Na most van időm kicsit bővebben írni. Ígérem, majd mailekre is mindjárt válaszolok
Először is!!
Dóri!!
Boldog születésnapot kívánok, és sok-sok puszit küldünk
Évi! Dóji szépségesen szép
Szupi a bicaj, mi si ilyet akartunk venni.
Syry!
Mi is megyünk majd börzére jövő hét végén. mostanában én is jobban szeretem a kultúrházas kis börzéket, mint a nagyot. Annyira hangulatos volt a multkori, és olyan kedves volt a házigazda hölgy is, telejesen más hangulatú. Már gyűjtöm a pénzt.
Szupi dolgokat vettél
Faul!
Remélem már meggyógyultatok.
Ja, mindegyiknek fura az állaga, és az hogy nekünk keell csapvízzel elkészíteni, az számomra külön meglepetés volt....
Pupy!
Hogy vagy? Jaj, olyan régen láttalak már ...
Naná, hogy szupi a kikapcsolódás. Szombaton jönnek anyósomék, mi meg ki az utazási kiállításra, remélem bebarangoljuk az egészet.
Majd kedden anyukám jön megyünk temetésre, majd itt marad és kitakarítom az egész lakást (Most azért jól jön, hogy csak 55 négyzetméter. Hálás vagyok, hogy nem kertes házban lakunk
). Pénteken BP-re megyek csavarogni, szombat pedig bababörze. Azért várom, hogy elkezdődjön.
Angie!
Hát te? Gyógyulgatssz?
Maci!
Igen, ez a lakáskassza dolog egyébként nem rossz, 30%-ot kamatozik a berakott rész egyfajta értelemben, plusz még valami jót is kamatozik az egész, Mi is fogunk nyitni majd, ha egyáltalán sikerülne visszamennem dolgozni. Na még meglátjuk mi sül ki belőle.
Maci!
Költözés nem gáz, mi két darab 5 hónapossal csináltuk....
Juca!
Hát ez nem semmi. Ez egyébként annyira dühösítő, hogy még az állam sem játszik tisztán, de hát ezt tudtuk.... Azért remélem lesz majd megoldás. Ha mást nem, akkor marad a fekete munka. (Vagy nem ez ellen küzd éppen az állam????
Jucmuc!
Hát még sok idő, amíg rájössz, hogy a kis Davide miért sír, van hogy front, fájdalom, éhség, unalom.... de gondolom, ezt tudod.
Vanish-re szavazok én is, volt, hogy nem is áztattam, csak úgy zutyi bele a mosógépbe.