Jó reggelt!
Már 5 órától itt ülök és olvasgatok. Kicsit unom már ezt a nyomorult nemalvást. Ráadásul 3x is felébredtem azalatt a 4,5 óra alatt amit ágyban töltöttem
Állítólag ma rohadt nagy szél lesz, úgyhogy nem nagyon akarok kimozdulni itthonról. Apával megyünk egy nagy dm-kifosztásra ha felébred, meg talán este kicsit átugrunk a tesójáékhoz, de szerencsére az nincs messze. Egyébként takarítást terveztem mára, bár nincs sok kedvem, remélem azért lesz erőm megcsinálni. Jah, és vasalnom is kéne. Boáá!
Tegnap voltam az utsó ruhapróbán, elkísért az egyik barátnőm és véletlenül betoppant a párom unokatesója is és mind2en azt mondták hogy nagyon szupi a ruhám és alig látszik benne a pocim is!
Persze az utóbbit lesz...om csak az volt a cél hogy jól álljon, nem az hogy takargasson. De azért kicsit megnyugodtam, mert ugye tök egyedül választottam ki és jó volt hallani az elismerő szavakat. Akkor talán mégse fogtam nagyon mellé!
Eltúráztam még délután a világ másik végére a Sholl outlet-be, de semmi jót nem találtam.
Pedig nagyon kéne valami jó cipő, mert vettem nemrég 2 kismami gatyót, amihez konkrétan nincs cipőm és ezért nem bírom hordani. Elég dühítő.
Végülis nem jöttem haza üres kézzel, ahogy a képeken is láthattátok... csak épp azt nem vettem, amiért mentem. Szokásom így járni egyébként...
Na jó, eldugultam. Asszem berakok egy Jóbarátokat és elkezdem felragasztgatni a strasszokat a hajba-bigyóimra!
Szép napot mindenkinek! Ja! És kezdjetek imádkozni légyszi (már aki tud, aki nem, az elég ha jó erősen rákoncentrál!!!
) hogy a jövőhét szombaton szuperjó idő legyen!! KÖSZI!!!