No Lyányok, haza értünk az dokibácsitól. Csak két órát vártunk rá. Szülést vezetett. De rendi volt, mert gyorsan lezavarta azt a néhány türelmes várakozót,aki még ott maradt fél 7-ig. Kaptunk képet is pedig nem kértünk. Teljesen normális adatai vannak a babócának. Hátsó fali placenta, Flórának melső volt. A CRL: 62,5mm,a BPD:22,5mm. Az NT: Amit nem tudok,hog mi: 1,2 mm. 12 hetes és 5 napos. Az örök naptár szerint csak 4 napos. És a Fló ma 17 hónapos. Ja és tök jól jött, ki hogy várni kellett,mert így a Papa el tudott jönni, és ő is láthatta második gyermekét. Flóra a doki bácsi láttán elkezdett sírni. De aztán gyorsan megnyugodott. Vígasztalásul kapott egí fecskendőt.
A méhszáj: 3000, Flóval már a 16-sik héten 2100 volt.
Erika: Gratula Danónak a forgáshoz.
Olyan érdekes, hogymindenki azt mondja, hogy a budi gusztustalan. Én is finnyás vagyok a WC-r,de akkor valahogy nem jutott eszembe. Vittem budira való papírt, amit a gyógyszertárban lehet kapni, a pumpás domesztosz a legjobb megoldás, és elintéztem. Az nekem is zavaró volt,hogy nem lehetett bezárni, de letojtam nagyívben. És még csodálkozott is a z egyik nővér,hogy hashajtó nélkül sikerült produkálnom, amásodik napon.
Pedig én sem tudom olyan könnyen elereszteni magam idegen helyen, de a muszály nagy úr. JÓ kis közhely.
Csajok, csütörtökön jöttök a Retek utcai jáccóra? Mi ott leszünk.
Holnap megyünk a védőnőhöz a kiskönyvért.
Zsuzsi74: Grtulálok a gátmetszés nélküli otthon szüléhez,én nem merném vállalni.
Lara: Muszály bepólyázni a gyerkőcöt,nem fagy az meg, úgy is dög meleg van a csecsemőosztályon. Bebugyolálni valamibe és lehet is szoptatni, meg én is be tudom öltöztetni, nem kell másnak csinálni. Szerintem kivitelezhető a kékfény kezelés alatt álló babó 2 óránkénti szoptatása.
Eldugulok mára, szájmenésem lett.
Jó éjt!
Gabi3