Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az este olyan furát éreztem! Mintha belülről a köldökömbe szúrtak volna egy hurkapálcát. Párom szerint az tuti a baba volt. Hát nem tudom, de nem volt jó érzés, nem akarom újra érezni!!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok lányok!

Wera, nagyon édes (Nóra) babátok!

A Népszava online-on van 1 cikk, hogy miért fizetnek most többet a távfűtésesek, de azt ígérik, majd nyáron kevesebbet kell, már úgy értve, hogy az eddigi nyarakhoz képest. Na nem tudom, ezt mennyire értelmesen írtam le.

Úgy látom a 4D Genesis hódít közöttünk.
A Bolgárkerékről én is olvastam vhol, hogy kaptak egy csúcsszuper gépet, én is gondolkozom azon, csak a 4D Genesisnél ugye rászánnak 1 órát az emberre, ha mondjuk alszik babóca, máshol meg nem feltétlen. Na majd akkor Muffin elmeséled, hogy ott milyenek, ha tényleg odamentek. Ja és nagyon aranyos a történet a hármótok közötti kommunikációról.

Nincs valaki olyan köztetek, aki használt tönkölybúzával töltött párnát? Mert gondolkozom, hogy már most veszek egy szopipárnát, hátha nekem is bejön az alvásnál, fekvésnél és ott ajánlanak mikrogyöngyöset meg tönkölybúzást, nem tudom, érdemes-e tönkölybúzásat. Egyébként, ha valakit érdekel, most akció van az egyik helyen 8-áig 10 % meg adnak kis utántöltést ajándékba, nem egy óriási kedvezmény, de ha úgyis akarok, akkor miért ne most és tőlük.

Kép
teó

Teó - köszi az infót a fűtésről. Akkor ezek szerint ezt most muszáj kifizetni. Kész vagyok!! :(

Szly - micsoda rémtörténet ez a sínen szülős... És túlélte az a szerencsétlen gyerek?!? Ez csak valami csoda folytán történhetett! Az ilyen "anyát" meg szívem szerint hurkásra verném! Idióta! :evil:

Marcsi - gratulálok a lányodnak a sikeres felvételihez, nagyon ügyi csaj! Biztos állati büszke vagy rá! :D
Vendég

Ja! De volt súlybecslésünk is! 9600 gramm. Ha jól emléxem azt mondták hogy ez +/- 140 grammot tévedhet, de általában több szokott lenni és nem kevesebb! :)
Vendég

Sziasztok Kismamik és Pocaklakók!

Tegnap nem voltam, de láttom szépen volt termés! Képzeljétek tegnap megszületett barátnőm kislánya Lilla baba, nagyon édes, gyönyörű hajasbaba. :D Ha gondoljátok megtudjátok nézni, a márciusi topikban az apukája tett fel képeket!

Sajnos, Bence kezd belázasodni a múltheti oltástól, nem vagyunk a topon. Szegénykém! Olyan kis laposak a szemei! :(

Munka szerencsére, nekem nem kellett visszamennem dolgozni :D és most h táppénzen vagyok sokkal jobb pénzt kapok és ha megszületik a baba elmehetek szülési szabira is! Tök aranyosak nekem a munkahelyemen mondták, h irassam ki magam tápp.-re! :D

Alvás, hát ha én tudnék aludni, akkor Benu biztos felébred, mert nem találja a cumiját vagy szomjas :(

Wera nagyon édes a babóka!
Muffin nagyon ügyi vagy!
Teó azt a filmet én is láttam a viasat-on, nem semmi ennyi pici!
Roxin jobbulást! Ebéddel kapcsoltaban néha adjunk egymásnak ötletet, mert mostanában olyan bajban vagyok én is!?
bencuri

Muffin!
Örülök hogy sikerült az üzlet :D Gondolom ugyanúgy örülhetnek a bontók is hogy ingyen anyaghoz jutottak hozzá. Szeretem az ilyen bizniszt, mikor mindenki jól jár :lol: :lol:

Wera!
Jól megnevettettél az "izé" névvel :lol: Eddig még nem jutott eszembe hogy becézni is lehet...

Kriszti!
Nem hinném hogy a babó lett volna,úgy tudom főleg az első mozgások ( amit érzünk) nagyon finomak.Nem lehet hogy a gyomrod görcsölt egyet?
Én amúgy még nem érzem a mozgását :( , valószínű a mellső fali lepény tapadás miatt is.

Híztam végre én is 2 kilót. :lol:
Most már kezd kismama kinézetem lenni :wink:

Lányok, olyan szerencsétlenül járok mostanában :roll: sétálgatok 5-6 métert és megbicsaklik a bokám.Hála Istennek még nem potyogtam, de ha így folytatom, az lesz a vége :shock:

Kép
kimma

Wera! A 9600 kicsit sok, majd kb. 11 hónapos korára. gondolom 960 g :lol:
A vonaton született baba túlélte. Jól van, bár nem is tudom de kb két hónappal hamarabb született a vártnál.

Kép
szly27

Kimma csak óvatosan!
bencuri

Teó: nekem a kispárnám tönkölybúza töltetű és nagyon szeretem. (eredetileg a férjemnek vettem egy ilyet mert nagyon nyakfájós és egész jól bevállt) A szopis párnám meg mikrogyöngyös és nagyon jól funkcionál. Azt hiszem nélküle már nem is tudnék aludni!

Marcsi: én valahol lemaradtam. Akkor sikerült a felvételi a lányodnak? Gratula! (majd alaposan visszaolvasok)

Az ikres filmet tegnap én is megnéztem, hát... nagyon durva!!
Vendég

A 100. lapon tartunk! :D :D :D
Vendég

végre ülök! Egész délelőtt takarítottam, igaz, csigatempóban. De nagyon kimerített. Most is alig ülök :)

Teó, nekem is tönkölybúza kispárnám van, nagyon szeretem! A férjem kevésbé, mert eléggé zizeg - de azért megszokta. Szoptatóspárnát meg nem használtam (bár kaptam egyet kölcsön), csak egy átlag, keményebb kispárnára tettem Szonját, és úgy öleltem magamhoz. De tudom, hogy a legtöbb mamának nagyon beválika szopispárna!

Kriszti, nekem nagyon ismerős érzés ez a "hurkapálca a köldökben"... de nekem köldöksérvem van. Remélem, neked inkább a kisbabád az oka! Én ha egy zsemlénél többet eszem, már annyira fáj a köldököm, hogy le kell egy kicsit dőlnöm. Úgyhogy csak óvatosan!

A testápolót már majdnem megvettem... amikor bementünk a boltba, még eszemben volt. Amikor hazaindultunk, rögtön beugrott... Sajnos pont a boltban totál kiesett a fejemből.
úgyhogy otthon minden vackot rákentem magamra, amit találtam. Kézkrémet pl.(Dove), és egész jó lett tőle a bőröm!

Valahol azt olvastam, hogy a 20 hét körül/-től magasabb lesz a vérnyomása a kismamának. Nem lehet, hogy ezért nem tudunk jól aludni? Én az első három hónapban állandóan csak szunyáltam volna, és tudom, hogy irtóra alacsony volt a vérnyomásom. Most meg rendszeresen felébredek éjszaka, és 2-3 órát csak fekszem és gondolkodom hülyeségeken. Felkelni persze nem bírok, olyan jólesik a fekvés!

KépKép
szkagi

Köszi Wera és szerintem most sikerült, mert végre kiírta, hogy elküldve!
Vendég

SzkÁgi: hát nem tudom, én most is napközben úgy érzem, hogy egésznap szunyálnék de éjszaka nem megy és nem csak mostanában hanem már jó rég. A vérnomásom meg most is a béka feneke alatt van 2 vagy 3 hete egyszer el is ájultam a piacon! :D
De én nem tudom a nem alvás okát, illetve részben nem, mert a sok pisilés persze mindig felébreszt de nekem még nincs olyan nagy pocakom, hogy az bármiben zavarna, egyszerűen csak rosszul alszom!
Vendég

Hát akkor én nem panaszkodhatom alvás dologban. Van hogy néha kimegyek pisilni de max.2szer,de valamikor egész éjszakát is átalszom. Viszont egyre gyakrabban ébredek hason fekve. Szerintetek ez mennyire árthat? Nem tudom befolyásolni csak reggel ijedek meg,pedig kényelmes és nem nyom,de ki tudja nem nyomom e össze őket.
Vendég

Vidokata,
vicces, mert én is épp alig bírom most nyitva tartani a szemem... a vérnyomásom valahol a szék alatt lehet

Most hívtam fel a dokimat, hogy már harmadjára esem vissza az influenzába, és hogy nem lesz-e baja ettől a kicsinek. Aszonta, ha lázas vagyok, szóljak, addig meg semmi gyógyszer, maradjunk a természetes gyógymódoknál...
A fejem is zúg, a fülem is fájdogál, (a telefon is csörög, azannyát neki), jó lenne feküdni inkább. Ehhez képest holnap délelőtt is dolgozom, vasárnap meg estve.

Pihenjetek helyettem is

Ági

KépKép
szkagi

Maveric! Mostanában én is azt veszem észre, hogy hason ébredek. Na nem totál hason, de azért eléggé nyomhatom, viszont nagyon kényelmes. Olyankor oldalra fordulok és kész.
Láttunk már tőled pocifotót? Ha nem, akkor szeretnénk!!!!

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Túl vagyok a cukorterhelésen szerintem nem olyan borzasztó mint azt sokaktól hallottam!

Wera! A kiscsaj nagyon tündéri a képeken! Tényleg jó izmos! :D

T.maria! Gratula a lányodnak Nagyon ügyi! :D

Ronix! Jobbulást kívánok Neked!

Maverick! Ne aggódj ha nem férnek el a babáid úgyis jeleznek! :wink:

Szkagi! Óvatosan a takarítással ne eröltesd meg Magad!

Sipiné! Nem akarsz tornázni jönni vagy messze van Neked a XVII. kerület???
Vendég

Maverick, te szerencsés,
még ilyen kicsi a hasad azzal a két bébivel?Szerintem éreznéd, ha nem lenne a kicsiknek jó. Meg állítólag össze sem tudod őket nyomni, mert a magzatvíz nem engedi.
(persze én is aggódnék azért)

Engem állandóan ikres anyukának néznek, vagy hathónapos terhesnek a lufi hasammal. (az előző terhességemmel is így volt)

KépKép
szkagi

Kép

Hát nem tudom kinek mi számít nagy pocinak,de nekem ez már hatalmas. Mi lesz később? Folyton orra fogok esni :D :D :D
Nektek mekkora?
Vendég

Maverick! Szerintem ahhoz képest, hogy két lakó van a pocidban nem is olyan nagy! Ha visszamész egy pár oldalt megnézheted az enyémet ami szerintem nagyobb pedig Nekem csak egy babám lesz!
Vendég

Ráadásul mostanában egy csomó szörnyű dolgot álmodok éjszaka. A szüléssel kapcsolatban és egy pár napja rájöttem,hogy nem is biztos hogy tudom mibe vágtam bele :shock: :? Valaki nyugtasson meg aki már átesett rajta. Tényleg megjön az ember bátorsága a vége felé? Ugye senki nem hallott olyanról,hogy valaki belehalt volna? Nagyon hülyének néztek?????
Vendég

Maverick! Ha értekel a pocak fotóm akkor a 84 oldalon találod meg! Zöld szerkóban vagyok!
Nem nézünk hülyének, de Én úgy gondolom, hogy túl sok az aggodalom! NYUGI MINDEN RENDBEN LESZ! :D
Vendég

Maverick,
biztos, hogy nem tudod, mibe vágtál bele,
és az is biztos, hogy nem fogsz belehalni. Ezért is vannak ott az orvosok (többek között).
Van (lesz) választott szülésznőd? Nekem az elsőnél is volt, most is ugyanaz, és az összes olyan kérdésemmel őt zaklatom, amivel a dokit nem merem... (pl. effélék). Úgyhogy ne aggódj, inkább keress dúlát vagy szülésznőt, és mindent elmond, megmutat - nagyon megnyugtató! (persze a választott szülésznőnek fizetni kell a szülés után valamennyit, az tuti)

És nagyon csini a pocid! Nem is hinné az ember, hogy két apróság is lakik odabent...

KépKép
szkagi

Maverick!
Egy időben, pár hétig én is álmodtam oltári nagy hülyeségeket, de elmúlt már!
Nem baj, ha hason ébreszd, mert jelenznének, ha nem lenne nekik kényelmes! Szerintem abszolút nem kicsi a hasad, nagyon aranyos és napról napra nőni fog! :-) Pocak méret attól is függ, hogy ki milyen volt terhesség előtt, ahogy elnézem, te vékony lehettél nagyon! Igaz?

Kép
Kép
kisfóka

babuli: megnéztem a pocifotódat,tényleg hasonló nagyságú. Engem a 12.héten úgy megnyugtatott a dokim: :D 'ne lepődjön meg ha később hatalmas pocakja lesz' Kezdem sejteni mire gondolt :D

szkagi: még nincs,és igazából fogalmam sincs hogy kell nekikezdeni a keresésnek. a védőnőnek kéne beavatni? engem csak csupa kajálással kapcsolatos dologgal untat és mindig ugyan azt mndja. De ilyenről sose beszélünk. (Kb mennyi pénz?)
Vendég

kisfóka: elég vékony. 47kg most meg 52. lehet hogy ezért is tűnik nekem nagynak,mert eddig mást láttam a tükörben :D
Vendég

Maverick! Az biztos, hogy két babával nagy pocira lehet számítani! A 47kg nem túl sok milyen magas vagy?
Vendég

Maverick!
Gondoltam a képről, hogy vékony lehettél.Lapos has után, mit vársz? Persze, hogy eddig mást láttál a tükörben és azért furcsa a hasad.
Én is mást láttam eddig, én imádom a hasam, ahogy nő és változik! :D Sokan mondják, hogy szülés után hiányzik nekik a pocijuk, mert már annyira hozzászoktak! :wink:

Kép
Kép
kisfóka

babuli: 169cm, de már elég régen néztem.

kisfóka: nekem tetszett ami régen volt,és az se zavar amilyen most. Apa így is csinosnak tart(legalábbis azt mondja :) ) és a világ 2 legédesebb kicsibabája lakik benne,miért is panaszkodhatnék :D
Inkább az zavar hogy szülés után milyen lesz,mennyire tudom majd visszaszerezni a régit. De majd rágyúrok 8)
Vendég

hali lányok!

hogy ti mennyit tudtok írni!!!! mire végigolvastam... megéheztem 8) :lol:

fő téma az alvás.... én alszom mint a mormota. éjjel-nappal. éjjel néha kimegyek aludni, de a wc -n is el tudnék aludni... még jó hogy néha a cica meglöki a lábam 8)
aztán nagy nehezen visszamászom. néha eltalálom az ajtótokot :lol:

aztán napközben is tudnék aludni, és alszom is :wink: rámtör olyan 2-3 óra körül. aztán durmizom 1 órácskát.

hivott ma a védőnőm, hogy megérkezett a várva várt hep.B eredényem. negatív lett. jó mert a dokim már a fülemet rágta érte. hétfőn megyek hozzá konzultációra, meg hüvelytisztaságra.
tuti megint bevérzek, már előre parázom tőle egy kicsit. a multkor is. elég volt odanéznie és már véreztem is. még jó hogy nem tartott csak 1 napig. kop-kop-kop :wink:

szerdán védőnő... remélem nem felejtek el pisilni. a multkor elfelejtettem :oops: azt meg várom a szivhang nézés miatt.

aztán meg megint orvos. beutaló kell a 20. heti vérvételemhez. B neg. vagyok ugyhogy nekem lesz vérvétel ekkor is... még jó hogy nem bírom a tűt meg a vért...

lassan elkezdem szervezni a 4D-s uh-t is. vszínű debrecenbe megyünk.

jah! még valami... olvastam valami táblázatról... az mi a szösz? hol találom? engem fölvesztek rá????

Kép

Kép
timi1982

Maverick! Most a babák egészsége a fontos, de szerintem hamar vissza fogod nyerni az alakodat!
Vendég

Sziasztok!

Ronix, próbálj meg pihizni!!! Gyógyulj meg!!!
Muffin, tök aranyos az a kis sztori hármotokról... :lol:
Ági, nekem alacsony a vérnyomásom, de jópár hete már én is nagyon rosszul alszom. :? Úgy tűnik, ez a kismamasággal jár... :lol:
Maverick, szerintem is jeleznek a babák, ha nyomod őket hason fekve. Csinos a pocakod! :wink:
Én sosem voltam vékony alkat. Most meg végképp nem! :lol: De nem aggódok! Majd lemegy!!! :lol:
Mai pocak:
Kép

Kép

Kép
sziszka82

Sziszka! Nagyon szép a pocakod! :D
Vendég

Timi! A táblázatot én csinálom. Ha visszamész pár oldalt, biztos meg fogod találni. Olyan kék és rózsaszín, amiben fel vagyunk írva. Ha megtaláltad, írd meg az adataidat és felteszlek téged is. Nekem nem csinál hüvelytisztasági vagy milyen vizsgálatot a doki. Az mi?
Én a jövő héten kérek időpontot Debrecenbe 4Dre. Te hova szeretnélmenni?

Maveric, Sziszka! Szép pocik.

Maveric! Majd elmúlik a szüléstől való félelmed! Pontosan mitől félsz? A fájdalomtól vagy attól hogy lesz valami a babókkal?

Én az első terhességem alatt sem féltem és most sem. Persze normális aggodalom volt a baba miatt de amikor már ott voltam, eszembe sem jutott.
Most már tudom mi vár rám és most sem félek. Inkább szeretnék nagyon ügyes lenni, hogy minél könnyebben meglegyen a baba. Mert ugye az elsőnél nem pont úgy nyomtam ahogy kell.

Kép
szly27

azta mekkora pocak!!!! :wink:

csodaszép. nekem nem tudom mikor lesz ilyen nagy... én megyek szétfelé. vagy kislány lesz :D vagy a "széles" csípőm miatt. még nem tudom melyik az oka 8)

Kép

Kép
timi1982

szly27!

Debrecenbe mi a Nagyerdei Nőgyógyászati Centrumba akarunk menni 4D-re.

nekem csinált a 13-14. hét körül is. akkor még csak magától, de nekem a kiskönyvembe amit adott a védőnő papirt, hogy melyik héten mi a kötelező, abban benne van hogy a 18-20. hét között csiálni kell egy hüvelytisztasági vizsgálatot. arra megyek hétfőn. meg irni kell a iskönyvembe is hogy maradok itthon, meg hát tudjod... pénzt is kell neki csurgatni :wink: nehogy már csődbe menjen szegény.

a táblázatot megnézem és küldöm priviben az adatokat

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok lányok!

Szeretném a segítségeteket kérni!
Legfőképp szerintem a Budapestiek tudnak nekem választ adni!
Ki ismeri az Elefáni bababoltot?
Mert mi holnap megyünk Pestre és nem tudom, hogy érdemes-e
megkeresni, mert sajna 200 km kell érte utazni.
Úgy láttam van több is belőle: 18 ker. Petőfiu., 8 ker. Baross u, 11 ker. Bocskai u.!
Melyikben van nagyobb választék?
Segítsetek kérlek benneteket! Köszi!

Kép

Edina
edied78

Timi! Mi is oda akarunk menni. Van egy ilyen kártyánk is, amire jár 10 % kedvezmény. Az egyik ismerősöm volt ott és nagyon jó képet kaptak. Voltak mások Ditroi-nál is, de szerintem az nem volt olyan jó minőségű.

Kép
szly27

Maverick!
Biztos, hogy vissza fogod könnyen nyerni majd az alakod! Gondolj arra, hogy 2 lurkó után kell majd mászkálni, 2 etetni, szóval dupla minden...
Tényleg, ki csinálta a genetikait?
Nemüket megmondták? Lehet, hogy már írtad? :oops: :oops:

Kép
Kép
kisfóka

szly! nekünk nincs kártyánk, de ismerősünknek van. elkérjük tőle,és bepróbálkozunk,hátha azzal kapunkkedvezményt. remélem nem névre szóló :wink:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

SzkÁgi: gyógyulj meg!

Maverick: bár már annyian írták de szerintem sem árt a hason fekvés. Én magamból indulok ki. (nekem az elején folyton hason kellett feküdni a hátrahajló méhem miatt) ami végül eltartott a 15-16. hétig. Eljött az az idő amikor már nem volt kényelmes, ekkor vettem a szoptatóspárnát. Most meg nem is tudnék hasra feküdni mert valószínűleg érzem hogy az enyémnek nem jó már, pedig régen mindig úgy aludtam, a hasam meg nem olyan óriási.Szóval szerintem ezt érzi az ember.
Amúgy tegnap én is álmodtam egy nagy hülyeséget, hogy: megszületett itthon a babám a 23. héten, én meg bepólyáltam és betettem a kiságyba csak nagyon izgultam, hogy veszi-e még a levegőt! Majd eszembe jutott, hogy ő valószínű túl kicsi és be kéne vigyem a kórházba. (de nem úgy nézett ki mint egy koraszülött, pedig abból láttam már egy párat!) :D :D :D :D :D Vicces nem?
De azért jó volt felébredni!
Ja a pocid tök cuki!

Sziszka82: hát nem semmi pocak! Szép!

Edied78: én már voltam a Kálvin téren levő boltban és szerintem egész jó, meg az árak is, bár kicsit raktár jellegű de majdnem minden van amit a neten látsz. Én úgy tudom de ott még nem voltam, hogy a legnagyobb boltjuk a 11. kerületben van. A 18. kerületi a Kálvintérire hasonlít!
De tudom ajánlani a Leheltéren (Lehel út. 1 vagy 3 szám) Babadiszkont nevű boltot, az még egy picit olcsóbb éás ott is sok jó dolog van. (neten is fent van www.babadiszkont.hu)

Bocsi most kicsit sokat írtam!
Mindenkinek jó éjszakát!
Vendég

teó, nekem egyik ismerősöm tönkölybúza párnán alszik és azt mondja hogy semmire nem cserélné le.

babuli, én nagyon gondolkodom a keddi tornán... de valami iszonyatosan fáj a derekam. lehajolni nem bírok, sokszor az is fáj, hogy a karom kinyújtom valamiért... :( de gondolkozom rajta...már csak arra nem emlékszem, hogy 5-6 vagy 6-7?

edied, mi a 18. kerületiben voltunk, de az nagyon pici. Igaz, hogy sokminden van meg jó áron, de szerintem ne abba menjetek...

és írjon nekem valaki arról hogy mit csináljak a derekammal, mert tuti le fog szakadni... és mi lesz, ha még nagyobb lesz a pocim???

KépKép
muffin

Sziasztok!

Sziszka - nagyon szép nagy pocid van! Csini vagy! :D

Maverik - Nahát! Egyáltalán nem látszik hogy 2 bébid is van! Jó adottságokkal rendelkezel! :D Van akinek eggyel is nagyobb a pocija! De ne aggódj, ami késik nem múlik, készülj az extra méretre! :wink:

Hoztam én is képeket! Sajna elég sötétek lettek, legközelebb majd vakuzok! :oops:

Ezek mai szerzemények:
Kép

Ez pedig az összes eddigi szerzemény :D :
Kép

És végül egy friss pocifotó, némileg lelakott fejjel. Ígérem a jövő hétre összeszedem magam! :lol:
Kép

Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Mire végig olvastam mindent fél kettő lett :shock: . Úgy hogy megyek is aludni 8) .

Timi 82, én is egri vagyok, ki a dokid? Mikorra vagy kiírva? Első baba?

Holnap, azaz ma, megyünk bálba és még nem tudom, mit vegyek fel :roll: .

Én már olyan bálnának érzem magam :? , mi lesz később :shock: ?

Toncsinak mandulagyulladása van, köhög, de nincs láza szerencsére. Kicsit nyűgösebb a szokottnál. Remélem, hamar rendbe jön!

Szépek a pocakok, és hát főleg a babók! Meg a ruhák is.

Na jó éjt mindenkinek!

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Jó reggelt!

Már 5 órától itt ülök és olvasgatok. Kicsit unom már ezt a nyomorult nemalvást. Ráadásul 3x is felébredtem azalatt a 4,5 óra alatt amit ágyban töltöttem :evil:

Állítólag ma rohadt nagy szél lesz, úgyhogy nem nagyon akarok kimozdulni itthonról. Apával megyünk egy nagy dm-kifosztásra ha felébred, meg talán este kicsit átugrunk a tesójáékhoz, de szerencsére az nincs messze. Egyébként takarítást terveztem mára, bár nincs sok kedvem, remélem azért lesz erőm megcsinálni. Jah, és vasalnom is kéne. Boáá!

Tegnap voltam az utsó ruhapróbán, elkísért az egyik barátnőm és véletlenül betoppant a párom unokatesója is és mind2en azt mondták hogy nagyon szupi a ruhám és alig látszik benne a pocim is! :D Persze az utóbbit lesz...om csak az volt a cél hogy jól álljon, nem az hogy takargasson. De azért kicsit megnyugodtam, mert ugye tök egyedül választottam ki és jó volt hallani az elismerő szavakat. Akkor talán mégse fogtam nagyon mellé! :)

Eltúráztam még délután a világ másik végére a Sholl outlet-be, de semmi jót nem találtam. :( Pedig nagyon kéne valami jó cipő, mert vettem nemrég 2 kismami gatyót, amihez konkrétan nincs cipőm és ezért nem bírom hordani. Elég dühítő. :twisted:

Végülis nem jöttem haza üres kézzel, ahogy a képeken is láthattátok... csak épp azt nem vettem, amiért mentem. Szokásom így járni egyébként... :lol:

Na jó, eldugultam. Asszem berakok egy Jóbarátokat és elkezdem felragasztgatni a strasszokat a hajba-bigyóimra!

Szép napot mindenkinek! Ja! És kezdjetek imádkozni légyszi (már aki tud, aki nem, az elég ha jó erősen rákoncentrál!!! :lol: :lol: :wink: ) hogy a jövőhét szombaton szuperjó idő legyen!! KÖSZI!!! :D
Vendég

Szia Kike!

Látom ma megelőztelek! Hát, Te sem vagy már a régi! :lol: (Bocsi, csak vicc volt!)
:lol: Hogy vagy? Elmúlt már az esés okozta néhány duzzanat? Gyerkőcök? Anyós?
Vendég

Sziasztok!

Csak jelentkezem,hogy élek :lol:
Anyóshoz ma bevisszük a kölköket-elvileg hétfőn vagy kedden jöhet haza.

Wera:nagyon csini vagy,úgy tudom irigyelni azokat,akik megőrzik eredeti alakjukat terhesen is :wink: Nagyon cuki ruhagyüjteményed van.És nagyon édes a kiscsaj!!

Sziszka:szép nagy pocak :wink:
Maveric:a dícséret neked is jár a pocakra :wink:

Ronix,Szkagi:jobbulást nektek :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Wera! :D
Bizony megelőztél :lol:,de látom résen vagy,ki van itt :wink:
Bizony,sajnos nincs sok időm itt lenni veletek-azért majd próbálkozom többet jönni.
Még fájnak a térdeim,de azért már gyógyulóban vannak-köszi az érdeklődést. :wink:
Gyerkőcök már nyúzzák egymást,mennem is kell.
Egyenlőre sziasztok. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!

Kike!
már kezdtem aggódni érted, jó hogy jöttél!
Vigyázz nagyon magadra!

Nagyon csinosak a pocakok!

Wera!
Nagyon aranyos ruhákat vettél!

Ma nálunk már megint szülinapi buli lesz....... :x

Ma a barátnők jönnek. :?
Nem is tudom, hányan lesznek.. Úgy kb 10-en...
(Baj, hogy már alig várom, hogy az utolsó is hazamenjen...? :oops: :oops: :oops: )

Ráadásul ma a férjem sincs itthon, mert a szüleinél disznótor van. Legalább oda nem kell mennem, ebédet pedig kapunk!
Nyami. Friss pecsenye... :lol: :lol:
Hú, de éhes vagyok!!! :shock:

Wera!
Te mikor pihensz?! :roll:

Szerdán UH! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(hétfőn meg doki... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ugye csupa jót mond!!!!!!!)

Ja, azt nem is mondtam!
Voltunk tegnap a suliban.
Az összes szakra magasan felvették a lányomat!
Így válogathat!
(Nem gondoltam, hogy ilyen okos... :oops: :oops: )
Angol 0. évfolyamra megy.

Na, én is eldugulok!
Vendég

Jó reggelt!!

Vera, tudja a természet, mit csinál, biztos az esküvő, meg a babavárás együtt túl izgalmas. Van egy homeos nyugattó, sedatif pc, ha túlpörgök azt szoktam éjszaka szopogatni, ÉS van egy kazettám, mondjuk kilenc éve kaptam, az a címe, hogy Bölcső, relaxációs gyakorlat várandósoknak, azt hallgatom, többynire el is alszom rendesen. A bogyó patikában, a kazetta az agykontrollosoknál kapható. (mOndanám, hogy másolok belőle, ha kér vki, de nem tudok, ebben a mai modern világban, de ha vki át tudná írni cdre, akkor bátran sokszorosítható) - de ezt nem én modntam, csak úgy gondolom .

Akartam mégh ajánlani két könyvet Nektek, az egyiket tegnap vettem, .tujapont.hu/product_info.php?cPath=137_146&products_id=11965 (nem is vettem volna meg, de hát féláron adták, és szép a borítója... amúgy régebben olvastam még németül, de nem is rossz így magyarul), a másik A bába válaszol. http://www.cartaphilus.hu/index.php?op=konyvek&konyv=68 booklineon a legolcsóbb.
:lol:

Na és íme a ruhák, amik nekem nem passzolnak, remélem ezúttal sikerül:

farmer, c&a yessica, 40es, kimostam, de cska kétszer volt rajtam, viszont semmit nem vasaltam, bocs.

Kép

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?