinapot kívánok Janának! Ákinak pedig boldog névnapot (így utólag)!

Adri
Mikor csinálják a tejterhelést? Petikének a két éves szülinapja előtt egy héttel csinálták. Az első éjszakára hazaengedtek minket, de a másodikat bent kellett tölteni. Én is nagyon féltem, hogy nem fog ott aludni, de nem volt semmi baj. Aludt rendesen. A probléma az volt, hogy még addig soha nem ivott tejet, s nem engedték, hogy tegyünk bele kakaóport. Két decit kellett volna meginni, de csak egy decit tudtunk vele nagy nehezen megitatni. Nálunk az volt a baj, hogy már fél hét körül reggelizni szokott, s ott nyolcig nem lehetett enni, inni adni neki, s azt elég nehezen viselte. De végülis sikerült elterelni a figyelmét. Amikor megitta a tejet, utána azt hiszem négyszer vettek tőle vért az ujjából (a tej előtt pedig vénásan), s másnap reggel szintén éhgyomorra még egyszer az ujjából. S harmadnap délután lett eredmény.

Kisévi
Gratuálok Réka első lépéseihez! Nagyon ügyes a lánykád! Kíváncsi vagyok Dorka mikor indul el. Állandóan állni akar! Kicsit még korai, a héten volt öthónapos.

Thymi
Hihetetlen mennyire hasonlítanak a manócskák! Elképesztő! :lol: Nagyon szép gyerkőcök! Az iwiwen láttam, hogy Hunyadis voltál. Én is odajártam, igaz egy kicsit korábban :oops: Viszont valószínűleg a testvérem alatt jártál.

Hajny
Milyen meló lenne az Auchanba? Engem is érdekelne valami munkalehetőség, de még nem tudom, hogyan csináljam. A legjobb az lenne, ha találnék valamit, amit itthon tudok este csinálni. Általában fél kilenc körül már alszanak.

Bepagabi
Nagyon édesek a fiaid! Levi mosolya nagyon huncut!

Lina
Remélem gyorsan meggyógyul Lili, s minden rendben lesz! Szorítok Nektek nagyon! Jössz majd a Bányais bulira? Mi valószínűleg megyünk, ha nem jön közbe semmi.

Dettus
Lenicke mondókázik? Az én kisfiam nagyon nem akar, igaz egész nap beszél, de versikét nem lehet neki megtanítani, nagyon nem érdekli. Csak az autók és a vonatok. Már szinte minden autómárkát felismer, s nagyon szereti a szerelős műsorokat, már lassan meg tud javítani egy autót:-)

Lili
Ti hogy vagytok? Zsófi? Nálunk most dúl a testvérféltékenység, már néha nem tudom, hogy mit csináljak, annyira tud hisztizni Petike. Olvastam egy könyvet s abban az volt, hogy mondjam neki, hogy ha így viselkedsz nem látlak, s nem hallak. Eddig viszonylag bejött, remélem megérti lassan, hogy ugyanúgy szeretem mint eddig.

A héten a baon-on fenn vannak a gyerkőceim képei a fotópályázaton. Ha tetszik a kép, s van kedvetek és időtök küldenétek rájuk szavazatokat? :oops: Ezeken a linken vannak:
http://www.baon.hu/verseny_popup.php?id=1912
http://www.baon.hu/verseny_popup.php?id=1911

Előre is köszi mindenkinek!

Szép napot, állítólag ma még ilyen szép napsütés lesz! :lol:

Sziasztok
Andi
kocsisandrea

Sziasztok!

Hajny
mi meg pont kb. 3-tól rohanásban vagyunk. Megyünk be Danusért az oviba, ami ugye a központban van és általában csak későn érünk haza.
Holnap is dolgozol?

Pille
Hát igen nem olcsó ... bár fogalmam sincs egyébként mennyiibe kerül egy sapka, ami jobb minőség, (azaz tényleg tiszta pamut) csak H&M-ben és bla-bla-t veszek, de bla-bla beszerző helyem megszűnt. :(
Tegnap egyet sikerült Botinak, 1850 Ft volt.
Már írni akartam Flóra és Dani nagyon egy hullámhosszon vannak. :D Dani is állandóan mindent le akar írni. Tanulja magától a betűket és a számokat, és bár én nagyon nem szorgalmazom az ilyesmit, válaszolnom azért csak kell ha kérdez :)
Óriási benne a tudásvágy és mindennek az okát, előzményét is tudni szeretné
Ti tudjátok már Flórát melyik iskolába szeretnétek majd íratni?

Nyhk
Danusnak "csak" az orrmanduláját vették ki. Úgy volt kap tubust, de műtét közben úgy döntött a doktornő, hogy nem szükséges, csak szépen kitisztította.

Lina
Dr. Szepes Andrea. Nagyon kedves és aranyos.
Hogy van a kishercegnő? Gyógyul?

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes, nagyon sok boldog születésnapot kívánok Janának!

Kép
Kép
kisévi

Nyhk, köszönöm a gratulációt az első lépésekért!

Kép
Kép
kisévi

kocsisandrea, az nem semmi, hogy öt hónaposan állni akar! Mondjuk a lábát nem törheted el, csak azért mert még nincs ott az ideje az állásnak és a járásnak. Ülés, mászás???? Volt olyan ismerős kismamám, akinek a kislánya 8 hónaposan elindult. Korai volt, de nem tudott mit tenni!!!!

Kép
Kép
kisévi

Andi,
igen, megyek, vagyis egy volt osztálytársammal megyünk, de csak a bulira, a délutánira nem. Bár ugye lehet, hogy itthon leszek Lilivel így, hogy nem műtötték meg, de csak estére kértünk jegyet. Tényleg, tudod, hogy mikor, hogyan lehet átvenni a jegyeket?

Nana,
kiskirálylány meggyógyult. Mondta is hétfőn a doki, hogy ha pénteken lenne a műtét, símán azt mondaná, hogy igen, de a keddre még nem. És tényleg, ma már semmi baja, nem hörög, nem köhög, semmi. Tegnap még egy kicsit. Úgyhogy remélem holnap lesz új időpont.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok,

Ákosnak boldog névnapot!

Janának pedig boldog szülinapot! Hihetetlen, hogy elszaladt ez a két év, mintha tegnap született volna!

Pille,
hidd el Flóra is hamar megtanul majd olvasni. Milán is csak kérdezte, hogy melyik milyen betű, aztán ripsz-ropsz már össze is olvasta őket. Az Aranyba megy Milán, ősszel kezdi, nagyon jó tanító nénink van (most Marcit tanítja).

Lina,
sajnálom a műtétet. Marcit is Sz.A. műtötte, nagyon aranyos volt velünk is. Jó kezekben lesztek.

Nyhk,
ma mentek az oviba? Lesz valami beszédidndító torna, minket is hívott az Erika fél öttől (nem biztos, h tudok menni, mert Milánt vinnem kell logopédushoz).
balim

Balim,
Lilit más műti, de szerintem nála is jó kezekben leszünk :lol:
Tényleg, veseügyileg hogy álltok? Meddig kell még ellenőrzésekre járni? Vagy most már mindig? Valaha gyógyultnak nyilvánítják a lányainkat?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kisévi, gratula Réka első lépéseihez! Olyan édesek, amikor óvatosan totyognak :D

Nana, én is ilyen áron vettem kb. 1,5 éve. Nem tudom még hova fog járni F. suliba, még van egy évünk eldönteni. Bár az óvónéni szerint értelmileg érett, szeretném, ha még maradna. Meg annyira nem is kérdéses, mert júliusi, tuti évvesztes.
Flóra kérdezte múltkor, mi az az "ukor"? Mondta, hogy a konyhában látta egy zacskón. Kiderült, hogy a "C" betűt még nem ismeri :lol:

Balim, miért kell logopédushoz mennetek? Nekem szerencsém volt Flórával, pont 3 éves volt, amikor már kimondta az "r"-et is, azóta szépen tisztán beszél. Ha oda kerülünk, én is tanító nénit szeretnék választani. Addig is gyűjtöm az információkat :)

Lina, de jó, hogy elmúlt a köhögés Lilinél.

Erszényes, nem mondom így ki kerek-perec,hogy maradok, de nem rohanok vissza. Egészen más így két gyerekkel itthon lenni, még ha F. ovis is. Flóránál megtettem, igaz csak 4 órában. Ha visszamehetnék 4 órában ismét, valószínűleg megtenném, de Orsit férjemre és anyura hagynám. Még nem kezdtem el az ezirányú tárgyalásokat a főnökömmel :D :roll:
Ma intéztem a gyest, tizen voltak előttem, de elég jól haladt a sor. Előrelátóan letöltöttem a netről a nyomtatványokat, már csak be kellett adni. Nem irigylem az ügyfélszolgálatos csajszit.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Janának boldog szülinapot!!!!!!!

Balim,
Igen ma voltunk, és ha nem jön össze a logi ovi, akkor októbertől vihetem. Nagyon örültem neki. Nekem tetszik amit láttam.
Ha tudod vidd el a tornára. Mi Ádámmal 2,5 éves kora óta csináljuk otthon, és szeptember óta meg korai fejlesztésként kapjuk heti 2*. Nagyon jó, Ádám rengeteget fejlődött tőle. SOk mindenre jó, ha érdekel küldök egy linket róla.

Pille,
Flóra már iskols korú lassan?????? Atya világ. Eltelt nagyon az idő :)

Lina,
Petra első bilibe kakilásánál úgy megikedt, hogy felállt, és minden a szönyegre ment :) , nézett rémült nagy szemekkel. Meg tudtam volna zabálni :) . Éjszaka már volt száraz pelus (pedig egész éjszaka cicin lógott), és reggel bilibe pisilt, de még csak izlelgetjük a dolgot. (Ha kaki van a pelusban azt azonnal ki kell vennem) Majd nyáron. Amúgy semmit nem fogsz elrontani, attól ne félj! Okos és ügyes lányod van!

Lányok, Ha valakinek jár a Marie Claire újság, akkor a 77. oldalon megnézhet minket ahogy lovagolunk! :)

Kép

Kép
nyhk

Nyhk
Nekem jár, de még ki sem nyitottam :( na mindjárt megyek és megnézem! :D

Erszényes
Janának Nagyon-nagyon boldogságos szülinapot!!! :D :D :D
(mit kap? :wink: )

Balim
De jó hogy végre Te is írsz! :D Akartam neked minap privit írni úszással kapcsolatosan, de ha nem zavarlak most meg is tenném.
Miért kell logopédushoz járnotok? R betű?

KépKép
KépKép
nana09

Nyhk
Aki a lovon ül Ádám? Nagyon édes! :) és soha nem félt?
Ha manó elaludt el is olvasom.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
Igen és szokás szerint a kabátját rágja. Ja meg egy labda van a kezében.

Kép

Kép
nyhk

Nana,
Ádám már ott toporzékol, hogy mikor jön már ő. Nagyon szereti, és nem fél. Petra is szeret lovagolni. Ja és én sem féletm őket. Bár én nem mernék felülni :)

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Kocsisandi
hát sokféle meló van,4 órában jó volt nekem a gyes alatt.Meg tudtuk oldani Endrével meg a fönökömmel.

Erszényes
láttam a tortát,Ildi megmutitta fényképen,naon klassz lett!Remélem ízre is jó lesz! :lol:

Lina
de jó hogy már nem hörög Lili,hátha kaptok idöpontot keddre.Másnap már ki is jöhet ?

Nyhk
kár hogy nekem jár az az újság ,megnézném A fotót!

Nana
írtam pü-t.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina,
biztos jó kezekben lesztek. Veseügyileg most ott járunk, hogy félévente hordom uh-ra, kéthavonta nézzük a pisit. Szerencsére minden rendben, majd legközelebb májusban esedékes az uh. Hogy meddig kell járni? Mintha két év rémlene, de ez nem biztos (mi most járunk másfélnél). Bányais bulira én is megyek, de a jegyről még nem hallottam. Én e-mailben jelentkeztem az esti programra.

Pille,
igen az "r" betű, meg az s,sz,zs sem tiszta. Marcival nem volt gond, de Milánnal november óta járnom kell, remélem őszre megtanulja. Eszter is fog járni, érzem, olyan csúnyán beszél :( . Igazad van, nagyon fontos a suli, de még sokkal fontosabb a tanító néni! Nem könnyű feladat kiválasztani az biztos, sok szempontot kell figyelembe venni. 4 órás munka nekem is jó lenne!

Nyhk,
igen, érdekel, örülnék ha átküldenéd, szívesen megnézném. És miért ne jönne össze a logi ovi?

Nana,
úszás... már nem a Refibe járunk november óta, de kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok, ha tudok!
balim

Balim, Andi, Cukker, és aki még érintett
most olvastam a Bányai honlapját, hogy az esti buli ára 2000 Ft, és március 9-ig lehet befizetni az iskolatitkárnál 9-16 óráig. Én holnap bemegyek, megtudakolom, mi a helyzet.

Balim,
nekemi is két év rémlik, mi még csak 1-nél járunk. Mi májusban megyünk újra, akkor lesz vérvétel is. UH most volt februárban. És jól leszedték a fejemet, hogy ennyit gyulladt Lili füle, mert szerintük ettől vesebeteg (ez a gyerekorvos meg a fülész szerint sem igaz, de mindegy). És attól, mert volt egy vesemedencegyulladása, ami kezelés alatt kiújult, de azóta semmi, már vesebeteg???

Hajny,
nem kell ottaludni, reggel bemegyünk, és ha nincs gond, eszik-iszik és nem hány, akkor délután jöhetünk haza. És ugye miért is lenne gond :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, Ákinak Boldog Névnapot(utólag is)!

Erszényke, Janának Boldog Szülinapot!

Kép
seriff

Sziasztok!

Kazi
láttam ma a férjed a háztömbünknél,valakinek bicót csinált ha jól láttam.Nem tom megismert e,én tudtam hogy ö az.remélem nem buktattam le!

Lina
na ez jó dolog hogy nem kell bent aludni.

Erszényes
fotó?

Geli
hogy vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Köszönjük, h. érdeklődtök, mi nagyon jól vagyunk, jól telnek napjaink, beálltunk teljesen, BOti tündér baba. NAgyon jó kisfiú. Mosolyog sokat, 7kiló.:) Imádom. Most már nézegeti a kezét, próbál fogni. Olyan cuki. :)
Zsófi pedig szobatiszta teljesen, már 3hete. Nagyon váratlanul, teljesen, egyik napról a másikra. Éjszakára is. :) Annyira sokat önállósodott, okosodott. Nagyon nagylány.

Most éppen szanaszét van a ház, festés van nálunk folyamatban, meg készül a nappali bútorunk.

Janának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk utólag is, és Ákinak is! :)

Puszi mindenkinek! Ha tudok, jövök.
birolili

Mégegyszer köszönjük mindenkineka köszöntést!! Nagyon aranyosak vagytok!! :lol: :lol:
Jana már megkapta az ajándékát 2 hete egy kanapét (olyat mint Donéké) Ja és egy szupernagy gyurmakészletet, úgyhogy tőlünk ma már csak torta volt meg a Micimacis tányér+villa... :lol: :lol: de nagy sikere volt.
A torta szupi volt, mégegyszer köszi Hajny, kóstoló nem is maradt.... annyira fini volt.... :oops: :lol: :lol:

Na akkor dobok képeket!! Kép Kép Kép Kép Kép

BOCSI MOST ÉN NEM TUDTAM VÁLASZTANI!! :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Lili
hát ez naon supi,ügyi Zsófi naon!Gratula a szobatisztasághoz!
Boti is szép nagy fiú,képet tennél?Kíváncsi vaok milyen.

Erszényes
örülök hogy jó lett a torta,jól nézett ki! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok :)

Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntéseket :) Igazán senki nem késett el vele mert most "2napig "volt Ákos nap :D A szökőnap miatt 27. és 28. án is attól függ hogy milyen naptárt néztünk :) a rádióban 27. a tv ben 28. án köszöntötték Berkenye manót :D kisautókat kapott mindenkitől egyett :) nagyon örült neki ( Én már kevésbé mert van 4 ládával de Ő ezt kérte ..)

Mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk a nagyfiúknak :) Janának És Ádámank is :)

Erszényes
Nagyon szép család vagytok :) Te meg ÍRTÓ CSINI vagy már :) De már nem fogyizol ugye? !

Nana
Bocsi hogy csak most irok :) Igen Én általában délelőtt vagyok . De inkább 2 után gyertek mert de. már 8 gyerköc van és annál többet nem nagyon szertenénk egyszerre fogadni mert nem tudunk akkor minőségien foglalkozni velük . Du a lazább akkor csak max 3 gyerköc van . Készül az udvar is elvileg ma hozzák a kerítés Zsóka meg megy csúszdát meg homokozot meg hintát ilyesmiket venni .

Megyek mert ma szabadnapos vagyok és viszem Adrit vérvételre ( a házio. kérte a szemromlás miatt hogy nem e benne van a szervezetében ez a szemféreg bár a szemész szerint nem valószínű de azért egy vérvételet megér... )
Meg újra egy maratoni ideggyógyászat Nikinek ... :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Kisévi,gratulálok az első lépésekhez!!! :lol:

Erszényes,utólag bár,de nagyon boldog szülinapot Janának!

Thymi,eszméletlen a két kép!! :shock: :shock: Nagyon arik!!

Lili,de jó,hogy írtál!! :) Örülök,hogy jól vagytok!

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Kép

Erszényke!

Janának Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!Nagyon szép a tortája is,tündéri a képeken!
Vendég

Erszényke!

Tetszik a kiságy Janának?S nektek?Teszel fel képet róla?
Vendég

Pille
Nem vagyok óvónéni. Sajna…Gyopi hétfőn már megy bölcsibe. De sztem tök fölösleges volt h itthon volt (bacik szempontjából), mert a pici szortyog és sárga sűrű orrváladéka van…aludni és enni is alig tud, pedig szívom neki….

Boldog névnapot Ákonak!

Boldog szülinapot Janának!

Andi
Ki a tesód?

Kép
Kép
Kép
thymi

Kép Kép Ez nagyon jó pofa kép:-))))
Vendég

Lili: húú de ügyes Zsófika a szobatisztasággal!! :lol: Örülök, h beállt a napirendetek. Képet teszel a gyerekekről?? :wink: :lol:

Don, gadevi, thymi: nektek is köszia köszöntést Jana nevében is.

Thymi: akkor holnap olyan reggel 9 körül mennék hozzád, de még hívlak amikor indulok. :wink: :lol:
Remélem semmi komoly nem lesz Nimikének!! :roll:

Roz: aranyos vagy... :oops: , nem már úgy nem fogyizom, csak naggyon sokat edzem és a tiltott dolgokat nem eszem. De még aokat kell formásodnom márciustól már konditeremben is.... :roll:

don: kutyás kép.... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Na megjöttünk Adri egy kis hős volt egy nyikkanás nélkül ment a vérvétel :)
Az Mr .-re azt monda a Bense hoyg nagyon nem jó :( mennünk kell tovább Bp.-re idegsebészetre és érsebészetre nagyon rémísztő dolgokat mondott úgyhogy teljessen kész vagyok alig tudtam haza vezetni úgy szorongatott a sírás.. De Előtte nem akartam kibukni ...úgy félek ...
Remélem hamar kapunk időpontot és mehetünk egy kontrasztanyagos Mr. -t mág csinálnak addig az biztos

Kép

Kép

Kép
roz23

Voltunk délelőtt orvosnál, javul Lili, már csak minimális a hurut, de megegyeztünk, hogy megyünk új időpontért, mivel úgysem ma műtik, legközelebb max. kedden, addigra meg meggyógyul. Remélem nagyon nem húzódik el, nem lesz rosszabb, vagy bármi ilyesmi. Fél 4-re megyünk fülészetre, tisztára izgulok, hogy mi lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,

Ugye nem mondod komolyan, hogy az őszi probléma utáni készült MRI-t most nézte meg Bense??????
Mit mondott (ha lehet tudni)? Pestre hova mentek?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Roz
naon sajnálom,ez naon rossz!De azért ne izgulj!Tom könnyü mondani,de ha tok segíteni valamiben csak szólj!

Estelle
hogy vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Még mindig néncs gépünk.... :cry:

Úúúgy hiányzik már! Mármint Ti! :)
De megint rohanásban, Mózikámat anyósom tologatja a kocsikájában, és mindjár ébred enni a kis Drága!Úgyhogy mennem kell.

Hajni-Kössz az érdeklődést, minden rendben, de bővebben majd ha ismét lesz gép. Valamikor jövő héten.

Ákosnak Boldog névnapot, és Janát Isten éltesse!!! :D

Erszényke-Naggyon jók a képek! És az a figura a tortán! Szuper! Nagyon tetszik!!! :lol:

Üdv mindenkinek! Amint tudok, jövök!

Geli-Voltál oviban? Olyan kíváncsi vagyok mit mondtak!?

Kép
estelle26

Thymi,jobbulást!!

Donoé, :lol: ez tényleg jóóóóó!

Roz, :(

gadevi

Megvan az új időpont: jövő péntek. Igazából nem túl jó, mert így csütörtökön mehetünk dokihoz az altatás miatt, de nekem csütörtökön megbeszélésem lett volna, amit én szerveztem, és mindenképpen meg akartam tartani. Plusz pénteken lett volna még egy árubemutató, ami az ovi szempontjából fontos, mert ha elmegy 30 pár, kap pénzt az ovi. Hát mi most így nem tudunk menni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sikerült bekapcsolnom a gépet, a monitor hol működik, hol nem, valami vírust kaphatott a gép.

Elég rossz híreket lehet itt most olvasni. :(

Lina

Lilinek mit műtenek? Le vagyok maradva nagyon.
Intéztél jegyeket a Bányais talira? Én kíváncsi lennék rá, de semminek nem néztem utána, és nem is tudom, hogy tényleg akarok -e menni.

Roz

Nagyon sajnálom és remélem, hogy minden rendben lesz.

Erszényes, Hajni

Nagyon-nagyon szép lett a torta! Jana olyan aranyos! :)
Már annyira sajnálom, hogy Adriét a bölibe nem fényképeztem le, elfelejtettem.

Micimacis tányért Bence is kapott, mert annyira tetszett neki. Most meg az Auchanban a happy pelus mellé is adnak szépet. Meg is éri tányérral együtt, csak éppen ezt a márkát nem ismerem.
Valaki esetleg?
Estella

Nézegettelek benneteket iwiwen, olyan helyesek a fotók. Nagyon édes Mózi, és látszik a képeken (és a férjed adatlapja is kedves), hogy most nagyon boldogok vagytok. :)

Ma voltunk az Auchanban. Már megint találkoztam két emberrel, akit/akiket meg amúgy 10 és 2 éve nem láttam. Hát ezért szeretek én oda járni.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok

csak ami megmaradt

Jana, Áki , Adám nagyon boldog név és szülinapokat (remélem másnak nincs :? )

Roz!!! jajaj, nem mondod, de csak most nézik meg...Asszem nem mondok inkább semmit

Thymi: micsoda hasonlóság....először fel se tűnt, hogy nem ugyanaz a baba

Nana! most akkor már dolgozol???Vag ycsak néha?
Írd meg pls priviben honna szerzed a rucikat, mert nekem is nagyon kellenek a srácoknak de Pestre nem jutok, ha meg igen oda sose:(

Nálunk nagyon tavasz és jóidős programok vannak: vagyis állandóan kinn vagyunk...(ha nem, alszunk)
Sajnos sokat nem tudok jönni, de ha nem is írok olvasgatlak Titeket...

Ha lenne Arborétumos tali lehet én is mennék, de csak ha 9-12 között vagy du lenne

Gabi

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Cukker,
Lili tubust kap a fülébe, hogy ne legyen mindig hurutos. Amúgy mára az apja lett náthás, remélem nem fertőzi meg péntekig. :twisted:
Voltam a Bányaiba, végül kiderült, hogy aki nem akar vacsorázni, annak ingyen van, de egy mailben jelentkezni azért kell, ha jól tudom. Mi csak az esti bulira megyünk, a gálaműsorra nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hayni,nagyon-nagyon boldog szülinapot Neked!!!! :) :)

gadevi

Sziasztok!

Gadevi
te már ilyen korán rám gondoltál?Hát ez naon jól esett,köszi szépen! :lol: Máris jó a kedvem.

Bepa
az arborétumos délutáni taliban az a rossz,hogy még csak 4-ig van nyitva,sokunknak meg hát délután alszik a csemetéje.Vagy oviban van.Délelött nem volna rossz.Ha jó idö lesz nekem oké.Tod mikor nyit?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina

Köszi.

Hajni

Nem is tudtam! :shock:
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok neked! :)
Kép

Andi
Kép
cukkker

Hajni, Ági

Nem megyünk el ma megünnepelni egy pizzával? Vagy máskor?

Andi
Kép
cukkker

Cukker,nekem nem vált be az a pelus...de mindenki mást szeret!!

Hajny,legyen csodaszép napod!!! :lol:

gadevi

Hajny,
sok boldog szülinapot kívánunk neked!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Cuki,Lina
köszi szépen a köszöntést,hát jól titkolom azt a sok évemet mi?nem verem nagydobra.Kaptam egy szép vörös rózsacsokrot,ajándékot meg választhatok!HIHI

Gadevi
elég jó napom volt,csodaszép eztán lesz,Endre hogy hazaért a melóból.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

gőzöm nincs hogy mikor nyit az arborétum

Lili! Nektem meg gratula, csak elfelejtettem: Zsófi nagyon ügyes lány: éjjel is teljesen szobatiszta..Na Bebe még csak du nem pisil be (általában).

Hajni: milyen szép a torta:NOddys-Te csináltad télleg (jól olvastam ?)

Bocs, kissé szétestem, ma szeged, és alig aludtam, na meg az időőőőő

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Hajny

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked! Remélem naon szép napod volt! Buli? Ilyen szép évfordulót nagyon meg kell ünnepelni :lol:

Cukker
Nekünk bejött a pelus. Te is jössz a Bányais bulira? Mi is megyünk, legalábbis remélem, hogy nem jön közbe semmi.

Roz
Remélem minden rendben lesz, nagyon szoritok Nektek!

Thymi
Kocsis Tamás, nemtom emlékszel-e rá?

Teszek fel képet a lánykámról (remélem nem untatok senkit :oops: )
Kép

Sziasztok

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Kocsisandi: nagyon szép a kislányod!!! Kis szöszi!!! :lol: :lol:

hajny: itt is Boldog Szülinapot kívánok neked!!! :lol: :lol: :lol:
Sajnos eddig nem volt áram azért csak most....ezt utálom hetényben.... :roll:

Cukker: Jana sajnos beteg, lázas, ünneplés későbbre marad.... :(

KépKép